- 27 Şubat 2013
- 14.744
- 42.096
- 798
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.421
ameliyatsız hamile kalan bi kaç kişi var ilk sayfada yazıyo sizin değerleriniz nasıl
kızlar nasılsınız?
umarım güzel gelişmeler vardır eşlerinizde...
ben hamile olsam da aklım hep bu topikte.
sizleri o kadar iyi anlıyorum ki...
taze sıkılmış havuç suyunu eksik etmiyorsunuz değil mi?
birde nar bitmek üzere, geçen gün tv de nar suyunun sperm sayısını artırdığını duydum..
Rabbim umarım şifasını verir...
jongoil canım nedir son durumlar merak ediyorum seni?
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
littlebirdie__6
tatlım eşim birazdan hastaneye gitti randevu sırası 10 du muayene olabilirse ameliyatın 8.5 ayında 2.testimizi yaptıracak tatlım ...en son 6 ay yaptırmıştık test onu biliyorsun sanırım. senin hamileliğin nasıl geçiyor canım cinsiyeti belli mi?
merhaba kızlar
bayağıdır girmiyordum.bugün size bişey sormak istedim.Geçen ay adet oldum.son adet tarihim 15 mart.ve 1 haftadır göğüslerim adet olacak gibi ağrıyor.Hiç bir anlam veremedim.normalde adete 1 hafta kala ağrırdı.Gebelik mi vara acaba ? gerçi adet oldum ama anlayamadım
aranızla böyle bişey yaşayan varmı ?
merhaba kızlar
bayağıdır girmiyordum.bugün size bişey sormak istedim.Geçen ay adet oldum.son adet tarihim 15 mart.ve 1 haftadır göğüslerim adet olacak gibi ağrıyor.Hiç bir anlam veremedim.normalde adete 1 hafta kala ağrırdı.Gebelik mi vara acaba ? gerçi adet oldum ama anlayamadım
aranızla böyle bişey yaşayan varmı ?
Canim bende sevindim inan okuyunca demek ameliyat olmaniza gerek kalmadi ne guzel insallah yakindir guzel haberler vermen bze.Masallah sayiiyi hizida arttirdinizmi oldu bu is.Keci boynuzu falan icir.
Bilmiyorum cnm ama videoyu izleyince ben cok duygulandim,begendim sizinle paylasmak istedim.Insallah bizimde icimizde birseylerin yeserdigi gunleri goruruz
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
littlebirdie__6
ayla_34__3
jonguil__2
inşallah canımmmmm meryem ana otu doğum kolaylastırıcı ayrıca cevat akşit hocanın bi videosu ondada diyorki hamile kalmak için ufak bi parçasını üstümüzde tasıcakmısız hamile kaldıgımızı duyuncada hemen cıkarcakmısız dusuk olmasın diye ben denedim ama surekli takamadım hacca gidenler getiriyor ama istanbuldaysan eminönündede var
canım ben değil ama annem okumuş. 6 tane. ekle istersen...
merhaba kızlar...
bugün ön görüşmeye gittim tüp bebek için.beni muayene etti,adetime 4 gün kaldığı halde yumurtam hala çatlamamış,sanırım kiste dönüşecek.bir de dedi ki hafif polikistik over var bu bizim için çok iyi birşey.anlayamadım nasıl iyi dedim,küçük küçük yumurtaların var dedi,hatta gösterdi ekrandan.bunun neresi iyi?kafam çorba gibi oldu
sonra eşimin tahlillerine baktı,çok dalgalanma var birde burada test yapalım ona göre tüpe başlayıp başlamayacağımıza karar veririz dedi.en son yapılan sperm testi çok iyi dedi(aşılama da yapılan test)sanırım o test gibi olursa tüp bebek yapmayalım diyecek yada ben öyle anladım.
öyle işte anlayacağınız kafam yine oldu çorbaaaa...:18::18::18:
hııı birde beslenme programı verdi.sadece sebze ve meyve tüketecekmişim.bakliyat,et filan yasakyoğurt,süt,yumurta da yasakee ben ne yyeceğim.eşiminde var beslenme programı oda sadece protein ağırlıkl beslenecek yani bana yasak olanlar ona serbest et yiyecek,yumurta,peynir,süt,bakliyat...sanki o doğuracak bebeği
hadi bakalim canim hayirlisi olsun .. demekki biz sebze yicekmisiz .. adamlarda et :) iyi kofte cikartmistim bugun kocama demekki dogru yapmisim :)) bol bol et yedirelim onlara .. demekki kucuk kucuk yumurtalari buyutucek .. keske sorsaydin detayli neden oyle dediniz vs diye .. o zaman yumurtan catlamadiysa bu gunlerde calisma yapmalisiniz bence :))) haydi bakalim dua edelim .. bi daha ne zaman gidiceksin ?
ben tam tersidir diye düşünüyordum ama et yemeyecekmişiz biz:)hatta evimize tavuk eti sokmayacakmışız tedavi süresince hormonluymuş.arabaya gelince detaylı olarak baktım listeye tatlım o yüzden soramadım.
ama adete 4 gün kala yumurta çatlarmı ki?bence kiste dönüşecek
cuma günü sperm tahlili verecek eşim ona göre yol çizeceğiz bakalım.
hayatim kendi kendine evham yapma - belki bu ay addetin gecikti .. daha sonra catlicak .. belki 10 gun sonra adeet olcaksin ne biliyosun neden kiste donsun hemen .. iyi seyler dusun iyi olsun .. hayirlisi dualasalim ...
eşim bugün test yaptırdı 9.ay a girdik sonuçlar şu şekilde
ameliyat sonrası 9 ay.
sperm konsantrasyonu:90
ileri hızlı hareketli:%25
morfoloji(kruger):6
toplam sperm:178 milyon
toplam ileri hareketli:45,4
ameliyatın 6.ay yaptırdığımız sonuçlar şu şekilde idi
sperm konsantrasyonu:25
ileri hızlı hareketli:%5
morfoloji(WHO)%33
toplam sperm:76 milyon
toplam ileri hareketli:31
bu şekilde doktor eşimi kovmuş resmen bir daha test vermeye gelme bir şeyin yok normal değerlere sahipsin demiş
eşim ameliyatın 7 ayı argınmax kullandı 1 ay o kadar başka bir şey kullanmadık...
merhaba kızlar...
bugün ön görüşmeye gittim tüp bebek için.beni muayene etti,adetime 4 gün kaldığı halde yumurtam hala çatlamamış,sanırım kiste dönüşecek.bir de dedi ki hafif polikistik over var bu bizim için çok iyi birşey.anlayamadım nasıl iyi dedim,küçük küçük yumurtaların var dedi,hatta gösterdi ekrandan.bunun neresi iyi?kafam çorba gibi oldu
sonra eşimin tahlillerine baktı,çok dalgalanma var birde burada test yapalım ona göre tüpe başlayıp başlamayacağımıza karar veririz dedi.en son yapılan sperm testi çok iyi dedi(aşılama da yapılan test)sanırım o test gibi olursa tüp bebek yapmayalım diyecek yada ben öyle anladım.
öyle işte anlayacağınız kafam yine oldu çorbaaaa...:18::18::18:
hııı birde beslenme programı verdi.sadece sebze ve meyve tüketecekmişim.bakliyat,et filan yasakyoğurt,süt,yumurta da yasakee ben ne yyeceğim.eşiminde var beslenme programı oda sadece protein ağırlıkl beslenecek yani bana yasak olanlar ona serbest et yiyecek,yumurta,peynir,süt,bakliyat...sanki o doğuracak bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?