- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.341
canım,hiç korkma.bizde kimseye haber vermemiştik tek başıma bekledim eşimi.zaten yarım saat bile sürmedi ameliyat.tamamende uyutmadılar belden uyuşturmuşlardı,çok rahat atlattık yani.
bende istanbuldayim gerekirse dr konusunda haberlesiriz - d oktorunuz iyi ise sorun yok bizimki yine metod ile yapti dr - mikrocerrahi mi diyolar nydi bilemedim simdi .. sizinde oyledir muhtemelen .. bizde ailelere soylemedik yani soyledik ama baska ameliyat diye soyledik - ALLAH affetsin esim istemedi soylemeyi - bende hastanede yalnizdim .. sabah oldu aksam da evimize geldik cok sukur .. korkmana gerek yok cok basit bisey ..
Sagol cnm.Artik hicbirsey hissetmek istemiyorum ne uzuntu ne endise ne umut keske mumkun olsada bu duygularimi aldirabilsem.insan unutamiyor tabii doktorlarin dediklerini bir an olsun kafasindan ama denemeye calisiyorum.Kendimi normal fikrinden uzaklastirip tup fikrine alistirmaya calisiyorum.Asiya bile raziyim en azindan asi olsa keske:26:hadi bakalim hayirlisi - biraz daha olumlu en azindan notr bir yazi yazmissin :) buna da sukur .. sende bi test yaptir bakalim ne cikicak sonrasinda uygun karari verirsiniz - en kotu karar kararsizliktan iyimis en azindan kafamiz rahatliyor bende simdi mayista asilama deniyim dedim rahatladim .. bu arada tup bebek yaptiran arkadasim var demistim ya dun kesesini gorduler bebis iyimis Masallah Rabbim ol derse en zor durumdaki de oluyor - onlarin durumu hepimizden coooook zor du .. hatta dr sizin durumu sunum yapicam demis .
Cok sgk cnm bizde az once kayinvaldme soledk aman kmse duymasn ters duserz fln sanki onn evladi bnm hc biseym cildiricm vllahi
Sagol cnm.Artik hicbirsey hissetmek istemiyorum ne uzuntu ne endise ne umut keske mumkun olsada bu duygularimi aldirabilsem.insan unutamiyor tabii doktorlarin dediklerini bir an olsun kafasindan ama denemeye calisiyorum.Kendimi normal fikrinden uzaklastirip tup fikrine alistirmaya calisiyorum.Asiya bile raziyim en azindan asi olsa keske:26:
Canim gecmis olsun.Bizimde mlde 2-3milyon.Insallah ameliyatla daha guzel sonuclari elde edersiniz.Ameliyat kisa suruyor merak etme doktoruna gorede hastanin istegine gorede degisiyor sanirim anestesi yada tamamen bayiltma benim esimi tamamen bayilttilar belkide heyecan yapmasin kendini kasmasin diyedir,bilmiyorum.Merak etme icini rahat tut.Kaynanalar once kendi evlatlarini dusunuyor.Biz dis kapinin dis mandaliyiz nede olsa.Bana da ayni seyleri soyledi halende soyler sanki herkese duyurmusum gibi kimseye soylme soyledinmi ogluma birsey deme bu konu hakkinda halbuki bilse asiri sorulariyla kendisi bunaltiyor oglunu asil.Neyse tatlim insallah en yakinda melegine kavusursun.Nezamandi ameliyat?
bencede kiz sen feelcryinge :) bende cok kizdim ise yaramiyor .. seninde bebisin hayirli olsun canim siz ameliyat olmadan mi hamile kaldin ben senin yazilarini cok okumaadim .. sizin degerleriniz nasildi ? neler yedirdin icirdin adama :) benimki yemeyen cins simdilik bakalim arginmax ve evicap iciriyorum .. bizimle tecrubelerini paylasirsan seviniriz ..
ben seni buralarda farketmedim daha önce. sizin sorununuzda varikoselmiydi ameliyatsızmı hamile kaldın
Bu sayfaya daha once hic yazmadim canim ama feelcryingi taniyorum gorunce dayanamadimevet varikosel vardi ama ameliyat olmadi hic ilac kullanmadi... Rabbim nasip etti cok sukur
Sali gunu cnm ama aryk uyuz oluyrm bu duruma yillrdr hp sorn bnd die uzerime gldiler tabi smd bunu dynca elalem neder kaygisina dustu offf vrya sinirlrm cok bzldu artik...
