Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merbaha canim.hos gldin..kac yilldr bebek istiyorsunz..esinin smdiki degerleri nasl...
Uzun zamn oldu topikte hk hamile habeeri almiyorrz aama ins bu baharrda hhepimizn umutlaari geerck olack..rabbim hepimizer nasip ettsin insalllh

Merbaha canim.hos gldin..kac yilldr bebek istiyorsunz..esinin smdiki degerleri nasl...
Uzun zamn oldu topikte hk hamile habeeri almiyorrz aama ins bu baharrda hhepimizn umutlaari geerck olack..rabbim hepimizer nasip ettsin insalllh

Hosbulduk canim esimn sperm sayisinda canliliginda ve seklinde bozukluk var 4 milyon sperm sayisi var bgn doktora gittik ve ameliyat olmaya karar verdk cnk 4 mlyn spermle asilamada yapilamiyor sali gunu ameliyatbolucz aranizda varmi esi ameliyat olan veya oluck olan cnk o kdr mutszm ki esim utandigi ve uzldgu icn kmseye anlatamiorm :18:

canım ben 2 tane daha okudum.allah kabul etsin inşallah...

cok saol canim kuzum guzelce cozunmus bi kosu alip gelicemm 2 tane okudum senin icin Allah kabul etsin, hepimiz tez vakitte kavusalim yawrularimiza insaklah..

canım ben 2 tane okumuştum gözünden kaçmış heralde eklememişsin.bir de unbelivable 2 tane okudum yazmış.o da arada kaynamış sanırım.
tekrar bi hatırlatayım dedim...

Kizlar doktordan geldik uzerimi degistim hemen size cvp yazmaya karar verdm.Oncelikle dr bilmedigim yada beklemedigim seyler soylemedi.Iceriye girene kadar Allahim bana guc ver sabir ver aglamak istemiyorum aglatma diye dua ede ede girdim.En iyi sayimiza gore konustu doktor 6 milyona gore dedi cok degismez hadi olsa olsa 2 katina cikar 10 milyon varsayalim hizi yuzmesi dusuk dedi bunlar cok artmaz ameliyatla dedi ama sunu bilin 1 milyon sizden kotuler bile var dedi.arttirmak icin ne yapabilirz dedik birsey yapilamaz artik duzenli uyku beslenme stresten uzak dur vitamin ic bunun haericinde yapilcak birsey yok dedi.2 gunde bir iliski yapin dedi 2 gunu gecebilir ama ardarda yapmayin sayi dusuyor dedi hadi yaa cidden mi dedim icimden.Cikista da dedim ben sana soylerdim ben ondan daha cok sey biliyorum suan dedim Birde aldigim bitkisel hapi gosterdim bir fikrim yok ama deneyin madem dedi cikista dedim bak duzenli ic iste keciboynuzu en iyisi sitede arkadaslarin esleri kullaniyor cok faydasini gormusler dedim.Asi yapan doktorun dedigini soyledi doktra esim normal yoldan cocugumuz olmazmis oyle dedi birsey diyemem dedi 10 yil da surebilr ve siz halen bekliyor olabilirsinizde dedi.Oyuzden testten sonra sayi yeterliyse tup yaptirmamizi onerdi bize.Artik zaten normal umudundan vazgectimkizlar ben olmayacak cunku her ay umitlenmenin alemi yok kendim icin yani.Cunku sayiniz cook cok dusuk dedi.Artsa bile yine yeterli olmaz dedi. Kac ay oldu ameliyat olali dedi esim yaklasik 3 dedi doktor ocak ayini saymadi 2 dedi cunku en erken 3ay sonunda bakilmasi lazim dedi.hatta 4.5 ay sonra dedi bende 6 ay asil sonuc dedim evet haklisin 6.aydan sonra en iyi sonuc dedi.6 ay sonrada yapacak hralde ama 3 ay dolunca bakalim dedi gelecek ay test vercek cunku esim benle gelmek istiyormus orda cok sasirdim yok hazirandan once olsun esim Turkiyeye gidiyor dedi.Dedim olsun sen gelirsin tlfonla haber verirsin yok hayir dedi tahmin edin ne zamana randevu verdiler saka gibi ayarlasan denk gelmez.Dogum gunume 12 mayisa belli olacak test sonucunu soylucek.Dedim ins.guzel bir dogum gunu hediyesi olur bana dedim.Allahim.12 mayis miiii? diyince once esim nne var ogun gibisinden bakti sonra aa iptal edelim onu dedi iptal etsek uzayacakti korkunun ecele faydasi yok oyuzden dedim kalsin onemli degil.Bakalim ne olur ne ogrenirim ozamana kizlar.Ama normal olmayacak bunu iyice kafama soktum artik doktorlarin sayesinde.Benim tahlilerimi soyledi tup icin dedi evet o da cok onemli dedi.Bakalim neler olur biter:26:

