Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar adzeynep icin sanirim 41 tamamlandi .. - delinefsim icin ben acilisi yaptim 3 tane okudum .. bu aksam yine okur bildiririm ..

Insallah hizlica bitiririz herkesi ve dualarimiz kabul olur da guzel guzel haberleri paylasiriz ..

optimist3__6

delinefsim__2

jonguil __9

leman24__7

littlebirdie __7

adzeynep__2

nazende88_3

evlimutlu44__5

Zeynep arkadaşımızı bitirdik allah dualarımızı kabul etsin inş...bugün delinefsim arkadaşımız için okumaya başlayacağız ...

allah kabul etsin tatlım bugün görevi teslim ederim delinefsim gelir artık gelene kadar liste yapalım yine de...

canım ben 1 tane okudum.kalan bir taneyi de inşallah bu gece okumaya çalışacağım...

2 tane ben okudum canim Zeynep arkadasimiz icin, Allah kabul etsin tez vakitte bebisine kavussun insallahhhhh

Jonguil__2

optimİst3__3

canım Zeynep için son iki tane kalmıştıya ben dün gece okudum. unbelivable da 2 tane okumuş onunkileri delinefsim için okunanlara ekleyelim istersen.gözden kaçmış gibi geldi bana ama yanlış da bakmış olabiirim sen bir daha kontrol et istersen.

evet canım gözden kaçmış ekliyorum hemen.

Jonguil__2

optimİst3__3

unbelivable__2

delinefsim arkadaşımız için Meryem suresine başladık kızlar 1 ay da hepimize sıra gelsin diye en azından günde 2 tane okursak iyi olur

kızlar ben adet oldum ve 4 ay dolucak anelıyat olalı sanırım degerler duzelmedı esımıde teste gnderemıyorum napcam bılmym ona gore onumuze bakardık hala dr tavsıyelwrı alıyorum bıktım artk biz basımızın caresıne bakarız yaaa millete dert oldu

Jonguil__2

optimİst3__3

unbelivable__2

delinefsim arkadaşımız için Meryem suresine başladık kızlar 1 ay da hepimize sıra gelsin diye en azından günde 2 tane okursak iyi olur

RABBIM okudugumuz Meryem surelerini kabul etsin zeyneb kardesimize insallah tez zamanda bebislerini versin

delinefsim arkadasimiz icin baslamissiniz arkadaslar bende aksamustu okurum yazarim kac tane okursam ALLAH KABUL ETSIN

tatlım daha 6 ayınız dolsun bi eşini 6 ay gönder zaten henüz 4 ayınızdasınız belli olmuyor ki tatlım bizim değerler düzeldi ameliyatın 8.ayına girdik rabbim isteyecek ki olsun stres yapma o yüzden...

RABBIM okudugumuz Meryem surelerini kabul etsin zeyneb kardesimize insallah tez zamanda bebislerini versin

delinefsim arkadasimiz icin baslamissiniz arkadaslar bende aksamustu okurum yazarim kac tane okursam ALLAH KABUL ETSIN

amin canım...tamam okunca yazarsın eklerim canım allah kabul etsin inşallah...

tatlım daha 6 ayınız dolsun bi eşini 6 ay gönder zaten henüz 4 ayınızdasınız belli olmuyor ki tatlım bizim değerler düzeldi ameliyatın 8.ayına girdik rabbim isteyecek ki olsun stres yapma o yüzden...

canm benm ben stes yapmıym zaten sadece belırsızlık olmasa ıyı olur bakalım test yaptrmayı dusunuyorum ama erkenden

tamam sakin ol sekerim d aha 4 ay olmus bizimde 5 ay olmustu biraz duzelme oldu .. ama en iyisi sonuc belki 6 ay hatta 8 ay .. beklememiz lazim - asilama bende arastiriyorum gerci aklimda bi suru sey ama sen sanslisin yasin genc .. dualasalim insallah

arkadaşlar, bitirmişsinz meryem suresini...ben adet olduğum için 2 tanecik okuyabildim.inşallah Delinefsim için okumaya yetişeceğim.hepinizden Allah razı olsun...inşallah bu dualar bebişlerin gelmesine vesile olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…