• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hsg biraz ağrılı bir işlem ama dayanılamayacak gibi kesinlikle değil.
zaten ağrı en fazla 10 sn sürüyor bu da bebiş için değer:16:
ben özelde çektirmiştim hemde 55 liraya:9:normalde özelde 350 yukarısı.üniversitede yaptır,boşuna o kadar para vermemiş olursun.

Canim universitede ucretsiz tabi bu insani cekiyor ama benim hijyen takintim var cok kalabalik ya gidince acaba sorun olurmu diyorum elimde degil aklima geliyor.esime kalsa ozelde olur allaha sukur yaptiririzda bu daha baslangic ve cok para gidiyor o yuzden bir yanim univde ama karar veremedim yinede ay canim da cok tatliymis bilmiyodum sanirim cokca korkumdanda bahane uretiyorum :)

Canim universitede ucretsiz tabi bu insani cekiyor ama benim hijyen takintim var cok kalabalik ya gidince acaba sorun olurmu diyorum elimde degil aklima geliyor.esime kalsa ozelde olur allaha sukur yaptiririzda bu daha baslangic ve cok para gidiyor o yuzden bir yanim univde ama karar veremedim yinede ay canim da cok tatliymis bilmiyodum sanirim cokca korkumdanda bahane uretiyorum :)

anestezilide yaptırabilirsin ama çok gereksiz 10 sn için vücuda narkoz almak.
için rahat edecekse özelde çektir.

anestezilide yaptırabilirsin ama çok gereksiz 10 sn için vücuda narkoz almak.
için rahat edecekse özelde çektir.

Ben mekandan bagimsizim aslinda canim :) ozelde olsa ayni seyleri dusuncem.Neyse hayirlisi canim neresi olursa olsun allaha emanet rabbim ne yazdiysa oyle olacak ama iste dusunmeden edemiyor insan.

Kizlar eslerimize dertlenirken ona buna uzulurken kendi sagligimizdan olacagiz bu gidisle.Sanki stresten mi neden bilmem ama kasiklarimda birsey varmis gibi geliyor yani kist gibi.Boyle sanki ara ara bir sizi gibi bisey oluyor adetim yaklasmis gibi yumurtlama belirtisi gibi aynen.Ama yum olmasi imkansiz daha simdi yumurtlamam heralde yada yumurtlarmiyim ki 9 subatta adet oldum

yukarıda yazdığım tüm ilaç ve kur leri aynı anda icti eşim. tam 3 ay boyunca. bugünde hormon tahlili sonuçları çıkacak .

Kizlar eslerimize dertlenirken ona buna uzulurken kendi sagligimizdan olacagiz bu gidisle.Sanki stresten mi neden bilmem ama kasiklarimda birsey varmis gibi geliyor yani kist gibi.Boyle sanki ara ara bir sizi gibi bisey oluyor adetim yaklasmis gibi yumurtlama belirtisi gibi aynen.Ama yum olmasi imkansiz daha simdi yumurtlamam heralde yada yumurtlarmiyim ki 9 subatta adet oldum

aynı ağrı bendede vardı pazar gün sol kasığımda bütün gün sürdü. bende 10 şubatta adet oldum bu kadar sıkıntı stresin üstüne tekrarmı adet olcam acaba dedim
bide aynı adet öncesi gibi her yanım sivilceyle doldu

Canim artik iyotsuz tuz kullan marketlerde var iyottan aritilmis tuz.. kirmizi lahana yeme baligida cok fazla tuketme 1 ay sonra tekrarla testi.. 4 yil once benimde 4 cikmisti boyle yaparak 3 hil dusuk tuttum ama sonra yukseldi.. ilaca basladiktan 1 ay sonra tekrar tahlil yaptirmistim 3 cikmisti ilacin dozunu yukseltti dr.um ve hamilelik dusunme 15 gun korun saglikli gebelik icin 2 nin altina indirelim demisti diger tahlilde 1.5 e dstu ve artik hamilelik dusunebilirain demisti.. tekrar bi dr.a danis istersen gebelik dusunuyorum de bakalim ne diyecek rahat edersin sende...

pekı canım bu değer gebelık ıcın engel mıdır?

sınırda olsa bile

bi de dere otu ve cevız duydum bunlarda düşürüyormuş doğru mu?

kist ağrı yapmaz bildiğim kadarıyla.
ara ara kasık batması,ağrısı bende de oluyor,stresten olduğunu düşünüyorum bende.

pekı canım bu değer gebelık ıcın engel mıdır?

sınırda olsa bile

bi de dere otu ve cevız duydum bunlarda düşürüyormuş doğru mu?

Canim hic bilemiyorum yanlis yonlendirmeyim seni ama sonucta bana 2 nin altina dusurunce tamamdir diyebilmisti.. sen en iyisi bi endokrine gorun ve cocuk istedigini soyle o daha saglikli bilgi verir.. dusurenleri bilmiyorum ama iyotlu tuzu ve kirmizi lahanayi bana yasakladi dr.um..

Canim hic bilemiyorum yanlis yonlendirmeyim seni ama sonucta bana 2 nin altina dusurunce tamamdir diyebilmisti.. sen en iyisi bi endokrine gorun ve cocuk istedigini soyle o daha saglikli bilgi verir.. dusurenleri bilmiyorum ama iyotlu tuzu ve kirmizi lahanayi bana yasakladi dr.um..

€vt canım öyl€ymış. bılmıyorum kı b€lkıd€ troıd yuzund€n mı b€kl€mıs olduk bız bı yıl.

kızlar aklımdan geçenleri sizinle paylaşmazsam çatlarım:27:

çok saçma olduğunu biliyorum ama elimde değil,düşünmekten kendimi alamıyorum.

hani olur da bir gün hamile kalırsam,doğum sırasında bebeğim karışır diye korkuyorum,çok saçma di mi:26::26::26:

ben kırmızı lahanayı hep kullanırım salatada artık almiyim o zaman

kızlar aklımdan geçenleri sizinle paylaşmazsam çatlarım:27:

çok saçma olduğunu biliyorum ama elimde değil,düşünmekten kendimi alamıyorum.

hani olur da bir gün hamile kalırsam,doğum sırasında bebeğim karışır diye korkuyorum,çok saçma di mi:26::26::26:

canım hiç saçma değil.tabi ki insanın aklına herşey geliyor.hele de bizler hamile kalmak için beklediğimiz için hem hayal kurmaya hem de böyle farklı farklı ihtimalleri düşünmeye çok fırsatımız oluyor.başkaları öyle değilki bugün istiyor yarın pat hamile kalmış.sonra doktor arama telaşı bebeğe hazırlık yap derken hoooop doğum geliyor.ve yavruları kucaklarında.rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.yaşamayan bilemez çok zor.

adet günün ne aman?bu ay epey sıkı çalıştık diyodun senden ümtliyim:49::49:

adet günüm normalde 20 şubat canım ama son 3 aydır hep 26.gün oldum bugün 27.günüm olurum kesin canım çünkü çikolata krizlerim geldi tatlıyla pek aram yok adetime yakın canım tatlı çekti mi hemen anlıyorum adet olacağımı:5:

Son düzenleme:
Back
X