- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.301
Kizlar asilaman 5 dk once yapildi su an catalda ayaklar havaya yatiyorum catal keyfi :))) esimin sonuclari cok dusuk cikti dr.um o kadar antibiyotige bu kadar sperm cikmasi bile mucize dedi yikandiktan sonra 14 milyon sperm verildi bana gecen defa 10 milyindu tutmadi ins. Bu sefer olacak
canım benimde 2 yıl önce tiroidim yüksek çıkmıştı.ilaç kullanmaya başladım ve bir yıl sonra 2 nin altına düştü.
ama ben yediklerime pek dikkat etmemiştim.birde ilacımı kahvaltıdan hemen önce alıyordum.aslında kahvaltıdan yarım saat önce alınması gerekiyormuş.
harbi ya biz bu kadar uğraşıyoruz bir tane desen var o sperm ama olmuyor bir de kazayla hamile kaldım demezler mi kazayla ya da bilerek birinciyi bi doğursak ikinci belki de kazayla olacak o telaşede bizim ileri hızlımız düşük canım o yüzden spermler yol alamıyor galiba
Kizlar asilaman 5 dk once yapildi su an catalda ayaklar havaya yatiyorum catal keyfi :))) esimin sonuclari cok dusuk cikti dr.um o kadar antibiyotige bu kadar sperm cikmasi bile mucize dedi yikandiktan sonra 14 milyon sperm verildi bana gecen defa 10 milyindu tutmadi ins. Bu sefer olacak
havuç suyu tatsız tuzsuz olduğu için beğenmedi eşim bende eline veriyorum yada salatasını yapıyorumkızlar havuç suyu iyi diyorlarla sperm içim...havucun kendi dah iyi olmazmı.. suyu da havuctan cıkıyor snuçtaa
canm benmde adet bıtımınde ozellıkle sag kasıgımda batma oluyo cok fecı yumurtalr adetle bırlıkte olusup buyudugu ıcın sıkısma oluyo sanırım agrıda ondan sebeb canını sıkmaKizlar eslerimize dertlenirken ona buna uzulurken kendi sagligimizdan olacagiz bu gidisle.Sanki stresten mi neden bilmem ama kasiklarimda birsey varmis gibi geliyor yani kist gibi.Boyle sanki ara ara bir sizi gibi bisey oluyor adetim yaklasmis gibi yumurtlama belirtisi gibi aynen.Ama yum olmasi imkansiz daha simdi yumurtlamam heralde yada yumurtlarmiyim ki 9 subatta adet oldum
inş uyumaya calısrken kurdugumuz tum hayaller gerceklesr tabı korkarsın kızm zor bulmussun zatenkızlar aklımdan geçenleri sizinle paylaşmazsam çatlarım
çok saçma olduğunu biliyorum ama elimde değil,düşünmekten kendimi alamıyorum.
hani olur da bir gün hamile kalırsam,doğum sırasında bebeğim karışır diye korkuyorum,çok saçma di mi:26::26::26:
tatlım yaa inş adet olmazsında calısmalrınız basarıyla sonuclanmıs olur hayırlı saglıklı evlat nasıp edr rabbım inşşşşşşşadet günüm normalde 20 şubat canım ama son 3 aydır hep 26.gün oldum bugün 27.günüm olurum kesin canım çünkü çikolata krizlerim geldi tatlıyla pek aram yok adetime yakın canım tatlı çekti mi hemen anlıyorum adet olacağımı
ANNELER OKUMALISINIZ diyor ama olsun bizde anne olmak istiiyoruz bizde okuyalim daha bi gonulden dua edelim dimi kizlarr :)
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
canm benmde adet bıtımınde ozellıkle sag kasıgımda batma oluyo cok fecı yumurtalr adetle bırlıkte olusup buyudugu ıcın sıkısma oluyo sanırım agrıda ondan sebeb canını sıkma
inş uyumaya calısrken kurdugumuz tum hayaller gerceklesr tabı korkarsın kızm zor bulmussun zaten
tatlım yaa inş adet olmazsında calısmalrınız basarıyla sonuclanmıs olur hayırlı saglıklı evlat nasıp edr rabbım inşşşşşşş
ablacım sen hep bole guzel seyler paylas bızımde ufkumuzu genıslet ıhtıyacımız var allah razı olsun............
Yani bu yumurta sIkIsmasi iyi birsey mi kotu mu ve de bu zamanda iliskiye girmek iyimi yani tutma olasiligi oluyor mu? O videoyu izlemistim bende cok begendim.Insallah bizimde karnimiz oyle kocaman olur
Ben 9unda adet oldum sen?canm benm o sıkısma ıyı bısey tabı ben buyuyorum dıyo adet tarıhlerımı aynı ya canm aynı anda yasıyz sanırım evet xnm bıdeo cok guzel inş cnm inşş
Ben 9unda adet oldum sen?
