- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.241
kalan o 2 embiryolarınız 6.güne kadar geldi ise çok iyi tatlım hadi hayırlısı tatlım inş tutacak tüpün...yaşın kaç tatlım?
Kizlar cok kotuyum bugun sizinle paylasmak isteim malesef ki doktor iyi seyler soylemedi.Asi doktoruna gittik sabah zaten ben karin agrisi mide bulantiisyla gittim stresten.Girdik yasli bir doktor ama hastalari hep hamileydi benim haricinceBana trioitin varmi var ne haplari kullaniyorsun sekerin kalbin cigerlerinde sorun varmi yok.Ameliyat oldum mu kisttin varmis bdaha kontrol edilmen lazim dedi niye tuplerine bakilmadi acikmi kapalimi bimiyoruz dedi biliyormuydun bunu dedi biliyordum ama doktor yapmadi dedim.Haftaya ulrtason tuplerime bakilcak birde kesinlikle ayin 14u kan tahlili olman lazim dedi mayisti galiba birdaha randevumuz var.esime sordu sorular.Ben dedim normal kalamazmiyim yeni ameliyat oldu 1 sene daha beklemek istiyorum dedim.Bana niye kendini bukadar cok kandiriyorsun ki dedi.1 yil zaman kaybi yasin 26 degrllendir dedi.Varikosel ameliyatlar cok basari saglamiyor hamile kalinmiyor dedi belki degerleriniz biraz artar ama yinede yetrli seviyeye gelmez 2 milyondu bzimki ona bakarak oyle dedi Nrmal hamile kalamazsin degince ben basladim doktorun onunde aglamaya.Asimi olcam dedim ben turkiyeye gidecegim haziran dedim ozaman eylulde yapalim dedim.Asi olcaksin demiyorum dedi belki asi bile olamazsin dedi.asiya bile yetmeyebilirmiz degerlerimiz.Sizin rakamlarinizla yuksek teknolojiye ihtiycaniz var o da yuksek maliyetli dedi.Seni kandirmiyorum gercekleri soyluyorum gercekci ol dedi esimde persembede benim kontrol var dedi.Doktor da simdiden kendinizi alistirin umitlenmeyin dedi degismezmis.Resmen karamsarliga alisin dedi ben agladikca agladim orda.Ciktik yine agladim eve gelene kadar esim asansor beklerken sarildi okadar.Dedim seni ondan bukadar zorluyordum sigara icme borcumuzu bitirelim vs diye dedim asi yaparsa asi deneyelim dedim seneye de olmazsa Onumuzdeki yaza Istanbula gelcez iyi biyerde tup yaptiralim burada istemiyorum 6 ay sonra gel bilmem kac ay sonra gel dayanamam dedim sen spermini verir donmek istersen donersin dedim.tmm dedi esim.Eve geldim bu saate kadar daha bisey yemedim corba iceyim dedim aglamaktan onuda icemedim.Seni duzeltiriz sende sorun varsa da ama esin icin brsey diyemem onuda onun test sonuclarindan sonra gorup asimi tupmu soylucem size dedi
belkide hic anne olaamayacagim kendimi alistirsam iyi olcak doktor agzima sicti bugun oburude persembe sicar.Ben seni kandirmiyprum gercekci olun dedi.Eve gelirkende gozumun onunden beynimin icinden butun hamile arkadaslarim akrabalarim gecti.Agla agla artik yoruldum bundan sonra beni cok zor bir hayat bekliyor bildigim tek sey bu suan
canım siz ameliyat sonrası test yapmadınız demi dur bi kıı dövecem bak belki değerler fırladı ne biliyon o doktor baya karamsar konuşmuş bence sen türkiye ye gelince al eşlinin test sonuçlarını falan göster buralarda iyi bi kaç doktora...
