• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar ben sonunda acilisi yaptim 3 tane okudum simdi ALLAH kabul etsin ..

yarinda aksam okurum yine yazarim gunde 3-5 okurum gibi dusunebilirsiniz hesap yaparken

guzelim ALLAH`a gore gucluk yok neden olmasin .. ben istersem isterim verir vermez ayri bisey . sadece ol der ve oluverir .. nolcak ki yoktan varetmeye kadir olan iki tane ikiz de verir :)

ama çok iyi olurdu..ikizz çok severim bnde...çok istediğin belli RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH...

canim yrin insallah zeynep icin baslayalim boluselim herbirimiz 3 tane okuyalim allahin izniyle 1 gune 10 tane okursak 3 gune 1 bir kisiyi bitirip digerine geceriz insallah allah kabul etsin

bşlıyalım canım..bölüşme değilde herkes elinden geldği kadrını okusun..işi olan olur o yüzden bölüşmeyelim dedim...inşallah 1 aya hepimiz için okur bitiririiz..

arkadaşlar uNVELİVABLE arkadaşımiz için okuduğumuz meryem suresini Rabbim kabul etsin.bebeğinin ona tutunmasına vesile kılsın inşallah...

yarın benm için başlıyormuşuz,Optimist açılışı yapmış bile Allah razı olsun...

ben her an adet olabilirim o yüzden kendime okuyamazsam n'olur hakkınızı helal edin olur mu?

canlarım geldim, en kötü karar kararsızlıktan iyidir, gittik görüştük, bazen diyorum ki neden geçen sene denemedim ki, ameliyattan önce, ama hayırlısı buymuş tabi, ben dedim ya kızgınlıkla eşime gidelim diye, bu yüzden tek merkeze gittik, umut tüp bebek kartalda, gittim fatih bey diye bi doktor çok kibar, adam hoşgeldiniz buyrun dedi hoşbulduk deyip hayat hikayemi anlattım iki dakkada :27: iki olumsuz aşılama varikosel ameliyatı ameliyat sonrası 5 ay değerler ml de 9 milyona düştü ileri hız yok diye, adama soracak soru bırakmadım bi yaşımı sordu 30 dedim, iki tane aşılama olmuşsunuz zaten aşılama yaptırın diyemem, zaten değer düşmüş bu değerlede aşılama olmaz, belki birkaç sene sonra normal değerlere döner ama şuandaki durumla ne zaman istenilen seviyeye gelir gelirse gebelik olurmu bunu bilemeyiz, ama yaşım var, beklemekte istemiyorum diyorsunuz en mantıklısı tüp görünüyor dedi, mikro yöntemi ile yapılıyormuş direkt yumurtanın içine, embriyolog için randevu verdi, onunla da görüşün sağlığına bi bakalım spermlerin dölleme yetisine falan dedi, bu ay başlama isteğimin kesin olduğunu ve regl olduğumu anlayınca ultrasonla muayene etti, tertemiz hiç bi sorun yok dedi sonrada eşime hanımınızda bi sorun yok yumurtalıkları gayet iyi bundan sonrası sizden gelecek olan spermlerin durumuna bağlı dedi. fiyatı hastane fiyatı 3000 lira, (yani düğün hediyesiyle aynı fiyat , bak yine aklıma geldi kızdım :47: ) ilaçlarda 2000 civarı tutar aşağı yukarı toplam 5000 dedi, bunların hiçbirinde devlet desteği yok, tamamen özel yani, ilacımı yazdırdım, gonal f verdi aşılamadaki ilaçlar yani ama tabi o zaman 75 ml vurulmuştum, şimdi 300 ml vurulacak ne kadar çok kaliteli yumurta o kadar ii dedi, dondurma işlemi de yapılıyormuş, böyle işte kızlar, cumartesi tekrar kontrol edecek, inş bu ay olacak tüp bebek, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, Hey Yararabbim sen büyüksün, önce infertilite topiği, sonra aşılama topiği, sonra varikosel topiği, şimdi de tüp bebek ile ilgili bi topiği takip edeceğim anlaşılan, biran önce herkese nasip olsun inşallah gebelik topiği, hamilelikte aldığım kiloları nasıl vereceğim topiğine geçmek, herkesi öpüyorum, yine uğrarım:51:
[/QUOTE]

:52::52::52:çok sevindim ve heyecanlandım yaaa....
bize gelişmeleri yaz lütfen,en azından ben acayip merak ediyorum tüp bebek sürecini.
çıktığın yolda Rabbim kolaylık,kalbine ferahlık versin tatlım.sonun da pozitifi gör inşallahhhh...