Bu sayfaya daha once hic yazmadim canim ama feelcryingi taniyorum gorunce dayanamadimevet varikosel vardi ama ameliyat olmadi hic ilac kullanmadi... Rabbim nasip etti cok sukur
Hosbulduk canim esimn sperm sayisinda canliliginda ve seklinde bozukluk var 4 milyon sperm sayisi var bgn doktora gittik ve ameliyat olmaya karar verdk cnk 4 mlyn spermle asilamada yapilamiyor sali gunu ameliyatbolucz aranizda varmi esi ameliyat olan veya oluck olan cnk o kdr mutszm ki esim utandigi ve uzldgu icn kmseye anlatamiorm :18:
Amin canim Amiinn insallah.Gercekten kafam bir milyon oldu bas agrisindan duramiyorum dunden beri.Adetim bile kesildi stresten.1 tane sperme ihtiyac var dogru ama onunda hizi kalitesi iyi olacak olmadigi icin iste dollenmede olmuyor.Olamiyor.Ben burdaki doktorlari anlamiyorum zaten bir darbeyide onlar vuruyor bari de ki haa sayiniz dusuk tahlil yapalim olur endiselenmeyin stres yapmayin de birsey de dedigi sey kendinizi yarinki randevu icinde alistirin boyle umutlanmayin asi tup bile olmaz bunla yemin ediyorum resmen boyle dedi zaten ben ozaman basladim hungur hungur doktorun onunde hatirladikca halen gozlerim doluyor kulaklarimda cinliyor sanki doktorun sozleri deyisi.Esimi azarladi bana bir soru sormustu adetle ilgili falan o cevaplamisti.Esim cok calisiyor evde olsa besleyecegim ama sabah kahvalti yapmadan cikip gece yarisina dogru gelir.Hayat cok zor inan bana helede benim hayatim sanki daha bir zor gurbet ellerde anasiz babasiz dostsuz esin bile yanimda degil cogu zaman.Ben esime tek kelime etmiyorum daha sariliyorum elini tutuyorum falan uzulmesin diye ama tabi o beni aglar gorunce bir ise yaramiyor yaptiklarim.Dua ediyorum cnm surekli hayatta hic bilmedigim birsey bilmedigim bir duygu icin bukadar aglayip uzulmemistim.Mesela asik olursun ayrilirsin uzulursun unutursun gecer.Ama bu uzulupte unutulacak brsey degil.Allah o icguduyu dogustan vermis bize cocuklugumuzdan beri oyle degilmi zaten bebeklere annelik yapariz giydirir saclarini tarar uyuturuz.Bir anda anne olamicaksin dusuncesi bile kafamizdan gecince dunyalar yikilmis gibi hissediyoruz iste.Allahim duysun sesimizi sende dua et canim nolur
15 ayda canimm :26:siz şanslıymışınız ne kadar sürede hamile kaldın
Canim ben sana anlatmistim diye hatirliyorummm ama tekrar soyliyimmm esim ilk doktora gittigimizde yanliz girmek istedi muayeneye ben de disarda bekliyodum... Esim odadan bi cikti o anki suratinin seklini omrumun sonuna kadar unutamam.... Resmen yikilmis gozleri dolmus sapsari olmus yuzu.... Doktor demis ki hemen sana randevu verelim bu sekilde ameliyatsiz cocuk sahibi olman imkansizzzz..... Ustelik tek bi test yapmistii aklimiza geldikce basiyoz kufuruuu adama.... Haram zehir zikkim olur o adamin kazandigi para.... Olsun da.... Ben sonra gider miyim hic o doktora... Senin acil yapman gereken doktor degistirmekk... Senin boyle bi doktora ihtiyacin yok.... Bu doktor sana bunu soylerken seni motive ettigini mi saniyo.... Hic bozma moralini.... Allahtan gelcek sana evlat onun tedavisinden degil... Ben de yurtdisindayim seni cok iyi anliyorumm keciboynuzunu bile bulamamistim ben biliyosun ama bak hic gerek bila kalmadi... Biz gurbetteyiz gurbet cekenin duasi daha kabul olurmusss.... Dua dua duaaainan icinde acaba diye bi tereddut birakma olcak dee Rabbim vercek de.... Olcak mi deme... Sorma sorgulama olsun Rabbim de...
