Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belkide hic anne olaamayacagim kendimi alistirsam iyi olcak doktor agzima s... bugun oburude persembe ....Ben seni kandirmiyprum gercekci olun dedi.Eve gelirkende gozumun onunden beynimin icinden butun hamile arkadaslarim akrabalarim gecti.Agla agla artik yoruldum bundan sonra beni cok zor bir hayat bekliyor bildigim tek sey bu suan

Son düzenleme:

canım siz ameliyat sonrası test yapmadınız demi dur bi kıı dövecem bak belki değerler fırladı ne biliyon o doktor baya karamsar konuşmuş bence sen türkiye ye gelince al eşlinin test sonuçlarını falan göster buralarda iyi bi kaç doktora...

kıı banlanacan sil çabuk onları..mesaj düzeltmeye gir.sinirlisin anlıyorum ama bu şekilde düşünmene üzüldüm bu hastalık için sabretmek lazım tatlım uzun zaman sonra düzelende oluyor kısa zamanda düzelende zaman herşeyin ilacı tatlım.üzme kendini..

cnm yok dedigi gibi gercekci olmak firlasaydi zaten simiye hamile kalirdim yyok hakli galiba.Bizim cok dusukmus asiya bile yetmeyebilirmis iste sanirim persembe sperm tahlili isticek doktoru o da ayri bir moral bozucu zaten dunya basima yikilmis gibiyim bugun

tatlım illa değerler düzeldi diye hamile kalacaksın diye bir şey yok ilk başta şunu hiç unutma allah isteyecek.güya bizim dğerlerde düzeldi ne oldu oluyor mu yok allah istemedikten sonra isterse süper olsun değerler olmuyor işte.en büyük örneğini ablamda yaşadım gözümle eşinin değerlerini gördüm süper ama 4 yıldır hamile kalamıyordu 2 gün önce hamile haberini aldık...nasip işte o kadar aşılama tüp yaptırdı tutmadı hiç bir sorun yokken kendiliğinden oldu.sakın Allahtan ümidini kesme...1 tane sperm yetiyor bunu unutma ve yumurtaya giden 20 sperm varmış ee bu da sizde olduğuna göre her zaman olma ihtimali var tatlım...

Son düzenleme:
Doktorun dedigini duysaydin oturur benim gibi aglardin senden.Butun moralimi zarla zorla ayakta tuttugum kendimi bir anda cukurlara karanliklara gomdu atti doktor beni.Olmaz kandirma kendini dedi.Bundan sonra yok beklemek falan vazgeciyorum artik dayanamayacgim yoksa ben daha fazla.Test yapmakta yok bundan sonra.Biliyorum tatlim ama en azindan degerleriniz yuksek asi tup kesin tutar bize onubile garanti vermedi doktor.Ablan adina inan cok sevindim Allah tum kadinlara bu duyguyu ysatsin dusmanima bile.Kimseyi bu duyguyla sinamasin
Teyzemde oyle 7 sene hamile kalmadi tup diye gitti hamile cikti o ay teyzem olmustu hamile oldugunu bir duysam olsem de gam yemem yeterki olsun demsti obur teyzem o ay icinde vefat etti.Bundan sonra yaabilirsem umutlanmak yok

seni çok iyi anlıyorum tatlım elinizde imkan varsa bence aşıyı bile beklemeyin direkt tüp yaptırın. doktor bize onu dedi değerleriniz zamanla yülselir yok illa beklemek istemiyorum diyorsanız gidin tüp yaptırın o zaman dedi..bizde ha bu ay olur diye diye ameliyatın 9 ayına girdik canım yavaş yavaş aşı tüpe geçeceğiz beklemek istemiyorum en azından elimizden gelini yapalım ama maddi çok sıkışığız bakalım yetecek mi masraflara...

Esim tek kelime etmedi ama onunda morali bozuk aksama arkadasinla bulusacakmis mesaj atmis bulusalim diye.Elini tuttum sarildim falan dedim kusura bakma doktorun yaninda agladigim icin normal olmaz kendini kandirma deyince tutamadim dedim.Doktordan cikinca.En azindan anlatsin o da rahatlasin.

evet canım sen burada anlatıyorsun en azından içini boşaltıyorsun. eşinin de buna ihtiyacı var sonuçta iyi gelir...allah hepimizin yardımcısı olsun canım zor bi imtihandan geçiyoruz...

Cok zor sizin gibi olsa bukadar dusunmem en azindan asi tuttar derim tupe bile garanti vermedi bize.O beni mahfetti.Bende normal olsun istedigim icin 1 yil dedim resmen sen ne diyon yaa diyerek bakti bekleme amacin ne olmayacak seyi niye bekliyorsun dedi resmen.Hep hayalimde surpriz yapmak vardi gozumde canlandirirdim ama yok olmayacak o surpriz olsa bile asi tup olacagi icin aaa surpriz oldu ummadigim bi anda oldu diyemeyecegim o kesin artik.Calisiyorum benim birikimim var altinlarim var Turkiyeden gelince ev alcaktik ama belki evden vazgecebilirim.Parayi dusunmuyorum sukur o yonden cok fazla borcumuz yok var ama halledilebilir.Canim ben cok kotuyum uyumam lazim yoksa kafami kipirdatacak halim yok sonra konusalim tatlim ok.iyiki varsiniz.Anacigim benden haber bekliyor suan aramami bekliyor ama ben arayamiyorum konusursam kesin aglarim onuda aglatirim oyuzden aramayacgim kendimi toparlayana kadar bir kac gun

