Merhaba arkadaşlar benide aranıza alın yardımcı olun nolur
eşimin ilk sprem testinde 1ml de 10.000,00 sperm vardı %3 morfoloji %70 ileri hareketlilik,
ikincisinden 1ml de 12.000,00 %5 morfoloji %52 ileri hareketlilik
bugun doktora gittik testi gösterdik muayene etti varikosel var dedi film istedi 2 ay sonraya randevu verdiler...sonucu hemen gostermek istediğimiz için hemen özel hastaneye gittik özel hastaneki doktor filmi çekip yorumları çift taraflı ileri derece varikosel var dedi yumurtaların neredeyse curumus dedi

Ameliyat gerektirir dedi amelıyat olursan % 80 iyileşme görülür dedi ayrıca devlette yapılan sperm testlerıne guvenmıyorum dedi...
ameliyat 2.500,00 TL. kredi çekip yaptırmayı düşünüyoruz sizce bu amelıyattan sonuc gorurmuyuz devlet hastanesınemı yaptırmalıyız yarında devlet hastanesındekı doktora gosterecegız devlet hastanesı amelıyat ıcın bıze çok fazla gun verirmi...
Sabır Allahtan Gelin olarak isteme gunumden başlada bugune kadar birşeyde bızı ugrastırmadan ağlatmadan olmadı daha dogrusu benı ısyan etmıyorum ama bır ınsan bu kadar talıhsızlık ustune ustune yoruldum artık 40 yıl dusunsem hamılelıgımdede sorun olacagı aklıma gelmezdii..bu gunumuze şükür çok zor hayat.