Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sizin doktorunuz çok olumlu konuşmuş güzel şeyler söylemiş test yapıp kafanızı karıştırmyın diye demiştir belki
biz evicap, zinco, ecopirin, pentox , proxeed plus kullanıyoruz bide bu ay bunların yanına hytrin diye bi ilaç vermiş eczacı prostat ilacı demiş oda benim kafamı karıştırdı niye verdi diye

inşallah annem de en kısa zamnda iyi olur canm...annenden allah razı olsun...dualrına ihtiyacımızzz var...

merhaba canımmm sıkma canını zaten peşimizi bırakmıyorlarr kırmızı lar...
canım eşin de müsait se öğlenden sonra çalışma yapınn..sabah banyosu çok zorluyordur seni...

canım tabiki ne kadr sıklıkla okunuresa okadr iyidir..ama bildiğimzz gibi en hayırlı gün cuma günü ve ezan ile sela arası dualrın en makbul oldugu zamnlar...
tabi hergün okumak daha iyio lur.

merhaba kızlar
eşim bugün test yapmaya gittii...sonuç 3 saat sonra belli olacak...morfolajı de pazartesi günü...
dua edin ..inşallah hayırlı sonuçlar alırızz..

iki tane daga gamile haberi aldım butanesınjn evıne gtm hatta kızlar aslında cok normal bısey ama bıze batıyo ıste cunku bz mycadele edıyoruz ama olmuyo ben artık kendıme yzulmeyı bıraktım daga cok yıpranıyordum cunku elbet bızımde olcak canlarım onlara gayet normal bıseymiş gbı bakmaya calısın ve Allah daha cok versın deyın fonup dolasr bıze
Valla onlarin cok yorgunum hastayim sancim var demelerine bile icim gidiyor.Psikopatlastim heralde ben
canm inankı mıllet sezeryan dogumu ıstıyo ben normal sogurmak ıstıyorum catır catır sancılı
merhaba kızlar
eşim bugün test yapmaya gittii...sonuç 3 saat sonra belli olacak...morfolajı de pazartesi günü...
cnm inş sonuclar ıyı cıkar bıraz yuzumuZ guler tatlım hadı su meryem suresı için bı lıste hazrlayalım

ayy bnde hamile haberelri aldım biriyle konuştum senin yok mu dedi hyr dedim..bnm ki var ne yazikki diyor..6 aylık evli...
diğeri de 3 aylık evli 2 aylık hamileee..ayy kız keyfinize bakın diyorr..biz yaptık nolacak diyorr...ellerine geçmiş tee

inşallah canm..bu defa umutlanöak istiyorum...içimde hiç birşey hissetmiyorum his duygularımı kaybettim..
sanki hiç olmayacakmış gibi geliyorr sonra kndine gel diyorum ama ...
olur canm nasıl liste yaplımm peki

bende dusunuyorum ama herkesın okuması gerek hergun bırımız adına okuyalım alıntılı msj yap herkese cvplarına gore bakalım duruma

bende dusunuyorum ama herkesın okuması gerek hergun bırımız adına okuyalım alıntılı msj yap herkese cvplarına gore bakalım duruma

aslnda şöyle yapsak...kime okuyacaksan onların listesini yaparızz sonra okuyanalr okum desin kişi başına 41 tane okuyalım..41 olunca listedeki ikinci kişi için okuruz ...olmaz mı

Kızlar, test sonuçlarından iyi anlayan varmı ? Ben hiç bişey anlamıyorum

insallah ise yarar canim, bir kisiye bile faydam dokunsa ne mutlu diyerek paylastim..

Aaaa tmm ozaman canimm bsk kendim icin deilde sen asilamaya basla diye hamile olayim istiyorum

bizim adet günlerimiz yakın mıydı ben mi öyle hatırlıyorum?

evet hep o adet üzünden

Gelsin artık bu bebişler bize yaaa valla çok istiyorum (

eminim canım anneler daha sabırsız.her ay adet olduğumu öğrenince yıkılıyor kadıncağız.

o konuda hepsi huysuz canım,benimki de keçiboynuzu özü içti 15 gün sonra bıraktı,kilo aldırıyormuş falan..aman biz de olsa herşeyi araştırır içeriz adamlara bu bile zor geliyor :)))

yukarıda yazdığım tüm ilaç ve kur leri aynı anda icti eşim. tam 3 ay boyunca. bugünde hormon tahlili sonuçları çıkacak .

pekı canım bu değer gebelık ıcın engel mıdır?

sınırda olsa bile

bi de dere otu ve cevız duydum bunlarda düşürüyormuş doğru mu?

evet canım batın ne zaman senin?

olur canm super olur hemde

kızlar meryem suresini okumak için liste yapacaz...önce kime okuyacaksak onun listesini yapıp daha sonra sırayla hepsine 41 tane okuyalım herkes okuyabilecii kadarını okur...

merhaba kızlar

Benim eşim de dün test yaptırdı.

Bugün sonuçları alacak. İnşallah sonuçlarımız güzel olur bacım :)

Ben hiç anlamıyorum sonuçlardan. Hamile olabilmemiz için hangi değern kaç olması lazım ?

canım sen yaz bn çok iyi anlamam ama anladığım kadarıyla ve anlıyan arkadaşalr yardımcı olurlar..

Ameliyattan sonra yani 2009 da yaptırdığı testi aldık dün hastaneden.

Dün tekrar test yaptırdı, sonuçlar bu gün çıkacak. Çıktığında hem 2009 u hem de bugünkü sonuçları yazarım. İnşallah olumludur :/

inşallah sizde güzel sonuçlar alırsıınzz canım..
sayınız en az 20 milyon olması gerekiyor..
harekrette %50 veya daha fazla olmalıymış...ama tam detaylı bilmiyorum..

videoyu izledim,tek kelime ile mucize...Allah'ım bizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah.

tabii ki etkilenmemek elinde olmuyor tatlım biliyorum.ah ahh geçecek bu günler,sonra yaramazlarla uğraşırken,dönüp güleceğiz bu günleri hatırladıkca.içini ferah tut olur mu?bende inanıyorum,hepimiz kısa zamanda hamile olacağız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…