- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.581
optimist3__6
delinefsim__2
jonguil __9
leman24__7
littlebirdie __5
adzeynep__2
nazende88_3
evlimutlu44__5
2 tane kaldı bugün bitiremeyeceğiz galiba
optimist3__6
delinefsim__2
jonguil __9
leman24__7
littlebirdie __5
adzeynep__2
nazende88_3
evlimutlu44__5
2 tane kaldı bugün bitiremeyeceğiz galiba
kizlar adzeynep icin sanirim 41 tamamlandi .. - delinefsim icin ben acilisi yaptim 3 tane okudum .. bu aksam yine okur bildiririm ..
Insallah hizlica bitiririz herkesi ve dualarimiz kabul olur da guzel guzel haberleri paylasiriz ..
canım ben 1 tane okudum.kalan bir taneyi de inşallah bu gece okumaya çalışacağım...
2 tane ben okudum canim Zeynep arkadasimiz icin, Allah kabul etsin tez vakitte bebisine kavussun insallahhhhh
Jonguil__2
optimİst3__3
canım Zeynep için son iki tane kalmıştıya ben dün gece okudum. unbelivable da 2 tane okumuş onunkileri delinefsim için okunanlara ekleyelim istersen.gözden kaçmış gibi geldi bana ama yanlış da bakmış olabiirim sen bir daha kontrol et istersen.
Jonguil__2
optimİst3__3
unbelivable__2
delinefsim arkadaşımız için Meryem suresine başladık kızlar 1 ay da hepimize sıra gelsin diye en azından günde 2 tane okursak iyi olur
kızlar ben adet oldum ve 4 ay dolucak anelıyat olalı sanırım degerler duzelmedı esımıde teste gnderemıyorum napcam bılmym ona gore onumuze bakardık hala dr tavsıyelwrı alıyorum bıktım artk biz basımızın caresıne bakarız yaaa millete dert oldu
RABBIM okudugumuz Meryem surelerini kabul etsin zeyneb kardesimize insallah tez zamanda bebislerini versin
delinefsim arkadasimiz icin baslamissiniz arkadaslar bende aksamustu okurum yazarim kac tane okursam ALLAH KABUL ETSIN
Jonguil__2
optimİst3__3
unbelivable__2
benay27__1
kızlar delinefsim için 1 tane okudum, Allah izin verirse akşamda bitane okuycam.
tatlım daha 6 ayınız dolsun bi eşini 6 ay gönder zaten henüz 4 ayınızdasınız belli olmuyor ki tatlım bizim değerler düzeldi ameliyatın 8.ayına girdik rabbim isteyecek ki olsun stres yapma o yüzden...
son durum kızlar delinefsim arkadaşımız için Meryem suresi okumaya başladık...
kızlar ben adet oldum ve 4 ay dolucak anelıyat olalı sanırım degerler duzelmedı esımıde teste gnderemıyorum napcam bılmym ona gore onumuze bakardık hala dr tavsıyelwrı alıyorum bıktım artk biz basımızın caresıne bakarız yaaa millete dert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?