- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi delinefsim
- #3.281
sağol canm..annem bileydü yumurtlama günü oldugunu şimid olmazdıbebek bkliyor garibimm...
eminim canım anneler daha sabırsız.her ay adet olduğumu öğrenince yıkılıyor kadıncağız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canm..annem bileydü yumurtlama günü oldugunu şimid olmazdıbebek bkliyor garibimm...
kürlerle hiç uğraşmadım eşim huysuz biraz 2 3 ay keçiboynuzu kaynattım zorla içti bıraktım bende saray macunu yaptım bi sürü para verip hazırladım yok onuda yemiyo şimdi kendisi almış keçi boynuzu özü sabahları onu suyla karıştırıp veriyorum içiyo onu sırf havuç suyu iyi gelir diye katı meyve sıkacagı aldım yok havuç suyuda içmiyo anlamadım napcam ben huysuz nolcakk![]()
canım sizin değerler kaçtı,çapada kime gittidiz..ben de istanbuldayım birbirimize bilgi verelim..memnun kalırsan biz de gideriz çapaya biz de henüz ameliyat olmadık..martta ikinci test için gideceğiz..bilgileri yazarsın canım bekliyorum
o konuda hepsi huysuz canım,benimki de keçiboynuzu özü içti 15 gün sonra bıraktı,kilo aldırıyormuş falan..aman biz de olsa herşeyi araştırır içeriz adamlara bu bile zor geliyor :)))
canım değerleri öteki sayfada yazdım dur bulayım tekrar yazayım değerlerimiz iyiydi çapada belirli bi doktora gitmedik sonuçları en son hoca görüp o karar verdi telefonla arayıp sölediler bize ameliyat olacagını
aslında haklısın canım ya proxeed plus kullandı sadece 1 ay zaten pahalı bişeyde doktor 1 ay kullan yeter demiş hatta o dediklerine bi bakayım ben netten bide artık ameliyata odaklanmış kararlı![]()
hehhe aynen aslında ole bende biraz pasifim uğrasmıyorumaman bacım erkek iştee...sanki zıkkın veriyoruz ..bnm ki de öyleydi ..şunu yemem bunu yemem...ama vere vere alıştı...
şimdi zıkkım versem de yersn işe yqarıyacak desem onu yer..![]()
çok geçmiş olsun canım nerede oldunuz kaça mal olduevet canım öyle.rabbimin neyi ne zaman nasip edeceğini bilemiyoruz.
bizim ameliyat olalı 13 gün oldu henüz.
inşallah değerler yükselir.3 ay sonra tekrar test yapılacak.
ama sizin sayınız hızınız falan iyi.bitkisel takviye,kür falan kullanmadıysanız onları kullanıp ameliyatı öyle düşüneblirsiniz.
bende oyle yapıyorum veriyorum kütür kütür yiyiyokızlar havuç suyu iyi diyorlarla sperm içim...havucun kendi dah iyi olmazmı.. suyu da havuctan cıkıyor snuçtaa![]()
bizim değerler sürekli değişiyodu toplam 4 kere verdi ilki 63 milyon ileri hareketli 38 2.si 33 milynileri hareketli yüzde 52 3. sü 63 milyon ilri hareketli yüzde 68 4.ise 23 milyon ileri hareketli yüzde 20 inişli çıkışlı olduğu için ameliyat dediler varikoselde var bakalım nolcak başka doktorada göstercez
aynen canım biz herşeye katlanıyoruz
kızlar havuç suyu iyi diyorlarla sperm içim...havucun kendi dah iyi olmazmı.. suyu da havuctan cıkıyor snuçtaa![]()
evet canım ama bize doktorlar hiç ilaç falan vermediler aklımızdan bişe yapmak istemedik bide onları deneyelimcanım benim eşimde doktordan geldiğinde çok kararlıydı ameliyat olcam diyordu ve nitekim oldu da çünkü bizim başka şansımız yoktu.daha kötü ne olabilirki diye düşündük.ameliyattan sonra doktor bize neofortil adında bir ilaç verdi.aslında ilaç değil.aynı proxeed gibi içerikleri çok benzer.ama 3 ay devamlı kullanmamızı söyledi.istersen bunu da araştır.fiyat olarak proxeed den daha uygun ama aynı amaca yönelik.bunun dışında gnc arginmax var benim almayı düşündüğüm.multivitamin.e vitamini de extra kullandırabilirsin.sağlıklı beslenmeye dikkat ederek ve biraz da takviye kullanarak belki sizin ameliyat olmanıza bile gerek kalmaz.