canlarım geldim, en kötü karar kararsızlıktan iyidir, gittik görüştük, bazen diyorum ki neden geçen sene denemedim ki, ameliyattan önce, ama hayırlısı buymuş tabi, ben dedim ya kızgınlıkla eşime gidelim diye, bu yüzden tek merkeze gittik, umut tüp bebek kartalda, gittim fatih bey diye bi doktor çok kibar, adam hoşgeldiniz buyrun dedi hoşbulduk deyip hayat hikayemi anlattım iki dakkada :27: iki olumsuz aşılama varikosel ameliyatı ameliyat sonrası 5 ay değerler ml de 9 milyona düştü ileri hız yok diye, adama soracak soru bırakmadım bi yaşımı sordu 30 dedim, iki tane aşılama olmuşsunuz zaten aşılama yaptırın diyemem, zaten değer düşmüş bu değerlede aşılama olmaz, belki birkaç sene sonra normal değerlere döner ama şuandaki durumla ne zaman istenilen seviyeye gelir gelirse gebelik olurmu bunu bilemeyiz, ama yaşım var, beklemekte istemiyorum diyorsunuz en mantıklısı tüp görünüyor dedi, mikro yöntemi ile yapılıyormuş direkt yumurtanın içine, embriyolog için randevu verdi, onunla da görüşün sağlığına bi bakalım spermlerin dölleme yetisine falan dedi, bu ay başlama isteğimin kesin olduğunu ve regl olduğumu anlayınca ultrasonla muayene etti, tertemiz hiç bi sorun yok dedi sonrada eşime hanımınızda bi sorun yok yumurtalıkları gayet iyi bundan sonrası sizden gelecek olan spermlerin durumuna bağlı dedi. fiyatı hastane fiyatı 3000 lira, (yani düğün hediyesiyle aynı fiyat , bak yine aklıma geldi kızdım :47: ) ilaçlarda 2000 civarı tutar aşağı yukarı toplam 5000 dedi, bunların hiçbirinde devlet desteği yok, tamamen özel yani, ilacımı yazdırdım, gonal f verdi aşılamadaki ilaçlar yani ama tabi o zaman 75 ml vurulmuştum, şimdi 300 ml vurulacak ne kadar çok kaliteli yumurta o kadar ii dedi, dondurma işlemi de yapılıyormuş, böyle işte kızlar, cumartesi tekrar kontrol edecek, inş bu ay olacak tüp bebek, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, Hey Yararabbim sen büyüksün, önce infertilite topiği, sonra aşılama topiği, sonra varikosel topiği, şimdi de tüp bebek ile ilgili bi topiği takip edeceğim anlaşılan, biran önce herkese nasip olsun inşallah gebelik topiği, hamilelikte aldığım kiloları nasıl vereceğim topiğine geçmek, herkesi öpüyorum, yine uğrarım:51:
[/QUOTE]

hoş geldin tatlım..öncelikle aldıgınız kararda RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN VE ÖNÜNÜZE ENGEL ÇIKMASIN İNŞALLAH...AMA BNCE EN İYİ KARARI VERMİŞSİNİZ YANİ DEĞERLERİNİZ DÜŞÜYORSA VE YAŞIN 30 SA BKLEMK İÇİN NEDEN YOK BNCE...BİZİM DE İLK 3. AYDA DÜŞÜNCE HMN TÜPE GİTMEK İSTEDİM AMA SONRA 1 AY DHA DENEME KARARI ALDIK VE 45 GÜNLÜK VİTAMİN SONUCUNDA AZ DA OLSA ARTIŞ OLDU ..VE NORMALLE OLMAYACAĞINA BNDE EŞİM DE İNANIYORUZ O YÜZDEN BİZDE FAZLA BKLEMİYECEĞİZ..
FİYT KONUSUNA GELİNCE TOPLA 5000 TUTACAK ..İLAÇ TEDAVİ FALN... EER ÖYLEYSE FİYAT KONUSUNDA DA UYGUNMUŞ...İNŞALLAH HAYIRLI İLE EN GÜZEL SONUCA ULAŞIRSINIZ...

kizlar ben sonunda acilisi yaptim 3 tane okudum simdi allah kabul etsin ..

Yarinda aksam okurum yine yazarim gunde 3-5 okurum gibi dusunebilirsiniz hesap yaparken

sağol canm..rabbim kabul etsin inşallah...

arkadaşlar unvelivable arkadaşımiz için okuduğumuz meryem suresini rabbim kabul etsin.bebeğinin ona tutunmasına vesile kılsın inşallah...

Yarın benm için başlıyormuşuz,optimist açılışı yapmış bile allah razı olsun...

Ben her an adet olabilirim o yüzden kendime okuyamazsam n'olur hakkınızı helal edin olur mu?

amin..canımmm....canımm başkaların duaları daha makbuldur...bizler sana okuyacağız inşallah...

