- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.461
Canim tup bebek yolunda ilk adimlarinizi atiyorsunuz.keske hic gerek. Kalmasa ama ne yazikki bzlerinde mucadalemiz bebegimizle bsliyor.insallh hayirlisi ile hersry uolunda gder...beslenme programida ilginc mic.sonucta ette sebze de hpsi ayrica bir vitamon.
selam kizlar 4 gunluk bir dinlenmenin ardindan geri donduk bebisimle:) bir sikinti yok cok sukur iyiyiz..hafta sonu idrar testi yapicam onu doert gozle bekliyoruzz..transferden sonra banyoyu pek tavsiye etmedikleri icin ancak bikac saat once dus alabildim yani dua okuyamadm( bundan sonra insallah:)
umarim herkes iyidir..Jonguil cum sen mi sormustun transferi anlatirmisin diye tam hatirlayamadim simdi, mesaj kutum dolmus bosalmis..
neyse soyle kisaca anlatayim, korkacak hic bisi yok agri sizi pek olmuyor, embiryolog getirdi kuzumuzu doktorda bir alet yerlestrmisti ordan pit koyuverdi..ekrandan bizde izledik cok duygusal bir andi..sonra basasgi yatirdir beni yatagi yatirdilar yani 1 saat yat dediler..de ne mumkun cok su icmisim..yarim saat sonra kalkmak zorunda kaldim..sonra tekrar bi yarim saat daha yattim..sonra hopp eve..4 gun dinlendik ve burdayizzzz..umarim sizlerde guzel haberler vermek nasip olur..insallah tez zamanda hepimiz anne oluruzz..aminnn
bende çok heyecanlıyım,bebeğime bir adım daha yaklaştım hissediyorum
bende anamadım ama dktorun bir bildiği vardır galiba güvenmek istiyorum ona...
İnssalh onunuzde aaz adimlar klmistir.unveble bebegini aldi glddi.ilk mujdeyi ondan bkliyoriz.sirada srn varsin.insalkh 2 sen olscksin..tup bebek icin hersey yolunda gdersr hmn yapck misnz.yoksa bkleme sureciniz var mi
soramadım kiii,doktorun yanında aynen böyle oluyorum off nutkum tutuluyo sanki.güya liste yapmıştım ama ancak embriyolar karışır mı diye sorabildim eşimde evde aslan kesiliyorsun orada kediye dönüyorsun diyor
küçük küçük yumurtaların var bu çok iyi bişey dedi Allah Allah acabaa ne demek istedi off neyse bakalım sorarım gittiğimde.
ben artık normal yolla anne olmaktan umudu kestim kuzum,yeter ki kist oluşup ertelenmesin tedavimmm
İnssalh onunuzde aaz adimlar klmistir.unveble bebegini aldi glddi.ilk mujdeyi ondan bkliyoriz.sirada srn varsin.insalkh 2 sen olscksin..tup bebek icin hersey yolunda gdersr hmn yapck misnz.yoksa bkleme sureciniz var mi
Canim melegin senden hic ayrimaz insallh...oncelikle hayitli olsun..rabbm sxleri brbrinize simsiki bagladininsallj.hafta sonu. Bizlere mujdeleer getirdin indallh...
selam kizlar 4 gunluk bir dinlenmenin ardindan geri donduk bebisimle:) bir sikinti yok cok sukur iyiyiz..hafta sonu idrar testi yapicam onu doert gozle bekliyoruzz..transferden sonra banyoyu pek tavsiye etmedikleri icin ancak bikac saat once dus alabildim yani dua okuyamadm( bundan sonra insallah:)
umarim herkes iyidir..Jonguil cum sen mi sormustun transferi anlatirmisin diye tam hatirlayamadim simdi, mesaj kutum dolmus bosalmis..
