Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş tatlım ama adet olacağım yarın ağrılarım var(

ama ileri yerinde hareketli %35 miş onunda referans aralığı %20,yani sizin değerler oldukça güzel canını sıkmaya hç gerek yok

sağol tatlım aslında doğru diyorsun canımızı sıksak ne olur olacaksa zaten olacak şunu kafama yer edemedim bir türlü araştırma yapmaya bile gerek yok aslında olacaksa olacak günüü gelince

yaa çok güzellll,böyle bişey Türkiye dede var mı acaba?ben ilk defa görüyorum
sağol tatlım aslında doğru diyorsun canımızı sıksak ne olur olacaksa zaten olacak şunu kafama yer edemedim bir türlü araştırma yapmaya bile gerek yok aslında olacaksa olacak günüü gelince

aynen öyleee
yetecek olan 1 tane sperm,yeter ki vakti zamanı gelmş olsun...
biz elimizden geleni yaptık,ameliyat oldu eşlerimiz,kürler,vitaminler kullanıyoruz.bundan sonrası Rabbime kalmış

evet tatlım hepinizi çok öptüm didildem inş aşılaman tutar tatlım.iyi geceler kızlar bugün çok yorgunum neden anlamadım.

keake turkıyede olsa canm nerdeee esimn hıssetmesını cok ıstersım
inş tatlım ama adet olacağım yarın ağrılarım var(

inş gelmez canm yaaa agrılar bebiştendr inş

bizimde sizin gibiydi yani ağrı yoktu ama ultrasonda da elle muayenede de çıkmıştı.bizde de ben ameliyat olmasını istemedim.en az altı ay belki bir yıl sürecek iyileşme süreci diye ama 3 tane doktorda ameliyat deyince beklemek bize daha fazla zaman kaybettirecek dedik ve olduk ameliyatı.iyi mi yaptık kötü mü yaptık şimdilik bilmiyoruz.3 ay sonra belli olacak.aslında ben 3 ay değil 6 ay da ameliyatın etkisini net bir şekilde görebileceğimizi düşünüyorum.doktorda öyle demiş.o yüzden 6. ayı bekliyorum.bakalım hayırlısı artık.

canım aldığın notları bizimle paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum...

biz neofortil kullanıyoruz yanına arginmax almayı düşünüyorum ama daha kesin değil.
ben ikisinde içindeki etken maddelerin mglarını topladım.günlük alınması gereken dozu aşmıyordu.
ama henüz kesin karar vermediğim için kabataslak bir inceleme yaptım.eğer kesinleştirisem tek tek hepsinin mglarını hesaplayıp öyle alıcam.
bir de ne kullanırsak kullanalım bence ayda bir hormon testi yaptırılması gerekli bence.biz de neofotile başlayalı bir hafta falan oldu.3 hafta sonra eşim bir hormon testi yaptırsın bakalım ne durumda.ona göre bir sıkıntı varsa tedbir alırız.
sanırım neofortil kullanmaya aynı zamanlarda başlamışız.3 ay sonra test sonuçlarımızı paylaşalım olur mu arkadaşım.bakalım işe yarıyormu bizim neofortil.

evet canım bence de 6 ayı bekleyin bazen 3.ay düzelme oluyor ama genelde 6.aydan sonra düzelme oluyor.ilaç vermiş miydi doktor?

evet canım bence de 6 ayı bekleyin bazen 3.ay düzelme oluyor ama genelde 6.aydan sonra düzelme oluyor.ilaç vermiş miydi doktor?

evet 6 ay sonunda da düzelme olmazsa artık aşılama ya da tüp deneyeceğiz herhalde.ben ameliyata çok umut bağlamak istemiyorum ama eşim çok heyecanlı.ameliyat olduk artık sorunumuz kalmadı demi diyor sürekli.ama ben onun kadar umutlu değilim.inşallah ben yanılırım.ilaç verdi canım.klomen,evicap bir de proxeedin içeriğine benzeyen bir ilaç verdi.kullanıyoruz bakalım.

hmm iyi canım ilaç verdiyse benim eşimde ameliyattan çok umutluydu umut ettiği gibi oldu canım inş.sizin değerleriniz de düzelir tatlım...

hmm iyi canım ilaç verdiyse benim eşimde ameliyattan çok umutluydu umut ettiği gibi oldu canım inş.sizin değerleriniz de düzelir tatlım...

ne güzel.sizin adınız çok sevindim.en azından çektiğiniz ameliyat zahmetinin karşılığını almışsınız.inşallah bize de nasip olur.
canım sana bir şey danışmak istiyorum.biz 2012 nisandan beri çocuk düşünüyoruz.ben 2012 temmuzda ve eylülde kontrol oldum.sorun yok dedi doktor.sonra 2013 temmuzda tekrar detaylı muayene,kan tahlili,hsg falan yapıldı.yine sorun yok dediler.aralık ayında da aşılama yaptırdım.yumurta gelişim,nde falan bir sorun olmadı çok şükür.aralıktan beride doktora gitmedim.acaba ben de bir doktora gidip tekrar kan verip muayene olsam mı?hiç gitmek istemiyorum aslında ama bir yandan da eşimdeki sorunu halledik diye beklerken ya bende bir sıkıntı varsa yine boşa beklemiş oluruz diyorum.iyice paranoyak oldum.hep aklıma kötü ihtimaller geliyor.ne kadar sıklıkla muayene olmak gerek acaba?

tatlım kaç kere doktora gitmişsin zaten bence daha gitme. bende bir yıl boyunca doktor doktor gezdim hamile kalmama engel hiç bir şey çıkmadı tüplerime de bakıldı onda da sorun yok . ama ben seni anlıyorum tatlım bu ara bende de o psikoloji başladı eşimin değerleri düzeldi acaba bende mi sorun var ya bir şey olduysa diye kendimi yedin bitirdim. bunlar bile stres nedeni aslında sorun yok ama olmadıkça insan sorun var gibi hissediyor. nş sizin de değerleriniz düzelecek canım inanıyorum ilaçları ihmal etmeyin bi de 6 ay bekleyin düzelecek inş allahın izni ile.

evet artık doktorlardan gına geldi.en iyisini bile gözüm görmek istemiyor.ama işte ya bende de bişey varsa endişesi beynimi kemiriyor.haliyle de stres artıyor ve olacağı varsada olmuyor belki.haklısın ilaçları kullanıp,dua edip tevekkülle beklemek lazım.ama artık iyice sabırsızlaştığımı hissediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun...

kaç aydır bekliyorsunuz canım? daha yeni ameliyat oldu eşin tatlım bekleyin zamanla inş hem değerleriniz düzelir hem de baharla umutların yeşerir inş ne güzel yazmışsın inş yazdığın gibi baharda hamile haberlerini alırız tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…