• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

jonguil __6

Alya_34__4

optimist3__5

delinefsim__4

littlebirdie __3

canım ben üç tane daha okudum.Allah kabul etsin inşallah...

Son düzenleme:
kızlar eşleriniz test verdikten sonra sonuçları bizimle de paylaşın...inş değerleriniz çok iyi çıkar:21:

bir test yaptırabilsek paylaşacağım da hep bir aksiliktir gidiyor inşallah hayra delalettir, gidip labaratuvarda yaptırsak bunlar yine kabul etmeyecek yine gün verecek o sebple beklicez bakalım sonucu hemen yazıcam

tamam tatlım merakla bekleyeceğim ameliyat sonrası ilk testiniz olacak dimi

canım sonuçlarımız geldi

sperm sayısı : 72 milyon
hızlı ileri hareketli : % 25
yavaş ileri haereketli : %33
yerinde hareketli : %10
hareketsiz : %32

morfoloji
normal yapı : % 15
anormal yapı : %85

baş defekti : %42
boyun defekti : 9
kuyruk defekti :34

sonuçlarımız böyle kızlar..:18::18::18::18::18::18::18::18:

sonuçlar gelemdimi canım biz de merak ettik valla...nedir durum ?

gel di canım aşağıda nasıl bence çok fazla ilerleme yok

morfoloji

gel di canım aşağıda nasıl bence çok fazla ilerleme yok

morfoloji

sayı ve hareket gayet iyi,morfolojiyi ben pek anlamıyorum.Sizin ameliyat oldumuki,geçmiş neydi bilmiyorum da

sayı ve hareket gayet iyi,morfolojiyi ben pek anlamıyorum.Sizin ameliyat oldumuki,geçmiş neydi bilmiyorum da

eve tatlım ameliyat oldu eşim 3,5 ay önce eski değerler yanımda değil yazamadım
sayıda zaten sorun yoktu hız da sorun vardı
bende pko varmış bebiş çalışmalarında öğrendim ama adetlerim 3 gün önce veya 3 sonra olur yani normal .
yarında ben dr.gitcem tekrar dan bakalım ne olacak
kısacası böyle durumlar:34:

canım sonuçlarımız geldi

morfoloji

sonuçlarımız böyle kızlar..:18::18::18::18::18::18::18::18:

sonuclariniz gayet guzel canim masallah..morfoloji kruger e gore dimi? en az 4 olmasi lazimdi sizin %15 cok iyi masallah..biz morfoloji 0 la tup bebek yaptik bakalim nolcakk ..hepimizin hakkinda hayirlisi kizlarr tez vakitte kavusalim bebelerimize insallahh:49::49:

Son düzenleme:
sonuclariniz gayet guzel canim masallah..morfoloji kruger e gore dimi? en az 4 olmasi lazimdi sizin %15 cok iyi masallah..biz morfoloji 0 la tup bebek yaptik bakalim nolcakk ..hepimizin hakkinda hayirlisi kizlarr tez vakitte kavusalim bebelerimize insallahh:49::49:

hareket düşük değilmi canım
içime su serptin valla allah razı olsun..
inş bebişin sna tutunur rabbim emeğinizin karşılığı versin çifter çifter inşallah
evet canım kruger değerlerine göre
kağıtta yazdığı gibi yazdım
anormal yapı dediği ne dir acaba

hareket düşük değilmi canım
içime su serptin valla allah razı olsun..
inş bebişin sna tutunur rabbim emeğinizin karşılığı versin çifter çifter inşallah
evet canım kruger değerlerine göre
kağıtta yazdığı gibi yazdım
anormal yapı dediği ne dir acaba

canim bildigim kadariyla hizli ileri ve yavas ilerinin toplami %50 olmasi gerekiyor sizinde uyuyor..merak etme yakinda aliriz guzel haberini insallah..anormal yapi dedigi hasar gormus spermler yani dolleme yetenegi yok..bizim dedigim gibi 0 di en son teste, ama son gun sperm verdiginde neydi durum bilmiyorum..dondurulmus embiryomu alicam bakalim 9 gun sonra, hepimize nasip olsun insallah annelik..

canim bildigim kadariyla hizli ileri ve yavas ilerinin toplami %50 olmasi gerekiyor sizinde uyuyor..merak etme yakinda aliriz guzel haberini insallah..anormal yapi dedigi hasar gormus spermler yani dolleme yetenegi yok..bizim dedigim gibi 0 di en son teste, ama son gun sperm verdiginde neydi durum bilmiyorum..dondurulmus embiryomu alicam bakalim 9 gun sonra, hepimize nasip olsun insallah annelik..