evet cnm maşallah güzel işte 2.5 senedir bekliyoruz ama olmuyor malesefdeğerlerini okudum,gayet iyi...normal yolla olması lazım aslında ama işte kısmet,olmassa aşılama falan yaptır daha iyi olabilir belki
orayada gitmiştim ama orası bana çok ters malesefBiz semiha şakir doğum evine gitmeyi düşünüyoruz ablam orada hemşire,zeytinburnunda biliyorsundur..memnun kalırsak sana da yazarım.ya da istersen test yapmışken oraya yakınsan oraya da göster sonuçları bakalım ne diyecekler.Ben de seni takip ederim..çünkü biz martta gideceğiz..
tek taraflı mı çift mi bizimki acaba tek mi hiç te sormak aklıma gelmedi:44:saol canım.ankarada özel bir hastanede olduk canım.1750 tl tuttu toplamda.
evet canım ama bize doktorlar hiç ilaç falan vermediler aklımızdan bişe yapmak istemedik bide onları deneyelim
tek taraflı mı çift mi bizimki acaba tek mi hiç te sormak aklıma gelmedi:44:
canım sen benim ilaç ddiğime bakma neofortil ilaç değil.hatta şimdi tekrar baktım.üstünde l-arginine ve l-carnitine içeren gıda takviyesi yazıyor.sen bi araştır netten içeriğine falan bak.doktor vermeseydi bende eşime proxeed kullandıracaktım ameliyatan sonra ama doktor bunu verince baktım proxeed yerine vermiş.ok dedik kullandık.
canım bizim ameliyat çift tarflıydı.
evet canım baktım şimdi netten gıda takviyesi yazıyo bide eniştemiz oldu ameliyat onn doktoruna göstercez sonuçları biraz daha zaman geçecek bu arada onlara başlasak iyi olcak heralde
olsunda,varsın yaramaz olsunefeler cok yaramaz oluyor simdiden soyliyim :) isimlr cocugu etkiliyor .. birde cocuk istiyoruz madem kendimizi gelistirelim dimi cocuklarimizi nasil yetistiricez diye bir pedagog tavsiye ediyim size ADEM GUNES .. radyoda tv de programlari var youtube de de videolar var izleyebilirsiniz ama www.ademgunes.com da eski programlarinin arsivi var - 2 sene cocuk anne babanin yaninda yatmali diyor - yani besige ihtiyac yok :) dinlemeni tavsiye ederim hem adem beyin sesi insani rahatlaiyor bu stresimizede iyi gelir - esler arasi iliskileride isliyor saglikli huzurlu bir aile icin .. keske kocalarda dinlese ama benimki zor bakalim bilgisayarimi onun yanina getirdim aksamlari da artik rahat birakmicam - normalde bilgisayara surekli bakiyor diye bende icerde oturuyordum simdi yaninda zorunlu onu dinleticem ..
inşallah tüm değerler yükselmiştir canım.ilk ikisinin 50 olmasi gerekiyor diyorlar .. ama bu degisken birde bu testler gozle yapiliyor yani % 10 kaymis da olabilir bence sizin sonuclarininz cok iyi .. bizim ameliyat oncesi % 75 hareketsizdi .. daha sonrasini goremedik bile noldu bakalim gidere ctesi gorucez ..
yok tatlım çok iyi sizin ileri hızlı bizim ileri hızlı % 5,ileri yerinde hareketli%37 yerinde hareketli %19 toplamda canım %61 bizim düşük ya![]()
hoş geldn kız merdesin kayboldun gittin...ne durumdasınn... ?
kızlar havuç suyu iyi diyorlarla sperm içim...havucun kendi dah iyi olmazmı.. suyu da havuctan cıkıyor snuçtaa![]()
Kizlar asilaman 5 dk once yapildi su an catalda ayaklar havaya yatiyorum catal keyfi :))) esimin sonuclari cok dusuk cikti dr.um o kadar antibiyotige bu kadar sperm cikmasi bile mucize dedi yikandiktan sonra 14 milyon sperm verildi bana gecen defa 10 milyindu tutmadi ins. Bu sefer olacak![]()
Kizlar asilaman 5 dk once yapildi su an catalda ayaklar havaya yatiyorum catal keyfi :))) esimin sonuclari cok dusuk cikti dr.um o kadar antibiyotige bu kadar sperm cikmasi bile mucize dedi yikandiktan sonra 14 milyon sperm verildi bana gecen defa 10 milyindu tutmadi ins. Bu sefer olacak![]()