- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.701
arkadaşlar,varikoselle mücadelemden 16 ay sonra pes ediyorum artık...
bir dahaki adetle tüp bebeğe geçmeye karar verdik eşimle.16 ay bekledik artık çok yıprandık.belki de tüp bebek vesile olacak bebeğimin gelmesine.çok isterdim normal yolla anne olmayı,eşime sürpriz yapmayı,nasip...olsunda parayı pulu hiç birşeyi gözüm görmüyor.5 bin lira gibi bir meblağ tutacak.yeter ki olsun...
bir dahaki adetle tüp bebeğe geçmeye karar verdik eşimle.16 ay bekledik artık çok yıprandık.belki de tüp bebek vesile olacak bebeğimin gelmesine.çok isterdim normal yolla anne olmayı,eşime sürpriz yapmayı,nasip...olsunda parayı pulu hiç birşeyi gözüm görmüyor.5 bin lira gibi bir meblağ tutacak.yeter ki olsun...
kızlar bızım ılıskı en son cumartesı oldu bugun esım test versın dıyorum olurmu perhız suresını nasıl ayarlıycaz kac gun olmus oluyo
canm benm hadı hayırlısı olsun hakkında hersey olucagına varr artık bı amaca dogru yuruyosunuz belırsızlık yok allah yuzunuzu kara cıkarmasın hayırlı evlatlar getr dunyaya inş
canım hayırlı uğurlu olsun kararın, hep/FO diyorum en kötü karar kararsızlıktan iyidir, ben de ani bi karar ile tüpe geçtim biliyorsun, beklemekten bunaldım, tutmayada bilir tabi T][/B]ama olsun nasip, başla canım durumun uygunsa ben kredi çektim napim, hatta doktor bu gidişle yumurtaları pazartesi toplarız gelişimi güzel dedi, eşimde bugün test verdi, olaki yumurta toplama günü sperm çıkmazsa bugun aldıklarından dondururuz dedi bilemiyorum tabi donduracaklar mı, şimdilik iyi gidiyor herşey Allaha şükür, inşallah devam eder bu şekilde de benimde tüm bekleyenlerinde yüzü güler, zaman bi şekilde geçiyor, başladım dedim, buğün hesaplıyorum yumurta toplamaya yaklaştım hayırlısı Rabbimden dualarında olmak dileğiyle, herkese bol şans, Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Canım bizimde pazar oldu yarın test yaptırmayı düşünüyoruz en iyisi 3 gun geçince 4. Yaptirmak mis daha uzayinca sperm kalitesi dusuyormus. .kızlar bızım ılıskı en son cumartesı oldu bugun esım test versın dıyorum olurmu perhız suresını nasıl ayarlıycaz kac gun olmus oluyo
inş tatlım eşin test yapınca bizimle sonuçları paylaş tatlım...ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım hız hareketlilik sayı falan
Canım bizimde pazar oldu yarın test yaptırmayı düşünüyoruz en iyisi 3 gun geçince 4. Yaptirmak mis daha uzayinca sperm kalitesi dusuyormus. .
Hadi inş aynı günler yaptiriyoruz inş bol sperm çıkışları okur ben çok heyecanliyim 0 sperm vardı varikosel olduk ameliyat sonrası 4. Ayın içindeyiz ilk testimiz
ooo 16 aymı???
inan beklemeye üzülmeye değmez.
evet kolay bir süreç değil.ama çekilmeyecek bişey de değil.yeterki sonunda rabbim ol desin.
biz eşimin testleri, varikosel ameliyatı ve tüp bebek için 12 bin lira para harcadık ama hiç gözümde değil.bu günümüze binlerce şükür.
güzel günler görün, hayırlısıyla yavrunuza kavuşun inşallah.
hadi canım kalbim ve dualarım seninle...
yarın hayat bayram olsun size inşallah.test sonucu çıkınca özelden yaz hemen bana.ok???maerak ederim bak ben.
akşam bol bol dua et, yasin oku falan...
rabbim yardımcınız olsun...
ooo 16 aymı???
inan beklemeye üzülmeye değmez.
evet kolay bir süreç değil.ama çekilmeyecek bişey de değil.yeterki sonunda rabbim ol desin.
biz eşimin testleri, varikosel ameliyatı ve tüp bebek için 12 bin lira para harcadık ama hiç gözümde değil.bu günümüze binlerce şükür.
güzel günler görün, hayırlısıyla yavrunuza kavuşun inşallah.
