• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok tatlim bisey demedim zaten hem bende cok yoruldum once onun sagligina bakalim ondan sonrasi kismet artik :)

aynen tatlım.benim eşim de ne aşlama ne de tüp uğraşmak istemiyor anlıyorum bende ama keşke normal olsa kim ister uğraşmak ama napcan başa gelince mecbur.

Teşekkür ederim cevap verdiğin için hepsini yaptık sonuç 0 doktor ellede muayene etti bir şey dememiş bizde durum farklı sanırım

doktorarın ağzından lafları cımbıla almak gerekiyor sanıırm..bizde test yaptık sadece düşük dediler kaç doktor dğeiştirdik..en sonunda variskoel var dediler..testlerin de kötü diyorlar ama ne kadr kötü ne yi kötü söylemiyorlar..inşallah hayırlısı ile tedavi olur ve iyi sonuçlar alırsınıxx

eskiden ıkız mi Allah korusun derdim şimdi neden olmasın kı diyenlerdenim:52:

:52::52: benim de kardeşelrim ikiz ..annem e derdim ikiz ne güzel annem hyr çok zorr öyle bir işey isteme derdi.şimdi inşallah ikizlerin olur diyor..baktı 3 yıl boş geçti..bari ikizi birden olsun diyor..:27:

Kizlar esim aradi bayaa bi kizgindi artik denemeyelim dedi.. sperm ornegi verememis dogru duzgun 1 cc bile olmamis sanirim asilamam iptal ilacak..

off valla zor işmiş bu aşılama da..bir şey daha öğrenmiş oldum aşılama ile ilgili peki 1.aşılama ile 2.aşılama arasında ne kadar süre koyuyor doktorlar ne kadar zaman oldu 1.aşılama yaptıralı canım.adama biraz msj çekip destek olsaydın be canım :))))

Kizlar asilaman 5 dk once yapildi su an catalda ayaklar havaya yatiyorum catal keyfi :))) esimin sonuclari cok dusuk cikti dr.um o kadar antibiyotige bu kadar sperm cikmasi bile mucize dedi yikandiktan sonra 14 milyon sperm verildi bana gecen defa 10 milyindu tutmadi ins. Bu sefer olacak :16:

Kizlar asilaman 5 dk once yapildi su an catalda ayaklar havaya yatiyorum catal keyfi :))) esimin sonuclari cok dusuk cikti dr.um o kadar antibiyotige bu kadar sperm cikmasi bile mucize dedi yikandiktan sonra 14 milyon sperm verildi bana gecen defa 10 milyindu tutmadi ins. Bu sefer olacak :16:

Canim hayirlisi olsun insallah bundan sonrasi hep keyifli olur.

off valla zor işmiş bu aşılama da..bir şey daha öğrenmiş oldum aşılama ile ilgili peki 1.aşılama ile 2.aşılama arasında ne kadar süre koyuyor doktorlar ne kadar zaman oldu 1.aşılama yaptıralı canım.adama biraz msj çekip destek olsaydın be canım :))))

Canim gecn ayin 20 sindeydi asilamam buda 1 ay sonra oldu.. Destek isinede geluncede tup bebek merkezinde verdi spermleri orsa tum destekler mevcut zaten :9:

canım hayırlı olsun.inşallah hayırlısıyla evladına kavuşursun...

inşalalh bu tutar canm .bu son olur senin için...
bnde geleck ay çatal kefyi yaparımm blki inşalah...
sonuç ne zamn belli olacak cnm...

kızlarr yumurtlama günü kasıkalrda hafif ağrı ve hafif bel ağrsımı oluyor...

bugün kadınlar kulubun ovulaoyon hesaplamasına göre bugün Düşük Doğurganlık Ovulasyon Tarihimmiş..

meraba hanımlar varikoselde sperm değerleriniz kaçtı eşimde ameliyat olacak normal yollada çocugunuz olur diyen drlar çok oldu çapa ameliyat dedi şimdi bide araştırma yapıyorum hangi değerle ameliyat oldunuz sonra nasıl bir düzelme oldu :28:

Son düzenleme:
meraba hanımlar varikoselde sperm değerleriniz kaçtı eşimde ameliyat olacak normal yollada çocugunuz olur diyen drlar çok oldu çapa ameliyat dedi şimdi bide araştırma yapıyorum hangi değerle ameliyat oldunuz sonra nasıl bir düzelme oldu :28:

merhaba canm.bizim değerler..
sayı 1 milyon..
hız %45
idi..ayrıntılı bilgi yok şimdi elimde..
ameliayttan sonra ilk 3. ayımızda
sayı 3 milyon
hız %10
oldu hızımız düştü ama ilk 3. ay diye bkliyoruz şimdi ..
ama bazı arkadaalrda ilk aylarda baya düzelme olmuştu..
szin değerleriniz nasıl..

kızlarr yumurtlama günü kasıkalrda hafif ağrı ve hafif bel ağrsımı oluyor...

bugün kadınlar kulubun ovulaoyon hesaplamasına göre bugün Düşük Doğurganlık Ovulasyon Tarihimmiş..

evet canım kasık ağrısı olabiliyor bazen.ama ben yumurtlamamı en iyi akıntıdan anlıyorum.akıntında varsa yumurtlama günlerindesin demektir.

:52::52: benim de kardeşelrim ikiz ..annem e derdim ikiz ne güzel annem hyr çok zorr öyle bir işey isteme derdi.şimdi inşallah ikizlerin olur diyor..baktı 3 yıl boş geçti..bari ikizi birden olsun diyor..:27:

aynen artık daha bı başka bakıyoruz olaylara :52:

aynen tatlım ya keşke olsa bir şekilde büyür. allah belki de bizi bunlarla sınıyor sabrımızı ölçüyor şükürler olsun isyan etmiyorum sadece çok istiyorum bu isyan değil allah duyar inş sesimizi.

inşallah canım ama bazen dayanacak gücüm kalmıyo

bizim ameliyat öncesi sayımız 17 milyon .ama ileri hızlı %0 dı.toplam hareketli %25 hareketsiz %75.morfoloji %3.görüldüğü gibi karnemiz hiç parlak değil.ama dua edip umutla bekliyoruz...

Back
X