:nazar::nazar:MERYEM SURESİNİ OKUMA LİSTEMİZ:nazar::nazar:

:16::unvelivable arkadaşımız meryem suresini okuduk bitirdik ALLAH KABUL ETSİN...:16:

adzeynep arkadaşımız için okumaya başlıyoruz...

optimist3__3

Son düzenleme:
:nazar::nazar:MERYEM SURESİNİ OKUMA LİSTEMİZ:nazar::nazar:

:16::unvelivable arkadaşımız meryem suresini okuduk bitirdik ALLAH KABUL ETSİN...:16:

adzeynep arkadaşımız için okumaya başlıyoruz...

optimist3__3

ayy çok heyecanlı.inşallah bidaha kimse adet görmez 9 ay boyunca.bu dualar vesile olur inşallah.

hahah bende aynen canim topik topik geziyorum..dondurulmus embriyo topiginide unutma...her zaman fresh transfer yapmiyorlar..ornegin bende yapilmadi doktorum donurulmus embriyonun sansi daha yuksek, kadinin vucudu dinlenmis oluyor dedi..dondurulmasi icinde belli bi kalitede olmasi lazim ya zaten..insallah tedavileirmiz hayirli ugurlu olur bebislerimizi getiri bize..diger arkadaslra icinde insallah varikosel belasida hepinizin kocalarini birakir gider dogal yoldan gelir bebislerrrr[/QUOTE]

unbelivableMM CANIMM sende tüp bebek sürecini anlatır mısn..fiyat ve nerde oldugunuzz nasıl yapıldıgı tedavi süresi..flan...

arkadaşlar uNVELİVABLE arkadaşımiz için okuduğumuz meryem suresini Rabbim kabul etsin.bebeğinin ona tutunmasına vesile kılsın inşallah...

yarın benm için başlıyormuşuz,Optimist açılışı yapmış bile Allah razı olsun...

ben her an adet olabilirim o yüzden kendime okuyamazsam n'olur hakkınızı helal edin olur mu?

amin insallah caim, Allah hepimizin muradini versin insalah..benimde reglim bitsin katilacagim araniza...

hahah bende aynen canim topik topik geziyorum..dondurulmus embriyo topiginide unutma...her zaman fresh transfer yapmiyorlar..ornegin bende yapilmadi doktorum donurulmus embriyonun sansi daha yuksek, kadinin vucudu dinlenmis oluyor dedi..dondurulmasi icinde belli bi kalitede olmasi lazim ya zaten..insallah tedavileirmiz hayirli ugurlu olur bebislerimizi getiri bize..diger arkadaslra icinde insallah varikosel belasida hepinizin kocalarini birakir gider dogal yoldan gelir bebislerrrr

unbelivableMM CANIMM sende tüp bebek sürecini anlatır mısn..fiyat ve nerde oldugunuzz nasıl yapıldıgı tedavi süresi..flan...[/QUOTE]

canim ben yurt disindayim, ABD..doktorum cooook uzun bir protokol uyguladi, ilk gorusmeye gittigimden sonra adet olunca haber ver dedi ve adetin 3. gunu 21 gunluk dogum kontrol hapina basladim yumileri basklamak icin..sonra birakinca adet oldum ve bu defa yumurta buyutme ilaclarina basladim gonal f ve digerleri..sonra aralik 11 de yumilerim toplandi maalesef cok yumurtam olmadi 6 tane toplandi bunlardan 5 i dollendi ve gelisme surecine birakildi..hergun telefon beklemek ve gelisimlerini izlemek cok stresli ve heycanliydi zira hergun birinin ya gelsimini durdugunu yada kotu gittigini ogreniyorduk, neyseki 2 tanesi guzelce gelismini tamamlayip 6. gunde donduruldular (doktorum dondurulmus transferinin daha yuksek sansi oldugunu dusundugu icin bu yolu secti) gecen ay subat 4 te dondurulmus transferim yapilacakti yumurta baskilayici igneler ve baska haplar kullandim ama maalesef yumurtlamistim ve hormonlar karismisti transferim iptal oldu..sonrasinda adet olunca yine dogum kontrol hapi kullandim 3 hafta simdi yine yumurtlamayi onleyigi igne kullaniyorum gobekten 3 hafta boyunca..bu arada haftaya estrogen bantlarina baslicam ve transferime 5 gun kalada kalcadan progesterone ignesine baslayacagim..5. gun transfer yapilcak insallah..uff anlatmasi uzun ama isin icine girince hersey halloluyor..insallah hicbiriniz bu yollardan gecmek zorunda kalmaz en dogalindan alirsiniz bbeislerinizi kucaginiza:)) aminnnnnn

herkesinki boyle olacak diye birsey yok tabi, farkli protokoller var doktora bagli yani, saolsun benimki kaplumbaga hizinda ilerliyor, 34 oldum yahuuuuu!!!