10 subat cnm cok yakın batdasum benm
ne yapayım canım aynı 7.ayımıza girdik .6.ay test verdik canım hız dışında değerlerimizin hepsi normale döndü
sperm konsantrasyonı:25 milyon
sperm sayısı:76 milyon
morfoloji:%33
hareketlilik%61
oldu canım doktor normal yolla hamile kalabilirsin bekleyin dedi bakalım canım. allah nasip ederse inş olur. allah yardımcımız olsun.
Ben iyi olmaya calistikca hayat beni neden neden kotu yapmaya calisiyor neden?Az once disaridan geldik yine ne oldu diyeceksiniz ama inanin bende yoruldum artik uzulmekten ayni seylere olmuyor iste.Esim ben arkadasi esi 4umuz yemege gittik esi yabanci 2.ye hamile butun gece yemekte iste bebegin nasil tekmeledigini esinin tekmelerken karnini nasil oksadigini gormek icin sabirsizlanidigini ilk cocugu 2 yasinda hasta oldugunda nasil icinin acidigindan bahsetti.Istemedigi halde surpriz bir hamilelik oldugundan vs..Ya benim benim icimin acisini bilen varmi acaba?Ben,biz ne zaman iyilesecegiz.Kaldiramiyorum artik yine agliyorum yine bunlari yazarken esim gormeden.Komedi filmine gittik kadin hamilelik testi yapiyor benim gozlerim doluyor komedi filminde dusunebiliyormusunuz?Belki de hicbir zaman bebegimiz olmayacak bunu kabullensem iyi olacak ama yapamiyorum iste o kadar denememe ragmen.Sorunumuzu biliyorlar eside bu kadinda bana calismalara basladiniz mi vs diye sordu.Yemin ediyorum kiskanmiyorum halimize aciyorum uzuluyorum sadece ic geciriyorum boyle otururken bile ahh uhh diye hani hamileler rahatca oturup kalkamazya ona bile imrendim.Sizi de uzuyorum caninizi SIktiysam,moralinizi bozduysam affolaSadece yazmak istedim hemen eve gelir gelmez....Cunku icim cok aciyor sanki nefes alamiyorum kalbim sIkIsiyor.
saol cnm. inşallah. Rabbim den umudu hiç kesmiyorum ama çok uzak geliyor bazı şeyler... elimde değil ...aslm..canm hoş gldin...
ümisliğe kapılamk yok tatlım..en azından elinizde az d aolsa değerler var bunu için şükret cnm..
Eğer yükselmezse ameliyat olma şansınız var ondan sonra yükselme olasılığı var..hepsini geçelim hiç yükselmezse bile aşılama ve tüp bebek şansınız var...
Inşallah hepsi geçeck ve değerleriniz yükslecek cnm..
şu insanalrın laflarına gelelim hamile kalana kadr hiç birinin ağzı susmazz..inşallah hepmiiz bir an önce bebeklerimizi kucağımıza alırız da onlarda susrarlar çünkü başka şekilde susmuyorlar ..anlamıyorlarr..sanki keyiften yapmıyor<zzz...sıkıtı yapma kendine strese sokmaa ....rabbim büyüktür..şimdi vermiyorsa vardır bir hyr..
oooffff yıktın beni... ağlattın dağıttınnn....sevgili evlat hasreti çeken melekler bu yazıyı okuduğumda çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim bire bir duyguları yansıtan bi yazı bu yazıyı okuyan herkes bi şeyler bulacak kendinden .İnşallah bu hasreti çekenler bi an önce meleklerine kavuşurlar.... Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek… Anne olamamak sokakta parkta gördüğü her bebeğin arkasından uzun süre bakmak demek anne olamamamk başkalarının bebeğini kucağına aldığında gizlice ağlayıp bebeğin kokusunu içine çekebilmek demek .. Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek… Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek… Her test için gittiğinde seni gören Sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek… Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek… Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek… Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek… Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek… Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek… Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek… Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek… Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek… Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek… Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
başımızda varioksel derdi varken bide tsh çıktı hormon testine gittim tsh yüksek dedi yarın endokrolojiye gitcem ilaç vercek heralde. şu durumda bile eşim hala yumurtlama günü hesaplıyo işaretlemiş takvime niye uğraşıyon benim tsh düşmeden senin değerler yükselmeden olmucak zaten dedim bozuldu biraz yırt o zaman o sayfayı dedi
