- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.141
canım toplamı 70 milyon acıkcası hiçbir ilac kullanmadı bukadarını bizde beklemiyoduk allahın taktiri hızda biraz problem var yüzde 50 olması lazımken yüzde 35 bakalım doktorumuz nediycek sonuca benim adetim 2 haftada bir geliyor doktora gittim rahim de incelme olduğunu bu yüzdende yumurtalık rahimde yer bulamadığı için catlıyamıyormus ilac verdi düzenleyici 3 ay boyunca kullanıcam sonra tedavi sürecine baslıycaz hakkımızda hayırlısı insallah allah herkezin gönlüne göre versin kimseyide cocuksuz bırakmasın rabbim
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
unbelivable __1
evlimutlu44 __3
littlebirdie__3
jonguil__9
nazende88__2
ayla_34__3
delinefsim__4
sen neredesin canım, bize de sperm testi için 40 gün sonraya randevu verdiler :)) çağımızın en büyük hastalığı kısırlıkmış
orda çok pahalı yaa...burdaa 5.5 bin dediler bizee... yol parası imiş flan pilan en fazla 7 bin tutar...
kizlar gunaydin kac gundur misafirim vardi giremedim moralim cok bozuk babannem vefat etdive bende gidemiyorum yurtdisindayim maalesef
suan sanirim herseyguzelolcak kardesimiz icin okuyosunuz meryem suresini bende bu gun okurum kac tane okursam yazarim
kizlar gunaydin kac gundur misafirim vardi giremedim moralim cok bozuk babannem vefat etdive bende gidemiyorum yurtdisindayim maalesef
suan sanirim herseyguzelolcak kardesimiz icin okuyosunuz meryem suresini bende bu gun okurum kac tane okursam yazarim
başın sağolsun tatlım.allah sabır versin. diyecek bir şey bulamıyorum keşke çaresi olsa ölümün ama bi olana bi de ölüme çare yok.ölümlü dünya allah korusun allah geride kalanlara uzun ömür versin. çocuk düşünmeye başladıktan sonra olmadıkça sanki birini kaybetmişim gibi hisstemeye başladım allah eşime uzun ömür versin eşim olmasa yaşayamam o yüzden şükür eşim yanımda diyorum yani olmuyorsa olmuyor allah istemedikçe olmaz zaten allah eşimi başımdan eksik etmesin onun varlığı bile yeter.o yüzden allah kimseye bu durumu yaşatmasın çok zor bir şey.çok çok başın sağ olsun tatlım...
canim basiniz saolsun .. Mekani cennet olsun .. Rabbim size sabir versin .. aslinda olumlu dunya oldugunu insan boyle durumlarda anliyor biz cocuk icin ne kadar uzuluyoruz ama halbuki kac gun yasicagimiz belli degil .
sagolun cnm sizler sagolun oyle iyi kadindi allah rahmet eylesin namazinda niyazinda her zaman da torunlarinin icinde en cok bana dua ederdi hep soylerdi allah sana hayirli evlat versin derdi
dualari kabul olur insallah tez zamanda sende anne olursun .. seninle ameliayt tariherimiz yakindi diye hatirliyorum dogrumu ? bizim 8 ekim .. sonrasinda test yaptirdiniz mi ? var mi bi gelisme ? ben mayisa kadar olmazsa asilama dusunuyorum .. hayirlisi bakalim
evet bizimkide 15 ekimdi bakalim 6.ayimizda test yapicaz insallah bakalim allahim tez zamanda yuzumuzu guldurur insallah beklemek cok zor rabbim sabir ver
az kalmis 1 ay sonra test yaptircaksiniz o zaman .. biz bekleyemedik yaptirdik biraz ilerleme vardi 5 ay olmustu yaptirdigimizda 1 martti . sayi degilde hizi artmisti eskiye gore .. ama farkli bir laboratuarda yaptirdik o da farketmistir .. bakalim ben de mayisa kadar beklicem adetim bitmek uzere 2 ayim var hayirlisi insallah dogal yollardan olur . ilac kullanmaya biz yeni basladik insallah etkisini gosterir arginmax - evicap ve cinko veriyorum her gun . 2 ay icinde onemli gunlerde preseed kullanicam kismetse .. dualasalim tez zamanda bu grupta da hamile haberleri duyalim ..
insallah bakalim bir problem cikmazsa insallah dogal yoldan hepimiz hamile kaliriz bizi bizden baska hic kimse anlamiyor maalesef evet suanda sanirim herseyguzelolcak icin okunuyor dimi MERYEM suresi ben hala okuyamadim kendimi cok kotu hiss ediyorum aksama okurum kac tane kaldi biliyomusun optimist
kızlarr , merhaba...
bu aralar kendimi çok kötü hissediyorum.hayattan zevk alamaz oldum.dua etmek bile gelmiyor içimden,isyana kaçıyorum biliyorum ama elimde değil.Allah'ım yardım et...
her yer hamile,bebek...hemen hemen hergün birinin daha hamile olduğunu öğreniyorum.imreniyorum onlara,yerlernde olmak için neleri vermezdim ki...
nisanda tüp bebeğe başlayacağım,ama sonuç negatif olursa nasıl kaldırırım hiç bilmiyorum.sırf bu yüzden tüp bebektende vazgeçmek üzereyim.eşim de olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum,sağolsun çok destek oluyor bana.offf geçsin bugünler artık,Allah'ım bebek isteyen tüm kadınların kucağını doldur,sen bize yardım et...
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
unbelivable __1
evlimutlu44 __3
littlebirdie__3
jonguil__9
nazende88__2
ayla_34__3
delinefsim__4
hayirlisi canim iyilesirsin insallah .. her sey imtihan bize dusen sabretmek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?