- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.321
canm benmde adet bıtımınde ozellıkle sag kasıgımda batma oluyo cok fecı yumurtalr adetle bırlıkte olusup buyudugu ıcın sıkısma oluyo sanırım agrıda ondan sebeb canını sıkma
inş uyumaya calısrken kurdugumuz tum hayaller gerceklesr tabı korkarsın kızm zor bulmussun zaten
tatlım yaa inş adet olmazsında calısmalrınız basarıyla sonuclanmıs olur hayırlı saglıklı evlat nasıp edr rabbım inşşşşşşş
ablacım sen hep bole guzel seyler paylas bızımde ufkumuzu genıslet ıhtıyacımız var allah razı olsun............
ama normalde %25 olması gerekiyor referans değeri öyle tatlım bizim %5 yani düşün
ama ileri yerinde hareketli %35 miş onunda referans aralığı %20,yani sizin değerler oldukça güzel canını sıkmaya hç gerek yok
yaa çok güzellll,böyle bişey Türkiye dede var mı acaba?ben ilk defa görüyorum
sağol tatlım aslında doğru diyorsun canımızı sıksak ne olur olacaksa zaten olacak şunu kafama yer edemedim bir türlü araştırma yapmaya bile gerek yok aslında olacaksa olacak günüü gelince
yaa çok güzellll,böyle bişey Türkiye dede var mı acaba?ben ilk defa görüyorum
aynen öyleee
yetecek olan 1 tane sperm,yeter ki vakti zamanı gelmş olsun...
biz elimizden geleni yaptık,ameliyat oldu eşlerimiz,kürler,vitaminler kullanıyoruz.bundan sonrası Rabbime kalmış
evet tatlım hepinizi çok öptüm didildem inş aşılaman tutar tatlım.iyi geceler kızlar bugün çok yorgunum neden anlamadım.
keake turkıyede olsa canm nerdeee esimn hıssetmesını cok ıstersımyaa çok güzellll,böyle bişey Türkiye dede var mı acaba?ben ilk defa görüyorum
keske turkıyede olsa canm yaaa esımın bole bıseyı hıssetmesını cok isterdım
aynen öyleee
yetecek olan 1 tane sperm,yeter ki vakti zamanı gelmş olsun...
biz elimizden geleni yaptık,ameliyat oldu eşlerimiz,kürler,vitaminler kullanıyoruz.bundan sonrası Rabbime kalmış
inş tatlım ama adet olacağım yarın ağrılarım var(
inş tatlım ama adet olacağım yarın ağrılarım var(
düşünce bıraktınmı ilacı
bizede aynı takviyeyi verdi neofertil 1 hafta oldu başlayalı. aslında hiç istemedim ben direk amelyat olsun istiyorum ama dr. bi deneylim yükselmezse öyle yapalım ameliyat dedi ( varikosel el muayenesinde var ultrasonda yok çok hafifi derecedeymiş ağrı yok)
3 ay bekleyecez eminim hiç bi işe yaramayacak ameliyat sonra enaz 1 sene daha bekleee.....
slm kızlar..
geçmişi okudum yazılanlara tek tek cvp vermeye çalıştım ama atladıklarım olursa lütfen kusura bakmayın sayfalar çok çabuk ilerliyor her gün bakamıyorum malasef...
kızlar bu konuyla ilgili çok araştrma yaptım bi defterim var keşke gösterebilsem size.. bi sürü şey yazdım sadece forumları okumadım ingilizce tıp dergilerindeki makaleler yurt dışında yapılmış çalışmalar vs. okuyorum hep. bazı çok önemli buiduğum noktaları yazmak istiyorum bir ara inşallah. ama tek diyeceğim şu ki ASLAA KAFANIZA GÖRE İLAÇ VİTAMİN KULLANMAYIN...
vitamin desteği bile olsa aynı anda yüksek dozajlı vitaminlerin bir arada kullanılması ters etki bile yapabiliyor. karaciğer enzimlerini bozuyor.. aman ha dikkat bi yeri yapalım derken bi yeri yıkmayın....
