Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım,hayırlı uğurlu olsun.inşallah tutacak bu defa

ihtiyacımız olan 1 tane sperm gerisi hikaye.

düşünce bıraktınmı ilacı

ileri hız düşük olduğu için spermler yumurtaya ulaşıncaya kadar yolda ölüyomu ben öyle düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum

inşallah tutar sevindirirsin bizleri

kızlar havuç suyu iyi diyorlarla sperm içim...havucun kendi dah iyi olmazmı.. suyu da havuctan cıkıyor snuçtaa
havuç suyu tatsız tuzsuz olduğu için beğenmedi eşim bende eline veriyorum yada salatasını yapıyorum

oh masallah elemanlar yolunu bulsun gorevlerini yerıne getrsınler inş

canm benmde adet bıtımınde ozellıkle sag kasıgımda batma oluyo cok fecı yumurtalr adetle bırlıkte olusup buyudugu ıcın sıkısma oluyo sanırım agrıda ondan sebeb canını sıkma
inş uyumaya calısrken kurdugumuz tum hayaller gerceklesr tabı korkarsın kızm zor bulmussun zaten
tatlım yaa inş adet olmazsında calısmalrınız basarıyla sonuclanmıs olur hayırlı saglıklı evlat nasıp edr rabbım inşşşşşşş

ablacım sen hep bole guzel seyler paylas bızımde ufkumuzu genıslet ıhtıyacımız var allah razı olsun............

Yani bu yumurta sIkIsmasi iyi birsey mi kotu mu ve de bu zamanda iliskiye girmek iyimi yani tutma olasiligi oluyor mu? O videoyu izlemistim bende cok begendim.Insallah bizimde karnimiz oyle kocaman olur

Son düzenleme:
Yani bu yumurta sIkIsmasi iyi birsey mi kotu mu ve de bu zamanda iliskiye girmek iyimi yani tutma olasiligi oluyor mu? O videoyu izlemistim bende cok begendim.Insallah bizimde karnimiz oyle kocaman olur

canm benm o sıkısma ıyı bısey tabı ben buyuyorum dıyo adet tarıhlerımı aynı ya canm aynı anda yasıyz sanırım evet xnm bıdeo cok guzel inş cnm inşş

QUOTE=feelcrying;34039349]Canim yaa kiyamam nereye gitsek nekadar kacsakta yok birinden kacsan oburune denk geliyoruz.Bazen diyorum Allah gunah yazmasin ama bencil kotu insanlarin her istedikleri oluyor istemeden hamile kaliyorlar cocuklarinin degerlerini bilmiyorlar ilgilenmiyorlar biz kopek gibi istiyoruz tabiri caizze ama yine de yok yook.Millet halden anlamiyor ki boylelerinin basina degilde bizim basimiza geliyor isyan etmiyorum asla ama gercek bu.[/QUOTE]

aynen cnm cenazeden gelip o kadar hamilelik konuşması üzerine böğüre böğüre ağladım. ertesi gün tekrar gttiğimde hamile olanlardan birisi ayyy sende bi haller var yüzün gözün bi tuhaf ilaç fln içme bu ay dedi bebek olabilir dedi. bende içimde yok bişey dedim dün siz o kadar konuştuğnuz için eve gidip avazım çıktığı kadar bağırarak ağladım yüzüm gözüm o yüzden böyle dedim

cnm maşallah değerlerinz çok iyi benim içime doğuyor senin yakın zamanda olacak inşallah hazır diyorum bu kadar değerler yükselmişken yumurta çatlatma ilacı fln kullansaydın bi kadın doğumcuya gidip.

bugün bende aynı sen gibiyim. çok yakın bi akrabam facebook a fotoğraf koymuş hamileydi cinsiyetini öğrenmiş erkek miş . kocaman mavi bi resim leyle ağzında torba üstünde '' it is a baby boy'' yazıyor.içim parçalandı eşim işten geldi noldu neyin vardiye.... yapamıyorum elimde değil.... rol yapamıyorum...içim kan ağlarken yüzüm gülmüyor malesef...normalde çok güler yüzlü neşeli biri olduğum için moralim bozuk olunca hemen farkedilio.. içim yanıyo bu günlerde hep.. burnumda sürekli bir bebek kokusu var
Allah ım aklıma mukayet ol...

saol cnm. inşallah. Rabbim den umudu hiç kesmiyorum ama çok uzak geliyor bazı şeyler... elimde değil ...

oooffff yıktın beni... ağlattın dağıttınnn....

