- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.361
hoşbuldum canım
değerler iyi evet ama bize ole demiyo doktorlar amelıyat dıyolar morfolojide bazen 1 bazen 2 bazen 3 hep değişiyor 2.5 yıllık evlıyız 3 ay korunduk ilk bi senede çok önemsemedik nasip olmadı inşallah herşeyin hayırlısı olur sizin degerleriniz nasıldı siz ne kadardır denıyosunuz
Selammm kizlar nasilsinizBen hastayim hemde cok esime bulasir diyede korkuyom yumurtlama donemi ama yapcak bisey yok
Hic halimde yokki bakalim belki yarina azcik duzelirim kismet bu isler :) yumurtlamam varmi o bile karisti gerci canim bu ayi pas geciyorum belki su filmide cektiririm onumuzdeki maclara bakariz :)geçmiş olsun canım yaa tühh belki bulaşmazdı deneseydiniz.
Hic halimde yokki bakalim belki yarina azcik duzelirim kismet bu isler :) yumurtlamam varmi o bile karisti gerci canim bu ayi pas geciyorum belki su filmide cektiririm onumuzdeki maclara bakariz :)
bu ay benden de pas.13. günü temas oldu dahada olmadı.bir kereden tutar mı tutmaz mı nasip...
Selammm kizlar nasilsinizBen hastayim hemde cok esime bulasir diyede korkuyom yumurtlama donemi ama yapcak bisey yok
sağolasın tatlım ama test yaptım olsaydı çıkardı maalesef bu ay da olmadı belli
topigin birinde gormustum asilama gibi esi bi kaba bosaltmis o da kendine siringayla vermis oyle yapilsa olmaz mi ki asi gibi tabi ignenin ucu olmayacak
Allahin takdiri canim hic belli olmaz sayinizda iyiydi masallah neden olmasin.Hayirlisini nasip etsin rabbim hep bir umit bekliyoruz.
ml de en az 15 milyon olması gerekiyor bizim 10 milyon.toplam sayı 50 milyon.kadın doğum doktorum sayının ciddi oranda düşük olduğunu söyledi,galiba tüp bebek deneme zorunda kalacağım.
Kiz bende o yetenek nerde :) ben dogalinda zorlaniyom oyle yapmaya calissam kendimide sakatlarim :)bi kere okumustum ben burda oyle birsey ama hic denemedim canim olurmuki oyle ama hem spermler olmezmi o arada hayir yolu direk gosterince bile bulamiyo bizimkiler oyle hepten kaybolurlar. :)
Canim ben 50 milyonu ml saniyodum olsun yinede var ise yarayacak bir tane sonucta ah bir yolu bulsalar..
hahaha kiz ilahi guldurdun beni Allahta seni guldursun ama beklemiceksin ki hemen o biseye bosalttigi anda sende siringayla alip kendine yapacaksin sanki ben yapmisim gibi soyluyorum ama bende yapmadim onu hic bi ara yapsam mi ki diye dusundum cesaret edemedim.Hani esin hastaymis ya o yuzden diyorum verimli gun kacmasin diye
saskin bunlar daha yollarini bulup yumurtalara ulasamiyorlar ulassalarda demekki cilizlar dollenemiyorlar
Sagol canim esim iyi sukurde ben fenayim artij oldugu kadar ne yapalim yarin allah kerim belki yakalariz birseyler
ahh canım nerde o günlerrr:)ml de 50 milyon olduğunu göremem bu gidişle...
öyle tabi yetecek olan 1 tane sperm.sizin yoplam mı 15 milyondu ml de mi?
Canim en son ml 15 ti toplam 70 sanirim ama hareket az
kız Allah seni emiiii:)bende sanıyorum toplam sayı 15 milyon,üzülüyodum senin için:)))meğer bizim ki daha kötüymüş:)))
bizim ameliyattan önce ml de 2 milyon,toplamda 9 milyondu.bunada şükür.
Burda en kotu deger benimki galiba.Uzuldum halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?