• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben kırmızı lahanayı hep kullanırım salatada artık almiyim o zaman

canım benimde 2 yıl önce tiroidim yüksek çıkmıştı.ilaç kullanmaya başladım ve bir yıl sonra 2 nin altına düştü.
ama ben yediklerime pek dikkat etmemiştim.birde ilacımı kahvaltıdan hemen önce alıyordum.aslında kahvaltıdan yarım saat önce alınması gerekiyormuş.

canım hiç saçma değil.tabi ki insanın aklına herşey geliyor.hele de bizler hamile kalmak için beklediğimiz için hem hayal kurmaya hem de böyle farklı farklı ihtimalleri düşünmeye çok fırsatımız oluyor.başkaları öyle değilki bugün istiyor yarın pat hamile kalmış.sonra doktor arama telaşı bebeğe hazırlık yap derken hoooop doğum geliyor.ve yavruları kucaklarında.rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.yaşamayan bilemez çok zor.
ay evet duygularıma tercüman oldun.daha ortada hamilelik yokken bile bebek karışır diye endişeleniyorum işte.sonra glüyorum kendime,öyle şey mi olur diye:26:

adet günüm normalde 20 şubat canım ama son 3 aydır hep 26.gün oldum bugün 27.günüm olurum kesin canım çünkü çikolata krizlerim geldi tatlıyla pek aram yok adetime yak canım tatlı çekti mi hemen anlıyorum adet olacağımı:5:

inşallah gelmez adetin de topiği şenlendirirsin:49::49::49:

ay evet duygularıma tercüman oldun.daha ortada hamilelik yokken bile bebek karışır diye endişeleniyorum işte.sonra glüyorum kendime,öyle şey mi olur diye:26:

ne yapalım canım.bizimde imtihanımız böyleymiş.Allah çok sabredenlerden ve çok dua edenlerden eylesin bizi inşallah...

inşallah gelmez adetin de topiği şenlendirirsin:49::49::49:

ah nerde o günler canım keşke olsa...kı 2.5 yıldır sıkı çalışıyoruz bi türlü tutturamadık bu ay yine tutturamadık kesin yetti gari :1: canım doğum yapar yapmaz kapıda bekletiyorlar zaten çocuğu eline veriyorlar elinde bileklik takıyorlar ablam yeni doğum yaptı o şekilde verdiler bize bebeği .keşke o günlere gelsek canım doğumdan kalkar çocuğun peşine giderim o şekilde:1::1:

ah nerde o günler canım keşke olsa...kı 2.5 yıldır sıkı çalışıyoruz bi türlü tutturamadık bu ay yine tutturamadık kesin yetti gari :1: canım doğum yapar yapmaz kapıda bekletiyorlar zaten çocuğu eline veriyorlar elinde bileklik takıyorlar ablam yeni doğum yaptı o şekilde verdiler bize bebeği .keşke o günlere gelsek canım doğumdan kalkar çocuğun peşine giderim o şekilde:1::1:

belli olmaz tatlım,belki artık imtihanın sona ermiştir.

ayyy bende takip ederim valla,hiç canımın acısını takmam.zor bulmuşum işimi şansa bırakamam ama sezeryan filan olsa o zaman ne yaparım.nyse bakalım o zaman gelsin de olmadı eşimi doğuma sokarım:52::52::52:

belli olmaz tatlım,belki artık imtihanın sona ermiştir.

ayyy bende takip ederim valla,hiç canımın acısını takmam.zor bulmuşum işimi şansa bırakamam ama sezeryan filan olsa o zaman ne yaparım.nyse bakalım o zaman gelsin de olmadı eşimi doğuma sokarım:52::52::52:

evet canım ya da kapıda pür dikkat beklerler. bir tanesini bulsam ikinciyi beklemeden hemen yapacağım ben:1::1:

