Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende çok heyecanlıyım,bebeğime bir adım daha yaklaştım hissediyorum
bende anamadım ama dktorun bir bildiği vardır galiba güvenmek istiyorum ona...

Canim melegin senden hic ayrimaz insallh...oncelikle hayitli olsun..rabbm sxleri brbrinize simsiki bagladininsallj.hafta sonu. Bizlere mujdeleer getirdin indallh...

bende çok heyecanlıyım,bebeğime bir adım daha yaklaştım hissediyorum
bende anamadım ama dktorun bir bildiği vardır galiba güvenmek istiyorum ona...

İnssalh onunuzde aaz adimlar klmistir.unveble bebegini aldi glddi.ilk mujdeyi ondan bkliyoriz.sirada srn varsin.insalkh 2 sen olscksin..tup bebek icin hersey yolunda gdersr hmn yapck misnz.yoksa bkleme sureciniz var mi

İnssalh onunuzde aaz adimlar klmistir.unveble bebegini aldi glddi.ilk mujdeyi ondan bkliyoriz.sirada srn varsin.insalkh 2 sen olscksin..tup bebek icin hersey yolunda gdersr hmn yapck misnz.yoksa bkleme sureciniz var mi

herşey yolunda giderse adetimin 2. günü başlayacağız Allah'ın izniyle

bir de doktor bana hafşf polikistik over teşhisi koydu bugün.halbu ki 3 doktora gittim başka kimse öyle birşey demedi

canim insallah hayirlisiyla olur tedavin simdiden canini sikmaya baslama bakyiminsan unutuyo valal ne soracagini hakliisn, yaz bir kagida oyle git:) ve ilk once onlari sorr..kucuk kucuk yumilerle ne demek istedi acaba bende anlamadim..yani iyi dediyse iyidir doktor o sonucta:) canim tup normal gelsinde kuzularimiz tek dilegimiz buu

ahh tatlımmm seni gördüğüme çok sevindimmmnasılsın?ayy çok heyecanlıyım senin adınaartık Allah ın izniyle 2 kişisininşallah hayırlı haberini bekliyorum,hissediyorum tutunacak senin kuzu

kağıda yazdım tatlım ama sormaya çekindim işteee çok pişmanım
kafam karıştı azıcık off geçsin şu 1 ay hemencikk

ahh tatlımmm seni gördüğüme çok sevindimmmnasılsın?ayy çok heyecanlıyım senin adınaartık Allah ın izniyle 2 kişisininşallah hayırlı haberini bekliyorum,hissediyorum tutunacak senin kuzu

canim benim cok sagol ancak gelebildik:) dinlenme faslini bitirebildik teyzesi:)) bende cok pozitifim insallah olcak diyorum hep canim, sizlerede dua ediyorum, meryem suresini okuyamasamda:) gece dus aliyorum tam okucam hadi igne saatim geliyo, progestan igne biraz cetrefilli, ihtiyaciniz olursa anlatirim tuyolari, insallah olmazda:) yarim saat suruyo seramoni:)) kalcayi isit igneyi vur masaj yap yuru tekrar isit:))ama degerrr, insallah hepicigimiz guzel haberle alicaz yakinda tatlim..

bakalım tüyo alacağım artık senden

inanmak başarmanın yarısıdır derler inandığına göre başardın sayılır.bugün merkezde tam 9 çift vardı tüp bebek içn bekleyen,herkes birbirini süzüyordu,eminim hepimizin aklında aynı soru, bunlarda ki sorun ne acaba diye düşünmüşüzdür hepimiz eminimm

hahah oyle oluyor gercektende...insan merak ediyor..ama soramiyor..sende pozitifi olki tedavin su gibi gecsin insallahhhhhhh

inşallah canımmmm..senin test günün ne zamandı?

bak simdi biraz uykum geldi, insan herseyden nem kapiyor acaba hamile miyim diye:))))) haftaya pazartesi insallah canim, 6. gunde dondurulmustu kuzularim o yuzden 10. gunde test, hatta 10 pazara geldigi icin 11. gunde kan testi..ama ben pazara bi idrar yaparim evde

ayy ne kalmış şunun şurasındaa:))hemen bildir sonucu çatlarım vallahiii

çok belirtilere takılma tatlım henüz belirti olmaz bence.sen kafannı hiç bir şeye takma emi?

ayy ne kalmış şunun şurasındaa:))hemen bildir sonucu çatlarım vallahiii

çok belirtilere takılma tatlım henüz belirti olmaz bence.sen kafannı hiç bir şeye takma emi?

tamam canimcim cok sagol destegin icin evet azcik kaldiii, beklemek zor diyorlardi ama bence bu asamaya gelmek daha zordu, yani benim tedavimde oyleydi, ertelemeler falan olunca..simdi 4. gunu bitiriyoruz transferden sonra cok sukur..seninde boyle guzelce sayacagin gunlerin olsun canim..adetim sukadar gun gecti dersin bi bakarsin hamilesinnn:)

ahh inşallah canım o günleri görebilecekmiyim bilemiyorum.inşallah birlikte hamilelik forumlarında geziniriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…