Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım yazdıkarından çok etkilendim. çünkü neredeyse benim yaşadıkalrım ve düşündüklerimle bire bir aynı. ben de ameliyattan sonra 13.ayda da adet olunca artık tüp bebeğe karar verdim kesin olarak. pazartesi günü tedavim başlıyor hayırlısıyla.
bu arada sen de mi ekim 2010 da evledin?

kuzum,preesed kullananlarda düşükte olabiliyormuş,bu biraz kafamı karıştırdı ve vazgeçtim sanırım.bir de düşüğü kaldıramam zaten psikolojim alt üst olmuş durumda.internetten sipariş verecektim.

iyice arastirmak lazim canim doktorlara falan danismak..ben iyi hikayeleriokuyunca gaza gelmistimama almadan once iyice sorup sorusturun lutfenn

evet canım hepimiz hemen hemen benzer şeyler yaşıyoruz benzer süreçlerden geçiyoruz.inşallah sıkıntılarımızı paylaştığımız gibi sonunda mutluluğumuzu da paylaşmak nasip olur.
doktorlar zaten ameliyattan sonra ilk bir yıl bekleyin eğer olmuyorsa tedaviye yönelin diyorlar.sende beklemişsin ve şimdi yeni bir yola giriyorsun.inşallah hayırlı ve kolay bir şekilde tüp bebek tedavini olursun.sonucunda da meleğine kavuşursun inşallah...
nerede yaptırıyorsun tüp bebeği?bizim ameliyat olalı bir ay oldu ama ben tüp bebeği araştırmaya başladım çünkü yaşadık ve gördük ki hayatın bize ne sürprizler hazırladığı belli değil.varikosele hazırlıksız yakalandık.aniden öğrendik ve ameliyat olduk.bari tüp bebeği araştıralım lazım olursa güvenilir bir yere gidelim diye araştırıyorum.
ben 2010 eylülde evlendim ama 2012 nisandan beri bebek istiyoruz.

slm canim hayirlisi olsun .. o bantlar normal bant gibi biseyse abdesti etkilemez - vucudundan kan vs bisey cikmiyorsa abddestte sorun olmaz canim .. Hayirlisi dualarimiz seninle Insallah guzel haberlerini aliriz ..

http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/12483922.asp

makaleyi okuyunda ben anlayamadim adetten birkac gun once nasil hamile kalinabiliyorr ? yumurtlamasi duzensiz kisilerde mi sadece oluyor acaba ikinci yumurta mi geliyor bi yere onu mu dolluyor ? bu konuyu bilen var mi

Hamile kalmanın kolay yolları

• Adet görmeden iki gün önce cinsel ilişkiye girebilirsiniz.
• Spermler 24 saate kadar canlı kalabilir. Bu nedenle aynı gün içinde birden fazla cinsel ilişkiye girmeye çalışın.
• Cinsel ilişkiden önce sıcak bir duş almak hamile kalmanızı engeller çünkü spermlerin tembelleşmesine neden olur.
• Hamile kalmak sanıldığı kadar kolay değildir özellikle 35 yaşın üzerindeki kadınların hamile kalması altı aydan uzun bir zaman alabilir.

optimist3__6

delinefsim__2

jonguil __9

leman24__5

littlebirdie __4

adzeynep__2

nazende88_3

evlimutlu44__3

7 tane kaldı kızlar en azından bugün bitirip yarın delinefsime geçelim.

optimist3__6

delinefsim__2

jonguil __9

leman24__7

littlebirdie __4

adzeynep__2

nazende88_3

evlimutlu44__3

5 TANE KALDI KIZLAR

slm canim hayirlisi olsun .. o bantlar normal bant gibi biseyse abdesti etkilemez - vucudundan kan vs bisey cikmiyorsa abddestte sorun olmaz canim .. Hayirlisi dualarimiz seninle Insallah guzel haberlerini aliriz ..

cok sagol tatlim tesekkur ederim..yok kan falan cikmiyor, sorun olmaz o zaman..yarin okurum insallahh..

Ben Memorial de yaptiricam. Bakalim ciktik bi yola hayırlısiyla. Aĺlah utandirmasin

Ben Memorial de yaptiricam. Bakalim ciktik bi yola hayırlısiyla. Aĺlah utandirmasin

memorial şişli mi? çok memnun kalan var memorialdan inşallah sana da uğurlu gelir...bize de yaz olurmu gelişmeleri?
peki canım sizin son durumdaki sperm değerleriniz nasıl?

optimist3__6

delinefsim__2

jonguil __9

leman24__7

littlebirdie __5

adzeynep__2

nazende88_3

evlimutlu44__5

2 tane kaldı bugün bitiremeyeceğiz galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…