- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.961
aaa gerçek çok sevindim....kızlar mesajalrı okuaymadım önemli bir haber için geldim umarım btd08 kızmaz bana ama sizde gelip bilgi vermek istedim.
aaa gerçek çok sevindim....
Yeni bir hamile...inşallah hamileliğşi bize de uğurlu gelir...
aaa gerçek çok sevindim....
yeni bir hamile...inşallah hamileliğşi bize de uğurlu gelir...
canm tup yaptrmustı degılmı ohhh masallah cok sevındm :)))
evet tatlım gördüm senicanm aynı topıkteydk arastrmalar bıtmez ama olumlu gbı geldj bana 2013 yorumlara baktım snra o kızlar sımdj anneler grubunda cogu esınde sorunolmasndan dokayı kullanuuo
Bunlar 5 yıl önceki test sonuçları.
Bugün yeni test sonuçlarını alcaz, merakla bekliyorum
kızlar mesajalrı okuaymadım önemli bir haber için geldim umarım btd08 kızmaz bana ama sizde gelip bilgi vermek istedim.
kızlar eşim aradı
syımız 5 milyon
hız hala %10
olmayacak galiba...
boşuna umut etmek boşuna sanırım..kabullenmek gerekiyor blki de...
tatlım total sayı mı 5 milyon,ml sayı mı?
evet tatlım gördüm seni
bana da olumlu geldi,amaaann neler denemedik yaa bide bunu deneyelim giden para olsun...
inşallah bunun kadar güzel bir sonuçla karşılaşırsınız
kızlar eşim aradı
syımız 5 milyon
hız hala %10
olmayacak galiba...
total sayıdır herhlde...doktor söylemiş toplam sayı 5 milyon hız %10.... diye
canm benm umut et herzamn olmuycak deme olcak enfazla bı sene bekle duzelcek hemn pes etme sıIn saynız dusuktu bak yukselıyo ıste kımene hemn sonuc vermıyo
canım hızımız %10 ...
istemesem de umudum yıkılıyor..
ameliyta olalı 5 ayı gçti ..
hız %45 den 10 düştü:
sayı da önce 3 milyon du şimdi 5 ..
değerlerimiz allak bullak..
bu yüzden bklemek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum...
bende katılabilirim canım.kızlar meryem suresini okumak için liste yapacaz...önce kime okuyacaksak onun listesini yapıp daha sonra sırayla hepsine 41 tane okuyalım herkes okuyabilecii kadarını okur...
kızlar eşim aradı
syımız 5 milyon
hız hala %10
olmayacak galiba...
aa evet biliyorum o arkadaşı..
tebrik ediyorum,çok sevindim darısı başımıza
canm tup yaptrmustı degılmı ohhh masallah cok sevındm :)))
bende katılabilirim canım.
kabullenmek değildi canım ne yapabilirizi düşünmek lazım.hala tüp yolu açık.beklemyerek yükselmesi yolu açık umutsuz olma.inşh aylar geçtikçe değerlerinde artış olur.
eet canım
evet tüp yaptırmış azospermiydi.varikosel ameliyatıyla çıkış başladı beklemeden tüp yaptırdı.
çok şükür tuttu.
hayatım,ilk 1 yıl beklemek lazım,bizim 8.aydan sonra yükselmeye başladı,birazcık sabır lütfen...
daha yaşında küçük.
bende katılabilirim canım.
kabullenmek değildi canım ne yapabilirizi düşünmek lazım.hala tüp yolu açık.beklemyerek yükselmesi yolu açık umutsuz olma.inşh aylar geçtikçe değerlerinde artış olur.
eet canım
evet tüp yaptırmış azospermiydi.varikosel ameliyatıyla çıkış başladı beklemeden tüp yaptırdı.
çok şükür tuttu.
haklsınız kızlar..bnde bu yzüden elimdeki kaybetmeden tüp yapmak istiyoum...han ieşim ne diyecek...zaten onda bu stres oldugu sürece yükselecğini sanmıyorum da...işi stresli kndi de stres li olunca hiç olmuoyr..elimizde ki de gidip bitecek...sonr elimiz kolumuz bağlanacak...işte bak ihtiyacımız olan 1 sperm...sperm çıkışı olduktan sonra üzülmeyelim kızlarrr
haklsınız kızlar..bnde bu yzüden elimdeki kaybetmeden tüp yapmak istiyoum...han ieşim ne diyecek...zaten onda bu stres oldugu sürece yükselecğini sanmıyorum da...işi stresli kndi de stres li olunca hiç olmuoyr..elimizde ki de gidip bitecek...sonr elimiz kolumuz bağlanacak...
bakalım hani nereye bağlanacak sonumuzz...
hepimizn hkında hayırlısı olsun.nişallah imtihanımız evlatsızlıkla olmaz...
kuzum yeter ki ümidini kaybetme...
aşılama,tüp,doğal ne farkeder yetr ki anne olalım...olacağızda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?