Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littlebirdie__6

ayla_34__3

jonguil__6

optimst__3

evlimutlu__1

delinefsim__2

insanda bi özenme oluyo ama nispet yaptığını düşünmez sanırım kimse.. sende bu bebeğe kolay sahip olmadın nispet yapmak gibi bi düşünce aklına bile gelmez zaten :) Rabbim hayırlı haberler duyursun
Rabbim aratmasin canlarim gercekten aklima geldikce dua ediyorumm...hatta zaman zaman unutup kendimi evladim olsun diye dua ederken buluyorum o kadar dilim alismis ki her aklima geldikce ettigim icin... Rabbim hepmize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsinn insallahh

Benim oyleydi canim seni cok umutlandirmak istemem ama ben adetim bittikten yaklasik 10 gun sonra goguslerime dokunamiyodum camasir falan takamiyodum dedim herhalde erken adet olcm diye boyle ama hamisliktenmiss.... Umarim senin de oyledirrrr

Canim benimmmmmm

Merhaba bayanlar son bir kac gndr araniza katilamiyrm bgn hastanedn yziorm esim cift tarafli varikosel ameliyayi oldu saatlr oldu cok sancisi var bir turlu toparlayamadi kndini aranzda bole bisy yasayan varmi

Merhaba bayanlar son bir kac gndr araniza katilamiyrm bgn hastanedn yziorm esim cift tarafli varikosel ameliyayi oldu saatlr oldu cok sancisi var bir turlu toparlayamadi kndini aranzda bole bisy yasayan varmi

Tatlim gecmis olsun.agri kesici yapmadilar mi. Bnm esimde agri vardi agri kesici yaptilar sonra gcti.ama aksamq dogru 10 , dk kdr sidddetli bad agrisi ve sancusi oldu on dk sonunda gcti.

canım bı tane daha okudum ekler mısınz?

kızlar doktor eşime yıne ılaç vermemiş.

ekstradan ne kullansak. bıtkısel.

bu son sperm değerleri yeterlı mı sızce kızlaar?

canım bı tane daha okudum ekler mısınz?

kızlar doktor eşime yıne ılaç vermemiş.

ekstradan ne kullansak. bıtkısel.

bu son sperm değerleri yeterlı mı sızce kızlaar?

Tmm canim allah kabul etsin...degerleriniz bnce cok iyi..morf hkinda pk bilgm yyok.oyle yuksek bir ilaca gerek yok bnce.keci boybuzu kuru verebilirsn.yada pharmaton k ullnabilirsin.fiyati uygun oldugu icn onu soylediM.zaten pek ilaclik br durum klmamis bnce.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littlebirdie__6

ayla_34__3

jonguil__6

optimst__3

evlimutlu__2

delinefsim__2

Insallah canim AMIIINNNNN.Bizimde sizin gibi guzel sonuclarimiz olur umarim tupe baslamadan once hamile kalirim.Sayilarniz resmen umut oldu bana daha fazla da artabilir tabiki.Ama doktor bize aciklarken demek baslangicta 2 milyon oldugu icin artis az olurmus mesela siz 15 milyonla oldunuz yine bir en azindan o degerlerde olanlarin daha cok yukselme ihtimali oluyormus sizin gibiler zor dedi ama insallah o doktorlarin dediklerini Allahim bosa cikarir da yuzumuzu guldurur.Cok kotu burdaki doktorlarin hic acimasi yok hic moral verme diye birsey yok.Belki esiminde psikolojisini bozdu doktorlar ve dusuk cikacak oyuzden sonuclar diye korkuyorum.Kum icinde bol bol su ic hatta sende onun icin kurler yap bikac kez

Gittim geldim korktugum kadar degildi cok acimadi sadece bikac saniyelik birsey hissettim yumurtaliklarinda tuplerinde cok iyi gorunuyor acikmi yani dedim evet acik dedi ama kagida birseyler yazdi sanki birsuru bu sonuclari kadin dogumcuya yollayip o soylucek yorumlucak ne oldugunu ama acik dedi ya rahatladim resmen zaten hic kapali gibi gelmiyordu banaSukur bari o sorun olmucak

Cok sevindim tuplerin aciik olmasiba...nasil yaptilar sadece sivi mi gnderdler.yojsa sivi gnderirkn film cekiyor diyor kkimisi bnde bu ay bktirmayi dusunuyorum ama karisik acikcasi.

