- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.181
bak ya hamile kalınca bizi bırakıp gidecekcanım ümidini hiç yitirme bak ablam 2 ay önce doğum yaptı diğer ablamın 4 yıldır çocuğu olmuyordu sebepsiz infertiliteden dolayı 3 kere aşılama 2 ay önce de tüp yaptırmıştı hiç biri tutmadı bugün hamile olduğunu öğrendi hiç beklemediğim bir anda oldu diyor. gerçekten stres çok etkiliyor kendi haline bırakmak lazım canım Allahtan ümit kesilmez allah istediği zaman hepimizin olacak inş...
bir de kayınvalidem aradığında evde eşimin amca hanımı vardı ve duydu tüp bebek yaptıracağımızı.off kimse bilsin istemiyordum halbuki ama herkes duyacak anlaşılan.eşimde çok kızdı neden söyledin annelere diye.offf çıkmazlardayım sanki yaa...bir mucize olsa da bu ay hamile kalsam Allah'ım sen olmazları oldurursun bana da yardım et...offff
ayy çok sevindim ablanın adına yaa ne güzel
bir dahaki ay tüpe geçiyoruz ya,ben bunu kayınvalideme ve kendi anneme söyledim.kimseden de para filan istemedim.bugün kayınvalidem aradı,o verecekmiş tüp bebek parasını ama başka bir yer araştıracakmışız daha ucuz olsunmuş ücretsiz yapan yerler de varmış...ya bu ne demek?bu nasıl bir patavatsızlık?sinirden kuduruyoum resmen.ben senden paramı istedim?sen kimsin de benim en özelime karışıyorsun?ne demek daha ucuz bir yere yaptırın?yaa cahil insanlardan nefret ediyorum.ben senden para istemiyorum dedim,nerden bulacaksın diyor bana...gerekirse bilezik satarım araba satarım yaptırırım dedim.para verecekmiş ya hanımefendi emri altına girmemi istiyor.kızlar Allah aşkına ben mi çok hassaslaştım da abartıyorum ya?
bir dahaki ay tüpe geçiyoruz ya,ben bunu kayınvalideme ve kendi anneme söyledim.kimseden de para filan istemedim.bugün kayınvalidem aradı,o verecekmiş tüp bebek parasını ama başka bir yer araştıracakmışız daha ucuz olsunmuş ücretsiz yapan yerler de varmış...ya bu ne demek?bu nasıl bir patavatsızlık?sinirden kuduruyoum resmen.ben senden paramı istedim?sen kimsin de benim en özelime karışıyorsun?ne demek daha ucuz bir yere yaptırın?yaa cahil insanlardan nefret ediyorum.ben senden para istemiyorum dedim,nerden bulacaksın diyor bana...gerekirse bilezik satarım araba satarım yaptırırım dedim.para verecekmiş ya hanımefendi emri altına girmemi istiyor.kızlar Allah aşkına ben mi çok hassaslaştım da abartıyorum ya?
Hani size demistim ya Ibrahim saracogluna mesaj attim keci boynuzu kuru birde maca diye bir bitkinin ilacini aldim demistim zarar edermi birlikte kullanilmasi yada kulllanmamalimiyiz falan filan diye sormustum adam bana kendi ilacini satmaya kalkismis mailimi okudum hersey ticaret olmus arkadas tavsiyede alamayacagiz kimseden.Bana 400 tl lik kendi ilacini almami tavsiye etmis dee gett yaaa sevmiyorum seni saracoglu artik
canm elinde bileziğin varsa kaynanandan asla para alma hele ki parasıyla yöntecek bir kişiliği varsa ..bzde aynen kimsenin duymasını istemiyoruz ama insanalr işte gün geçtikçe kndi kafalarında tüp üretiyorlar..bir kere burdan uzaklaştım gldiğimde bir komşum tüp yapmaya mı gittin dedi..akrabamız oldugu için soruyormuş sanki akrabamız olması ona bu hakkı veriyor muş gibi.. rabbim hepimiizn yardımcısı olsunn..çıkmaz yollara sürüklemesin..miletin diline de düşürmesin..bir de kayınvalidem aradığında evde eşimin amca hanımı vardı ve duydu tüp bebek yaptıracağımızı.off kimse bilsin istemiyordum halbuki ama herkes duyacak anlaşılan.eşimde çok kızdı neden söyledin annelere diye.offf çıkmazlardayım sanki yaa...bir mucize olsa da bu ay hamile kalsam Allah'ım sen olmazları oldurursun bana da yardım et...offff
bak ya hamile kalınca bizi bırakıp gidecekcanım ümidini hiç yitirme bak ablam 2 ay önce doğum yaptı diğer ablamın 4 yıldır çocuğu olmuyordu sebepsiz infertiliteden dolayı 3 kere aşılama 2 ay önce de tüp yaptırmıştı hiç biri tutmadı bugün hamile olduğunu öğrendi hiç beklemediğim bir anda oldu diyor. gerçekten stres çok etkiliyor kendi haline bırakmak lazım canım Allahtan ümit kesilmez allah istediği zaman hepimizin olacak inş...