eşim çok fazla umutlu hala hemen oluvercek diye düşünüyo ama ben burda çok fazla hikaye okuduğumdan heralde olumlu düşünemiyorum
cnm ben yaptım adet bitimnden 2 gün sonra başlıosun cnm canlı canlı ibrahim saraçoğlundan dinledim aynını yaptım 15 gün yapıosun açkarnına sabah akşam yada öğlen akşam...ağzı kapalı 5. dk kaynayacak. içinden soğanlar çıkarılacak ılıyınca soğumadan içilecek 2. ay ise adete 10 gün kala 5 yada 7 gün içilecek geçen ay yaptım bu ay 5 günlük olanı yapıyorum geçen ay adet öncesi felaket bir ağrım oldu doğum sancısı gibi( sanki biliyorumdacanim ben sogan kurunu yapmayi dusunuyorum sende yap bu kisttir miyomdur hepsini temizliyormus sagliklida sogan griptende koruyor falan nolcakki .. adetin bittikten 7 gun sonra baslayin 15 gun icin demisler dun yine forumda vardi ben takibe aldim .. dusunuyorum - icini temizliyormus belki hamileligede katkisi olur
cnmmmm beni düşün mutlu % 35 hareketli % 65 hareketsizyok tatlım çok iyi sizin ileri hızlı bizim ileri hızlı % 5,ileri yerinde hareketli%37 yerinde hareketli %19 toplamda canım %61 bizim düşük ya
bizede aynı takviyeyi verdi neofertil 1 hafta oldu başlayalı. aslında hiç istemedim ben direk amelyat olsun istiyorum ama dr. bi deneylim yükselmezse öyle yapalım ameliyat dedi ( varikosel el muayenesinde var ultrasonda yok çok hafifi derecedeymiş ağrı yok)canım benim eşimde doktordan geldiğinde çok kararlıydı ameliyat olcam diyordu ve nitekim oldu da çünkü bizim başka şansımız yoktu.daha kötü ne olabilirki diye düşündük.ameliyattan sonra doktor bize neofortil adında bir ilaç verdi.aslında ilaç değil.aynı proxeed gibi içerikleri çok benzer.ama 3 ay devamlı kullanmamızı söyledi.istersen bunu da araştır.fiyat olarak proxeed den daha uygun ama aynı amaca yönelik.bunun dışında gnc arginmax var benim almayı düşündüğüm.multivitamin.e vitamini de extra kullandırabilirsin.sağlıklı beslenmeye dikkat ederek ve biraz da takviye kullanarak belki sizin ameliyat olmanıza bile gerek kalmaz.
hayatım,1 bardak havuç suyu için yaklaşık 1 kilo havuç gidiyor diye duymuştum.ee günde bir kilo havucu yiyemez zaten,en iyisi suyunu sıkıp içirmek.
ANNELER OKUMALISINIZ diyor ama olsun bizde anne olmak istiiyoruz bizde okuyalim daha bi gonulden dua edelim dimi kizlarr :)
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
Batdasim benim gel bir opeyim seniinsallah bu son adetimiz olur 9 ay boyunca gelmez birbirimize guzel haberler veririz insallah dua edelim
QUOTE=feelcrying;34039349]Canim yaa kiyamam nereye gitsek nekadar kacsakta yok birinden kacsan oburune denk geliyoruz.Bazen diyorum Allah gunah yazmasin ama bencil kotu insanlarin her istedikleri oluyor istemeden hamile kaliyorlar cocuklarinin degerlerini bilmiyorlar ilgilenmiyorlar biz kopek gibi istiyoruz tabiri caizze ama yine de yok yook.Millet halden anlamiyor ki boylelerinin basina degilde bizim basimiza geliyor isyan etmiyorum asla ama gercek bu.
olsunda,varsın yaramaz olsun
o konuda kesinlikle sana katılıyorum,bilinçli anne baba olmak gerekiyor.
ADEM GÜNEŞ mutlaka araştıracağım,tavsiyen için teşekkür ederim
inşallah tüm değerler yükselmiştir canım.
kızzz bende sandım ki çok çok düşük.ileri yerinde hareketli çok çok iyi.ileri hızda artacaktır eminim.toplamıda zaten oldukça iyi,hiç kaygılanmana gerek yok.
ileri hız düşük olduğu için spermler yumurtaya ulaşıncaya kadar yolda ölüyomu ben öyle düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
cnm maşallah değerlerinz çok iyi benim içime doğuyor senin yakın zamanda olacak inşallah hazır diyorum bu kadar değerler yükselmişken yumurta çatlatma ilacı fln kullansaydın bi kadın doğumcuya gidip.
canmmmm beni düşün mutlu % 35 hareketli % 65 hareketsiz
QUOTE=feelcrying;34039349]Canim yaa kiyamam nereye gitsek nekadar kacsakta yok birinden kacsan oburune denk geliyoruz.Bazen diyorum Allah gunah yazmasin ama bencil kotu insanlarin her istedikleri oluyor istemeden hamile kaliyorlar cocuklarinin degerlerini bilmiyorlar ilgilenmiyorlar biz kopek gibi istiyoruz tabiri caizze ama yine de yok yook.Millet halden anlamiyor ki boylelerinin basina degilde bizim basimiza geliyor isyan etmiyorum asla ama gercek bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?