Son düzenleme:
unbelivableMM CANIMM sende tüp bebek sürecini anlatır mısn..fiyat ve nerde oldugunuzz nasıl yapıldıgı tedavi süresi..flan...

canim ben yurt disindayim, ABD..doktorum cooook uzun bir protokol uyguladi, ilk gorusmeye gittigimden sonra adet olunca haber ver dedi ve adetin 3. gunu 21 gunluk dogum kontrol hapina basladim yumileri basklamak icin..sonra birakinca adet oldum ve bu defa yumurta buyutme ilaclarina basladim gonal f ve digerleri..sonra aralik 11 de yumilerim toplandi maalesef cok yumurtam olmadi 6 tane toplandi bunlardan 5 i dollendi ve gelisme surecine birakildi..hergun telefon beklemek ve gelisimlerini izlemek cok stresli ve heycanliydi zira hergun birinin ya gelsimini durdugunu yada kotu gittigini ogreniyorduk, neyseki 2 tanesi guzelce gelismini tamamlayip 6. gunde donduruldular (doktorum dondurulmus transferinin daha yuksek sansi oldugunu dusundugu icin bu yolu secti) gecen ay subat 4 te dondurulmus transferim yapilacakti yumurta baskilayici igneler ve baska haplar kullandim ama maalesef yumurtlamistim ve hormonlar karismisti transferim iptal oldu..sonrasinda adet olunca yine dogum kontrol hapi kullandim 3 hafta simdi yine yumurtlamayi onleyigi igne kullaniyorum gobekten 3 hafta boyunca..bu arada haftaya estrogen bantlarina baslicam ve transferime 5 gun kalada kalcadan progesterone ignesine baslayacagim..5. gun transfer yapilcak insallah..uff anlatmasi uzun ama isin icine girince hersey halloluyor..insallah hicbiriniz bu yollardan gecmek zorunda kalmaz en dogalindan alirsiniz bbeislerinizi kucaginiza:)) aminnnnnn

herkesinki boyle olacak diye birsey yok tabi, farkli protokoller var doktora bagli yani, saolsun benimki kaplumbaga hizinda ilerliyor, 34 oldum yahuuuuu!!![/QUOTE]

ewet baya uzun sürüyor senin ki dondurulmuş oldugu için uzun sürüyorda...
bn bir kaç yere sordum kimisi 15 gün içinde dedi kimisi 45 ...
o yüzden kafamız krıştı 15 gün ve 45 gün arasında fark nedir bilmiyoruz...
artık yavaş yavaş araştrıyorum....yaş konsunda şanslıyımmm..
ayıptır söylemesi bugün 23 oldumm ..3 yıldır bebek düşüne düşüne sanki 23 değil 63 olmuş gibiymm...:37::37:bi hayli dağıldımm açıkçası..

RABBİM HEPİMİZE KOLAYLIK VERECKTİR İNŞALLAH...İNŞALLAH SENİN İÇİNDE HEREŞY YOLUNDA GİDER VE 34ÜNDE ANNE OLACAIN MUTLULUĞU YAŞARSIN...:16:

herkesinki boyle olacak diye birsey yok tabi, farkli protokoller var doktora bagli yani, saolsun benimki kaplumbaga hizinda ilerliyor, 34 oldum yahuuuuu!!!

ewet baya uzun sürüyor senin ki dondurulmuş oldugu için uzun sürüyorda...
bn bir kaç yere sordum kimisi 15 gün içinde dedi kimisi 45 ...
o yüzden kafamız krıştı 15 gün ve 45 gün arasında fark nedir bilmiyoruz...
artık yavaş yavaş araştrıyorum....yaş konsunda şanslıyımmm..
ayıptır söylemesi bugün 23 oldumm ..3 yıldır bebek düşüne düşüne sanki 23 değil 63 olmuş gibiymm...:37::37:bi hayli dağıldımm açıkçası..

RABBİM HEPİMİZE KOLAYLIK VERECKTİR İNŞALLAH...İNŞALLAH SENİN İÇİNDE HEREŞY YOLUNDA GİDER VE 34ÜNDE ANNE OLACAIN MUTLULUĞU YAŞARSIN...:16:[/QUOTE]

masallah canim ne kadar gencsin, niye bu kadar acele ediyorsun yaaa strese sokma kendini:19::1: aradaki farklar farkli tedaviler uygulanmasindan kaynaklaniyor, ve tabiki bunye farkliliklarindan birde tazemi donmus mu transfer yapilmasindan kaynaklaniyor..ama genelde taze yapiliyor ve 2-3 haftada bitiyor..acele etme derim eger yumurtalik rezervin cok ck dusuk degilse...evet bu yil nasip olsun lutfen anne olmakkk:52::52::52: ama hepimizeee:49::49:

Back
X