Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR 8 MART KADINLAR BAYRAMINIZI KUTLARIM

bu arada jonguil canim 2 tane de ekle meryem suresi canim dun aksam okumusdum giremedim onun icin

sağol tatlım hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun...tatlım dün ben seni ekledim 2 tane bugün de ayrı 2 tane mi okudun?

ewet zaten 7 güne kdr gecikmeler normalmiş...

sizinki de varikosel miydi. ??

evet canım varikosel vardı ama ameliyat olmadık,değerler çok kötü değil ama yine de tutmadı..şimdi 2.testi yaptıracağız bakalım ona göre karar vereceğiz.Doktor aşılama derse aşılama yaptırmaya niyetm var..

ALLAH kabuk etsin tatlım.adetin bitince okursun...

optimist3__6

delinefsim__2

jonguil __8

leman24__5

littlebirdie __2

adzeynep__2

nazende88_3

kızlar az kaldı hepimiz bir tane de olsa okuyalım en azından hafta sonu zeynep i bitirip,topik sahibimize geçebilelim.teşekkür ederim dua okuyan okumayan tüm arkadaşlarıma.

değerleriniz ne merak ettim
bizde henüz ameliyat olmadığımız için soruyorum

Son düzenleme:

canım ben iki tane daha okudum.ekle istersen listeye...

canım nereden alıcaksın eczanelerde varmıdır acaba ? nettenmi alıcan güvenilimidirki?Hiçbir fikrim yok ben pazartesi özele gidicem bir sorayım diyorum doktora gerçi daha önce sorduğum doktorlardan biri tavsiye etmem biride bilmiyorum demişti.Galiba herkesin kendine kalmış sonuçta garantisi yok tabiki.Hadi hayırlısı :)

optimist3__6

delinefsim__2

jonguil __8

leman24__5

littlebirdie __4

adzeynep__2

nazende88_3

kızlar 11 tane daha okumamız lazım...

optimist3__6

delinefsim__2

jonguil __8

leman24__5

littlebirdie __4

adzeynep__2

nazende88_3

evlimutlu44__3

8 tane kaldı yarın inş bitireceğiz

Son düzenleme:
kizlar ben bugun okuyamam yarina sabah bi meal yarismasina katilicam online bu gece ona calisicam ::) simdiye kadar calismadim ama yarina okurum .. soyle yapalim uygun kisiler kac tane okuyabilir yarina kadar yazsin son kalanlari da ben okuyayim yarina bitirelim :)

ben almistim netten bayagi oldu gitti gidiyordan .. bandrollu falandi .. bende bi ara dr a sormustum tavsiye etmemisti ama kullananlar var diye almistim bende .. cok duzenli kullaamadim bu nedenle bisey gordum diyemem ..

ben almistim netten bayagi oldu gitti gidiyordan .. bandrollu falandi .. bende bi ara dr a sormustum tavsiye etmemisti ama kullananlar var diye almistim bende .. cok duzenli kullaamadim bu nedenle bisey gordum diyemem ..

Canim netteki urunlerin guvenilirligini bilmiyorum hic bende bandrolu fakan olmasi iyi tabi ben kararsiz kaldim doktorlar onermiyir ama nedenini bilmiyorum fayda gorende gormeyende var ya nasip diye kullancaz ogrencez caresi yok.Zarari olmasinda fayda etmesede kismet deriz.

canım ben 1 tane kesin okurum bu ara müait olmuyorum ama en azından bir kere mutlaka okurum.geriye 7 kalır diğer 7 taneyi canım aranızda paylaşın o zaman

canım ben 1 tane kesin okurum bu ara müait olmuyorum ama en azından bir kere mutlaka okurum.geriye 7 kalır diğer 7 taneyi canım aranızda paylaşın o zaman

slm kizlarrr herkes iyidir umarim..ben tedavimde bir adim daha kat ettim buge estrogen bantlarina basliyorum..insallah bugun bizleri bebeklerimize daha da yakinlastirsin..banyo yapmistim ama hala bitmemis adetim yani bugunde okuyamiyorum insallah yarina..simdi aklima takildiya bu estrogen bantlari belimde surekli takili olcak acana bunlar abdesti etkiliyormu nasil ocak???ama onemli olan niyet bence yaa dimiii:26::26::26:

iyiyiz tatlım senin adına sevindim.bu bantlar ne işe yarıyor ilk defa duydum tatlım?

iyiyiz tatlım senin adına sevindim.bu bantlar ne işe yarıyor ilk defa duydum tatlım?

bunlar bildigim kadariyla rahim duvarini kalinlastirmak icin kuallanilan bantlar bazende hap seklinde olabiliyor, benimki bant seklinde canim..estrogen hormonu veriyor vucuduma..yani daha dogrusu beymin su anda kapatilmis durumda doktor bana hormonlarin hepsini disardan veriyor tedaviyi istedigi gibi yonlendirebilmek icin..

Hmm anladım tatlım bende bu ay adet olunca gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bi tedavi uygulayacak bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…