- 20 Nisan 2013
- 1.052
- 583
- 323
- Konu Sahibi delinefsim
- #2.081
Gaziantep te varikosel ameliyati olan varsa paylassin .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaziantep te varikosel ameliyati olan varsa paylassin .![]()
![]()
diyarbakırlımısın canım,benim de eşim diyarbakırlı :)))
dYaa evet yaa bazen goresim gelmiyor benimde yani onsuzda duramiyorum biraradaykende olmuyor illahi bi can skacak biseyler yapiyor sinir oluyorum stresten birbirimize sarar olduk galiba zaten onunla konusulmuyoir dertlesilmiyor ama huzursuzlkta ufacik bir seyinde ben patliyorum artik stresten
yok cnm yok hicte oyle dusunme bak ben taaa nerelerdeyim.Illahi can acitan birileri oluyor kaynanamin birsuru turk cevresi illahi soruyorlar.yabancilar desen oyle daha bebek yokmu yapmiomusun vs hicbiyerde bitmiyor sozler.Ama su da bir gercekki yabancilar yine bizim turklerden daha iyi anlayis konusunda bu bir gercek malesef![]()
kızlar yardım edin...
her ay adetlerim düzenlidir..geçen ay 4 gün geciktim eşimin deeğrerini görünce strese girdim herhlde..ayın 24 ün de olmam gerekiyor..ama henüz adet olmadın...hamilemiyim diye düşünmüyorum çünkü bu ay 1 defa çalışmamız oldu..
ama 2 gün önce tuvalete gittiğmde kasıklarım da ağır bir ağrı oldu..
ve dün gece eşimle çalışma yaptıktan sonra yarım saat boyunca kasıklarım ağrıdı ve doğrulamadım bile..şimdi de hafif bir ağrı var..
stres hormonlara zarar vermiş olabilir mi..?
küçük bir yerdeyim kadın doğumcu yok..
pazartesi antebe gittiğimde dotora gidecm..
cnm ya bıkere bıle olsa ılıskı rabbım nasıp ettımı olur inş bebiş arısıdır strestende adet gecıkebılır ana kucuk bı ıhtımal kendını bı olc tart bakalım gecen aylara oranla degısıklık varmı
inşallah canım da...gebelik belirtisi kasık ağrısı yapar mı ?
birde geçen ay stresten gecikti..ondan daha önceleri de stresten 14 gün gecikmiştim..
diğer aylra oranla tek değişiklik göğüste ağrı olmaması..genelde adet günlerim yklaştıgında göğüslerim ağırlaşık ve ağrırlar şimdi tek o yok..
biz olduk cnm...hayrdır ?
biz olduk cnm...hayrdır ?
. benim genelde adet olacağım dan 1 hafta önce aıntım gelir..bilmiyorum canm inşallah deiğin gibidir...tabi canm kasıkta agrı olur goguste hassasıyet , akıntı olur genelde ben adet olcaksam hıc akıntım gelemz kımyasalda olsa gebelık tecrubem var ondan bılym
cnm hangi hastanede oldunuz, onerebilecegin doktor varmi :26:
cnm biz yaşam hastanesni de olduk doktorun adı: nazım sözduyar dı..Cnm..Bana daha fazla bilgi verebilrmisiiiiin , varikosel ameliyatiniz icin
.. Mesela mikrocerrahi mi uygulandi, hangi doktora gittiniz, ameliyattan sonra bir degisiklik oldu mu testlerde? :18: .. Kusura bakma turkcem biraz zayif, :26:
. benim genelde adet olacağım dan 1 hafta önce aıntım gelir..bilmiyorum canm inşallah deiğin gibidir...
inş canm tabı herkeste farklı olabılır
cnm biz yaşam hastanesni de olduk doktorun adı: nazım sözduyar dı..
mikrocerrahi idi..doktoru da herkes çok iyi oldugunu söyledi bizde ilk gititğimiz doktor aramıza değdi dedik ve doktoru çok beğedik..ama ameliyatın 3. ayında test yaptık hızmız düştü ve doktor bize hemen tüp bebek önerdi..bütün dotorlar 6. ayı bklerken bizi bizi başından attı sanki..blki de daha düşmesinden korktu bilmiyorum..şimdi tavkiye vitamin kullanıyoruz 1 ay sonra tekrar test yapacaz..ne kdar değişiklik olur bilmiyorum ameliyat ne kdr etkili bilyurm...
dr.Nazim Sozduyar ,en iyi doktorlardan biri mi ? Baska bildigin daha iiyi doktor var mi canim ? :26:
bu ay pek bir bklentim ve umuudm yoktu ama 2 gündür geçikmesi ve kasık ağrısı biraz da olsa umutlandırıyor...olunca yine hüsrana uğruyacağim o yüzden kndimi alıştırmamaya çalişıyorum
kızlar yardım edin...
her ay adetlerim düzenlidir..geçen ay 4 gün geciktim eşimin deeğrerini görünce strese girdim herhlde..ayın 24 ün de olmam gerekiyor..ama henüz adet olmadın...hamilemiyim diye düşünmüyorum çünkü bu ay 1 defa çalışmamız oldu..
ama 2 gün önce tuvalete gittiğmde kasıklarım da ağır bir ağrı oldu..
ve dün gece eşimle çalışma yaptıktan sonra yarım saat boyunca kasıklarım ağrıdı ve doğrulamadım bile..şimdi de hafif bir ağrı var..
stres hormonlara zarar vermiş olabilir mi..?
küçük bir yerdeyim kadın doğumcu yok..
pazartesi antebe gittiğimde dotora gidecm..
aminn cnm inşallah..insan kendıne ne dıller dokuyo tek bısey ole heyecanlandırıyokı bılmezmıyım senn suankı durumunu ah ahh ne dersen de kendıne olmuyo inş canm rabbım yuzumuzu guldurur
canım çalışmayı kaçıncı gün yapmıştınız?
dr.Nazim Sozduyar ,en iyi doktorlardan biri mi ? Baska bildigin daha iiyi doktor var mi canim ? :26:
insan kendıne ne dıller dokuyo tek bısey ole heyecanlandırıyokı bılmezmıyım senn suankı durumunu ah ahh ne dersen de kendıne olmuyo inş canm rabbım yuzumuzu guldurur