inşallah canım inşallahhh seninde böyle sağlıklı ,ikizlerin olsun :)
bende çok istiyorum rabbim sağlıklı versin farketmez ama ikizlere hayranlığım bi başka :)
ozman o bizde çok fazla yeteneksiz spermler çarşamba dr.gidicez bakalım ne dicek..
hadi inş.sağlıklı bebişlerin olsun rabbim o duygudan kimseyi mahrum bırakmasın..
çok sağol ya içimi rahatlattın:54::16:

inşallah canım inşallahhh seninde böyle sağlıklı ,ikizlerin olsun :)
bende çok istiyorum rabbim sağlıklı versin farketmez ama ikizlere hayranlığım bi başka :)
ozman o bizde çok fazla yeteneksiz spermler çarşamba dr.gidicez bakalım ne dicek..
hadi inş.sağlıklı bebişlerin olsun rabbim o duygudan kimseyi mahrum bırakmasın..
çok sağol ya içimi rahatlattın:54::16:

cok sagol canim, sende ikiz hayranligi bende de ikiz korkusu var o yuzden tek embiryo koydurucim:))
Hakkimizda hayirlisi artik kismetimizde varsa tek embiryoda tutar diyorum..
doktor guzel seyler soyluycek biraz daha dogal yolla denyin dicek bence..

cok sagol canim, sende ikiz hayranligi bende de ikiz korkusu var o yuzden tek embiryo koydurucim:))
Hakkimizda hayirlisi artik kismetimizde varsa tek embiryoda tutar diyorum..
doktor guzel seyler soyluycek biraz daha dogal yolla denyin dicek bence..

yaaaaa gerçektenmiii bayılırım ben onlara :1::1::1::1:
sanırım ailede var korku var sende rabbim öncelikle sağlıklısını versin de
gönlündeki neyse o olsun tatlım..
inşallahh çarşamba günü hayırlı sözler duyarız..
deneyelimde tam 1 sene oldu yoruldum üzülmekten rabbim inş bana da tüm bekleyenlerede nasip eder inş

sende stres yapma emiii allahın izniyle bebişine kavuşacaksın:emir_bebek:

yaaaaa gerçektenmiii bayılırım ben onlara :1::1::1::1:
sanırım ailede var korku var sende rabbim öncelikle sağlıklısını versin de
gönlündeki neyse o olsun tatlım..
inşallahh çarşamba günü hayırlı sözler duyarız..
deneyelimde tam 1 sene oldu yoruldum üzülmekten rabbim inş bana da tüm bekleyenlerede nasip eder inş

sende stres yapma emiii allahın izniyle bebişine kavuşacaksın:emir_bebek:

hakkimizda hayirlisi canim bir tane koydurup 2 almakta var tek yumurta ikizi:)) saglikli sihhatli olsunda en onemlisi o canim..
insallah tez vakitte hepimzi kavusalim yavrularimiza..

hakkimizda hayirlisi canim bir tane koydurup 2 almakta var tek yumurta ikizi:)) saglikli sihhatli olsunda en onemlisi o canim..
insallah tez vakitte hepimzi kavusalim yavrularimiza..

evet kaderde varsa dediğin gibide olur :34::34:
rabbim sağlıklı versinde tek miş ikizmiş kaderde ne varsa
amiiiinnnnnn canım inşallahhh

kızlarr öncelikle hepinize geçmiş olsun. herkesin dileği en kısa zamanda yerini bulsun inşallah
eşim bugun ultrason çekildi raporunda her şey normal görünüyor fakat en altta
solda grade 1 (1.28mm) varikosel heline artmıştır yazıyor. bu ne demek varikoselin az çok ne demek biliyorum ama sol grade 1 yazınca hiç bişey anlamadım yani ameliyat gerekli mi? varikosel morfolojiyi bozar mı? eşimin morfolojisi 0 hızlı hareketli sperm yüzde 2 ve sayı 50 milyon

kızlarr öncelikle hepinize geçmiş olsun. herkesin dileği en kısa zamanda yerini bulsun inşallah
eşim bugun ultrason çekildi raporunda her şey normal görünüyor fakat en altta
solda grade 1 (1.28mm) varikosel heline artmıştır yazıyor. bu ne demek varikoselin az çok ne demek biliyorum ama sol grade 1 yazınca hiç bişey anlamadım yani ameliyat gerekli mi? varikosel morfolojiyi bozar mı? eşimin morfolojisi 0 hızlı hareketli sperm yüzde 2 ve sayı 50 milyon

grade 1 1. derece demek yani en dusuk derece..benim esiminde ayni..1. derecede cogu doktor ameliyat degerleri duzeltmez diyor..aynen bizimde morfoloji 0, ancak esimde gec indirilmis testiste mevcut 6 yasinda indirilmis bir tarafinda..ben onunda soruna yol actigini dusunuyorum..ama gorunun oki varikoselde morfolojiyi bozuyor..moralini bozmak icin yazmiyorum insan baskalarinin tecrubelerinden faydalanmak gecrekci olmak ve amacina bir an once ulasmak istiyor..biz tup denedik haftaya donduurlmus transferim olacak insallah...size doktorunuz ne onerdi?

Back
X