Kızlar güzel haberlerin yok malesef
3. Ay tahlil sonuçları ;
Toplam 52 milyon
Hacim 5,5
Ileri hız a+b %52
Morfoloji %2 idi
6.ay tahlil sonuçları
Toplam 21 milyon
Hacim 2,4
Ileri hız a+b %46
Morfoloji %3 olmuş acayip moralim bozuldu
Iki ayın arasında tek farklı olan eşim değerler iyi dediği için doktor sigaraya başladı birakmisti. Doktorda sigaraya devam edersen basladigimiz yere geri gelirsin dedi doktordan çıkınca adamı parcalayasim geldi o kadar da dedim içme çocuk olup doğsun istersen günde on paket iç farketmez dedim şimdi de tmm o zaman bırakırım yine diyor bende hiç icmeseydin belki daha da yükselecekti o zamanda nasip diyor deli olacağım
Hacmi de düşmüş
Sigaraya devam edeceksen aşılama yapalim en azından yoksa bu değerler daha da düşer sigarayla dedi

Sagol cnm bende sevindim :)Sivi verdiler birde alttan muayene ettikleri alet varya onla baktilar heralde film de cekmistir bence o sorun varsa film cekerler heralde zaten ben ekrana bakmadim sormadimda birsey cok gergindim acicakmi diye pek acimadi biraz kanamam var sanki altina afedersin cis yapiyormus gibi geldi az once.Yaptir canim ben artik kendimdende korkar olmustum kapalida ondanmi diye sukur Allahima acik dedi ama pko varmi bilmiyorum onu doktor soylucek 2 gundur herseyime bakildi kan tahlilim kaldi bi oda ayin kesinlikle 14unde yapilmasi lazim sonrada muayeneye gideriz.Kafan rahatlar

Sigaradan bence cnm kesinlikle icirme ne yap et icirme cok etkiliyor.Helede vucudu zayifsa benim esim zaten zayif birisi oyle guclu kuvvetli biri degil sabah kalkar ac karnina gece uyanir icerdi.Ameliyat sonrasi birakti ama bikac kez ictigini soyledi.Gecen hafta hatta kavga ettim icerken yakaladim misafirlikle.Kavgayi kopardim ailesine bile soyledim dedim ic sen arkadaslarin akrabalarin hep hamile onlar ailecek mutlu mesut eglenirken sende otur sigara ic tamam mi diye agladim bagirdim icmiyor artik sozde.Anneside gitti konustu icmicem demis

guzelim uzme kendini yine esinin sonuclari cok kotu degil hizi iyi - morfoloji iyi .. sperm sayisi biraz daha artasa iyi olur ama bu sekilde de hamile kalabilirsin- esine de cok yuklenme sigarayi biraktir biraz vitamin destegi ver - kurleri yerse uygula sonrasinda da dua et sabirla bekle hepimiz benzer durumdayiz kimisi sigara iciyor kimisi sorumluluktan kaciyor teste gitmiyor vs vs - biz coook cocuk istdikca adamlarda suc onlarda oldugu icin kaciyolar daha garip davraniyolar .. onun icin uzme kendini senin degerlerinde cok kotu degil .. ne zaman ameliyat olmustu esin ?