Son düzenleme:
evet canım ya da kapıda pür dikkat beklerler. bir tanesini bulsam ikinciyi beklemeden hemen yapacağım ben:1::1:

bende bende:9::9:
hatta diyorum ki keşke 2. ye kazayla hamile kalsam,öyle özeniyorum ki kazayla hamile kalanlara.sonra töbeee diyorum:9::9:

bende bende:9::9:
hatta diyorum ki keşke 2. ye kazayla hamile kalsam,öyle özeniyorum ki kazayla hamile kalanlara.sonra töbeee diyorum:9::9:

:9::9: harbi ya biz bu kadar uğraşıyoruz bir tane desen var o sperm ama olmuyor bir de kazayla hamile kaldım demezler mi:9: kazayla ya da bilerek birinciyi bi doğursak ikinci belki de kazayla olacak o telaşede:1: bizim ileri hızlımız düşük canım o yüzden spermler yol alamıyor galiba:1:

ANNELER OKUMALISINIZ diyor ama olsun bizde anne olmak istiiyoruz bizde okuyalim daha bi gonulden dua edelim dimi kizlarr :)

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.

ANNELER OKUMALISINIZ diyor ama olsun bizde anne olmak istiiyoruz bizde okuyalim daha bi gonulden dua edelim dimi kizlarr :)

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

inşallah bizde annelik gibi yüce bir mertebeyle mükafatlandırılırız.

çok güzel canım çok sağol.. valla ne güzel bir duygu ya keşke bize de nasip olsa annelik

:9::9: harbi ya biz bu kadar uğraşıyoruz bir tane desen var o sperm ama olmuyor bir de kazayla hamile kaldım demezler mi:9: kazayla ya da bilerek birinciyi bi doğursak ikinci belki de kazayla olacak o telaşede:1: bizim ileri hızlımız düşük canım o yüzden spermler yol alamıyor galiba:1:

yerinde hareketli ne kadar?o bile yetebiliyormuş spermin yumurtaya ulaşmasına.

kızlar aklımdan geçenleri sizinle paylaşmazsam çatlarım:27:

çok saçma olduğunu biliyorum ama elimde değil,düşünmekten kendimi alamıyorum.

hani olur da bir gün hamile kalırsam,doğum sırasında bebeğim karışır diye korkuyorum,çok saçma di mi:26::26::26:

eslerimizide doguma aliriz ne dersiniz benimki korkar sanirim hic istemez ama bilemiyorum bence erkekte bunu paylasmali aslinda - boylece karisma sorunuda olmaz :) zaten bebek dogar dogmaz aslinda anneye verilmeli diye biliyorum cunku cocuk korku yasiyor ve annesini hissetmek istiyormus - daha gobek kordonu kesilmeden anneye vericek bir dr olmali bu nedenle sanirim dr onemli ki bunu isteyelim hatta baba girerse kordonuda babaya kestiriyolarmis :) ayyy basladik hayallere hadi hayirlisi :) peki icinizden kiz mi erkek mi diye geciyor >? ben gecen sabah erkek olursa ismi ne olur diye dusunerek uyandim - bikac gun adet gecikince acabalar yuzunden .. sonra bulamadim dedimki olsunda dusunuruuz buluruz :)

yerinde hareketli ne kadar?o bile yetebiliyormuş spermin yumurtaya ulaşmasına.

Jonguil preseed diye bir sey var bi baksana ben denedim ama bizim tabi duzenli calismalarimiz yok benim esim ayda bir calismayi duzenli saniyor hala :) ALLAH iyi etsin .. sen bunu bi arastir jel spermleri hizlandiriyor ilerletiyor diyolar ben netten bakmistim bi suru kullanan hamile kalan var doktorlar cok inanmiyor ama denenebilir bence

