- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.481
canım,bugün biraz yoğundum gezmelere gittimm
hala adet olmadım ve inanılmaz stresliyim tatlım ya....
eveettt
ayy,düzenli adet görmekte bir nimetmiş,bunu anladım.hiç şaşmazdı adetim,hatta saati bile bellidir,29. gün akşam 20.30 dan sonra olurum geneldebugün 32. gün hala yok...offf
amiin canım hepimizin duasını kabul etsin Allah...
kızlar şöyle bir düşündümde bu foruma iki yıl önce bebek için ilk karar verdiğimde üye olmuştum.
o zamanlar hep gebelik topiğini okuyordum.infertilite topiğinden falan hiç haberim yoktu.
hamilelik,doğum.doktor,alışveriş hep bunları okuyarak geçti ilk bir yılım.
sonra yavaş yavaş infertilite konularına bakar oldum.
sonra aşılama nedir nasıl yapılır bunları araştırdım durdum derken aşılama yaptık bir baktık varikosel var ve ben buraya terfi ettim.
ameliyat,ilaç vitamin araştırmakla geçmeye başladı günler.
şimdi hem infertilite hemde tüp bebek konularını okuyorum.oysa ilk günler tüp bebek ne kadar uzaktı benim için.
artık gebelik bölümündeki konular bana çok uzak geliyor.
ikili taramalar,üçlü taramalar,ultrasonlar,kalp atışı duymalar...
sanki bu kelimeler benim dudaklarımdan hiç dökülmeyecekmiş sanki ben hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor.
sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın bir nevi iç dökme gibi oldu bu yazı.
rabbimden ümit kesmedim asla o benim için en hayırlı olanı verecektir mutlaka ama işte bazen insan hüzünleniyor,sabırsızlaşıyor...
iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız dualar ettikçe ferahlıyor insan.
kendisine dua eden hiç tanımadığı insanlar olduğunu bilmek de umudunu arttırıyor insanın.
allah hepinizden razı olsun ve hepimizin gönlümüzdeki muradını hakkımızda hayırlı eylesin ya da hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin...
Canim ya bu ara bende boyleyim.Hepimiz ayni s3yleri yasiyoruz.Hic bilmedigimiz duymadigimiz seyleri ogrendik ne bilirdik varikoseli falan ama hayat iste..kızlar şöyle bir düşündümde bu foruma iki yıl önce bebek için ilk karar verdiğimde üye olmuştum.
o zamanlar hep gebelik topiğini okuyordum.infertilite topiğinden falan hiç haberim yoktu.
sonra aşılama nedir nasıl yapılır bunları araştırdım durdum derken aşılama yaptık bir baktık varikosel var ve ben buraya terfi ettim.
şimdi hem infertilite hemde tüp bebek konularını okuyorum.oysa ilk günler tüp bebek ne kadar uzaktı benim için.
sanki bu kelimeler benim dudaklarımdan hiç dökülmeyecekmiş sanki ben hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor.
rabbimden ümit kesmedim asla o benim için en hayırlı olanı verecektir mutlaka ama işte bazen insan hüzünleniyor,sabırsızlaşıyor...
kendisine dua eden hiç tanımadığı insanlar olduğunu bilmek de umudunu arttırıyor insanın.
allah hepinizden razı olsun ve hepimizin gönlümüzdeki muradını hakkımızda hayırlı eylesin ya da hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin...
İNŞ ÖNÜMÜZDEKİ AY BİRi DAHA ADETİN GELMEZ CANIM...doktordan dönünce bizi de bilgilendir canım inş olumlu şeyler duyarsın...
