• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canm.bizim değerler..
sayı 1 milyon..
hız %45
idi..ayrıntılı bilgi yok şimdi elimde..
ameliayttan sonra ilk 3. ayımızda
sayı 3 milyon
hız %10
oldu hızımız düştü ama ilk 3. ay diye bkliyoruz şimdi ..
ama bazı arkadaalrda ilk aylarda baya düzelme olmuştu..
szin değerleriniz nasıl..

bizim değerler sürekli değişiyodu toplam 4 kere verdi ilki 63 milyon ileri hareketli 38 2.si 33 milynileri hareketli yüzde 52 3. sü 63 milyon ilri hareketli yüzde 68 4.ise 23 milyon ileri hareketli yüzde 20 inişli çıkışlı olduğu için ameliyat dediler varikoselde var bakalım nolcak başka doktorada göstercez

akıntı bu günden sonra gelir artık...:)

aslında ovulasyon testlerinden de kullanabilirsin.daha kesin bilgi sahibi olmuş olursun.ama akıntın varsa gerek de yok aslında.
ben almıştım bir heves sonra baktım yumurtlama zamanlarımı ben kendimde anlıyorum.kullanmayı bıraktım.ama bu ay kullanayım diyorum evde duruyorlar nasıl olsa.

bizim değerler sürekli değişiyodu toplam 4 kere verdi ilki 63 milyon ileri hareketli 38 2.si 33 milynileri hareketli yüzde 52 3. sü 63 milyon ilri hareketli yüzde 68 4.ise 23 milyon ileri hareketli yüzde 20 inişli çıkışlı olduğu için ameliyat dediler varikoselde var bakalım nolcak başka doktorada göstercez
sayınız hep iyi.ilaç ve kür kulndınız mı hiç...
blki ameliyat olmadan da kürlerle olabilir...

aslında ovulasyon testlerinden de kullanabilirsin.daha kesin bilgi sahibi olmuş olursun.ama akıntın varsa gerek de yok aslında.
ben almıştım bir heves sonra baktım yumurtlama zamanlarımı ben kendimde anlıyorum.kullanmayı bıraktım.ama bu ay kullanayım diyorum evde duruyorlar nasıl olsa.

ewet...ama aslında gün aşırı yapamk gerkeiyor açlışmaları ..ne olur ne olmaz...2 günde bir yapılırsaa en azından bir şekild yakalarızz.. :))

bizim ameliyat öncesi sayımız 17 milyon .ama ileri hızlı %0 dı.toplam hareketli %25 hareketsiz %75.morfoloji %3.görüldüğü gibi karnemiz hiç parlak değil.ama dua edip umutla bekliyoruz...

ameliyatı ne zaman oldunuz zaten biraz zaman geçip vercek testi inşallah fayda görürsünüz ameliyattan bi ablamızın eşindede varmış varikosel sayıları 1000 lerdeymiş 10 sene ameliyat olmamış eskidende çok bilinmiyodu bu ameliyat yada ben bilmiyodum başımıza gelince öğreniyoruz herşeyi amelıyat oluyo abimiz 2 ay sonra doğal hamıle kalıyo eşi ve 3 başarısız tüp bebk!!! o yüzden bende dahil umutları yitirmeyelim :16::16::16: ayrıca suan 3 kızı var biri 6 yasında bırı 4 diğeride 2 aylık maşallah:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Kizlar asilaman 5 dk once yapildi su an catalda ayaklar havaya yatiyorum catal keyfi :))) esimin sonuclari cok dusuk cikti dr.um o kadar antibiyotige bu kadar sperm cikmasi bile mucize dedi yikandiktan sonra 14 milyon sperm verildi bana gecen defa 10 milyindu tutmadi ins. Bu sefer olacak :16:

inşallah tutar canım ya valla o çatalda yarım saat yatmak lazımmış,o da çok zor... hadi bakalım olumlu haberleri alırız inşallah

sayınız hep iyi.ilaç ve kür kulndınız mı hiç...
blki ameliyat olmadan da kürlerle olabilir...

kürlerle hiç uğraşmadım eşim huysuz biraz 2 3 ay keçiboynuzu kaynattım zorla içti bıraktım bende saray macunu yaptım bi sürü para verip hazırladım yok onuda yemiyo şimdi kendisi almış keçi boynuzu özü sabahları onu suyla karıştırıp veriyorum içiyo onu sırf havuç suyu iyi gelir diye katı meyve sıkacagı aldım yok havuç suyuda içmiyo anlamadım napcam ben huysuz nolcakk:51:

ameliyatı ne zaman oldunuz zaten biraz zaman geçip vercek testi inşallah fayda görürsünüz ameliyattan bi ablamızın eşindede varmış varikosel sayıları 1000 lerdeymiş 10 sene ameliyat olmamış eskidende çok bilinmiyodu bu ameliyat yada ben bilmiyodum başımıza gelince öğreniyoruz herşeyi amelıyat oluyo abimiz 2 ay sonra doğal hamıle kalıyo eşi ve 3 başarısız tüp bebk!!! o yüzden bende dahil umutları yitirmeyelim :16::16::16: ayrıca suan 3 kızı var biri 6 yasında bırı 4 diğeride 2 aylık maşallah:nazar::nazar::nazar:

evet canım öyle.rabbimin neyi ne zaman nasip edeceğini bilemiyoruz.
bizim ameliyat olalı 13 gün oldu henüz.
inşallah değerler yükselir.3 ay sonra tekrar test yapılacak.
ama sizin sayınız hızınız falan iyi.bitkisel takviye,kür falan kullanmadıysanız onları kullanıp ameliyatı öyle düşüneblirsiniz.