Tatlicigim guzelim birtanem sen niye bu kadar cok kafaya takiyorsun sende benden farksiz degilsin ama birak versinler vereceklerde tabiki.Asil vermezlerse esseklik ayilik yapmis olurlar.Keske benimkilerde oyle bir durumda yardim etseler benim kaynananin bana dedigi ben 2.cocugumu tedaviyle oldum kimse bana yardim etmedi yaptirin kendiniz dedi ondan sonra isim isim diye bakarlarNeyse gectim benimkini seninkine gelelim versin sonucta ele yabanciya vermiyor oglunun esine hatta ogluna veriyor gidipte bir yabanciya vermeyecek hic ne kendini eksik ne de bagimli gor.Sen ona de ki arastirdik bu kadar paraya burda olcak heryer ayniymis de gidipte koydemi yasiyorlardi neydi arastircak halleri yok ya sen hee de gec ama bildigini oku tatlim.Bu hayatta biraz politik olacaksin bazen.Niye kendini de yok amcanin karisi vs duymus diye skiyrosunki kim duyarsa duysun bu saglik sonucta hic umrumda degil bende olsaydi ama cumle aleme duyurmustu kaynanam.Anliyorum esin icin onu dusundugun icin duyulsun istemiyorsun ama yapma bu kadar ne demisler once can sonra canan.Annemle konusurken tup konusu acildi tup olusa uzulurum falan gibisinden ikiz olur vs diye Allah varya ikiz beni korkutuyor annem kizdi o da senin cocugun oyle deme Allah ne verirse karsi gelinmez diye yapcak birsey yok dedi.Hakli da yeterki olsun cnm uzulme.Bilezkte birseyde satma haa o sana az verirse bir kac tane bozdurursun yada bi kac ay disinizi skip tasarruf yapin derim
ayy ablan için çok sevindim..tüp tutmayınca sürekli aklımdaydı..en azından bizler bir sebeble hamile kalmadıgımızı biliyoruz ama ablanlarda hiç sorun yokken normal hata tüpü tutmayınca çok üzülmüştüm..demeki zamnı gelmesi gerekiyormuş..rabbim hayırlı ile kucağınaaladıgı günleride gösterir inşallah..
evet canım ben tüp yaptırdığı zaman kesin tutar gözü ile bakıyordum çünkü eşinin değerleri çok iyi idi.nasip işte demek nasibinde normal yolla hamile kalmak varmış. biraz kanaması varmış sanırım4 yıl aradan sonra ilk defa hamile kaldı. inş allah sorunsuz hamilelik yaşatır .onun hamle kalması bana umut oldu.eşinde varikosel vardı ama doktorlar ameliyat etmiyordu değerleri iyi olduğu için var olan varikosel spermlerin şeklini bozmadığı için.
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
unbelivable __1
evlimutlu44 __3
littlebirdie__3
jonguil__9
nazende88__2
ayla_34__6
delinefsim__6
leman24 __3
kızlar meryem suresin herşeygüzelolacak arkadaşımız için toplam 33 tane okuduk..biraz gayreet edelim ve sıradaki arkaşımıza geçelim..toplam 8 tanr kladı...
canım bu sıralar biraz yavaşladık sanki.inşallah yeniden aynı hızla devam ederiz duamıza.
canım benden de 1 tane ekle şimdilik.inşallah daha fazla okuyabilirsem okur haber veririm.