hay masallah bu duzenevar bu gecikmede bir hayir ozaman:)
kizlar bu adet gecikmesiyle ilgili ben bi dr ile konusmustum da kadinlarin 3-5 sene de bir duzenleri degisirmis hep ayni olmaz demisti zeynebinde degisme donemi olabilir .. bunun icin bence hic birimiz testte sonuc cikmayinca umutlanmayalim birbirimizide acabalarla etkilemeyelim :) biraz gercekci olalim ki sonra uzulmeyelim dimi canim :)
Kizlar sayfalar ucmus gitmis yahu okuyamadim internetimiz yoktu kac gundur catladim meraktan hatta dua ettim insallah hamile vardir diye.Adzeynep insallah hamilesindir.Bende etrafimda dogum yapanlar dogum haberlerinden baska birsey yok adete 3 gun kaldi bir belirtim yok sivilce disinda gerci belirti olsada anlayacak durumda degilim gripten oluyorum cok kotuyum
ahh kuzum neler düşünüp neler yaşıyoruz...RABBİM İNŞALLAH DAHA FAZLA BKLETMEZ BİZLERİ VE HEPİMİZ MİNİK CAANLARIMIZA KAVUŞURUZ...kızlar şöyle bir düşündümde bu foruma iki yıl önce bebek için ilk karar verdiğimde üye olmuştum.
ewet canm ..bende daha önce bir yerde okumştum .kadınlar genelde yılda bir kere gecikerek yeni adet düz<enini oluştururlae...ve bn yaşadım da.. geçen bu aylardı yine baahra gireceğimiz günler idi 14 gün geciktim...hamileyimdir diye ayrı bir sevinç var tabi...
geçen ay da 13 gün geciktimm...
gerçekten adet düzeni değişiyor,mesela bu yıl geçen yıla göre daha kısa sürede adet oluyorum ama o kadar gecikme hiç olmaz ben de en fazla 3 gün onu da gecikme saymam..
bu arada kızlar haftaya cuma gününe randevu aldık bakalım bu kez sperm test sonuçları ne çıkacak,ben de hormon tahlilleri yaptırmayı düşünüyorum.Bir sorun yoktu ama yine de değişme varmı görmek için yaptıracağım.Sonuçları buraya yazarım.belki de bu kez çok daha düşük çıkar...ondan sonra yolumuza bakacağız ya ameliyat ya aşılama...
ahh kuzum neler düşünüp neler yaşıyoruz...RABBİM İNŞALLAH DAHA FAZLA BKLETMEZ BİZLERİ VE HEPİMİZ MİNİK CAANLARIMIZA KAVUŞURUZ...
evet canım bu süreç öyle farklı bir süreç ki insanın günü gününü tutmuyor.bir gün umut dolu oluyorsan ertwsi gün birde bakmışsın bütün umutlarını yitirmişsin.ne yapalım herkesin imtihanı farklı bizimki de böyleymiş.allah daha beterlerinden korusun inşallah.inşallah hepimiz hayırlısıyla tez vakitte meleklerimize kavuşuruz...
hepimiz ayni seyleri yasiyor, hissediyoruz canim, ve burasi gercekten cok iyi geliyor..1-2 arkadasimlada konusabiliyorum bu konulari ama basina gelmeyen bu derdi cekmeyen bilmiyor iste yinede..ayni dertten muzdarip birinin halini anlamasi daha kolay sana destek verisi daha bir anlamli icten oluyor heleki seni tanimayan birinin duasini almak, ne kadar guzel..insallah bu dualar karsilik bulacak ve bu bahar hepimiz umut dolacagiz..ben de terfi ettim hep topikten topige tup bebekte durdum kaldim, simdi ourda tutumazsa diye bu topige geri dondum su korolasica :) varikosel icin ne yapabiliriz diye:) neyse tatlim iyi dusunelim iyi olsun, az once bir arkadasada dedim beynimiz ne dusunursek onu emir algiliyor var gucuyle yapmaya calisiyor adeta ..iyiyi cagiralim elbette bizde gorucez o guzel gunleriii:)
Canim ya bu ara bende boyleyim.Hepimiz ayni s3yleri yasiyoruz.Hic bilmedigimiz duymadigimiz seyleri ogrendik ne bilirdik varikoseli falan ama hayat iste..
Rabbimbeterinden korusun.Dermansiz dert vermesin.Her gece aydinliga cikiyor elbet bu gunlerde o aydinliga cikacak.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?