• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün dr gittim endokrine tiroit varmış hamilelik için çok büyük bi engel değil ama ömür boyu ilaç kullanman gerekiyo dedi 1 ay sonra yine kontrol etcek bir varioksel bir tiroit dertler teker teker geliyo:50:
canm hıc moralını bozma dermansız degıl sınucta inş duZelcek
tünaydın canım :1: ben bakana kadar bir daha:1:

merhaba kizlar

bugun benimde bikac gun gecikmeden sonra adetim geldi .. bakalim insallah bu ay dr a gidebilirim sonuclarimiz duzelmis olurda - esim ikna olursa ctesi teste gondericem sonrada iyi sonuclar cikarsa bende dr a gidicem ki bakalim asilama mi dicek ne dicek ..

ameliyattan bugun tam 4 ay 10 gun gecmis oluyor belki biseyler duzelmistir diye umud ediyorm ..

ALLAH yardimcimiz olsun dualasalim

bnde bugun esıme soledım test yapalım dıye ustume gelme dıyo napcaz nasıl ıkna etcez bılmıyorum bende dr gtcm yenıden tahlıller yapılsın acaba degsme olmusmudur benm hormonlarda

tatlım en az2 3 kere spermiyogram testi ve el ile muayene ile varikoselin var olup olmadığını anlayabilirsiniz. bir de ultrason çekiyorlar ama en önemlisi el ile muayene ile varikoseli saptamak canım.

3 test yaptırdık üçündede sperm yok hiç ne canlı ne ölü doktor elle muayenede yapmış bişey dememiş.
y kromozom testimiz temiz çıktı onuda doktordan değil araştıra araştıra öğrendim ne biçim şey ya anlamadım doktorlardan hiç ne iyi ne kötü laf çıkmıyo.2 güne kadar periferik test sonucumuzu alacağız.İnşallah o temiz çıkar:18:

ttroıd demişken kızlar ben temmuz ayında baktrmıstım 4.46 çıkmıstı benım troıd. doktor bıraz yuksek ama cok önemlı değil demişti.

kafam karıstı sımdı. çok mu yuksek bu değer. ilaç mı kullanmak lazım?

merhaba canm..arlarda en az 1 ay olmak üzere 2 ya da 3 tane sperm testi yapsın eşin..ayrıca doktor da elle muyane sonucu söyler..test te iniş çıkış fazla ise değrelr de düşük çıkarsa ameliyat önerilitler..

Teşekkür ederim cevap verdiğin için hepsini yaptık sonuç 0 doktor ellede muayene etti bir şey dememiş bizde durum farklı sanırım

ttroıd demişken kızlar ben temmuz ayında baktrmıstım 4.46 çıkmıstı benım troıd. doktor bıraz yuksek ama cok önemlı değil demişti.

Canim artik iyotsuz tuz kullan marketlerde var iyottan aritilmis tuz.. kirmizi lahana yeme baligida cok fazla tuketme 1 ay sonra tekrarla testi.. 4 yil once benimde 4 cikmisti boyle yaparak 3 hil dusuk tuttum ama sonra yukseldi.. ilaca basladiktan 1 ay sonra tekrar tahlil yaptirmistim 3 cikmisti ilacin dozunu yukseltti dr.um ve hamilelik dusunme 15 gun korun saglikli gebelik icin 2 nin altina indirelim demisti diger tahlilde 1.5 e dstu ve artik hamilelik dusunebilirain demisti.. tekrar bi dr.a danis istersen gebelik dusunuyorum de bakalim ne diyecek rahat edersin sende...

nerdesinn kızz???
geldim bacım:10::10:
Yok bebeim yarin oglen olacak asilama ve bu son olacak yazin esim bademcik ameliyati olacak ozamana kadar tekrar denemeycegiz cunku surekli antibiyotik kullaniyor o da spermleri dusuruyor.. hayirlisiyla yarin versin bakalim sperm ne kadat daha dusmus merak ediyorum :))

hadi hayırlı olsun tatlım,inşallah pozitif olur bu defa:49::49:

cnm ben asılama yaptrdıgım zmn prof ılac verdı bana 3.6 ydı degerım kullandım ılac ama buraktım snra napsam bende bılemedım

canım merhabalar...
beni sormuşsun hemen duydum geldim.:34::34::34::34:
evet tüp bebek tedavisindeydik.ve bugün transferim oldu.

2 TANE 3. GÜN EMBRİYOSU.YAVRULARIMIZI ALDIK GELDİK.:32::32::32:

evet eşimde varikosel vardı.ve hiç sperm yoktu.1 tane bile ne canlı ne ölü görülememişti.aralık ayında ameliyat oldu.
aslında 6 ay sonraydı kontrolümüz 1 ay sonra bi gelin bakalım dedi son anda doktorumuz.ameliyat çok iyi geçti.
gittik kontrole.test istemişti.çıkmaz umutlanmayın demişti.
allaha şükür çıkış başlamıştı.50 bin sperm görüldü.:52::52::52::52:ve biz şok olduk.
normal yolla olmayacağını söylemişti doktor.zaten öylede bi beklentimiz yoktu.
1 şubatta regli oldum ve tadaviye başladık hemen.
14 şubatta yumurtalar toplandı.
bugün transfer gerçekleşti.

