Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bendice yatın git ilk gün yapılması gerekilen şeyler varsa bisonrak aya kalırsın olmadı sonra gene gidersin

bu arda moral bozmuyoruz yola devam ediyoruz. eşin ile ne karar verirsen ver umarım hayırlısı olur senin için...namaz kılarken aklıma sen geliyosun bazen gülümsüyorum sonra yasemin geliyor ona sormuştum zor mu tüp bebek süreci diye oda bana bebeğin olacağı ümüdü ile hevesle vuruyorsun iğneleri diyodu diyorum inşallah bende onlar gibi güçlü olurum diye. rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın.dualarımda tek tek adınızı anıyorum siz de bana dua edin oldu mu:)

Cnm ameliyat olalı ne kadar oldu ki acele karar vermiyo musun
canım altı ay oldu ameliyat olalı, ama bir buçuk senedir deniyoruz, 28 yaşındayım doktorla geçen görüştüğümüzde doktor da uygun gördü, eşimin ameliyat öncesinde de değerleri çok kötü değildi ama olmuyor bir buçuk yıldır.
Canım bendice yatın git ilk gün yapılması gerekilen şeyler varsa bisonrak aya kalırsın olmadı sonra gene gidersin
haklısın canım, bizim bu ay karışık durumlar, eşim tam yumurtlama dönemimde şehir dışında olmak zorunda. o yüzden doktorla görüşmem sadece muayene olarak kalacak büyük ihtimal. akşam eve gidince eşimle bir konuşup karar vericez artık. hazırlanması gereken belgeler vs için bi liste vermişlerdi. onları hazırlayıp ikinci gün gelin demişlerdi. yarın ararım yine de

Allah razı olsun canım, burada aynı oranda güçlü aynı oranda dertli ve güçsüzüz aslında. birbirimizin koluna girdik yoldaşlık ediyoruz. iyi ki varsınız, duygularımı düşüncelerimi rahatça samimi şekilde paylaşabilmek, bir de anlaşıldığımı hissetmek gerçekten güç veriyor bana. ben de çok korkardım iğneden ilaçtan, şimdi tüp bebek videolarını romantik film gibi duygusal halde izliyorum

Cnm degerleriniz nasıldı ameliyat öncesi ve sonrasi yazarmisin rica etsem belli mi olur bende yarin bi gun aşılama tüp bebek denicem aklima gelmiyo degil hani o yüzden soruyorum anlayışın için sagolasin

Hayır canım ama geldi gelecek gibi karnım özellikle adet sancısı gibi ağrımaya basladı bir iki saattir zaten günüm yarın umudum pek kalmadı doğrusu keşke olmasam
Canim umutlanma çok ama pozitif de olabilir neden olmasın. Ben transfer gunumden beri kendimi adet olacak gibi hissediyorum. Üşüme adet sancısı bel ağrısı falan. Testlerim pozitif i gösteriyor. Yine de korkuyorum. Cuma büyük gün dua et

Elimde değil geçen gün yaşadıgım olayo anlattım okudun değilmi o aklımdan cıkmıyor moralim inanılmaz bozuk insallah hamileyimdir gerçi daha eşimin ilaçı bile bitmedi bir ayı daha var Allahtan umut kesilmez bakalım insallah sen hamilesindir canım sıkma canını pozitifse hamilesindir sen de bana dua et nolur bikaç gündür inanılmaz sitresliyim insallah olmam

Bu arada canım satı akıntın olmusmuydu bende birkaç gündür vardı bugün geçti

Bu arada canım satı akıntın olmusmuydu bende birkaç gündür vardı bugün geçti
Su nazar olayı mi? Okudum. Bu zihniyeti anlayamıyorum. Kuzum ben zaten jel kullaniyom tutunamayi kolaylaştırmak için. O geri geliyor. Gelen şey o mu akintimi anlayamıyorum o yüzden

Su nazar olayı mi? Okudum. Bu zihniyeti anlayamıyorum. Kuzum ben zaten jel kullaniyom tutunamayi kolaylaştırmak için. O geri geliyor. Gelen şey o mu akintimi anlayamıyorum o yüzden
Evet nazar olayı canım jel dediğin preseedmi bende bir iki ay kullanmıstım ama işe yaramadu bende gerçi ozaman eşim ameliyat olmamıstı

Yok kuzum. Tüp bebek tedavisi ya bu. Progesteron hormon jeli
Anladım canım o farklı birşey demekki sen nekadarlık evlisin yasın kaç bu arada adet olcakmısım gibi agrım geçti tekrar gelmez insallah diken üstübde bekliyorum resmen inanamıyorum hafifden bir midem bulanıyormu desem yiyip yatarsında kalktıgında rahatsız olursun ya onun gibi bişey ben hamile değilimdirde işte psikolojil belirtileri oluyo galiba

4 yıllık evliyiz canım. Ameliyat öncesi bi aşılama denedik. Bu ikinci tüp bebek denemem ameliyat sonrası. Ameliyat olalı 13 ay oldu. Ayrıca kendine bu kadar işkence etme. Bari bi erken gebelik testi al

4 yıllık evliyiz canım. Ameliyat öncesi bi aşılama denedik. Bu ikinci tüp bebek denemem ameliyat sonrası. Ameliyat olalı 13 ay oldu. Ayrıca kendine bu kadar işkence etme. Bari bi erken gebelik testi al
Ay inanaırmısın ona da bosuna para ermek istemiyorum ben normalde ay içinde hiçsitres yapmıyorum son bir kaçgün sitres oluyorum acaba olacakmıyım diye sadece buay yasadıgım olay beni biraz etkiledi kaynanamı arayıp telefonda ağladım kaynanam ilk kez şahit oldu bu duruma evlendiğimden beri düşün yani okadar zoruma gitti normalde butarz şeyleri belli etmem kimseye demekki içime ata ata tutamadım daha fazla kafın ne yapacagını ne diyrcegini şaşırdı

Bazen o lazım canım. Bilsinler ne çektiğinizi. Büyükler toparlicak sağı solu çünkü. Bu arada bu dönemde yapacağın en iyi şey o stresi atmak. Başkasıyla mi konuşursun bizimle mi nasıl istersen. Zaten bi müddet sonra insan daha da alışık hale geliyo. İlk dönemleri zor geçiyo. Ama allah öyle bi alistiriyo ki. Tabi tüm bunları yaşarken bir gün bu durumun mukafatini alacağını bilmen gerekiyor. Dile kolay 4 yıllık seruvenim var. Ama sukrediyorum.etrafimda iki yakın tanıdığım var tup bebeğe bile giptayla bakıyorlar azosperm hastaları eşi. O yüzden hep diyorum ben ve burdaki arkadaşlar bir gün anneligi tadacak ama tüp bebek ama normal. Allah 0 olanakla sinamasin kimseyim o yüzden sabır. Benim eşimin bu meselerin başından beri en güzel lafiydi sabır ve sükunet. İnan Rabbim veriyor mukafatini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…