• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın tatlım O ''Ol'' demedikten sonra olmuyor.

yok stres yapmıyorum kızzz...aksine bir sakinim ki sorma:)))sanki aşılama yaptıran ben değilim.geçen aylarda bile daha çok heyecanlanıp strese giriyordum.

iyi o zaman canım aman aman rahat ol takma kafana.ben artık hiç takmıyorum gerçekten oluruna bıraktım artık çünkü kaç yıldır çok sıkıldım aynı şeyleri yaşamaktan:14:

iyi o zaman canım aman aman rahat ol takma kafana.ben artık hiç takmıyorum gerçekten oluruna bıraktım artık çünkü kaç yıldır çok sıkıldım aynı şeyleri yaşamaktan:14:

aynen aynen...2,5 yıldır yapmadığım kalmadı yaaa...yeter artık,strese girsem oluyor mu sanki...evliliğimi bile yıpratıyorum.yumurtlama günlerini değerlendirip adamı atyorum bidaha yüzüne bakmıyorum:)))nasıl olsa sperm sayısı normale dönmek üzere olacağı varsa olur.

aynen aynen...2,5 yıldır yapmadığım kalmadı yaaa...yeter artık,strese girsem oluyor mu sanki...evliliğimi bile yıpratıyorum.yumurtlama günlerini değerlendirip adamı atyorum bidaha yüzüne bakmıyorum:)))nasıl olsa sperm sayısı normale dönmek üzere olacağı varsa olur.

hee valla gıı aynen yumurtlama günlerinde adama yapmadığım kur kalmıyor ondan sonra yapacağımız varsa da yapmıyoruz ya bir gün ara ile çalışınca gına geliyor artık.normal hayatımıza geri dönsek hesap kitap yapmadan ne iyi olack:1:

son iki mesaja kahkavari oldum:))koptumm:)))kurlar aslında normal hayat isteği...ahhhhhh ahhhhh..:))ha bir de yüzüne bakmamak:)))

Son düzenleme:
hee valla gıı aynen yumurtlama günlerinde adama yapmadığım kur kalmıyor ondan sonra yapacağımız varsa da yapmıyoruz ya bir gün ara ile çalışınca gına geliyor artık.normal hayatımıza geri dönsek hesap kitap yapmadan ne iyi olack:1:

dimi yaaa...aslında bu bizim elimizde.bebek fikrini çıkarabiliriz kafamızdan.

ahahaha bugun yarın adet gününe yakınken biz de çıkarıyoruz:)))) ay valla hep aynı psikolojiiiiyyyy:::))) adet bittikten sonra çıkaralımda görelim kendimizi:)))

doğru diyorsun tatlım:1: adet bittikten sonra çalışma günlerine takılıyorum çalışma bitince acaba oldu mu diye takıyorum adete yakın aman ya olduysa oldu diye aklımdan çıkartıyorum .makineye bağladım kendimi 2 yıldır aynı sistem çalışıyor:1:

doğru diyorsun tatlım:1: adet bittikten sonra çalışma günlerine takılıyorum çalışma bitince acaba oldu mu diye takıyorum adete yakın aman ya olduysa oldu diye aklımdan çıkartıyorum .makineye bağladım kendimi 2 yıldır aynı sistem çalışıyor:1:

aman Allahım nasıl gülüyorum yaaaa:))))))) tak tak sırayla aynı sistem aynı beyin:)) çoğumuz bu konuda tek tip insanız:)))gibi geliyor bana:)))ay Allah sizi güldürsün:)))

aman Allahım nasıl gülüyorum yaaaa:))))))) tak tak sırayla aynı sistem aynı beyin:)) çoğumuz bu konuda tek tip insanız:)))gibi geliyor bana:)))ay Allah sizi güldürsün:)))

öyle canım çoğumuz böyleyiz ama inş en yakın zamanda bu sistem çöker bebeklerimize kavuşuruz...

Son düzenleme:
:)))çalışma yaptıysan umut var demektir.sperm değerleride normallere döndü:)

Canim nasilsin?bakiyorum muhabbet koyulmus burda.zaman ilerliyor bakalim insllah hayirlisi.sen bebiste olursa adama hicmi bakmican nedir kiz :)bu calisma zorunlulugu bir bikkinlik getiriyor maalesef herkese

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alın yardımcı olun nolur:(

eşimin ilk sprem testinde 1ml de 10.000,00 sperm vardı %3 morfoloji %70 ileri hareketlilik,

ikincisinden 1ml de 12.000,00 %5 morfoloji %52 ileri hareketlilik

bugun doktora gittik testi gösterdik muayene etti varikosel var dedi film istedi 2 ay sonraya randevu verdiler...sonucu hemen gostermek istediğimiz için hemen özel hastaneye gittik özel hastaneki doktor filmi çekip yorumları çift taraflı ileri derece varikosel var dedi yumurtaların neredeyse curumus dedi :( Ameliyat gerektirir dedi amelıyat olursan % 80 iyileşme görülür dedi ayrıca devlette yapılan sperm testlerıne guvenmıyorum dedi...

ameliyat 2.500,00 TL. kredi çekip yaptırmayı düşünüyoruz sizce bu amelıyattan sonuc gorurmuyuz devlet hastanesınemı yaptırmalıyız yarında devlet hastanesındekı doktora gosterecegız devlet hastanesı amelıyat ıcın bıze çok fazla gun verirmi...