BU ARADA gupse sonuclarina baktimda yeniden senin ml de ki sperm sayisi yine hemen hemen ayni cok dusus yok ki .. sadece miktrainda azalma olmus o da normal .. onemli olan ml de ki sayi .. hacim onceden 5.5 iken simdi 2.4 olmus .. bu adamlarin stresine gore falan degisiyor sanirim bizimkide az di en son 3 ml olmustu en cok .. bunun icin dusunme bunu .. test vermenin stresinden olabilir - bir iki damla disari aksa da bu hacim etkilenir .. hatta morfoloji artmis .. sadece cok az hareketli sayisi azalmis .. cok bariz bi azalma yok kendini yeme - kocanida uzme :) dualarimiz hepimiz icin Insallah hepimiz cok yakinda anne olucaz

2006 evlendık 2010 da varıkosel amelyatı oldum . ilac lar kurler vs hersey den sonra2011 de esim hamile kaldı 2012 aralık ta 39 haftalıkken kızımı kaybettım....eşimde kanpıhtılaşma cıktı ama bebegı neden kaybedık bılmıyoruz .tekrar bı cocugumuz olur sandık malesef tekrar yok bugun sperm testı ve ultrasyonn cektırdım ultrasyon sonucumda sol tarafta 2.5 bı genışlık yanı varıkosel tekrarlamıs amelyat omalımıyım bu ılk sorum sperm sonucumda cıktı bişey anlamadık doktora gostermeden duşuk oldugunu fark ettık ama sızın engın bılgılerınıze guvenerekten cvvplamanızı beklıyorum hormonda verdım yanınıza gelme ımkanım yok adıyamandayım malesef
HORMON
fsh:2.29
proklatin:6.48
total testeron:5.33
Lh:5.6
SPERMIYOGRAM....devlette yaptırdımm
sperm:19.5
motilitiy.a+b+c : 62.1
rapıt prog. motolity :6.7
slov " " :33.3
non " " :22.1
ımmotılıty d :37.9
morph % normal 30:1
msc:12.1
pmsc a:1.3
pmsc b:6.5
fsc:4
velocıtıy:8
smı :41
all sperm: 39
prog motıle sperm 15.6
functıol sperm. 8
ph.8
volume 2
vıscosıty : normal
lıquefactıon : normal
wbc: 1

Arkadasim gecmis olsun oncelikle.Kan tahlilerinden ve de spermiyogramdaki bazi seyleri anlamadim ama bildigim anladigim tek sey var o da hiz sayi vs kac olmasi gerektigi.Sayiniz cok cok kotu bir durumda degil ama varikosel tekrarladigi icin tabi ki dogal olarak hizi sayiyi dusuruyor ve ameliyat oneriliyor.Iyi bir doktorla gorusun o size soyler ne yapmaniz gerektigini burda insanlar tavsiye verir ama en iyisi iyi bir doktoru gormektir.Insallah en yakin zamanda sagliginiza kavusursunuz

durumunuz cok cok kotu degil moralinizi bozmayin lutfen..hepimiz bu test sonuclarini ilk aldigimizda bir soka ugruyor butun buldugumuz bilgileri degrlendirmeye caliisyoruz..once sakin olun..hesreyin caresi var artik..bizler uzman degiliz ama gordugum kadariyla morfolojide sorun var eger 1 ise..hareketlilik yani motility iyi..%50 olmasi gerekiyor bildigim kadariyla a+b nin...biraz streten uzak durmaya calisip bitkisellere yonelin derim..nacizane benim fikrim..

unuttum simdi kimdi..malum transfer zamaniydi sadece okuyup cikmistim..esimin degerleri cok dalgaliydi toplamda 6 mil da olsu 31 de oldu 18 mil da gorduk..varikosel bu dalgalanmaya sebep oluyor diyorlar..ancak elle zor teshis edilen 1. derece varikosel..diger taraftaki gec inmis testisten supheleniyorum ben...keci boynusu kuru pek ise yaramadi bizde sadece sayii biraz arttirdi, 3 ay kullandik...neysee simdi transferimin 5. gunu..pazartesi insallah guzel haberler verebilirim size..dualarimdasiniz...

sende bizim dualarimizdasin cnm insallah pazartesi gunu evinde bayram havasi yasanacak.Sen hangi hastahanede ne kadara yaptirmistin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…