- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.221
bende 2 tane değil tek istiyorum.hklısın yani.hem burada 35 yaş altı tek embriyo konuluyormuş,çok nadir olarak tek embriyo kendi arasında bölünüp ikiz oluyormuş ama %1 ihtimal filan.
ahh bu ay hamile kalsam mükemmel olurdu,üzerimden koca bir kaya kalkardı ama sanmıyorum.neyse tüp norml farketmez artık,yeter ki olsun.
sen ve leman iyi okuoyrdunuzz ..ikinizde yoksunuz..:)
Gercekten sabretmek lazim sabir cok onemli ama iste yapamiyoruz bazen.Ne guzel cok sevindim senin adina nihayet bebegine kavusmussun sag salim kucagina aldigin gunleride gorursun insallah.Ohss nedir anlamadim?Bende yazdan sonra asi dusunuyorum ama erken mi davraniyorum bilmiyorum su sonuclari bir gorelim bakalim da,ona gore artik yol cizeriz.Canim esinin degerleri nasildi ameliyat oncesi ve sonrasi?Hatirliyormusun?
evet canım bi de optimist iyi okuyor.neyse fazla kalmadı canım 2 gün sonra okumaya başlarım hemen hemen listeyi bitiririz.
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
unbelivable __1
evlimutlu44 __3
littlebirdie__4
jonguil__9
nazende88__2
ayla_34__6
delinefsim__4
tatlım okadar sevındımkı anlatamam benm kızkardesımde tup yaptrcak dıyorum kaderımız bır sankı netsekı inş ablan hayırlısıyla alır kucagına inan cok sevındım sıra sende artık :))))
evet kuzum anlatmak istediğim tam da bu.istemiyorum parası onun olsun ya.Allah imseyi kimseye muhtaç etmesin.bu zor günler hepimiz için geçsi gitsin artık.
canım,çok sevindim aşılama düşünmene.inşallah gerek kalmaz ama bir adım atmakla en doğru kararı vermişsin.
ben anlatayım sana,bana doktor direk iğne verdi,çünkü iğneyle çok sayıda yumurta oluşuyor.hapla en fazla 3 tane oluşuyor.belki sorun bende olsa hap verirdi bilmiyorum.ama ne kadar fazla yumurta,o kadar fazla şans bence.tabii doktora göre de değişiyor bu.benim doktorum 2 negatif aşılamadan sonra rapor çıkartıyoruz demişti tüp için.
sen adetin 3. günü gideceksin doktora,hap ya da iğne ne verirse artık tarif ettiği şekilde kullanacaksın,3 günde bir kontrole gideceksin(yani ben öyle yapmıştım)yumurtan 17 mm ulaştıktan sonra,doktorun dediği saatte dakikası dakikasına çatlatma iğnesini yapacaksın.36 saat sonra aşılaman yapılacak.ben gece 02.01 de çatlatma iğnesi yapmıştım.aşılamayı da tam 14.01 de yaptı doktor.
inşallah bu ay hamile kalırsında gerek kalmaz aşılamaya tatlım.
bende adetim bitti baslarim bu aksam insallah yazarim kizlar hizlica bitiririz ..
merhaba arkadaşlar benım esımde varıkosel hastası ancak amelıyat olalı 3 buçuk yıl oldu hıc bısey degısmedı umarım sız benımle aynı durumu yasamazsınız ve sımdı capadan rapor almaya çalışıyorum heyecanlıyım 7 yıllık evlıyım olursa sayet ılk tup bebek denemem olucak rabbım hepımızın yardımcısı olsun
olacak canim insallah olacakkkk
benimde perşembe günü bitiyor batın ne canım belki bat daş olmuşuzdur
benim daha once sanirim senden 18 inde oldum canim ..
tatlım transferin hangi gün,nasıl gidiyor?
bende 22 mart oldum canım bat 19 nisan senin adetin kaç gün sürüyor canım?
canim hersey yolunda cok sukur persembe gece TR saati ile gece 10 da trasnferim dulariniza ve pozitif enerjinize talibim:)
ben bu ay 28 gunde oldum bu nedenle 15 nisanda olurum diye hesapladim .. 6 gun suruyor benimki ..
az kalmış canım allah yardımcın olsun.kaç yumurtan toplandı tatlım?
6 toplanmisti maalesef az yastan oturu heralde 34 ve amh 0.82, 1 i olgun degilmis 1 ide dollenmedi, diger 2 side 6. gune kadar gelemedi sonucta 2 embimiz var canim, ben birini transfer ettirmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?