örneğin :
ya proxceed ya arginmax yada neofertil kulllanın aşağı yukarı aynı içerikleri... bir ara yazarım inşallah ayrıntılı bi şeklde...
bu gün yine kötüyüm. burnumda sürekli bir bebek kokusu var.... allah ım aklıma mukayet ol
kıızz bi durrr senin adet günün bugün değil miydiiiii
Canim nerden biliyorsun belki bebekten dolayidir agrin ve yorgunlugun insallah oyledir dua edecegim sana bu gece
bizimde sizin gibiydi yani ağrı yoktu ama ultrasonda da elle muayenede de çıkmıştı.bizde de ben ameliyat olmasını istemedim.en az altı ay belki bir yıl sürecek iyileşme süreci diye ama 3 tane doktorda ameliyat deyince beklemek bize daha fazla zaman kaybettirecek dedik ve olduk ameliyatı.iyi mi yaptık kötü mü yaptık şimdilik bilmiyoruz.3 ay sonra belli olacak.aslında ben 3 ay değil 6 ay da ameliyatın etkisini net bir şekilde görebileceğimizi düşünüyorum.doktorda öyle demiş.o yüzden 6. ayı bekliyorum.bakalım hayırlısı artık.
evet canım bence de 6 ayı bekleyin bazen 3.ay düzelme oluyor ama genelde 6.aydan sonra düzelme oluyor.ilaç vermiş miydi doktor?
evet 6 ay sonunda da düzelme olmazsa artık aşılama ya da tüp deneyeceğiz herhalde.ben ameliyata çok umut bağlamak istemiyorum ama eşim çok heyecanlı.ameliyat olduk artık sorunumuz kalmadı demi diyor sürekli.ama ben onun kadar umutlu değilim.inşallah ben yanılırım.ilaç verdi canım.klomen,evicap bir de proxeedin içeriğine benzeyen bir ilaç verdi.kullanıyoruz bakalım.
hmm iyi canım ilaç verdiyse benim eşimde ameliyattan çok umutluydu umut ettiği gibi oldu canım inş.sizin değerleriniz de düzelir tatlım...
ne güzel.sizin adınız çok sevindim.en azından çektiğiniz ameliyat zahmetinin karşılığını almışsınız.inşallah bize de nasip olur.
canım sana bir şey danışmak istiyorum.biz 2012 nisandan beri çocuk düşünüyoruz.ben 2012 temmuzda ve eylülde kontrol oldum.sorun yok dedi doktor.sonra 2013 temmuzda tekrar detaylı muayene,kan tahlili,hsg falan yapıldı.yine sorun yok dediler.aralık ayında da aşılama yaptırdım.yumurta gelişim,nde falan bir sorun olmadı çok şükür.aralıktan beride doktora gitmedim.acaba ben de bir doktora gidip tekrar kan verip muayene olsam mı?hiç gitmek istemiyorum aslında ama bir yandan da eşimdeki sorunu halledik diye beklerken ya bende bir sıkıntı varsa yine boşa beklemiş oluruz diyorum.iyice paranoyak oldum.hep aklıma kötü ihtimaller geliyor.ne kadar sıklıkla muayene olmak gerek acaba?
tatlım kaç kere doktora gitmişsin zaten bence daha gitme. bende bir yıl boyunca doktor doktor gezdim hamile kalmama engel hiç bir şey çıkmadı tüplerime de bakıldı onda da sorun yok . ama ben seni anlıyorum tatlım bu ara bende de o psikoloji başladı eşimin değerleri düzeldi acaba bende mi sorun var ya bir şey olduysa diye kendimi yedin bitirdim. bunlar bile stres nedeni aslında sorun yok ama olmadıkça insan sorun var gibi hissediyor. nş sizin de değerleriniz düzelecek canım inanıyorum ilaçları ihmal etmeyin bi de 6 ay bekleyin düzelecek inş allahın izni ile.
evet artık doktorlardan gına geldi.en iyisini bile gözüm görmek istemiyor.ama işte ya bende de bişey varsa endişesi beynimi kemiriyor.haliyle de stres artıyor ve olacağı varsada olmuyor belki.haklısın ilaçları kullanıp,dua edip tevekkülle beklemek lazım.ama artık iyice sabırsızlaştığımı hissediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?