inşallah yavrularım annesini hiç bırakmaz.12 gün beklicez şimdi.:26::26::26:

canım hayırlı olsun tedavin,yavruların sıkı sıkı tutunsular sana inşallah.12 gün sonra müjdeli haberini bekliyoruz :49::49:

3 test yaptırdık üçündede sperm yok hiç ne canlı ne ölü doktor elle muayenede yapmış bişey dememiş.
y kromozom testimiz temiz çıktı onuda doktordan değil araştıra araştıra öğrendim ne biçim şey ya anlamadım doktorlardan hiç ne iyi ne kötü laf çıkmıyo.2 güne kadar periferik test sonucumuzu alacağız.İnşallah o temiz çıkar:18:

öyle tatlım ağızlardan laf çıkacak diye korkuyorlar herhalde sanki sıradan bir şeymiş gibi davranıyorlar doğru dürüst bilgi vermiyorlar ben sperm testinin ince ayrıntılarını hatta tüm ayrıntısını araştırarak öğrendim.inş temiz çıkar canım dua edeceğim allah beterinden sakınsın canım.

teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.
1.evet 3 ay oldu. eşim 10 Kasım 2013 te ameliyat oldu. aşılamayı da 13 şubat 2014 te yaptırdık.
2. klomen , evikap ve treantal 3 lü tedaviyi Gazi hastanesinde ameliyat eden ürolog doktor verdi. 3 ay boyunca ben kendim proxeed plus ve keçiboynuzu içtim. her akşam ceviz fındık badem kuru incir türü şeyler yedim. hormon testi yaptırmadım. bir sıkıntı olduğunuda sanmıyorum.
3. Ahmet Erdem hala gazi üniversitesinde. fakat özel muayenehanesi var. ayrıca novaart diye bir tüp bebek merkeziyle anlaşması var. aşılama tüp bebk vs. orada yapılıyor sanırım. özel muayene ücreti 300 tl. aşılama sperm alma ve yıkama 200 tl. bide aşılama uygulama ücreti var o ne kadar bilmiyorum. novart tel no: 0312 220 40 20 uygulama ücretini buradan sorabilirsiniz.

İnşallah sorularınıza cevap alabilmişsinizdir. hepimiz için her şeyin hayırlısı.

teşekkür ederim canım.klomen fsh yükseltiyor aynı şekilde keçiboynuzu da fsh yükseltiyor.eşime doktor klomen verdi ben de takviye olarak keçiboynuzu içirsem mi diye kararsız kalmıştım o yüzden senin eşin kullandı mı diye sordum.ama anladığım kadarıyla senin eşin de ikisini birlikte kullanmamış.ben de zaten şimdilik vazgeçtim keçiboynuzundan.sadece ilaçlarını içsin yeter.hayırlı haberler almadı dilerim.sonucun belli olunca yaz mutlaka...

merhaba kizlar

bugun benimde bikac gun gecikmeden sonra adetim geldi .. bakalim insallah bu ay dr a gidebilirim sonuclarimiz duzelmis olurda - esim ikna olursa ctesi teste gondericem sonrada iyi sonuclar cikarsa bende dr a gidicem ki bakalim asilama mi dicek ne dicek ..

ameliyattan bugun tam 4 ay 10 gun gecmis oluyor belki biseyler duzelmistir diye umud ediyorm ..

ALLAH yardimcimiz olsun dualasalim

canım inşallah bu ay sizin için yeni bir başlangıç olur ve bundan sonra herşey hayırlısıyla hallolur...inşallah eşinin de senin de sonuçların iyi gelecek.ben inanıyorum ve hep dua ediyorum canım...

canım hayırlı olsun tedavin,yavruların sıkı sıkı tutunsular sana inşallah.12 gün sonra müjdeli haberini bekliyoruz :49::49:
Saol canim.insallah subat biterde çabucak 1 martta testimi yaparim ve guzelsonuç alirim canim.

yok canım ya grip olucam galiba:2: keyifsizim uyku tutmadı.:37:

sen napıosun bakıyım sanada mı uyku tutmadı:34:

Bende hastayim canim ya bogazim cok yaniyor :(
Bide dun hastaneye gittik esim icin sukur onda soruk yok bende gidince su asilamayi sorayim dedim.Doktor yapalim dedide hsg cekilmek lazimmis korkuyorum bende.Birde universitedemi ozeldemi yaptirsam bilemedim.Kimi diyor cok kolay bir islem kimi diyor zor :(

Bende hastayim canim ya bogazim cok yaniyor :(
Bide dun hastaneye gittik esim icin sukur onda soruk yok bende gidince su asilamayi sorayim dedim.Doktor yapalim dedide hsg cekilmek lazimmis korkuyorum bende.Birde universitedemi ozeldemi yaptirsam bilemedim.Kimi diyor cok kolay bir islem kimi diyor zor :(

canım hsg biraz ağrılı bir işlem ama dayanılamayacak gibi kesinlikle değil.
zaten ağrı en fazla 10 sn sürüyor bu da bebiş için değer:16:
ben özelde çektirmiştim hemde 55 liraya:9:normalde özelde 350 yukarısı.üniversitede yaptır,boşuna o kadar para vermemiş olursun.

Back
X