Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu ay geçti artık 2 gün sonra adet olacağım ama bir dahaki ay alacağız konuştuk eşimle,inşallah sen vesile olmuş olursun

canm bende o jelkn yorumlarını okudum ama urunun sıtesınde oldugu ıcın reklam amaclı olabılır dıye dusundum napaym ınanmıym ya kk dan bakcam smdı

kızlar meryem suresini okumak için liste yapacaz...önce kime okuyacaksak onun listesini yapıp daha sonra sırayla hepsine 41 tane okuyalım herkes okuyabilecii kadarını okur...

tamam tatlım,topik sahibesi olarak yap bakayım listeyi

canm bende o jelkn yorumlarını okudum ama urunun sıtesınde oldugu ıcın reklam amaclı olabılır dıye dusundum napaym ınanmıym ya kk dan bakcam smdı

ahh kuzum artık öyle çaresizim ki nerede ne görürsem denemek istiyorum.dur bende bakayım kk ya..:26::26:

canm bu degerler amelıyattan snrakı sanrım sayı super ama hareket ve morfolojı yanı seklıde onemlı tam detaylı yazarsan kızlarda yorumlar

Evet ameliyat sonrası bunlar. Eşim bugün dün yaptırdığı testin sonuçlarını alcak, onu yayınlicam, bu 2009 yılına ait olduğu için çok önemli değil diye düşündüm detaylı yazmadım :)

ewet sayıınzz çok iyi...ama önmli olan dün yptığın önmli inşallah o da iyidir..

hiç söyleme tatlım bn içine karnafil atıyorum bazen burnumu kapatarak içiyorumm...ama işte çocuk olması nelere katanmıyoruz o na da katlanırız yeter ki olsun..

Ya zaten 15 günlük bi kür olduğu için sabredilcek derecede :)
Bu arada ben bebeği 2 aydır deniyorum. Bende de minik bi sorun var, sol yumurtalığım yok denilecek kadar küçük, ultrasonda görünmüüyo bile.
Yani eşim yüzünden olmuyor değil. Sadece eşimin bu ara ağrısı oldu, korkup hemen teste yolladım adamı. Allah bebişlerimizi vereceği zamanı bilir

daha yolun başındasınız canm..inşallah bizler gibi araya yıllar girmeden bbeğinize kavuşursunuz..incir kürü de yumurtalıklar için çok besleyici..

kızlarr meryem suresi için liste yaapcam ama akşamı bulabilir...iş yerindeyim şimdi müşteri gelip gidiyor...

daha yolun başındasınız canm..inşallah bizler gibi araya yıllar girmeden bbeğinize kavuşursunuz..incir kürü de yumurtalıklar için çok besleyici..

O değil de benim normalde adet günüm bugün. Bikaç gün sarkabiliyo. Soğan kürüne dün başladım. Yanlış zamanda mı başladım acaba ?

merhaba kızlar
eşim bugün test yapmaya gittii...sonuç 3 saat sonra belli olacak...morfolajı de pazartesi günü...
dua edin ..inşallah hayırlı sonuçlar alırızz..
tatlım bu mesajını kaçırmışım.
hemen yaz bize sonucu,inşallah yüzünüz güler bu testle...
Yok yaptırmadı, yeni evliyiz biz, 6 aylık.

sperm sayısı ml'de:100.000.000
toplamda : 270.000.000

Diyor

Allah'ım ben bu rakamı rüyada bile göremem heralde maşallahhh
tabi hareket ve morfolojide müthiş önemli...

canm aynı topıkteydk arastrmalar bıtmez ama olumlu gbı geldj bana 2013 yorumlara baktım snra o kızlar sımdj anneler grubunda cogu esınde sorunolmasndan dokayı kullanuuo

Bunlar 5 yıl önceki test sonuçları.

Bugün yeni test sonuçlarını alcaz, merakla bekliyorum

kızlar mesajalrı okuaymadım önemli bir haber için geldim umarım btd08 kızmaz bana ama sizde gelip bilgi vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…