ayy aynen benm eşimde her ay felaket bi umutla beklio. hemen olacak gibi gelio sankii erkeklere...
cnm ben yaptım adet bitimnden 2 gün sonra başlıosun cnm canlı canlı ibrahim saraçoğlundan dinledim aynını yaptım 15 gün yapıosun açkarnına sabah akşam yada öğlen akşam...ağzı kapalı 5. dk kaynayacak. içinden soğanlar çıkarılacak ılıyınca soğumadan içilecek 2. ay ise adete 10 gün kala 5 yada 7 gün içilecek geçen ay yaptım bu ay 5 günlük olanı yapıyorum geçen ay adet öncesi felaket bir ağrım oldu doğum sancısı gibi( sanki biliyorumda ) sonra kahverengi çikolata gibi bi şeyler gelmişti pede... çok minik bi çükolata kistim vardı bnm onu söktü heralde diye düşünüyorum.... gelecek ay da soğan havuç kürü yapıcam inşallah...

yok tatlım çok iyi sizin ileri hızlı bizim ileri hızlı % 5,ileri yerinde hareketli%37 yerinde hareketli %19 toplamda canım %61 bizim düşük ya
cnmmmm beni düşün mutlu % 35 hareketli % 65 hareketsiz

bizede aynı takviyeyi verdi neofertil 1 hafta oldu başlayalı. aslında hiç istemedim ben direk amelyat olsun istiyorum ama dr. bi deneylim yükselmezse öyle yapalım ameliyat dedi ( varikosel el muayenesinde var ultrasonda yok çok hafifi derecedeymiş ağrı yok)
3 ay bekleyecez eminim hiç bi işe yaramayacak ameliyat sonra enaz 1 sene daha bekleee.....

hayatım,1 bardak havuç suyu için yaklaşık 1 kilo havuç gidiyor diye duymuştum.ee günde bir kilo havucu yiyemez zaten,en iyisi suyunu sıkıp içirmek.

cnm biz 3 gün oldu havuç suyuna başlayalı ortalama 7-8 havuç gidiyor 1 bardak havuç suyu için içine 1 çay kaşığıda saf zeytinyağı damlatıyorum..

inşallah güzel haberlerle dönersin.senle beraber hepimiz teker teker hamile kalırız

çok güzelll.Allah bize de bu duyguyu yaşatsın..

slm kızlar..
geçmişi okudum yazılanlara tek tek cvp vermeye çalıştım ama atladıklarım olursa lütfen kusura bakmayın sayfalar çok çabuk ilerliyor her gün bakamıyorum malasef...
kızlar bu konuyla ilgili çok araştrma yaptım bi defterim var keşke gösterebilsem size.. bi sürü şey yazdım sadece forumları okumadım ingilizce tıp dergilerindeki makaleler yurt dışında yapılmış çalışmalar vs. okuyorum hep. bazı çok önemli buiduğum noktaları yazmak istiyorum bir ara inşallah. ama tek diyeceğim şu ki ASLAA KAFANIZA GÖRE İLAÇ VİTAMİN KULLANMAYIN...
vitamin desteği bile olsa aynı anda yüksek dozajlı vitaminlerin bir arada kullanılması ters etki bile yapabiliyor. karaciğer enzimlerini bozuyor.. aman ha dikkat bi yeri yapalım derken bi yeri yıkmayın....
örneğin :
ya proxceed ya arginmax yada neofertil kulllanın aşağı yukarı aynı içerikleri... bir ara yazarım inşallah ayrıntılı bi şeklde...

bu gün yine kötüyüm. burnumda sürekli bir bebek kokusu var .... allah ım aklıma mukayet ol

aynen cnm cenazeden gelip o kadar hamilelik konuşması üzerine böğüre böğüre ağladım. ertesi gün tekrar gttiğimde hamile olanlardan birisi ayyy sende bi haller var yüzün gözün bi tuhaf ilaç fln içme bu ay dedi bebek olabilir dedi. bende içimde yok bişey dedim dün siz o kadar konuştuğnuz için eve gidip avazım çıktığı kadar bağırarak ağladım yüzüm gözüm o yüzden böyle dedim

cnm maşallah değerlerinz çok iyi benim içime doğuyor senin yakın zamanda olacak inşallah hazır diyorum bu kadar değerler yükselmişken yumurta çatlatma ilacı fln kullansaydın bi kadın doğumcuya gidip.

bugün bende aynı sen gibiyim. çok yakın bi akrabam facebook a fotoğraf koymuş hamileydi cinsiyetini öğrenmiş erkek miş . kocaman mavi bi resim leyle ağzında torba üstünde '' it is a baby boy'' yazıyor.içim parçalandı eşim işten geldi noldu neyin vardiye.... yapamıyorum elimde değil.... rol yapamıyorum...içim kan ağlarken yüzüm gülmüyor malesef...normalde çok güler yüzlü neşeli biri olduğum için moralim bozuk olunca hemen farkedilio.. içim yanıyo bu günlerde hep.. burnumda sürekli bir bebek kokusu var

saol cnm. inşallah. Rabbim den umudu hiç kesmiyorum ama çok uzak geliyor bazı şeyler... elimde değil ...