cnm yok dedigi gibi gercekci olmak firlasaydi zaten simiye hamile kalirdim yyok hakli galiba.Bizim cok dusukmus asiya bile yetmeyebilirmis iste sanirim persembe sperm tahlili isticek doktoru o da ayri bir moral bozucu zaten dunya basima yikilmis gibiyim bugun
Doktorun dedigini duysaydin oturur benim gibi aglardin senden.Butun moralimi zarla zorla ayakta tuttugum kendimi bir anda cukurlara karanliklara gomdu atti doktor beni.Olmaz kandirma kendini dedi.Bundan sonra yok beklemek falan vazgeciyorum artik dayanamayacgim yoksa ben daha fazla.Test yapmakta yok bundan sonra.Biliyorum tatlim ama en azindan degerleriniz yuksek asi tup kesin tutar bize onubile garanti vermedi doktor.Ablan adina inan cok sevindim Allah tum kadinlara bu duyguyu ysatsin dusmanima bile.Kimseyi bu duyguyla sinamasintatlım illa değerler düzeldi diye hamile kalacaksın diye bir şey yok ilk başta şunu hiç unutma allah isteyecek.güya bizim dğerlerde düzeldi ne oldu oluyor mu yok allah istemedikten sonra isterse süper olsun değerler olmuyor işte.en büyük örneğini ablamda yaşadım gözümle eşinin değerlerini gördüm süper ama 4 yıldır hamile kalamıyordu 2 gün önce hamile haberini aldık...nasip işte o kadar aşılama tüp yaptırdı tutmadı hiç bir sorun yokken kendiliğinden oldu.sakın Allahtan ümidini kesme...1 tane sperm yetiyor bunu unutma ve yumurtaya giden 20 sperm varmış ee bu da sizde olduğuna göre her zaman olma ihtimali var tatlım...
Doktorun dedigini duysaydin oturur benim gibi aglardin senden.Butun moralimi zarla zorla ayakta tuttugum kendimi bir anda cukurlara karanliklara gomdu atti doktor beni.Olmaz kandirma kendini dedi.Bundan sonra yok beklemek falan vazgeciyorum artik dayanamayacgim yoksa ben daha fazla.Test yapmakta yok bundan sonra.Biliyorum tatlim ama en azindan degerleriniz yuksek asi tup kesin tutar bize onubile garanti vermedi doktor.Ablan adina inan cok sevindim Allah tum kadinlara bu duyguyu ysatsin dusmanima bile.Kimseyi bu duyguyla sinamasin
Teyzemde oyle 7 sene hamile kalmadi tup diye gitti hamile cikti o ay teyzem olmustu hamile oldugunu bir duysam olsem de gam yemem yeterki olsun demsti obur teyzem o ay icinde vefat etti.Bundan sonra yaabilirsem umutlanmak yok
Esim tek kelime etmedi ama onunda morali bozuk aksama arkadasinla bulusacakmis mesaj atmis bulusalim diye.Elini tuttum sarildim falan dedim kusura bakma doktorun yaninda agladigim icin normal olmaz kendini kandirma deyince tutamadim dedim.Doktordan cikinca.En azindan anlatsin o da rahatlasin.
seni çok iyi anlıyorum tatlım elinizde imkan varsa bence aşıyı bile beklemeyin direkt tüp yaptırın. doktor bize onu dedi değerleriniz zamanla yülselir yok illa beklemek istemiyorum diyorsanız gidin tüp yaptırın o zaman dedi..bizde ha bu ay olur diye diye ameliyatın 9 ayına girdik canım yavaş yavaş aşı tüpe geçeceğiz beklemek istemiyorum en azından elimizden gelini yapalım ama maddi çok sıkışığız bakalım yetecek mi masraflara...
