Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ya ztn derdm bana yetioken bide insanlr neder die dsnmek istemiorm acik acik solersn kotu olur dmk acik acik tehdit gercktn yrldm

Insallah canim insallahhh

kizlar bunu baska bi topicteki arkadaslarin sorularina cevap olarak yazmistim ama belki siz de okumak istersiniz diye buraya da kopyaladim... Umurim yanlis anlasilmam cunku ben bu topicte daha once hic yazmadim

Evettt gelelim senin sorularina canimcimmm ben 2012 ekimde evlendim ve yurtdisinda yasiyoruz... Evlendigimizden beri hic korunmadik.. 6 ay sonra dayanamayip hastaneye gittik hormon testi ve ultrasound sonuclarim gayet normal cikmisti.. Bu sure icinde ben hep 34/7 adet duzenim devam etti.. Doktor 1 yili doldurmadan mudahale etmeyelim diye geri gonderdi bizi... Her hastan oldugumda ziril ziril agliyodum kani gorunce adetim bitene kadar hic keyfim olmuyodu.. Derken adet duzenimi mahvettimmmm sacma sapan zamanlarda adet olmaya basladim halbuki o zamana kadar 34/7 duzenim hic bozulmamazdi... 1 yilimiz doldu ve hemen tekrar hastaneye gittik doktor esimden sperm testi istedi ve sonuc varikoseldi.. Ayni gun doktor ameliyat icin gun vermeye calisti esim doktorun odasindan ciktiginda adeta yikilmisti.... Doktor artik icerde ne soylediyse canim benimm icerden bi cikti rengi benzi atmis.. Ben ameliyat olmam diye kestirip atti ben inkar edemem o zamanlar onu ikna etmeye calistigim zamanlar oldu... Cunku artik krizler geciriyodum hastaneye gitmekten midem bulaniyodu hastane gidip de hamileleri gorunce hepsi ustume ustume yuruyo saniyodum... Her calismadan sonra klasik bacaklarimi dikiyodum havaya... bu surecte 3,4 doktor degistirdik... En son amerikadan gelen bi doktora gittik.. ilk olarak ameliyat manyagi doktorun yapmasi gereken ama yapmadigi seyi yapti ve esimde araliklarla 2 ayri test istedi... Ilk testi 7milyondu, 2.test 16milyon ,3. Testi 42 milyon cikti ve morfoloji %85 ileri hareketlilik %35 degerleri .... doktor ilk basta 7milyon degeri gorunce dedi ki ameliyata gerek yok bi test daha yapalim eger o da bu degerlere yakin olursa esine yonlenelim... Ve cok sukur cok cok daha yuksek geldi degerler... Tabi sonra da bana dondu dikkatler hemen rahim filmi istedi doktor ve folik asit basladi.. Folik asite basladiktan sonra bi daha hic 34/7 adet olmadim genelde 28 gunde oluyodum... Rahim filmim de tertemiz cikti cok sukur... Geriye benim yumurta durumum kalmisti... Cunku duzenimi psikolojik olarak mahvettikten sonra bazen hasta olmam 45 gunu buluyodu ve bu zamanlarda yumurtlama olmuyomus... Yani bosuna calisma yapiyomusuz... bana 3 ay kullanmam icin klomen verdi... Ve o surede tatil icin Turkiyeye geldik burda esimin is,eri cok yogundu calisma yapamicaz nasil olsa diye hep bu aya kadar erteledik... Son adetim biter bitmez hemen sogan kurune basladim cunku aylardir asiri akintim ve akintida koku vardi... Ve meryem suresine basladim... Ve esimde varikosel oldugu icin turkiyeden getirdigim keciboynizlarini kullanip bitirdim... Turkiyeden yaki almistim kendime adet olunca bi dahaki ay icin kullanmak icin.... Aslinda tum bunlarin hicbirine gerek yokmus cunku ben zaten hamileymisim... Klomene baslamama bile gerek kalmadi ... Tek butun bu mutlulugumu meryem suresine bagliyorum....

Bu arada ben son 4 aydir falan ovulasyon testi kullandim ve ilk kullandigim ay google hesaplarina gore yaptigim testler dogrultusunda yumurtlamam olmadigini gordum cunku adetin bittikten bilmem kac gun sayiyosun falan... Son iki aydir adetim biter bitmez basladim ovulasyon testi yapmaya ve gordum ki aslinda ben adetim bittikten 3 gun sonra yumurtluyorum.... Cok ilginc oyle 14 gun falan sonra degilmis benimkisi... Zaten bunu ogrendikten sonraki 3. Ayimda da hamile kaldim...

Hamilelik belirtilerine gelince.... Yumurtlama gunumu ovulasyonla test ettigimiz gunden bi gun once calisma yapmistik bi tek... Cunku ovulasyonumun oldugu gun kocisim cok yorgundu uyuduk direk... Ve 2 hafta falan sonra goguslerime dokunamiyodum suratimda sivi.celer cikti ve hergun adet olcakmisim gibi hafif hafif agrilarim oluyodu kasiklarima hafif hafif kramp gibi saniyelik batmalar oluyodu... Karin agrilarim hala devam ediyo.. Ama cok sukur...