Sabır Allahtan Gelin olarak isteme gunumden başlada bugune kadar birşeyde bızı ugrastırmadan ağlatmadan olmadı daha dogrusu benı ısyan etmıyorum ama bır ınsan bu kadar talıhsızlık ustune ustune yoruldum artık 40 yıl dusunsem hamılelıgımdede sorun olacagı aklıma gelmezdii..bu gunumuze şükür çok zor hayat.

cnm testi bence tüp bebek merkezinde tekrarlayın.iyi bi doktor bulun devlet hastanesi doktoru da olabilir bu arda kadın doğum doktoruna da göster onun yorumlarını da önemse.eğer ameliyat diyorlarsa mikrocerrahi yöntemiyle olursunu inş gerek kalmadan hamile kalırsın:) ayrıca niye o kadar pahalı ki ameliyat hangi il.biz d.bakırda özel hastanesinde 500 lira ya yaptık....

Son düzenleme:
ılgılendıgın için cok sağol Amelıyata olumlu bakıyoruz ama nerede kımın elıne teslım edelım esımı sasırdık kaldık kredi cekıp haledıcez para onemlı degıl calısır odeız esımın amelıyatla tamemen zarar gormesınden korkuyorum

% 80 ameliyat sonrası olumlu oluyormuş ama bir altı ay geçmesi gerekiyromuş sperm değerleri yükselmesi için.Hangi ildesin canım ?

cnm testi bence tüp bebek merkezinde tekrarlayın.iyi bi doktor bulun devlet hastanesi doktoru da olabilir bu arda kadın doğum doktoruna da göster onun yorumlarını da önemse.eğer ameliyat diyorlarsa mikrocerrahi yöntemiyle olursunu inş gerek kalmadan hamile kalırsın:) ayrıca niye o kadar pahalı ki ameliyat hangi il.biz d.bakırda özel hastanesinde 500 lira ya yaptık....

diyarbakırlımısın canım,benim de eşim diyarbakırlı :)))

Canım merhaba;
Geçmiş olsun.Bizde diyarbakırdayız siz nerede yaptırdınız ameliyatı.Umarım en kısa sürede hayırlı sonuçlar alırsınız.

HTML:
canım hiç sıkma canını.biz 3 ayda 9 milyondan 13 milyona 5. ayda 35 milyona çıkardık sayıyı.6. ayda 9 milyona yeniden düşmüştü.çok üzüldük,vazgeçtik kürlerden.sonra toparlandık.şimdi 14 ay oldu ameliyat olalı ve sayımız 50 milyon,morfoloji %70,hareket %85 e çktı.yani hiç moralini bozmana gerek yok.dalgalanmalar olabiliyo.

sağol tatlım, seninde yaşın gençmiş ben 31 oldum, birazda ondan tedirginim ama veren Allah ne desek boş inşallah aşılaman tutar canım, müjde verirsin bize, değerleriniz çok düzelmiş, inş Rabbim nasip eder.

macun ne macunu ...? fiyatı ve nerde yaptıracaksınız..

canım benim hazır aktardaki bi macun değil, kargoda şuanda gelsin içeriğine bakacam, anlatmıştım yaşlı bi aktar ne gibi sorun varsa spermlerde ona göre karışım yapıyormuş, bide bitkisel tablet var dedi, koyu renk kavanozda gün görmeden saklayacaz, kullanımını yazmışlar içine, içindeki karışımı da yazmışlar neler olduğunu gelsin bakarım, bende sorun olmasada benim içinde karışım çay yollamışlar, kaliteli yumurta için zararı olmaz adetken ve hamilelik şüphesinde içme dedi, gelsin detayları anlatırım, ankaradaki bi aktardan aldım, tanıdık kullandı, tabi onun karışımı tam olarak nedir bilemiyorum, 300 TL havale ettim, bekliyorum gelsin diye. umarım faydası olur, çünkü ameliyattan önce ve sonraki testte git gide düşük çıkıyor bizim değerler :14:

Canim nasilsin?bakiyorum muhabbet koyulmus burda.zaman ilerliyor bakalim insllah hayirlisi.sen bebiste olursa adama hicmi bakmican nedir kiz :)bu calisma zorunlulugu bir bikkinlik getiriyor maalesef herkese

iyiyim tatlım sen nasılsın?evettt 1 şubatı bekliyorum:)

bebek olsa stres olmayacağı için daha çok bakacağım adamın yüzüne:)))dediğin gibi araya zorunluluk girince eziyet gibi gelebiliyo.

Back
X