ayy aynen benm eşimde her ay felaket bi umutla beklio. hemen olacak gibi gelio sankii erkeklere...

cnm ben yaptım adet bitimnden 2 gün sonra başlıosun cnm canlı canlı ibrahim saraçoğlundan dinledim aynını yaptım 15 gün yapıosun açkarnına sabah akşam yada öğlen akşam...ağzı kapalı 5. dk kaynayacak. içinden soğanlar çıkarılacak ılıyınca soğumadan içilecek 2. ay ise adete 10 gün kala 5 yada 7 gün içilecek geçen ay yaptım bu ay 5 günlük olanı yapıyorum geçen ay adet öncesi felaket bir ağrım oldu doğum sancısı gibi( sanki biliyorumda ) sonra kahverengi çikolata gibi bi şeyler gelmişti pede... çok minik bi çükolata kistim vardı bnm onu söktü heralde diye düşünüyorum.... gelecek ay da soğan havuç kürü yapıcam inşallah...

bizede aynı takviyeyi verdi neofertil 1 hafta oldu başlayalı. aslında hiç istemedim ben direk amelyat olsun istiyorum ama dr. bi deneylim yükselmezse öyle yapalım ameliyat dedi ( varikosel el muayenesinde var ultrasonda yok çok hafifi derecedeymiş ağrı yok)
3 ay bekleyecez eminim hiç bi işe yaramayacak ameliyat sonra enaz 1 sene daha bekleee.....

cnm biz 3 gün oldu havuç suyuna başlayalı ortalama 7-8 havuç gidiyor 1 bardak havuç suyu için içine 1 çay kaşığıda saf zeytinyağı damlatıyorum..[/QUOTE]

ooooffff kiyamam canim yaaa biliyorum neler hissettigini zaman zaman bende oyle oluyorum cekilmez duruma geliyor.Sabredecegiz canim elimizden baska da birsey gelmiyor boyle zamanlarda birbirimize destek kol kanat olmaliyiz cunku burdaki herkes zaman zaman bu duygulari yasiyor.Aglasan bile disardan baska bir insana anlatma bunu gel bizimle istedigin kadar dertles ama disardan annen babadan da olsa anlatma anlatacaksan haa cok cok samimi guvendigin bir arkadasin varsa dertlesmek icin ona anlat.Herkesin cocugu olcak diye birsey yok bazen diyorum ya omur boyu olmazsa hep boyle hastalikli gibi mi olacagiz.Biliyorum hislerini daha dune kadar bende senin gibiydim dedigim gibi zaman zaman yasaniyor bunlar.Bak benim halamin kocasi kisir cikti evlatlik aldilar kuzenim benimle yasit.Gecenlerde anneme de dedim belki benim kaderim halama cekmis.Ki cok sukur kocalarimiz kisir degil asi yada tup illaki olacak en azindan tup umudumuz var o umudu olmayan insanlarda var.isyerinde bir kadin var cocugu yok yillarca ugrasmis hamilke kaldiklari da dusmus simdi yasli olmasi imkansiz genciz daha olacak canim sabredelim birbirimize dua edelim.insanin kendi duasindan cok baskalarinin yaptigi daha cok kabul olur.Uzulme desem de bos uzul bugun agla rahatla ama yarina duzelmeye gayret et lutfen.Allah geceyi verirken bile bir anlam yukleyerek vermis.Elbet sabahimiz olacak sabir sadece.Benim ise gitmem lazim simdi gelince yazarim lutfen yarina kadar iyiles

ama normalde %25 olması gerekiyor referans değeri öyle tatlım bizim %5 yani düşün

ileri hız düşük olduğu için spermler yumurtaya ulaşıncaya kadar yolda ölüyomu ben öyle düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum

büyük ihtimalle öyle oluyor tatlım şekli bozuk olan spermler ama gidene kadar ölüyor şekli düzeldi bizimkinin onu morfolojiden anlıyorsun canım ileri hızlı düşük olduğu için çok yavaş ilerliyorlar

inş tatlım allah yardımcımız olsun en önemlisi allah eşlerimize şifa versin spermleri çok çok iyi olsun inş:) kadın doğumcuya gitmeyi çok istiyorum ama bir türlü ayağım çekmedi gitti bi hastaneye girersem çıkamayacağım biliyorum o yüzden girmeye korkar oldum

cnm biz 3 gün oldu havuç suyuna başlayalı ortalama 7-8 havuç gidiyor 1 bardak havuç suyu için içine 1 çay kaşığıda saf zeytinyağı damlatıyorum..[/QUOTE]

şifa olsun eşine inşallah canım.
hareketi çok artırıyormuş biran önce işe yarasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…