- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.461
tatlım jonguil ismimin İngilizce karşılığı:) buradan açık yazmayayım adımı ama nikimden herkes adımı songul sanıyor:) allah hepimizin dularını kabul eder inş en kısa zamanda bizlere bu güzel duyguları yaşatır...
amin canım.hadiii kızlar bir tane de olsa okuyalım en çok duaya ihtiyacımız var en büyük ilacımız dua...dua etmekten başka çaremiz yok
masallah canim ne kadar gencsin, niye bu kadar acele ediyorsun yaaa strese sokma kendiniaradaki farklar farkli tedaviler uygulanmasindan kaynaklaniyor, ve tabiki bunye farkliliklarindan birde tazemi donmus mu transfer yapilmasindan kaynaklaniyor..ama genelde taze yapiliyor ve 2-3 haftada bitiyor..acele etme derim eger yumurtalik rezervin cok ck dusuk degilse...evet bu yil nasip olsun lutfen anne olmakkk ama hepimizeee
ama g ile degil ki baska harf var :) ingilizcesinde sekercim..
tatlım jonguil ismimin İngilizce karşılığı:) buradan açık yazmayayım adımı ama nikimden herkes adımı songul sanıyor:) allah hepimizin dularını kabul eder inş en kısa zamanda bizlere bu güzel duyguları yaşatır...
jonguil canim nasilsin sayfa cok sessiz yaaa kimsecikler yok
ama g ile degil ki baska harf var :) ingilizcesinde sekercim..
insallah canim, en buyuk duamiz temennimiz buu...dualara devam ama ben okuyamiyorum suan
tamam canımm..okuyunnca söylediğin de yazarım.. :)
adetin bitince okursun tatlım allah yardımcın olsun inş tüpün tutar tatlım tüp aşılama normal her türlü hamilelik beni mutlu ediyor...
Bende adet oldum kizlar.Size yardim edemicem dua icin birsure yarinda doktora gitcem insallah olumsuz birsey olmaz.
Nasılsınız Hepiniz?
Kusura bakmayın ne olur çalışınca çok zor oluyor.Okuyamadım geçmişi bügün hızlıca göz gezidiricem.
Annemin bu kemoterapisi daha ağır oldu.Çok daha koşturdum.
Meryem süresini hala okuyamadım çok utanıyorum ne olur kusura bakmayınçok çok utandım.
Dün akşam çok zor bir gün geçirdim.biraz üzgünüm bugün.
tatlım neredesin sen bugün görünmedin adet oldun mu haber ver bize merak ettim seni
canım,bugün biraz yoğundum gezmelere gittimm
hala adet olmadım ve inanılmaz stresliyim tatlım ya....
Zeynepcik gezmelerde :)
Ya adet olmakta olmamakta stres canim.
Hayirlisi insallah.Allah kabul etsin dualarinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?