Kizlar eslerimize dertlenirken ona buna uzulurken kendi sagligimizdan olacagiz bu gidisle.Sanki stresten mi neden bilmem ama kasiklarimda birsey varmis gibi geliyor yani kist gibi.Boyle sanki ara ara bir sizi gibi bisey oluyor adetim yaklasmis gibi yumurtlama belirtisi gibi aynen.Ama yum olmasi imkansiz daha simdi yumurtlamam heralde yada yumurtlarmiyim ki 9 subatta adet oldum

canim ben sogan kurunu yapmayi dusunuyorum sende yap bu kisttir miyomdur hepsini temizliyormus sagliklida sogan griptende koruyor falan nolcakki .. adetin bittikten 7 gun sonra baslayin 15 gun icin demisler dun yine forumda vardi ben takibe aldim .. dusunuyorum - icini temizliyormus belki hamileligede katkisi olur

eslerimizide doguma aliriz ne dersiniz benimki korkar sanirim hic istemez ama bilemiyorum bence erkekte bunu paylasmali aslinda - boylece karisma sorunuda olmaz :) zaten bebek dogar dogmaz aslinda anneye verilmeli diye biliyorum cunku cocuk korku yasiyor ve annesini hissetmek istiyormus - daha gobek kordonu kesilmeden anneye vericek bir dr olmali bu nedenle sanirim dr onemli ki bunu isteyelim hatta baba girerse kordonuda babaya kestiriyolarmis :) ayyy basladik hayallere hadi hayirlisi :) peki icinizden kiz mi erkek mi diye geciyor >? ben gecen sabah erkek olursa ismi ne olur diye dusunerek uyandim - bikac gun adet gecikince acabalar yuzunden .. sonra bulamadim dedimki olsunda dusunuruuz buluruz :)

ayy benim ki doğuma girerse kesin bayılırrr:9::9::9::9:ama bebiş karışmasın diye ikna edebilirim belki.hele bide göbek kordonunu eşime kestirirlerse,herkes bebek ve beni bırakıp eşimle ilgilenmek zorunda kalırrrr canım kocam benim:9::9::9:

hayal kuralım azıcık yaaa....
ben hep kızım olacak gibi hisseiyorum ama nedense erkek için adı hazır,kıza isim bulamıyorum:52::52:oğlum olursa Ali Efe,kız olursa daa bilmiyorum:32::32:

ben yatak odasında beşiğin yerini bile ayarladım.hep diyodum ki bebek olsa beşik koyacak yer yok şimdi yeri hazır gelebilir artık:9:

bazen böyle hayaller motive ediyo insanı.

ayy benim ki doğuma girerse kesin bayılırrr:9::9::9::9:ama bebiş karışmasın diye ikna edebilirim belki.hele bide göbek kordonunu eşime kestirirlerse,herkes bebek ve beni bırakıp eşimle ilgilenmek zorunda kalırrrr canım kocam benim:9::9::9:

hayal kuralım azıcık yaaa....
ben hep kızım olacak gibi hisseiyorum ama nedense erkek için adı hazır,kıza isim bulamıyorum:52::52:oğlum olursa Ali Efe,kız olursa daa bilmiyorum:32::32:

ben yatak odasında beşiğin yerini bile ayarladım.hep diyodum ki bebek olsa beşik koyacak yer yok şimdi yeri hazır gelebilir artık:9:

bazen böyle hayaller motive ediyo insanı.

efeler cok yaramaz oluyor simdiden soyliyim :) isimlr cocugu etkiliyor .. birde cocuk istiyoruz madem kendimizi gelistirelim dimi cocuklarimizi nasil yetistiricez diye bir pedagog tavsiye ediyim size ADEM GUNES .. radyoda tv de programlari var youtube de de videolar var izleyebilirsiniz ama www.ademgunes.com da eski programlarinin arsivi var - 2 sene cocuk anne babanin yaninda yatmali diyor - yani besige ihtiyac yok :) dinlemeni tavsiye ederim hem adem beyin sesi insani rahatlaiyor bu stresimizede iyi gelir - esler arasi iliskileride isliyor saglikli huzurlu bir aile icin .. keske kocalarda dinlese ama benimki zor bakalim bilgisayarimi onun yanina getirdim aksamlari da artik rahat birakmicam - normalde bilgisayara surekli bakiyor diye bende icerde oturuyordum simdi yaninda zorunlu onu dinleticem ..

Back
X