Son düzenleme:

tamam tatlım kendine iyi bak..iyi şeyler düşün ve bol bol dua et canım...canım olsun da aşı tüp farketmiyor artık zaman geçtikçe bu şekilde düşünmeye başladım.öptüm canım iyiki sende varsın

merhaba canim hosgeldin ..

belki kisiden kisiye degisiyor ama bizim 5 ayda hizda artis oldu - ki ilac kullanmamistik - sizin degerlerinizde hic mi farklilik olmadi - en azindan hizi morfolojisi duzelmedi mi ? varikoseliniz cok mu ilerlemisti acaba - degerlerini bizimlede paylasirmisin ? yani inis cikislarmi oldu hic mi degismedi biraz aciklarsan sevinirim .. ALLAH yardimcin olsun tup bebek icin

canım senı oyle ıyı anlıyorum kı. aynı seyı bende gecen hafta yasadım. doktor yumurtalık rezervlerınde azalma var dedı. doktorun kapısında ağladım. herkes benı seyrettı
hormon değerlerım normalın ustunde. halbukı ablamınkı benden daha yuksektı. onun ıkıncı hamılelığı. ben bı bucuk yıldır çırpınıyorum.
olmasaydı onunkı olmazdı.
bak bızım çok sükur çift maaş evimiz arabamız var. bı evladımız eksik.
ablamın ıse evlerı yok annemlerde kalıyorlar ablam çalışmıyo. eşini işten çıkardılar . doğuma 8 hafta kaldı.

şöyle bakıyorum Rabbim kimseye dört dörtlük hayat vermıyo . herkes bır şeylerle imtihan oluyo.
bizim imtihanımız sanrm en zor olanı.. sabır ımtıhanı...
bazen düşünüyorum da Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin onlarda olmasa ne yaparız.
umudunu kaybetme..
Rbbim bizim için de bi şeler düşünmüştür elbet

RABBİN SENİ UNUTMADI...

ne zaman daralsam bu gelır aklıma.. kendımı rahatlatmaya çalışırım

vayy be nerden nerelere geldim ilk cocuk istedigim zamanlarda hamilelik belirtilerine bakardim sonra varikosel nasil tedavi olunur kurler asilama derken tup bebek arastirmasi yapar oldum kendimi o kadar aciz caresiz hissediyorum ki anlatamam.Herkesin var mutlka sinandigi birsey ama en kotusu de bu sanirim evlat hasreti.Insanlarda bana ozeniyor isin var calisiyorsun dil ogrendin diye bana ama onlar bilmiyor ki bende onlara ozeniyorum keske cocugum olsada bende evde otursam kocam ise yollamasa izin vermese.Oyuzden surekli bana cocuk yap artik birak calismai diyorlar sanki biraksam cocuk olacakmis gibi.Hic bu durumlara gelecegim aklima gelmzdi dil okuluna gittigim bir arkadasim vardi ikimizde 2.yil sonunda istiyorduk yani evlendikten sonraki.Bazen konusuyorduk ya olmazsa cok zor falan diye millet laf eder diye aramizda konusyorduk gecen hafta o dogurdu bile hemde istemedigi bir anda hamile kaldi.Insanlar okadar kolay bir sekilde hamile kaliyor ki bizim icin bu kadar zor olduguna inanamiyorum ve cok uzuluyorum.Surekli bebek etrafim facebookum akrabalarim cevrem bebek icin partiler doktorlarin umitsiz konusmalari varikosel hersey o kadar cok ki hayatimda cok yoruldum cok deli gibi kafam suan bas agrisindan uyuyamiyorum cok agladim bugun.Insallah Allahim unutmamistir bizi saglikli akilli evlatlar versin.Kaynanam sordu doktor ne dedi diye anlattim agladim hemde hic orali olmadi hemen oglunu savunmaya gecti birsey demedigim halde birbirinizn kalbini kirmayin benim gonlumden hic olmucakmis gibi gecmiyor olcak hissediyorum dedi senin hislerine kaldiysak isimiz zor!!!Bazen diyorum ki buyuk halam belki 60 yasinda evlendikten sonra esnin kisir oldugunu ogrenmis ve kocasinin kardesinin kizini evlat edindiler. tamam tamamen kisirlik degil ama bir nevi oyle.Oyuzden hamile kalamiyoruz Dusunuyorumda oglan dayiya kiz halaya cekermis ya ben tamamen kaderimde dahil halama cekmisim.Halami da cok severim bazen agladigini bile gordum cok zor Allahim dayanmak sabir ver sen bize

Son düzenleme:
kızlar meryem suresin herşeygüzelolacak arkadaşımız için toplam 33 tane okuduk..biraz gayreet edelim ve sıradaki arkaşımıza geçelim..toplam 8 tanr kladı...

kizlar merhaba sanirim bitirdik ya herseyguzelolcak icin okudugumuz meryem suresini delnefsim gelsede hesaplasa bitirmisiz galiba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…