kızz annnem ameliyat olacak...zaten bizim yumurtlama gününe pek bişey denk gelir..ney u ay da böye gçsin annem hayırlısı ile ameliyatını olsun .biz geleck ay yaparızz çocuğu...

geçmiş olsun canım,ne ameliyatı benim de şubatın başında ameliyat oldu..boşver çocuk olur ama anneyi bulamazsın..ben de bu ay eşimin babası gelecek tam da yumurtlama döneminde olduğu için bu ayı saymıyorum.

kürlerle hiç uğraşmadım eşim huysuz biraz 2 3 ay keçiboynuzu kaynattım zorla içti bıraktım bende saray macunu yaptım bi sürü para verip hazırladım yok onuda yemiyo şimdi kendisi almış keçi boynuzu özü sabahları onu suyla karıştırıp veriyorum içiyo onu sırf havuç suyu iyi gelir diye katı meyve sıkacagı aldım yok havuç suyuda içmiyo anlamadım napcam ben huysuz nolcakk:51:

aman bacım erkek iştee...sanki zıkkın veriyoruz ..bnm ki de öyleydi ..şunu yemem bunu yemem...ama vere vere alıştı...
şimdi zıkkım versem de yersn işe yqarıyacak desem onu yer.. :52::52::52::52:

kızz annnem ameliyat olacak...zaten bizim yumurtlama gününe pek bişey denk gelir..ney u ay da böye gçsin annem hayırlısı ile ameliyatını olsun .biz geleck ay yaparızz çocuğu...

ayyyy.o zaman başka canım.anneciğine de çok geçmiş olsun.bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah.evet size ödev veriyorum bu ay anne ameliyat olacak önümüzdeki ay çocuk yapılacak....neyse canım şaka bir yana inşallah hayırlısıyla tez vakitte annen sağlığına sen,ben,biz,hepimizde evlatlarımıza kavuşuruz...

meraba hanımlar varikoselde sperm değerleriniz kaçtı eşimde ameliyat olacak normal yollada çocugunuz olur diyen drlar çok oldu çapa ameliyat dedi şimdi bide araştırma yapıyorum hangi değerle ameliyat oldunuz sonra nasıl bir düzelme oldu :28:

canım sizin değerler kaçtı,çapada kime gittidiz..ben de istanbuldayım birbirimize bilgi verelim..memnun kalırsan biz de gideriz çapaya biz de henüz ameliyat olmadık..martta ikinci test için gideceğiz..bilgileri yazarsın canım bekliyorum

geçmiş olsun canım,ne ameliyatı benim de şubatın başında ameliyat oldu..boşver çocuk olur ama anneyi bulamazsın..ben de bu ay eşimin babası gelecek tam da yumurtlama döneminde olduğu için bu ayı saymıyorum.

sağol canım bacakalrın da varis var ilerlemiş ameliyat olacak...
bizde kurtulamak dık şu vris miş variksoel miş...
ewet şimdiye kdr olmadı bu ay mı olacak çocuk..
hem de eşim geelck hafta test vereck yükselmşlse inşalah bnde aşılama yaparımm...

canım madem kür denemek istemiyor.bu hazır vitamin takviyelerinden falan kullandırsan.hani proxeed gibi ya da ne bileyim gnc ürünleri çok tavsiye ediliyor.yanında da bal polen arı sütü karışımı kullanabilirsiniz.

ayyyy.o zaman başka canım.anneciğine de çok geçmiş olsun.bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah.evet size ödev veriyorum bu ay anne ameliyat olacak önümüzdeki ay çocuk yapılacak....neyse canım şaka bir yana inşallah hayırlısıyla tez vakitte annen sağlığına sen,ben,biz,hepimizde evlatlarımıza kavuşuruz...

sağol canm..annem bileydü yumurtlama günü oldugunu şimid olmazdı :52::52::52::52: bebek bkliyor garibimm...

canım madem kür denemek istemiyor.bu hazır vitamin takviyelerinden falan kullandırsan.hani proxeed gibi ya da ne bileyim gnc ürünleri çok tavsiye ediliyor.yanında da bal polen arı sütü karışımı kullanabilirsiniz.

aslında haklısın canım ya proxeed plus kullandı sadece 1 ay zaten pahalı bişeyde doktor 1 ay kullan yeter demiş hatta o dediklerine bi bakayım ben netten bide artık ameliyata odaklanmış kararlı :31:

kızlar havuç suyu iyi diyorlarla sperm içim...havucun kendi dah iyi olmazmı.. suyu da havuctan cıkıyor snuçtaa:53::53::53:

Back
X