- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.661
kızlar delinefsim arkadaşımız için 20 tane daha Meryem suresi okursak diğer arkadaşımıza geçeceğiz inş.okuyan arkadaşlarım yarın 3 tane okursa bitiririz...
canım inş adet olmazsın olsan bile eşin daha yeni ameliyat oldu tatlım inş yaza kadar hep birlikte hamile kalacağız...
tamam umutlanma bakalım.sürpriz olsun.inşallah gecikmenin sebebi hamile olmandır.iyi düşünelim,iyi şeyler olsun
haklısın canım,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Valla benimde dilimde bir yaz lafidir dolanip duruyor.Hatta biletimi aldim yazin geliyorum doktor ucaga binmeyeceksin derse gelmemmeye bile raziyim yeterki olsun.Ilk teshis konuldugu zamanlar ameiyat olsaydik simdiye belki 10 ay olcakti doktorlara agzima geleni soyleyesim var
hoş geldin canım delinefsin gelsin senide listeye ekler. testinizi 6 ay sonra mı yaptıracaksınız canım?
hoşbuldummmyok canım dr.3 ay olunca testi istedi bu hafta gitmesi gerekiyor.ama ben hastalanınca git dedim zaten bu hafta sonuna kadar gelir regl.
arkadaşımın eşide ameliyat oldu 2.ayında gebe kaldı.ama bizde tık yok.birde bende pko varmış bebek düşündüğümüzde öğrendik ama adetlerim düzensiz sayılmaz 3 gün önce yada 3 gün sonra gelir..benim durumumda özetle böyle
kızlar adetımın 3 gunu ve ben tahlıl yaptrmak ıcın geldım kan verdm hormonlarım ne alemde bakalım joguıl adetlıyken tahlıl yaptrmadınmı canm sen
alala benimde bazen 1 2 gün önce ya da sonra kayma oluyor yani düzensiz değil pko mu var dedi doktor ben bütün tetkiklerden geçtim bir tek adetin 3 .günü doktora gidip hormon testi yaptırmadım...hormon testini kanla mı bakıyorlar?alttan muayene falan yapmıyorlar demi?
yok tatlım adetin 3.günü mü senin benim demin bahsettiğim şeyi yaptırdın dimi kan testi ile bakıyorlar galiba alttan ultrasonla bakmıyorlar demi canım bende bu ay adet olunca baktıracağım 3.günü
yok tatlım adetin 3.günü mü senin benim demin bahsettiğim şeyi yaptırdın dimi kan testi ile bakıyorlar galiba alttan ultrasonla bakmıyorlar demi canım bende bu ay adet olunca baktıracağım 3.günü
canm sen adstlıyken hormanlarına baktrmadınmı
hiç hormon testine gitmedinmi kandan değerlerine bakıyolar. oda önemli bende tsh yüksek çıktı tirotim varmış
ultrasonla bakalım dedı ben dha once baktrdıgım ıcn getek yok dedım kan verdım sadece kadınlık hormanlarıma baktrdım ilşte
yok baktırmadım tüpüme her şeyime bakıldı bi ona baktıramadım ya adetin 3 .günü hiç denk gelmedi hastaneye gidemedim ay gideyim bu ay kesin belki de bir sorun var
git tabi ihmal etme onu
tamam tatlım.sen kanla mı baktırdın
evet kanla baktırdım
ultrasonla da mı bakıyorlar hormonlara...yani ben alttan muayene oldum canım ama adetin 3.günü değil ya adetliyken alttan muayene mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?