- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.561
Hmm anladım tatlım bende bu ay adet olunca gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bi tedavi uygulayacak bana...
kızlar şöyle bir düşündümde bu foruma iki yıl önce bebek için ilk karar verdiğimde üye olmuştum.
o zamanlar hep gebelik topiğini okuyordum.infertilite topiğinden falan hiç haberim yoktu.
hamilelik,doğum.doktor,alışveriş hep bunları okuyarak geçti ilk bir yılım.
sonra yavaş yavaş infertilite konularına bakar oldum.
sonra aşılama nedir nasıl yapılır bunları araştırdım durdum derken aşılama yaptık bir baktık varikosel var ve ben buraya terfi ettim.
ameliyat,ilaç vitamin araştırmakla geçmeye başladı günler.
şimdi hem infertilite hemde tüp bebek konularını okuyorum.oysa ilk günler tüp bebek ne kadar uzaktı benim için.
artık gebelik bölümündeki konular bana çok uzak geliyor.
ikili taramalar,üçlü taramalar,ultrasonlar,kalp atışı duymalar...
sanki bu kelimeler benim dudaklarımdan hiç dökülmeyecekmiş sanki ben hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor.
sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın bir nevi iç dökme gibi oldu bu yazı.
rabbimden ümit kesmedim asla o benim için en hayırlı olanı verecektir mutlaka ama işte bazen insan hüzünleniyor,sabırsızlaşıyor...
iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız dualar ettikçe ferahlıyor insan.
kendisine dua eden hiç tanımadığı insanlar olduğunu bilmek de umudunu arttırıyor insanın.
allah hepinizden razı olsun ve hepimizin muradını hakkımızda hayırlı eylesin ya da hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin...
canım nereden alıcaksın eczanelerde varmıdır acaba ? nettenmi alıcan güvenilimidirki?Hiçbir fikrim yok ben pazartesi özele gidicem bir sorayım diyorum doktora gerçi daha önce sorduğum doktorlardan biri tavsiye etmem biride bilmiyorum demişti.Galiba herkesin kendine kalmış sonuçta garantisi yok tabiki.Hadi hayırlısı :)
kuzum,preesed kullananlarda düşükte olabiliyormuş,bu biraz kafamı karıştırdı ve vazgeçtim sanırım.bir de düşüğü kaldıramam zaten psikolojim alt üst olmuş durumda.internetten sipariş verecektim.
merhaba canım yazdıkarından çok etkilendim. çünkü neredeyse benim yaşadıkalrım ve düşündüklerimle bire bir aynı. ben de ameliyattan sonra 13.ayda da adet olunca artık tüp bebeğe karar verdim kesin olarak. pazartesi günü tedavim başlıyor hayırlısıyla.
bu arada sen de mi ekim 2010 da evledin?
slm kizlarrr herkes iyidir umarim..ben tedavimde bir adim daha kat ettim buge estrogen bantlarina basliyorum..insallah bugun bizleri bebeklerimize daha da yakinlastirsin..banyo yapmistim ama hala bitmemis adetim yani bugunde okuyamiyorum insallah yarina..simdi aklima takildiya bu estrogen bantlari belimde surekli takili olcak acana bunlar abdesti etkiliyormu nasil ocak???ama onemli olan niyet bence yaa dimiii:26::26::26:
sağol tatlım hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun...tatlım dün ben seni ekledim 2 tane bugün de ayrı 2 tane mi okudun?
optimist3__6
delinefsim__2
jonguil __9
leman24__5
littlebirdie __4
adzeynep__2
nazende88_3
evlimutlu44__3
7 tane kaldı kızlar en azından bugün bitirip yarın delinefsime geçelim.
optimist3__6
delinefsim__2
jonguil __9
leman24__7
littlebirdie __4
adzeynep__2
nazende88_3
evlimutlu44__3
5 TANE KALDI KIZLAR
canım dün 1 tane okumuştum ben.onu da ekleyince 4 tane kalıyor.
optimist3__6
delinefsim__2
jonguil __9
leman24__7
littlebirdie __5
adzeynep__2
nazende88_3
evlimutlu44__3
tamam tatlım 4 tane kaldı inş okuyan olur...
slm canim hayirlisi olsun .. o bantlar normal bant gibi biseyse abdesti etkilemez - vucudundan kan vs bisey cikmiyorsa abddestte sorun olmaz canim .. Hayirlisi dualarimiz seninle Insallah guzel haberlerini aliriz ..
evet canım hepimiz hemen hemen benzer şeyler yaşıyoruz benzer süreçlerden geçiyoruz.inşallah sıkıntılarımızı paylaştığımız gibi sonunda mutluluğumuzu da paylaşmak nasip olur.
doktorlar zaten ameliyattan sonra ilk bir yıl bekleyin eğer olmuyorsa tedaviye yönelin diyorlar.sende beklemişsin ve şimdi yeni bir yola giriyorsun.inşallah hayırlı ve kolay bir şekilde tüp bebek tedavini olursun.sonucunda da meleğine kavuşursun inşallah...
nerede yaptırıyorsun tüp bebeği?bizim ameliyat olalı bir ay oldu ama ben tüp bebeği araştırmaya başladım çünkü yaşadık ve gördük ki hayatın bize ne sürprizler hazırladığı belli değil.varikosele hazırlıksız yakalandık.aniden öğrendik ve ameliyat olduk.bari tüp bebeği araştıralım lazım olursa güvenilir bir yere gidelim diye araştırıyorum.
ben 2010 eylülde evlendim ama 2012 nisandan beri bebek istiyoruz.
Ben Memorial de yaptiricam. Bakalim ciktik bi yola hayırlısiyla. Aĺlah utandirmasin
hasta olmazsam 2 tane de ben okurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?