Zeliş,tatlım...nerede yaptırıyorsun sen?çok haklısın,en kötü sonuç belirsizlikten iyidir...bana ücreti filnan yazar mısın?bir de uzun protokol falan bişeyler varmış.benim hiçbir fikrim yok.daha adetimin son günü bugün,bir daha ki adetle başlamak istiyorum henüz doktorla görüşmedim o yüzden hiç bişey bilmiyorum.ben Eskişehirliyim.burada Acıbadem de yaptıracağım,5 bin lira filan tutuyomuş.iğne kullanıyosun dimi sen?
ayy nasıl karışık yazmışımminşallah bize hayırlı haberlerle gelirsin tatlım...
canım ben istanbul kartal umut tüp bebekte yaptırıyorum labaratuvar olarak yeditepe üniversitesininkini kullanıyor doktor fatih bey yeditepedeki de cem hoca beraber yapıyorlar ekip iyi gibi, ilaç olarak 2000 civarı hastanede 3000 tutar dedi doktor, gonal f 300 milim vuruyorum iğneye, adetin ikinci günü muayene oldum ücüncü günü ilaca başlattı, bir gün durup bir gün kontrole çağırarak yumurtalarımı ölçüyor, adetin altıncı günü golal f nin yanına çatlamayı önleyen bi igneye daha başlattı, yani şuan iki iğne vuruluyorum, cumartesi yada pazar da çatlatma iğnesini vurdurabilir, şimdilik güzel gidiyor, kısa porotokol mü dedim ben kısa tercih ediyorum dedi işime geldi, uzun protokol sanırım bayanda sorun olunca oluyor, çünkü senin durumunda gerek yok uzuna dedi, bi sorun olmazsa adetin ilk gününden sonra 12 gün gibi çatlatıyoruz yumurta durumuna bağlı olarak dedi, yani çok da yormuyor hastane işi, raporu bile bekleyemedim başladım bende hayırlısı inşallah seninde. Acıbademinde fiyatı uygunmuş canım aynı ikimizde
bencede canım her ay yumurtlama günlerini takip et, sonraki günler oldumu acaba diye düşün, regli olunca hüsrana uğra hatta otur ağla, sonra bi sonraki ayı bekle....ayyyy çok yaşadım bunları.evet,ne yazık ki 16 ay...2 ay önce negatif bir aşılamam oldu...zor bir süreçtir eminim ama adet olmamayı bekleyip her ay adet olmakta kolay değil.bende cesaretimi topladım artık.16 aydan beri çektiğimden daha zor değildir heralde,inşallah...
parayı gözü görmüyor insanın değil mi?...peki özelde yapırınca protokol,rapor filan gerekmiyor mu?beni biraz aydınlatır mısın?
bu arada bebiş nasıll
okuyun canım valla.benim yavrum dualarla geldi bize.amin canım inş sizinde bebeişinizin kalp seslerini duyarsınız ve hep sizinle olur sizi bırakmaz inşşşş :). bende sana özelden yazacaktım cok heyecanlıyım diye :) kendıme atmısım mesajı hehe :) 5 dakkayı bekliyordum ki sana göndereyim. tabiki öğreneyim hemen yazarım inş güzel sonuclar alırız da parmaklarım ucar gıbı yazar sonucları sızlere ..ahhh ahhhh çıkış olsa bir de yeni topik açarız 0 spermden sonraki hikayemiz diye :)
bu aksam kayınvaldemlerde kalacagız akşam yasin okuyalım hep beraber ..
