Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hmm morfoloji demek şekil bozukluğu demek zaten canım o zaten engelliyor hamile kalmamızı biz 2.5 yıldır istiyoruz canım. ameliyatın 7 ayındayız 6.ay test yaptırdık değerlerin hepsi normal değerlere geldi canım doktorumuz artık sorun kalamdı normal yolla olur bekleyin dedi bekliyoruz canım.
değerlerimiz şu şekildeydi canım
ameliyat öncesi en kötü sperm değerlerimizi yazayım

sperm sayısı:15
morfoloji(WHO):%0
sperm konsantrasyon:5
hareketlilik:%16

ameliyat sonrası testimiz

sperm konsantrasyon:%25
morfoloji(WHO):%33
sperm sayısı:76
hareketlilik%61

Son düzenleme:
Hic halimde yokki bakalim belki yarina azcik duzelirim kismet bu isler :) yumurtlamam varmi o bile karisti gerci canim bu ayi pas geciyorum belki su filmide cektiririm onumuzdeki maclara bakariz :)

bu ay benden de pas.13. günü temas oldu dahada olmadı.bir kereden tutar mı tutmaz mı nasip...

sağolasın tatlım ama test yaptım olsaydı çıkardı maalesef bu ay da olmadı belli

Sonuclariniz yukseldi tatlim sabret cok az daha olacak en azindan umudun var simdilik degerleriniz duzgun oldugu icin yaz anneleri olacagiz insallah.Yani en gec yaza kadar hamile kalacagiz

Son düzenleme:
topigin birinde gormustum asilama gibi esi bi kaba bosaltmis o da kendine siringayla vermis oyle yapilsa olmaz mi ki asi gibi tabi ignenin ucu olmayacak

Kiz bende o yetenek nerde :) ben dogalinda zorlaniyom oyle yapmaya calissam kendimide sakatlarim :)bi kere okumustum ben burda oyle birsey ama hic denemedim canim olurmuki oyle ama hem spermler olmezmi o arada hayir yolu direk gosterince bile bulamiyo bizimkiler oyle hepten kaybolurlar. :)

Allahin takdiri canim hic belli olmaz sayinizda iyiydi masallah neden olmasin.Hayirlisini nasip etsin rabbim hep bir umit bekliyoruz.

ml de en az 15 milyon olması gerekiyor bizim 10 milyon.toplam sayı 50 milyon.kadın doğum doktorum sayının ciddi oranda düşük olduğunu söyledi,galiba tüp bebek deneme zorunda kalacağım.

ml de en az 15 milyon olması gerekiyor bizim 10 milyon.toplam sayı 50 milyon.kadın doğum doktorum sayının ciddi oranda düşük olduğunu söyledi,galiba tüp bebek deneme zorunda kalacağım.

Canim ben 50 milyonu ml saniyodum olsun yinede var ise yarayacak bir tane sonucta ah bir yolu bulsalar..

hahaha kiz ilahi guldurdun beni Allahta seni guldursun ama beklemiceksin ki hemen o biseye bosalttigi anda sende siringayla alip kendine yapacaksin sanki ben yapmisim gibi soyluyorum ama bende yapmadim onu hic bi ara yapsam mi ki diye dusundum cesaret edemedim.Hani esin hastaymis ya o yuzden diyorum verimli gun kacmasin diye

Sagol canim esim iyi sukurde ben fenayim artij oldugu kadar ne yapalim yarin allah kerim belki yakalariz birseyler

saskin bunlar daha yollarini bulup yumurtalara ulasamiyorlar ulassalarda demekki cilizlar dollenemiyorlar

ayy haklısın valla.geçen ay aşılamam yapıldı ya,10 tane yumurtam vardı spermler yumurtanın yanına bırakıldı ,hemde 26 milyon sağlıklı sperm...kör olmayasıcanın bir taneside 10 tane yumurtadan birini beğenmedi beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…