Son düzenleme:

Canım ben 3 tane daha okudum, Allah kabul etsin inşallah

benimkide oyle canim anlamaz bilmez gibi davraniyor guzelce konus - ben cocuk istiyorum ve senin dr a gitmen gerekiyor de - eeger sorun varsa da asilama yada tup istiyorum diye guzel guzel anlat .. benimki konusmuyor mesela - ugrasiyorum iste .. not yaz cebine koy - mail at - resimler yolla bi yol bul adama ulasmak icin .. dr senin test sonucunu istedi hemen goturmemiz lazim de - cocuk buyutmeden once zaten bu kocalari buyutucez diye cocuga enerjimiz kalmicak .. dua et cok .. Insallah tez zamanda gider de durum belli olur

hadi bakalim hayirlisi - biraz daha olumlu en azindan notr bir yazi yazmissin :) buna da sukur .. sende bi test yaptir bakalim ne cikicak sonrasinda uygun karari verirsiniz - en kotu karar kararsizliktan iyimis en azindan kafamiz rahatliyor bende simdi mayista asilama deniyim dedim rahatladim .. bu arada tup bebek yaptiran arkadasim var demistim ya dun kesesini gorduler bebis iyimis Masallah Rabbim ol derse en zor durumdaki de oluyor - onlarin durumu hepimizden coooook zor du .. hatta dr sizin durumu sunum yapicam demis .

canim uzulme ameliyat hepimizin esleri oldu nerdeyse ve cok kolay bir sey - pek cok kiside de sonuc veriyor .. 4 milyon toplam sayi mi ?? ml de ki mi >> nerde yasiyosun ? ameliyatla ilgili sormak istedigin bisey olursa bize yazabilirsin .. mutsuz olma sen simdi esine moral vermen lazim .. ameliyat hassas bir olay oldugu icin onlarda korkuyolar ama gerek yok biz ameliyattan sonra aksam eve gelmistik ertesi gunde ben onu evde yalniz birakmak zorunda kalmistim sorun yok yani .. bikac gun 4-5 gun sonra da sehir disina ciktik .. aklina bisey gelirse bize sor.

cok saol canim kuzum guzelce cozunmus bi kosu alip gelicemm 2 tane okudum senin icin Allah kabul etsin, hepimiz tez vakitte kavusalim yawrularimiza insaklah..

inş tatlım senin hamileliğin bize umut olacak inan normal aşı ya da tüp hepsi benim için bir umut. inş 15 gün sonra hamile haberi alacağız tatlım. allah kabul etsin dualarını...

