tabi anlatayım tatlım. adetin ikinci günü sabah erkenden gidiyoruz doktora(ben çarşamba günü akşama doğru adet olmuştum, 48 saat geçsin diye cuma gittim), o gün kanda hormonlarıma baktılar. ultrasonla yumurtalara ve rahim filmiyle tüplere filan baktılar. eğer önceden çekilmiş rahim filmin varsa o yeterli oluyor. aynı gün eşime spermiyogram da yaptılar, adetin 5. günü ikinci yumurtanın da gelişmesi için klomen hapı verdiler bana (başka hastalara karından yapılan iğne de verebiliyorlarmış) , bu hapları beş gün sabah akşam kullandım, ilaçlar bitince iki gün hiçbir şey kullanmadan üçüncü gün hastaneye gittim yumurtaların büyüklüğüne baktılar, yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yazıyorlar, doktorun söylediği gün ve saatte iğneyi yaptırdım. iğneyi salı gece 23. te yaptırıp perşembe günü de aşılama yaptırdım. aşılama günü eşimle birlikte gittik, eşten sperm alıp yıkama işlemi filan yapıyorlar hareketliliği artırmak için, o işlem biter bitmez aşılama işlemine geçiliyor. bu kadar uzun uzun anlattım ama aşılama işlemi sadece bir dakika sürüyor

başka sorun olursa cevaplarım canım. bu arada rahim filmi çektireceksen yanında fazladan ped götürmeni öneririm çünkü filmden sonraki 2 saat kanama yoğun olabiliyor