Aman bosver sen kaynanayi onlar akillanmaz oyuzden dediklerine heee deyip gececeksin.Bende cok sinir olurdum ama umursamiyorum suan.Banada ilk baslarda surekli sende birsey var heralde doktora git git diye basimin etini yedi.Ozaman icin biseyin yok dediler kist vardi gecti dedileri simdi ne haldeyim bilmiyorum belki bendede sorun cikar ona birsey dedigim yok saglik sonucta ama insanin can skintisi kendisiyle ilgili olcakmi olmucakmi dusuncesi.Insallah cok ugraslara gerek kalmaz
Yoksa buralara yazacagin yoktu valla,sen yaz diye yazdimSaka bir yana burda uzun zaman oldu hamile haberleri almayali herkesin guzel haberlere umuda ihtiyaci var oyuzden sen destek ol bizlere.Sizin degerler ameliyat olmadigi halde yinede cok iyiymis.Bizim 2 milyonlarda geziyor bakalim ne oldu gorecegiz
Canim burda doktor degistirmekte bir suru dert oyle ha deyince randevu alamiyorsun bak varikoseli ogrendik 1 yilin sonunda ameliyat yaptilar yok ogun muayne bilmem kac ay sonra test bilmem kac ay sonra ultrasound diye 1 sene oyalandik simdi biz birdaha dgeistirsek gidecegimiz hakkimizda birsey bilmiyor olacak yeni bastan islemler gercekten buna ne zamanimiz var nede sabrimiz cunku esimde isten zor izin aliyor surekli doktor icin izin aliyor valla kovulcak diye korkar oldum burasi Turkiye gibi degil cunku sende biliyorsundur.Evet gurbet inanilmaz derecede zor helede icini dokecek kimselerin olmayinca seni anlamayan sorudan baska birsey sormayan insanlarla cevrili olduktan sonra daha bir zor.Sukur keciboynuzunu buldum aldim yapiyorum.Okaar sevindimki onu bulunca anlatamam.Dun kaynanamda diyor her seferinde niye atiyorsun birsuru para veriyorsun bende dedim taze yapilcak parasi umrumda degil alt tarafi 10dolara birsuru aliyorum dedim.Hayret yaa kadinin dini imani para olmus.Tobe yarabbim gunaha giriyorum.Inssallah rabbim dualarimi duyar cok dua ediyorum.
Canim burda doktor degistirmekte bir suru dert oyle ha deyince randevu alamiyorsun bak varikoseli ogrendik 1 yilin sonunda ameliyat yaptilar yok ogun muayne bilmem kac ay sonra test bilmem kac ay sonra ultrasound diye 1 sene oyalandik simdi biz birdaha dgeistirsek gidecegimiz hakkimizda birsey bilmiyor olacak yeni bastan islemler gercekten buna ne zamanimiz var nede sabrimiz cunku esimde isten zor izin aliyor surekli doktor icin izin aliyor valla kovulcak diye korkar oldum burasi Turkiye gibi degil cunku sende biliyorsundur.Evet gurbet inanilmaz derecede zor helede icini dokecek kimselerin olmayinca seni anlamayan sorudan baska birsey sormayan insanlarla cevrili olduktan sonra daha bir zor.Sukur keciboynuzunu buldum aldim yapiyorum.Okaar sevindimki onu bulunca anlatamam.Dun kaynanamda diyor her seferinde niye atiyorsun birsuru para veriyorsun bende dedim taze yapilcak parasi umrumda degil alt tarafi 10dolara birsuru aliyorum dedim.Hayret yaa kadinin dini imani para olmus.Tobe yarabbim gunaha giriyorum.Inssallah rabbim dualarimi duyar cok dua ediyorum.
15 ayda canimm :26:
Allah kucağına almayı nasip etsin
bizlerede nasip olur inşallahh
sen kocani yedir icir sirtini sivazla keyfini iyi tut bak nasil olcak bebisinnnn..... Benim kocam da cok calisiyo hem de kotu tarafi gece de calisiyo gunduz de hic uyku duzeni yok... Evde cok yemek yiyemiyo ben de yapip eline veriyorum goturup iste yiyo.. Bi ara meyvesini bile dogruyodummm cevizini findik fistigini eksik etmiyodummm.... Bak benim dayim da varikosel hem de evlendiginde 3 yil nerdeyse olmadi cocuklari degerleri cok dusuktu.... Simdi 3. Cocuklari olcak ve kazara olmus planli degil yani... Ve tek yaptigi sey yatip kalkip keciboynuzu pekmezi icmekti.....tek bu....
Hehehe bende onu bulunca nasil sevinmistim sanki cocuk bulmus gibiAyyycok sevindimmm buldugunaaa.... Tamam birakma keciboynuzunun yakasini... Olcak insallah olcakkkkayni hastanede doktor degistirmek hic problem olmaz canim cunku direk dosyan gidiyo doktorun onune sen daha randevuya gitmeden doktor senin dosyana bakip derdini az cok biliyo oluyo zaten... Benim esim de zorlaniyo izin icin her seferinde ama mecbur yapcak bise yok... Ben bi daha o doktorun suratini bile gormek istemiyorum... Esim gecen senin hamilelik sonucunu o doktora mail atcam kapak olsun ona diyo
kaynananla ilgili yazdıkların dikkatimi çekti ona kızıyosun hep ama kaynanaların huyudur işte herşeye karışmak.. berabermi yaşıyodunuz hatırlamıyorum ama yaptığın herşeyi ona niye anlatıyosun karışmasına fırsat veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?