neyse soyle kisaca anlatayim, korkacak hic bisi yok agri sizi pek olmuyor, embiryolog getirdi kuzumuzu doktorda bir alet yerlestrmisti ordan pit koyuverdi..ekrandan bizde izledik cok duygusal bir andi..sonra basasgi yatirdir beni yatagi yatirdilar yani 1 saat yat dediler..de ne mumkun cok su icmisim..yarim saat sonra kalkmak zorunda kaldim..sonra tekrar bi yarim saat daha yattim..sonra hopp eve..4 gun dinlendik ve burdayizzzz..umarim sizlerde guzel haberler vermek nasip olur..insallah tez zamanda hepimiz anne oluruzz..aminnn
canim insallah hayirlisiyla olur tedavin simdiden canini sikmaya baslama bakyiminsan unutuyo valal ne soracagini hakliisn, yaz bir kagida oyle git:) ve ilk once onlari sorr..kucuk kucuk yumilerle ne demek istedi acaba bende anlamadim..yani iyi dediyse iyidir doktor o sonucta:) canim tup normal gelsinde kuzularimiz tek dilegimiz buu
ahh tatlımmm seni gördüğüme çok sevindimmmnasılsın?ayy çok heyecanlıyım senin adına artık Allah ın izniyle 2 kişisin inşallah hayırlı haberini bekliyorum,hissediyorum tutunacak senin kuzu
kağıda yazdım tatlım ama sormaya çekindim işteee çok pişmanım
kafam karıştı azıcık off geçsin şu 1 ay hemencikk
canim benim cok sagol ancak gelebildik:) dinlenme faslini bitirebildik teyzesi:)) bende cok pozitifim insallah olcak diyorum hep canim, sizlerede dua ediyorum, meryem suresini okuyamasamda:) gece dus aliyorum tam okucam hadi igne saatim geliyo, progestan igne biraz cetrefilli, ihtiyaciniz olursa anlatirim tuyolari, insallah olmazda:) yarim saat suruyo seramoni:)) kalcayi isit igneyi vur masaj yap yuru tekrar isit:))ama degerrr, insallah hepicigimiz guzel haberle alicaz yakinda tatlim..
bakalım tüyo alacağım artık senden
inanmak başarmanın yarısıdır derler inandığına göre başardın sayılır.bugün merkezde tam 9 çift vardı tüp bebek içn bekleyen,herkes birbirini süzüyordu,eminim hepimizin aklında aynı soru, bunlarda ki sorun ne acaba diye düşünmüşüzdür hepimiz eminimm
hahah oyle oluyor gercektende...insan merak ediyor..ama soramiyor..sende pozitifi olki tedavin su gibi gecsin insallahhhhhhh
inşallah canımmmm..senin test günün ne zamandı?
bak simdi biraz uykum geldi, insan herseyden nem kapiyor acaba hamile miyim diye:))))) haftaya pazartesi insallah canim, 6. gunde dondurulmustu kuzularim o yuzden 10. gunde test, hatta 10 pazara geldigi icin 11. gunde kan testi..ama ben pazara bi idrar yaparim evde
ayy ne kalmış şunun şurasındaa:))hemen bildir sonucu çatlarım vallahiii
çok belirtilere takılma tatlım henüz belirti olmaz bence.sen kafannı hiç bir şeye takma emi?
tamam canimcim cok sagol destegin icinevet azcik kaldiii, beklemek zor diyorlardi ama bence bu asamaya gelmek daha zordu, yani benim tedavimde oyleydi, ertelemeler falan olunca..simdi 4. gunu bitiriyoruz transferden sonra cok sukur..seninde boyle guzelce sayacagin gunlerin olsun canim..adetim sukadar gun gecti dersin bi bakarsin hamilesinnn:)
ahh inşallah canım o günleri görebilecekmiyim bilemiyorum.inşallah birlikte hamilelik forumlarında geziniriz:))
olmicak diye bisey yok canim elbette bize anne olacagiz Allah in izniyle, yeterki bunu kafamiza sokalim ve inanalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?