- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.521
Kızlar Zeynep arkadaşımız için şuana kadar 25 Meryem suresi okundu... bugün ve pazar gününe kadar okuyan arkadaşlarım bana msj atarsa sevinirim. delinefsim arkadaşımız pazar gününe kadar yokmuş yerine listeye ben bakacağım listeyi takip etmek isteyen varsa listeyi teslim edebilirim
kizlar bu adet gecikmesiyle ilgili ben bi dr ile konusmustum da kadinlarin 3-5 sene de bir duzenleri degisirmis hep ayni olmaz demisti zeynebinde degisme donemi olabilir .. bunun icin bence hic birimiz testte sonuc cikmayinca umutlanmayalim birbirimizide acabalarla etkilemeyelim :) biraz gercekci olalim ki sonra uzulmeyelim dimi canim :)
benim etrafımda bu konuyu konuştuğum bir eşim bir de annem var.eşim saolsun dinler,anlamaya çalışır ne yapalım desem tamam der.ama işte bir erkek nereye kadar anlayabilirki.bazen eksik kalıyor gibi.annem de hep dua eder,nerde ne duysa gelir anlatır,şu iyiymiş bu iyiymiş diye.ama yinede bazen kendimi yalnız hissediyorum.o zaman buradaki arkadaşlar saolsun yalnız olmadığımı gösteriyor bana.ya da ne bileyim hiç çocuğun olmaz dendiği halde çocuğu olanları okuyunca mutlu oluyorum .olacak bizimde olacak sadece hayırlı bir zamanı var diyerek yeniden umutlanıyorum.haklısın aslında olumsuz düşünerek hem kendimize zarar veriyoruz hem de bu süreci zorlaştırıyoruz.en iyisi senin dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun...
canım sana da inşallah transferin sonucu hayırlı haberler almak nasip olur.inşallah hamiş olursun biz de arkandan geliriz...
test yapmıştım negatifti az önce de adet oldum çok şükürrr..
çok sevindim bir sorun olmadığına.ayy heyecanlı bir süreç değil miinşallah güzel haberini alacağız.
pozitif olmaya devam canim bu bahar hepimize bebislerimizi getirecek insallahhh
tamam canım ben takip edeyim bari:))
saolasin sen iyi hallediyosun masallah .. okuruz hafta sonuna insallah biter .. yeni kisiye geceriz ..
Kızlar Zeynep arkadaşımız için şuana kadar 25 Meryem suresi okundu... bugün ve pazar gününe kadar okuyan arkadaşlarım bana msj atarsa sevinirim. delinefsim arkadaşımız pazar gününe kadar yokmuş yerine listeye ben bakacağım listeyi takip etmek isteyen varsa listeyi teslim edebilirim
MERYEM SURESİNİ OKUMA LİSTEMİZ
:unvelivable arkadaşımız meryem suresini okuduk bitirdik ALLAH KABUL ETSİN...
adzeynep arkadaşımız için okumaya başlıyoruz...
optimist3__6
delinefsim__2
jonguil __7
leman24__5
littlebirdie __2
adzeynep__2
nazende88_3
KIZLAR LİSTEMİŞ ŞİMDİLİK BU ŞEKİLDE AMA BN PAZAR GÜNÜNE KADR GİREMİYECEĞİM..RİCA ETSEM BİRİNİZ LİSTEYİ TAKIP ETSENİZ...GELİNCE İLK SAYFAYA EKLERİM..
ben hafta sonu ancak okurum canim, daha bitmedi..haber ederimm
Canlar hayirli cumalar.
Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.Ben meryem suresini okuyamiyorum adet oldugum icin insallah bitince devam ederim.
Bugun doktora gittim hormonlara baktilar birde smear alinmisti onunda sonucu cikmis normal dediler.
Ama hsg birdahaki aya kaldi hastanede sira yokmus gerci ozele gitme fikride var aklimda ama karar veremedim birdaha ki ayimi beklesem diyorum hayirlisi bakalim.Bu ay icinde de esim test yaptirsinda bakalim ne cikcak sonucu
Ona gore ne yapcagimizi dusunuruz.Hepimiz icin Rabbim hayirlisini versin insallah
Canim sagol.keske gerek kalmasa bilmiyorum belkide bosuna telas ama iste oncesinde bir operasyon olunca kafa karisiyor.Bakalim esimin sonuclari nasil gelcek onada proxeed disinda birseyler denemekvistiyorum duruma gore birde zeynepcik gibi bir yanim preseede gidiyorya hayirlisi..çok şükür canım sorun çıkmadığına sevindim.inş bir dahaki ay adetin gelmez tüplerine baktırmana gerek kalmaz canım.
Canim sagol.keske gerek kalmasa bilmiyorum belkide bosuna telas ama iste oncesinde bir operasyon olunca kafa karisiyor.Bakalim esimin sonuclari nasil gelcek onada proxeed disinda birseyler denemekvistiyorum duruma gore birde zeynepcik gibi bir yanim preseede gidiyorya hayirlisi..
hoş geldin tatlımmm...bizdee aynı tas aynı hamam..biraz zeynepi merak ediyoruz..henüz adet olmadı..kan testi yaptı _ çıktı ama o kırmızılar gelmeyene kadr inanmıyoruz tabi...inşallah sen adet olmazsın ...
tatlım,aynı şeyleri yaşıyoruz...bende varikoseli daha önce hiç duymamıştım,kadınlar kulübüyle tanışmamda varikosel sayesinde oldu...
ne yapalım,bunda da vardır bir hayır diyorum.inşallah yakında bizi sevindirecek güzel şeyler olacak ben inanıyorum...
içini ferah tut tatlım.
ya merak ettim seniii...geçmiş olsun tatlım..
ben adet oldum az önce,zaten kan testim negatifti...sanırım öylesine bir gecikeydi,adet olduğum diye hiç bu kadar sevinmemiştim
oh gozun aydin canim bazen adet olabilmek bile ne kadar rahatlatiyor insani dimi, bende dogum kont hapini cumartesi birakmistim 2 gun icinde hemen geldi sagolsun:) insallah son adetler olur bunlar yarabbiii duy sesimizi:)
ohh maşallah...epey okunmuş,Allah razı olsun hepinizden.malum ben bugün adet olduğum için 7 gün izinliyim:26::26::26:Kızlar Zeynep arkadaşımız için şuana kadar 25 Meryem suresi okundu... bugün ve pazar gününe kadar okuyan arkadaşlarım bana msj atarsa sevinirim. delinefsim arkadaşımız pazar gününe kadar yokmuş yerine listeye ben bakacağım listeyi takip etmek isteyen varsa listeyi teslim edebilirim
Canim sagol.keske gerek kalmasa bilmiyorum belkide bosuna telas ama iste oncesinde bir operasyon olunca kafa karisiyor.Bakalim esimin sonuclari nasil gelcek onada proxeed disinda birseyler denemekvistiyorum duruma gore birde zeynepcik gibi bir yanim preseede gidiyorya hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?