Cok tesekkur ederm benm esimn ailesi sehir dsnda yasiolar en azndan onlara soleyelm diorm ama kabul etmio tam olaarak ml hatrlamiorm biz ist gaziosmanpasadayz doktorumzda cok iyu biri docent kendisi o yzdn cok guveniorz kndisne sdece cok korkuirm o kdr

Arkadaslar bugun mubarek cuma gunu birbirimizi her ne kdr birebir tanimio olsakta hepmzi birbirimize baglayan ortak noktalarimiz var bgn herkez birbiri icin dua etsn karsiluksz edilen her dua kabul olur rabbim kucaklarimizi bos birakmasn ins bir gun gelir ve o yeni dogan unitesindn kendi bebeklerime bakio olurz allah hepinizin yardmcisi olsn sizdn esim icin dua istiyorm unbelivable arkadasim sanada dua ediorm umarm rabbm gonlune klbine gore verir hepimize umut olursn hayrli cumalar

Canim aslinda en onemlisi senn yuzndn olmuo gibi bir harekettn bile kacin o hatayi bn cok yaptm 3 yildr bn tedavi grdm pko var bnd yillrdr dojtora gndermeye calstm ama bnm bisym yok die gecstrddi bnd hr kavgada uzerine gidrdm aslnda kizgnligm ona deil kndimeydi aslnda daha snra babasini kaybtti isler dha kotuye gtti hayattnn vaz gcti ama bn ona hp baban gibi bi baba ol cocugmz olursa nsl olucagndn fln bahsttm hamile magxalarina bebek esyalarina bakip agladm en snnda dayanamafi bunu snd bi dene istrsn ailemdki erkeklere snki tefavi gormslr gibi knsmasini istedm ancak ole ikna oldu smdidn aallah yardmcn olsn umitsizlige dusme rabbm caresi olmayan bir dert vermz kuluna

canım bende senden bir buçuk ay önce aynı korkuları yaşadım.eşim 6 şubatta ameliyat oldu.ikimiznde ailesi şehir dışında yaşıyor ve eşim kimseye haber vermek istemedi.bende senin gibi çok tedirgindim sonra buradaki arkadaşlara sordum yanımızda kimse olmasına gerek var mı diye herkes gerek yok dedi.saolsun optimist beni çok rahatlattı.uzun uzun anlattı bana.allah ondan bir kere daha razı olsunç
buradaki arkadaşların anlattıklarıyla biraz daha rahatlayarak gittik amelliyata ve gerçekten de korkacak hiçbir şey olmadığını gördük.canım şimdi acele çıkmam gerek ama daha sonra istersen yine konuşuruz ameliyat hakkında.ama şunu söyleyebilirim hiç korkulacak bir işlem değil.sonrası da çok rahat geçiyor allahın izniyle...eşine şimdden geçmiş olsun diyorum.inşallah yavrunuza bir adım daha yaklaşmış olacaksınız böyle düşün ve rahat olmaya çalış...

Cok tesekkur edrim gercktn hervduydugum olumlu sey icimi rahatlatuo acikcasI o ameliyattykn disarda yalnz bklemeye cesaretm yok hersey icn cj shln gercktn bnm en korktgm narkozfn uyanma kismi smdlk neyle karsilasacigimi blmiorm cnk littlebird cok cok teskkr edrm grcktn

canım,hiç korkma.bizde kimseye haber vermemiştik tek başıma bekledim eşimi.zaten yarım saat bile sürmedi ameliyat.tamamende uyutmadılar belden uyuşturmuşlardı,çok rahat atlattık yani.

haklisin canim eslere bunu hissettirmemek lazim .. ALLAH yardimcimiz olsun dualasalim insallah ..

bende istanbuldayim gerekirse dr konusunda haberlesiriz - d oktorunuz iyi ise sorun yok bizimki yine metod ile yapti dr - mikrocerrahi mi diyolar nydi bilemedim simdi .. sizinde oyledir muhtemelen .. bizde ailelere soylemedik yani soyledik ama baska ameliyat diye soyledik - ALLAH affetsin esim istemedi soylemeyi - bende hastanede yalnizdim .. sabah oldu aksam da evimize geldik cok sukur .. korkmana gerek yok cok basit bisey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…