Cok zor sizin gibi olsa bukadar dusunmem en azindan asi tuttar derim tupe bile garanti vermedi bize.O beni mahfetti.Bende normal olsun istedigim icin 1 yil dedim resmen sen ne diyon yaa diyerek bakti bekleme amacin ne olmayacak seyi niye bekliyorsun dedi resmen.Hep hayalimde surpriz yapmak vardi gozumde canlandirirdim ama yok olmayacak o surpriz olsa bile asi tup olacagi icin aaa surpriz oldu ummadigim bi anda oldu diyemeyecegim o kesin artik.Calisiyorum benim birikimim var altinlarim var Turkiyeden gelince ev alcaktik ama belki evden vazgecebilirim.Parayi dusunmuyorum sukur o yonden cok fazla borcumuz yok var ama halledilebilir.Canim ben cok kotuyum uyumam lazim yoksa kafami kipirdatacak halim yok sonra konusalim tatlim ok.iyiki varsiniz.Anacigim benden haber bekliyor suan aramami bekliyor ama ben arayamiyorum konusursam kesin aglarim onuda aglatirim oyuzden aramayacgim kendimi toparlayana kadar bir kac gun
kızlar meryem suresin herşeygüzelolacak arkadaşımız için toplam 33 tane okuduk..biraz gayreet edelim ve sıradaki arkaşımıza geçelim..toplam 8 tanr kladı...
sen ve leman iyi okuoyrdunuzz ..ikinizde yoksunuz..:)
merhaba arkadaşlar benım esımde varıkosel hastası ancak amelıyat olalı 3 buçuk yıl oldu hıc bısey degısmedı umarım sız benımle aynı durumu yasamazsınız ve sımdı capadan rapor almaya çalışıyorum heyecanlıyım 7 yıllık evlıyım olursa sayet ılk tup bebek denemem olucak rabbım hepımızın yardımcısı olsun
Doktorun dedigini duysaydin oturur benim gibi aglardin senden.Butun moralimi zarla zorla ayakta tuttugum kendimi bir anda cukurlara karanliklara gomdu atti doktor beni.Olmaz kandirma kendini dedi.Bundan sonra yok beklemek falan vazgeciyorum artik dayanamayacgim yoksa ben daha fazla.Test yapmakta yok bundan sonra.Biliyorum tatlim ama en azindan degerleriniz yuksek asi tup kesin tutar bize onubile garanti vermedi doktor.Ablan adina inan cok sevindim Allah tum kadinlara bu duyguyu ysatsin dusmanima bile.Kimseyi bu duyguyla sinamasin
Teyzemde oyle 7 sene hamile kalmadi tup diye gitti hamile cikti o ay teyzem olmustu hamile oldugunu bir duysam olsem de gam yemem yeterki olsun demsti obur teyzem o ay icinde vefat etti.Bundan sonra yaabilirsem umutlanmak yok
iyi aksamlar cnm ben 4 tane daha okudum eklermisin sana zahmet
canım senı oyle ıyı anlıyorum kı. aynı seyı bende gecen hafta yasadım. doktor yumurtalık rezervlerınde azalma var dedı. doktorun kapısında ağladım. herkes benı seyrettı
hormon değerlerım normalın ustunde. halbukı ablamınkı benden daha yuksektı. onun ıkıncı hamılelığı. ben bı bucuk yıldır çırpınıyorum.
olmasaydı onunkı olmazdı.
bak bızım çok sükur çift maaş evimiz arabamız var. bı evladımız eksik.
ablamın ıse evlerı yok annemlerde kalıyorlar ablam çalışmıyo. eşini işten çıkardılar . doğuma 8 hafta kaldı.
şöyle bakıyorum Rabbim kimseye dört dörtlük hayat vermıyo . herkes bır şeylerle imtihan oluyo.
bizim imtihanımız sanrm en zor olanı.. sabır ımtıhanı...
bazen düşünüyorum da Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin onlarda olmasa ne yaparız.
umudunu kaybetme..
Rbbim bizim için de bi şeler düşünmüştür elbet
RABBİN SENİ UNUTMADI...
ne zaman daralsam bu gelır aklıma.. kendımı rahatlatmaya çalışırım
kızlar meryem suresin herşeygüzelolacak arkadaşımız için toplam 33 tane okuduk..biraz gayreet edelim ve sıradaki arkaşımıza geçelim..toplam 8 tanr kladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?