Rabbim size de nasip etsin canlarimmm bi de kalp atislarini duysam saglikli bi bebegim oldugunu ogrensem dunyalar benim olcak insallah...

Son düzenleme:

canım ben 1 tane daha okudum.allah kabul etsin inşallah...

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

leman24__7

ayla_34___6

littlebirdie__4

delinefsimm__4

ayla_34__3

evlimutlu44__1

unbelivable __2

Canım beni iki kere yazmışın,bugün de 3 tane okudum toplam 9 oldu, Allah kabul etsin inşallah

Canm msjini aldm fakat sitede yeninoldugm icin msj atamiorm msjini esimde gsterdm inan ameliyt dedklri gndn berivilk kez yzndki rahatlama ifadesini grdm ck shl grcktn hersey icn vakit ayrp yazdgn icn rabbm gonlune gore murdini versn ins.

Canm msjini aldm fakat sitede yeninoldugm icin msj atamiorm msjini esimde gsterdm inan ameliyt dedklri gndn berivilk kez yzndki rahatlama ifadesini grdm ck shl grcktn hersey icn vakit ayrp yazdgn icn rabbm gonlune gore murdini versn ins.

faydalı olabildiysem ne mutlu bana.zor bir süreç biliyorum ve daha önce başımdan hiç ameliyat tecrübesi geçmemişti.o yüzden seni anlayabiliyorum.ama zaten eşimin doktoru eşime demiş aslında sadece adı ameliyat aslında kolay bir operasyon diye.tekrardan çok çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum..

Son düzenleme:

Canim bnd 1 tane okudum allah kabul eder ins.

Kizlar aldim geldim bebisimii hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dilek ve dualariniz icin insallah guzel haber vericem 10 gun sonra:)Allah hepimize nasip etsin yarabbimmm

Son düzenleme:
Kizlar aldim geldim bebisimii hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dilek ve dualariniz icin insallah guzel haber vericem 10 gun sonra:)Allah hepimize nasip etsin yarabbimmm

inş tatlım inşşş allah dualarını kabul etsin inş... nasıl bir süreç geçirdin anlatır mısın. yumurtayı yerleştirirken acı falan hissediyor musun tek tek anlatır mısın canım? kendimi şimdiden alıştırmam lazım hazırlık için...

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

leman24__7

ayla_34___9

littlebirdie__4

delinefsimm__4

Ozlem_yk__1

evlimutlu44__1

unbelivable __2

Canim insalllah bebegin seni yic birakmaz......10gun sonra seni listey
E hamilediye lyazaslriz...hepimize umut olursun...

canlar napıyosunuz ben bayadır giremiyodum daha doğrusu girmek istemiyodum biraz uzaklaşıp kafamı boşaltmak adına tekrar geldim var mı hamiş haberleri bende durum aynı eşim salı günü test vercek onun sonucuna göre ameliyat yada ilaç tedavisi görcek yada aşılama falan filan bende bilmiyorum belirsizlik çok kötü Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın hayırlısıyla

Hos geldin tatlm..cogumuzda durum ayni canim hepimiz bkleme asamasindalyz.
Ama canimiza. Tak etti..kafamiza tup bebk zyapma karrari var.
Hayirlisi ile. Guzel gunler uasiyacagiz insallah...sizlerde guzel gunler yasarizzz insallah..

Hos geldin tatlm..cogumuzda durum ayni canim hepimiz bkleme asamasindalyz.
Ama canimiza. Tak etti..kafamiza tup bebk zyapma karrari var.
Hayirlisi ile. Guzel gunler uasiyacagiz insallah...sizlerde guzel gunler yasarizzz insallah..

inşallah canım bakalım bizde dediğin gibi tak etti bizede hayırlısı olsun inşallah

Hadi hayirli olsun canim gozun aydin 10 gun sonra senide hamis diye listeye ekleyecegiz ne guzel.Canim sen nerde tup yaptirdin hangi hastahane ve de nekadara mal oldu esinin kac milyondu sperm sayisi?Kusura bakma cok soru sordum cunku artik benimde tup olacak oyuzden merak ettim gecmiste yazdin mi okudum mu hatirlamiyorum kafam corba gibi bu aralar kusura bakma hatirlayamadim

Son düzenleme:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152327858241328&set=vb.133739971327&type=2&theater

Ne kadar guzel degil mi kizlar sizde gorun istedim.Bizde belki kendimizi bu sahranin ortasinda kalmis sicaktan kurumus ciceksiz olarak goruyoruz ama insallah Rabbim o cole yagmur verip cicek actirdigi gibi bizede nurunu isigini verip bizimde ciceklerimizin acmasini saglar insallah.Videoyu gorunce kendimi o ot yerine koydum resmen cok sacma gelecek belki ama kuru dallari yeserten agaclara cicek actiran Allahim bizimde yuzumuzu guldursun.Bu sitedeki butun arkadaslarimim butun bebek isteyen kullarini geri cevirme yarabbim.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…