kızlar aramızda aşılama yaptıran baya kişi var sanırım.ben bu ay adetim3 .günü kadın doğuma gidemedim bir dahaki aya kaldı. benim sizlere bi sorum olacak ben hiç aşılama yaptırmadım aşılamanın ilk aşaması nasıl oluyor ilk başta hap mı veriyor doktor, 2.aşılamada iğne, 3.aşılama yine iğne eğer o da tutmadıysa tüp bebek raporu alabiliyor muyuz? i doktora adetin 3 .günü gittiğimi varsayarsak nasıl bir yol izleyeceğiz ve toplam kaç kere hastaneye gittiniz aşılama için?şimdiden plan yapmam lazım doktor randevusu almam lazım.bu ay doktorlar hep dolu gidemedim o yüzden nisan ayında en azından bir kere aşılama yaptıralım diyorum eşime, ilk başta hap veriyormuş galiba tam bilmiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim...
canım inşallah ilk ve son aşılaman olur.ben aralık ayında yaptırdım ilk aşılamamı.adetin 3. günü gittim ultrasonla bakıldı.daha önce kan verdiğim için hormonlarıma bakılmadı.ama belki senden kan da alabilirler.tabi aşılamadan önce rahim filmi de çektirmiş olman gerekiyor.neyse 3. gün ultrasonla bakılıyor daha sonra hap veriyor.5 gün kullanıyorsun.hap bittikten iki sonra tekrar gittim yine ultrasonla yumurtalara ve rahmin kalınlığına bakıyor.sonra ertesi gün değil bir sonraki gün yine gittim.yine ultrasonla baktı.o gün çatlatma iğnemi yazdı.o gece çatlatma iğnemi oldum.36 saat sonra da aşılama yapıldı.ama maalesef varikosel varmış tutmadı.canım ilk aşılama tutmazsa ikinci de hemen iğneye geçilmiyor sanırım.yani her hastanın kendi durumuna göre karar veriliyor.yumurta gelişiminde sorun olmayanlara ikincide de hap kullandırabiliyorlarmış galiba.benimle aynı gün aşılama olan bir bayan vardı.4. aşılamasıymış.ilk üçünde hap kullandırmışlar en son aşılamada iğneye geçmişler.yani hap mı iğne mi ona doktor karar verecek muayene sonucunda.
ilk üç aşılamadan sonra hemen tüp bebek raporu veriyorlar mı onu da bilmiyorum.galiba onda da hastanın durmuna göre karar veriyorlar.çünkü ben gittiğim devlet hastanesinde bir doktora sordum 3 aşılama dedi.eşim sonuçalrımı almaya gidince başka bir doktora sormuş o da 5 aşılama demiş.sanırım 3 aşılamayı yaptıktan sonra değerlendirip ona göre karar verecekler.canım belki bu ay doktora gidememende bir hayır vardır.inşallah hiç doktora gitmene gerek kalmaz.
canım inşallah ilk ve son aşılaman olur.ben aralık ayında yaptırdım ilk aşılamamı.adetin 3. günü gittim ultrasonla bakıldı.daha önce kan verdiğim için hormonlarıma bakılmadı.ama belki senden kan da alabilirler.tabi aşılamadan önce rahim filmi de çektirmiş olman gerekiyor.neyse 3. gün ultrasonla bakılıyor daha sonra hap veriyor.5 gün kullanıyorsun.hap bittikten iki sonra tekrar gittim yine ultrasonla yumurtalara ve rahmin kalınlığına bakıyor.sonra ertesi gün değil bir sonraki gün yine gittim.yine ultrasonla baktı.o gün çatlatma iğnemi yazdı.o gece çatlatma iğnemi oldum.36 saat sonra da aşılama yapıldı.ama maalesef varikosel varmış tutmadı.canım ilk aşılama tutmazsa ikinci de hemen iğneye geçilmiyor sanırım.yani her hastanın kendi durumuna göre karar veriliyor.yumurta gelişiminde sorun olmayanlara ikincide de hap kullandırabiliyorlarmış galiba.benimle aynı gün aşılama olan bir bayan vardı.4. aşılamasıymış.ilk üçünde hap kullandırmışlar en son aşılamada iğneye geçmişler.yani hap mı iğne mi ona doktor karar verecek muayene sonucunda.
ilk üç aşılamadan sonra hemen tüp bebek raporu veriyorlar mı onu da bilmiyorum.galiba onda da hastanın durmuna göre karar veriyorlar.çünkü ben gittiğim devlet hastanesinde bir doktora sordum 3 aşılama dedi.eşim sonuçalrımı almaya gidince başka bir doktora sormuş o da 5 aşılama demiş.sanırım 3 aşılamayı yaptıktan sonra değerlendirip ona göre karar verecekler.canım belki bu ay doktora gidememende bir hayır vardır.inşallah hiç doktora gitmene gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?