- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
- Konu Sahibi delinefsim
- #4.441
anladım canım pekı bu değeri yükseltmek için yapılması gereken bir şey var mı?
doktor bana yükseltebileceğime dair bişey söylemedi malesef..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım pekı bu değeri yükseltmek için yapılması gereken bir şey var mı?
doktor bana yükseltebileceğime dair bişey söylemedi malesef..
ewet baya uzun sürüyor senin ki dondurulmuş oldugu için uzun sürüyorda...
bn bir kaç yere sordum kimisi 15 gün içinde dedi kimisi 45 ...
o yüzden kafamız krıştı 15 gün ve 45 gün arasında fark nedir bilmiyoruz...
artık yavaş yavaş araştrıyorum....yaş konsunda şanslıyımmm..
ayıptır söylemesi bugün 23 oldumm ..3 yıldır bebek düşüne düşüne sanki 23 değil 63 olmuş gibiymm...bi hayli dağıldımm açıkçası..
RABBİM HEPİMİZE KOLAYLIK VERECKTİR İNŞALLAH...İNŞALLAH SENİN İÇİNDE HEREŞY YOLUNDA GİDER VE 34ÜNDE ANNE OLACAIN MUTLULUĞU YAŞARSIN...![]()
kızlar az önce doktorumda çıktı. Dr kadına senin normal yollarla tedavisiz çocuğun olmaz demiş ama kadın aynı ay hamile kalmış hemde ikiz aradn 3 yıl geçmiş kadın yine hamile kalmış yine ikizşimdi büyükler 5 yaşında küçükler 16 aylık :)
Nasılsınız Hepiniz?
Kusura bakmayın ne olur çalışınca çok zor oluyor.Okuyamadım geçmişi bügün hızlıca göz gezidiricem.
Annemin bu kemoterapisi daha ağır oldu.Çok daha koşturdum.
Meryem süresini hala okuyamadım çok utanıyorum ne olur kusura bakmayınçok çok utandım.
Dün akşam çok zor bir gün geçirdim.biraz üzgünüm bugün.![]()
____kızlar topik bugün sessiz...meryem suresini okuyan olmadı mı ???[SUP]​[/SUP]
canim yaa benim biraz isim vardi okuyamdim temizlik falan derken okuyamadim.soz bu gun 3 tane okuycam yazarim yine okuyunca eklerisn
BAŞLIYORUM İNŞALAH HAYIRLI İLE CANM.. OOKUDĞUN ZAMN SÖYLE ÖYLE EKLİYELİM...SONRA OKUYAMAZSIN FLN Yanlışlık olmasın diye..
jonguil cum sana nedense songul demek istiyorum, cok cok tesekkur ediyorum dularin icin Allah razi olsun senden de hepinizdende insallah bir bebekle neselendirsin evlerimizi..
tatlım bugün 3 tane okudum listeye ekle istersen
ttm cnm ekliyorum..ALLAH KABUL ETSİN..
amin canım.hadiii kızlar bir tane de olsa okuyalım en çok duaya ihtiyacımız var en büyük ilacımız dua...dua etmekten başka çaremiz yok
ewet canım hklsın..ewe geçiyorum ben...sonra görüşürüz..ewe gidince okumya başlarrım kimse glmden..
tamam canımm..okuyunnca söylediğin de yazarım.. :)
tatlım bugün 3 tane okudum listeye ekle istersen