- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.361
canm yine de şükür ki elinizde 4 milyon var..ewet aşılamaolmuyor 4 milyonla...
eşim de 6 ay önce ameliyat oldu..bizde kimseye söylmedik eşimin anne babası ve daha yeni bnm annem öğrendi..
RABBİM YARDIMICINIZ OLUR İNŞALLAH..
Insallah canim insallahhhValla yapiyorum cnm kendime umursamiyorum hemen onune birseyler koyuyorum yesin guclensin diye.Aynen benimkide oyle bazi geceler gece 12de gelir sabah cikar kahvalti yapmaz direk uzerini degisir cikar yemek koysan bir ogunluk kouyorsun buralarda oyle isyerleri yemek verse nerdeeee.Bende meyvesini bile dogruyordum artik bende yoruluyorum pek meyve yemiyor benimki.Abir cubur hastasi.Ne guzel muradlariniza ermissiniz darisi bize insallah
Hehehe bende onu bulunca nasil sevinmistim sanki cocuk bulmus gibiInsallah.Canim ameliyat falan oldu artik nasil olsa bakalim benimde testlerim olsunda su asi doktorunu cidden bende degistirmek istiyorum zaten cok uzakta gitgel sorun bizim icin.Valla yapsin esin helal olsun ben hamile kalirsam bende gidip onune vermek istiyorum hamile kagidini hani normal olmazdi demistin hatirladinmi o benim demek istiyorum,Allahim insallah o gunleri goisterir bana
Tatlim bende nefret ediyorum zirt pirt dibine erene kadar sorulariyla bunaltiyor malesef beraber duruyoruz ondan zaten birsey diyemiyorum.Cevap vermesem saygisizlik olcak ogluna soramiyor oglu cvp bile vermiyor kadin bana soruyor yaaBirgun dedi dusunme unutmaya calis rahat ol falan dedim icimden sen zirt pirt hatirlatirsan aa hamilemisin diye en ufak gribe bile oyle dersen ben nasil rahat olaqyim dedim .Sonra sesli bir sekilde dedim insanlar unutmama izin vermiyorlarki ikide bir bebek yokmu hamilemisin diye sorup duruyorlar bende unutmak istiyorum rahat olmak istiyorum dedim.Benmiyim o dedi.Kendi oldugunu da biliyor ama yinede soruyor Hayir sen degilsin soran herkes dedim bende
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
leman24__7
ayla_34___6
littlebirdie__3
delinefsimm__4
ayla_34__3
evlimutlu44__1
unbelivable __2
arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
leman24__7
ayla_34___6
littlebirdie__4
delinefsimm__4
ayla_34__3
evlimutlu44__1
unbelivable __2
canım bende senden bir buçuk ay önce aynı korkuları yaşadım.eşim 6 şubatta ameliyat oldu.ikimiznde ailesi şehir dışında yaşıyor ve eşim kimseye haber vermek istemedi.bende senin gibi çok tedirgindim sonra buradaki arkadaşlara sordum yanımızda kimse olmasına gerek var mı diye herkes gerek yok dedi.saolsun optimist beni çok rahatlattı.uzun uzun anlattı bana.allah ondan bir kere daha razı olsunç
buradaki arkadaşların anlattıklarıyla biraz daha rahatlayarak gittik amelliyata ve gerçekten de korkacak hiçbir şey olmadığını gördük.canım şimdi acele çıkmam gerek ama daha sonra istersen yine konuşuruz ameliyat hakkında.ama şunu söyleyebilirim hiç korkulacak bir işlem değil.sonrası da çok rahat geçiyor allahın izniyle...eşine şimdden geçmiş olsun diyorum.inşallah yavrunuza bir adım daha yaklaşmış olacaksınız böyle düşün ve rahat olmaya çalış...
Canm msjini aldm fakat sitede yeninoldugm icin msj atamiorm msjini esimde gsterdm inan ameliyt dedklri gndn berivilk kez yzndki rahatlama ifadesini grdm ck shl grcktn hersey icn vakit ayrp yazdgn icn rabbm gonlune gore murdini versn ins.
leman24__7
ayla_34___6
littlebirdie__4
delinefsimm__4
ayla_34__3
evlimutlu44__1
unbelivable __2
Kizlar aldim geldim bebisimii hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dilek ve dualariniz icin insallah guzel haber vericem 10 gun sonra:)Allah hepimize nasip etsin yarabbimmm
Canım beni iki kere yazmışın,bugün de 3 tane okudum toplam 9 oldu, Allah kabul etsin inşallah
Kizlar aldim geldim bebisimii hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dilek ve dualariniz icin insallah guzel haber vericem 10 gun sonra:)Allah hepimize nasip etsin yarabbimmm
canlar napıyosunuz ben bayadır giremiyodum daha doğrusu girmek istemiyodum biraz uzaklaşıp kafamı boşaltmak adına tekrar geldim var mı hamiş haberleri bende durum aynı eşim salı günü test vercek onun sonucuna göre ameliyat yada ilaç tedavisi görcek yada aşılama falan filan bende bilmiyorum belirsizlik çok kötü Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın hayırlısıyla
Hos geldin tatlm..cogumuzda durum ayni canim hepimiz bkleme asamasindalyz.
Ama canimiza. Tak etti..kafamiza tup bebk zyapma karrari var.
Hayirlisi ile. Guzel gunler uasiyacagiz insallah...sizlerde guzel gunler yasarizzz insallah..
inşallah canım bakalım bizde dediğin gibi tak etti bizede hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?