Çok sevindim senin adına, ben pek girip okuyaıyorum ama hamile kalan arkadaşları görünce mutlu oluyorum.Geçen yıl bu zamanlar çalışmalara başlamıştık kasım ayında çocuğum olmasını çok istiyordum,ne güzel kasım ayında bebişin doğacaz inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine
ayy maşallah onaaabencede canım her ay yumurtlama günlerini takip et, sonraki günler oldumu acaba diye düşün, regli olunca hüsrana uğra hatta otur ağla, sonra bi sonraki ayı bekle....ayyyy çok yaşadım bunları.
inan rabbim yardım ediyo.bizim tedavimiz çok stresli bir zamana denk gelmesine rağmen inan işlerimiz hep yolunda gitti.gece gündüz dua ettim.
rabbim sanada yardım etsin inşallah.
canım devlet yada üniversite hastanelerinden biçok tahlil ve test sonrasında normal yolla olmayacağına kanaat getirirlerse rapor çıkarıyorlar.
sgk, bağkur yada emekli sandığı ile anlaşması olan yerlerde bu raporu kullanarak yarısını ödeyerek yaptırabiliyorsun.rapor 1-1,5 ayda falan çıkıyormuş.
ama biz tamamen özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdık.sgk ile anlaşması yoktu.o yüzden belirledikleri ücretin tamamını ödedik.
bebiş iyi teyzesi.yarın onu görmeye gidicez doktorumuza.pozitif haberinden sonraki merkezde ilk muayenemiz.kesemizi görcez.
kalp atışlarını da duycazmı bilmiyorum ama sanırım daha erken onun için.
okuyun canım valla.benim yavrum dualarla geldi bize.
bizde akşam yavrumla sana dua edicez teyzesi.
bizde heyecanlıyız biliyosun bı yarın olsa.ultrasonda görsek kuzumuzu.
amin canım inşallah.rabbim sizlerede nasip etsin.hakkınızda hayırlısı olsun.
ayy vücudun dengesi nasıl bozulmasın?bir çatlatmama iğnesi bir çatlatma iğnesi yapılıyor,yazık yaa bize...
peki yumurta çatladıktan sonra mı toplanıyor acaba?bir de transfer anestezi altında mı yapılıyor?çok soru sordum n'olur kusura bakma...
ay sor gülüm ne kusuru, başımıza geliyor paylaşcaz tabi, evet malesef paso iğne olunuyor hatta öğrendiğim kadarıyla transferden sonra da tutunma iğnesi varmış adını unuttum, sonuç belli olana kadar ona devam edecekmişiz, ama olsun, bi yan etkisi olmadı, biraz karnım şiş geziyorum o kadar başka bi sorun olmadı, yumurtayı çatlatıp aynı aşılamadıki gibi sürede topluyorlar, cumartesi çatlatırsak pazartesi toplarız dedi, anestezi ile toplanıyormuş, ama öyle saatlerce uyumuyormuşuz, anestesi doktoru da gördü beni o söyledi, işlem yarım saat sürüyorsa o civarda uyuyorsun, hafif bi anestesi dedi, döllemeden sonra tekrar yumurtayı aktarırken anestezi falan verilmiyormuş, aynı aşılama gibi aletle aktarıyorlar, yumurta toplama 20 dk civarı, döllenmiş yumurtanın enjektesi normal muayene gibi bi kaç dakka sürüyor dedi, korkma canım hiç bisiden beklemek daha acı inşallah güzel sonuç alırız
tam gunjndeyz yanı canm tam 4 ay doldu ama elim ikna olmuyoCanım bizimde pazar oldu yarın test yaptırmayı düşünüyoruz en iyisi 3 gun geçince 4. Yaptirmak mis daha uzayinca sperm kalitesi dusuyormus. .
Hadi inş aynı günler yaptiriyoruz inş bol sperm çıkışları okur ben çok heyecanliyim 0 sperm vardı varikosel olduk ameliyat sonrası 4. Ayın içindeyiz ilk testimiz
canım 3 gun cınsel perhız 4. gün test vermesi gerekıyor. bıze oyle demişti doktor.
Aynı bizimki de korkuyor az önce demesin mi cuma teste gidelim neymiş pazar gece olmuş cuma günü daha iyi sonuc olurmuş demiyo ki korkuyorum... benim de moralim bozuldu biraz zaten meraktan heyecandan hop oturup hop kalkiyorum neyse inş sonuç iyi gelir de beklediğimiz de değer. ..bu arada sizde sperm çıkışı var mıydı hiç. .tam gunjndeyz yanı canm tam 4 ay doldu ama elim ikna olmuyo
bencede canm en dogru gun bugun ama malesef sonucundan korkuyo galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?