- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
- #5.001
tatlım niye bu kadar karamsarsın?tamam kendini çok kaptırma ama hamile olacağını da unutma.yetecek olan bir tane sperm,kim bilir belki de o bir tane sperm yumurtanın içine girebildi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım inşallah bütün değerleriniz normale biner. ultrasonu eşim bugün devlet hastanesinde çektirdi doktor ameliyataa gittiği için sonuçları gösteremedik. ben maraş ta yaşıyorum. yarın eşimle antepe özeş bir tüp bebek kliniğine gidicez oraya da sonuçları göstermeyi düşünüyorum. bi de bu cumartesi emre bakırcıoğluna randevu aldık. inşallah güzel şeyler duyarız gerçi 0 morfolojiyle ne duyacağımızı az çok biliyorum.grade 1 1. derece demek yani en dusuk derece..benim esiminde ayni..1. derecede cogu doktor ameliyat degerleri duzeltmez diyor..aynen bizimde morfoloji 0, ancak esimde gec indirilmis testiste mevcut 6 yasinda indirilmis bir tarafinda..ben onunda soruna yol actigini dusunuyorum..ama gorunun oki varikoselde morfolojiyi bozuyor..moralini bozmak icin yazmiyorum insan baskalarinin tecrubelerinden faydalanmak gecrekci olmak ve amacina bir an once ulasmak istiyor..biz tup denedik haftaya donduurlmus transferim olacak insallah...size doktorunuz ne onerdi?
Guzelim yok burda varya adami hastaliktan oldururler ciddi diyorum.Bir kan testi versem sonucu taaa bir hafta sonra cikacak ee ozamana da benim adet %99 gelir,gelecekte eminim ama o %1lik ihtimal varya hayali bile cok guzel kendi kendimce hamileymisim gibi avunuyorum bazen iste.En azindan bosuna kan verip kanimi harcamayayim zaten cok zor topluyorum onu ben![]()
geçmiş olsun canım inşallah bütün değerleriniz normale biner. ultrasonu eşim bugün devlet hastanesinde çektirdi doktor ameliyataa gittiği için sonuçları gösteremedik. ben maraş ta yaşıyorum. yarın eşimle antepe özeş bir tüp bebek kliniğine gidicez oraya da sonuçları göstermeyi düşünüyorum. bi de bu cumartesi emre bakırcıoğluna randevu aldık. inşallah güzel şeyler duyarız gerçi 0 morfolojiyle ne duyacağımızı az çok biliyorum.
senin eşinin sperm hızı sayısı kaç? bir de tüp bebeği nerde yaptırıyorsunuz?
duygularıma tercüman olmuşun....
rabbim bizleride sevindircek inş bizlerde anne olacağız.
arkadaşlar meryem süresi okuyorlar sanırım.
allah hepimizin dualarını kabul etsin..
sizde sorun neydi?
tatlım niye bu kadar karamsarsın?tamam kendini çok kaptırma ama hamile olacağını da unutma.yetecek olan bir tane sperm,kim bilir belki de o bir tane sperm yumurtanın içine girebildi![]()
Tatlim karamsarlikmidir nedir bilmiyorum ama gercek oyle oldugu icin oyle dusunmek daha iyi bazen cok umutlanmakta iyi olmuyor daha fazla hayal kirikligi oluyor.Kimbilir insallah belkide dedigin gibidir.Bu aralar hic hamile haberleri duymuyoruz yaaa kizlar calisin birazcik yaaa ayip ama
![]()
ee idrar testi yap...yaaa ne kadar rahatsın ben bile çatlıyorum meraktaannn
ben nisan yada bilemedim mayıs başında müjdeyi vericem kuzum hiç merak etme sen,hazırlıklı ol![]()
Gecn hafta ayin 10 u test yaptim negatif cikti adetim 9uydu ee tabi subat 28 cektigi icin sanirim erken yapmis oldum zaten aldigim testte ucuzluktu oyuzden olsa bile heralde onda gostermez doktorlar bile diyor o teste guvenme diye elimde bir tane var iyisinden haftaya kadar sure tanidim kendime gelirse gelir dedim gelmezse oyle test yapicam.Hahahah keske dedigin gibi rahat bir insan olsaamInsallah rabbim yuzunu guldursun senin sayende bizimde.
![]()
ayy kuzum sabrına hayran kaldım vallahi.tamam bakalım haftaya yaparsın inşallah...
güldürecek tatlım,ben inanıyorum...
Valla sabretmeye calisiyorum iste kendimce bu hafta ici doktora gitmem lazim bana tiroit icin bir kagit verecekti unutmus onu almaya gitmem lazim belki idrar testi falan birsey yapmasini isterim yarin ve persembe evdeyim persembe gideyim en iyisi ben o gune kadar gelmezse
tup falanmi yaptirmayi dusuuyorsun
bence de gitmişken idrar testide yaptır zaten varsa kesin çıkar.
evetttnisan 5 inde adet olacağım adetle beraber başlayacağız ve Rabbimin izniyle olacak.inancım sonsuzz
![]()
Hayirli olsun canim insallah bende inaniyrorum.Yaza kadar burda hamileler cogalacak insallah.Senin yas kacti pardon unuttum![]()
inşallah tatlım,çoğalacak Allah'ın izniyle.
24 yaşındayımm![]()
Insallah canim benim.Kiz daha yasin da cok degil ama tup icin gerci bende seneye kadar olmazsa yaptirmayi dusunuyorum 26 yasindayim ama sabretmesi zor gercekten.Insallah tupe gerek kalmadan hamile kalirsin
yaşım küçük ama çok yıprandım canım.ee ameliyat olalı da 16 ay oldu...
annemle eşim bu ay hamile kalacağım konusunda ısrarlım.hatta annen ağır kaldırmamamı uzanmamam gerektiğini filan söylüyor.olmayan bebek düşermiş![]()
Biliyorum canim cok yipratici bir durum ve zamanda su gibi akip geciyor.Beklemek zaman kaybi hakkinda hayirlisi olsun.Iyi iste sende dediklerini uygula dinlen bol bolBenim kaynana da beni yatirma taraftari degil valla.Hamile kalirsan falan git ise diyor yaa insafsiz kari neymis dusmeyecek olan cocuk merdivenden dussen bile dusmezmis biri dusmus kaynanasi itmis dussun diye dusmemiste onu anlatiyor yaa tobe yarrabim sabir
dedim gitmeyi dusunmuyorum iyi sen bilirsin ozaman diyor tafrali tafrali
![]()
inşallah tatlım...
aayy senin kayınvaliden de bir tuhaf yanii..zaten zar zor hamile kalmış olacaksın,tabi ki dikkat etmen gerekece.istemiyorsan çalışmayacaksın da ona ne???
adi ustunde kaynana degilmi herseye burnunu sokacak.Kendisi daha ne zaman nasil hamile kalindigini bilmez cahil cahil artistlik yapmaya kalkisir