- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.341
kaç aydır bekliyorsunuz canım? daha yeni ameliyat oldu eşin tatlım bekleyin zamanla inş hem değerleriniz düzelir hem de baharla umutların yeşerir inş ne güzel yazmışsın inş yazdığın gibi baharda hamile haberlerini alırız tatlım.
evet canım dün ve bugün adet günüm yok bir şey ama sabah test yaptım negatif tabii kiakşama doğru olurum ya da yarın 29.günüm yarın da olabilirim
canım ameliyatın bugün 14. günü.daha yeni.ama bende iki yılın yorgunluğu var.bize en başta sebepsiz infertilite dediler.sizin çocuğunuz olur dedi hem kadın doğumcu hemde ürolog.bizde bekledik.eşimin sperm değerleri hiçbirzaman öyle çok yüksek değildi.hep sınırdaydı ama varikosel yoktu.sonra birden varikosel çıktı derken sperm değerleri düştü.yani iki yıl zaman geçti ama biz bir arpa boyu bile yol alamadık hatta geriledik bile.bu durum beni çok üzüyor.birde bir buçuk yıl kadar korunduk.şimdiki aklım olsa bir gün bile korunmazdım ama hayat yaşamadan bilinmiyor bazı şeyler...
inşallah baharda hepimiz bu topikte hamile haberlerimizi paylaşırız arka arkaya...
canım bugün senin adet günün mü?inşallah ilk hamile haberini sen verirsin bize de uğurlu gelirsin bizde arkandan geliriz.
olsun canım sen idrar testine %100 güvenme belki geç döllenme oldu çıkmadık candan umut kesilmez.adet olduğunu görene kadar umudunu kaybetme.
bizde ilk 2 yıl korunduk bilseydim böyle olacağını korunmazdım ne bilecektim akılımın ucuna bile gelmedi.ama varikosel başlangıcı tam evlendiğimiz yıl yani 4 yıl önce başlamış ve ileri derece de idi ameliyatın 7.ayı eşim 15 gün sonra tekrar test verecek ilaç kullanmaya yeni başladık biz hızımız az o yüzden.valla ben 1 yıldan fazla kendim için hastane hastane gezdim 1.5 yıldır eşim için geziyoruz şimdi de hastaneye gitmeye ayağım çekmiyor artık.6 ay ilk testimizi verirken eşme inş bu son testin olur demiştim ilk gün çok sevinmiştik değerler düzeldi diye ama başka doktora gösterdik değerleri hızımızı beğenmedi kendi doktorumuz değerler düzeldi diye ilaç vermedi diğer doktor evicap verdi ama biz evicap ı almadık daha etkili ilaç aldık bakalım ne olsun ya bıktım artık 2.5 yıldır hasretimiz ne zaman son bulacak acaba
evet canım bugün 28.günüm benim adet döngüm şu şekilde canım 27.gün 28.gün ve 29.gün şekilde %80 28.gün adet oluyorum bazen bir iki gün kayabiliyor o yüzden yarın olma ihtimalim var bekleyeceğim daha test yapmam evde var diye yaptım yoksa gidip test almıyorum ovulasyon testi almıştım onun hediyesi yanı.
canım ne güzel değerleriniz düzelmiş.inşallah 15 gün sonra vereceğiniz testte daha da iyi sonuçlar alırsınız.canım sen hamile kalacaksın inşallah bana öyle geliyor.en zor kısımları aşmışsınız.artık son bekleyişler bunlar inşallah...
korunma konusunu hiç sorma.nereden bileceksin böyle olacağını.canım sana şöyle söyleyeyim.eski çalıştığım yerde erkekler ve bir de ben hamile değildim. neredeyse bütün yeni evliler hamile kaldı.bir çocuğu olanlar ikinciye hamileydi.bir tek ben çirkin ördek yavrusu gibi kaldım öyle...
canım hayırlısı olsun.rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin ya da gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.
ben hep böyle dua ediyorum.çok güzel bir dua.
evet o canım eşim ve ben aynı durumdayız tüm arkadaşlarımızın eşi ya da arkadaşlarım doğum yaptı kimi ikinciyi düşünmeye başladı hepsi de benden sonra evlendi benim hala bebeğim yokinş tatlım bizde imtihanımızı geçeceğiz allah sabrımızı sınıyor allaha şükür isyan etmedim hiç bir zaman etmem de allahım en yakın zamanda daha fazla bekletmeden nasip etsin yeter...
güzel dua aynen hakkımız da hayırlı neyse o olsun hepimiz için...
bazen çok üzülüyorum.çok karamsar oluyorum ama isyan etmekten sakınıyorum çok şükür.
inşallah rabbim bizi çok sabredenlerden çok dua edenlerden eylesin...
canım şimdilik bana müsaade.inşallah daha sonra yine konuşuruz...kendine çok iyi bak...
amin tatlım en çok dua etmemiz zaman duadan başka çaremiz yok bazen insanın basireti bağlanır çaresiz kalır ya işte öyle bir şey ne yaparsak yapalım allah istemedikten sonra olmayacako yüzden allaha hep dua ederken allahım inş kaderimizde anne baba olmak vardır diye dua ediyorum varsa olacak biliyorum çünkü
evet canım dün ve bugün adet günüm yok bir şey ama sabah test yaptım negatif tabii kiakşama doğru olurum ya da yarın 29.günüm yarın da olabilirim
hadi yaa...
meraba bayanlar ben geldim salı günü eşimin sonuçlarını başka bi doktora daha göstercez bakalım o ne dicek yine ameliyat mı dicek bi yandanda olması gerkiyosa olsun istiyorum ama bi yandanda ilaç kullanması gerekirse eğer boşuna ameliyat olmasınıda istemem ne zor işler bunlar yaa kasımda kuzenım evlendı hemen cocuk yapcam dedi 30 yasında şimdi 2.5 aylık hamılenasıp kısmet valla
hoş geldin canım dün biraz okumuştum yazını değerleriniz iyiydi galiba kaç aydır deniyorsunuz? sizin ileri hızlınız falan baya iyi canım ama doktorlar ameliyat diyorsa olun tatlım sağlıklı bir gebelik geçirirsin en azından varikosel spermlerin şeklini bozduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?