Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

masallah canim ne kadar gencsin, niye bu kadar acele ediyorsun yaaa strese sokma kendini aradaki farklar farkli tedaviler uygulanmasindan kaynaklaniyor, ve tabiki bunye farkliliklarindan birde tazemi donmus mu transfer yapilmasindan kaynaklaniyor..ama genelde taze yapiliyor ve 2-3 haftada bitiyor..acele etme derim eger yumurtalik rezervin cok ck dusuk degilse...evet bu yil nasip olsun lutfen anne olmakkk ama hepimizeee[/QUOTE]

haklsın canm bn gencim ama eşim 32 yaşındaa.. ve kardeşi yok tek çocuk anlıyacağız ...kardeşi yok ama baba olmasını istiyorm...ve eşimin değerleri ğek yüksel değil..babasının ki 15 yıl olmadı sonra 1 tane oldu ve hem anneden hemde babadan olmadı..bn de korkuyorum açıkaçası hazır elimizde canlı spermler varken elimizden geleni yapalım... diyorum ...

kızlar az önce doktorumda çıktı. dr kadına senin normal yollarla tedavisiz çocuğun olmaz demiş ama kadın aynı ay hamile kalmış hemde ikiz aradn 3 yıl geçmiş kadın yine hamile kalmış yine ikiz şimdi büyükler 5 yaşında küçükler 16 aylık :)

Nasılsınız Hepiniz?

Kusura bakmayın ne olur çalışınca çok zor oluyor.Okuyamadım geçmişi bügün hızlıca göz gezidiricem.
Annemin bu kemoterapisi daha ağır oldu.Çok daha koşturdum.
Meryem süresini hala okuyamadım çok utanıyorum ne olur kusura bakmayın çok çok utandım.

Dün akşam çok zor bir gün geçirdim.biraz üzgünüm bugün.

rabbim ol deyincee oluyor işte...yeter ki zamanı gelsin..

MERHABA canımm hoş gldin...
utanmanı gerektirecek bir durum yok ortda..okumaya zamanın yoksa kendini sıkıntıya koyma..okuyor bizler zaten...
meryemm suremiz bitsin..annem için bir dua listesi oluşturalım olmaz mı ?

MERYEM SURESİNİ OKUMA LİSTEMİZ

:unvelivable arkadaşımız meryem suresini okuduk bitirdik ALLAH KABUL ETSİN...

adzeynep arkadaşımız için okumaya başlıyoruz...

optimist3__3

delinefsim__2

Son düzenleme:
____kızlar topik bugün sessiz...meryem suresini okuyan olmadı mı ???[SUP]​[/SUP]

jonguil cum sana nedense songul demek istiyorum, cok cok tesekkur ediyorum dularin icin Allah razi olsun senden de hepinizdende insallah bir bebekle neselendirsin evlerimizi..

tatlım jonguil ismimin İngilizce karşılığı:) buradan açık yazmayayım adımı ama nikimden herkes adımı songul sanıyor:) allah hepimizin dularını kabul eder inş en kısa zamanda bizlere bu güzel duyguları yaşatır...

amin canım.hadiii kızlar bir tane de olsa okuyalım en çok duaya ihtiyacımız var en büyük ilacımız dua...dua etmekten başka çaremiz yok

ewet canım hklsın..ewe geçiyorum ben...sonra görüşürüz..ewe gidince okumya başlarrım kimse glmden..

ibrahim saraçoğlu birazdan zahideyle yetiş hayatada olcak ilk defa açıklayacvağı kürler varmış bize faydalı bişeylerde vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…