Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eğer kadın hamile kalır da bebek olursa doktorlar sanki herşey çok normalmiş gibi davranıyorlar amaaa olmazsa yok sigara yok kilo yok sperm sayısı yok kalitesi yok kist vs.. Buluyorlar bir bahane.. Ben doktora bile görünmeden normal yollardan hamile kalan herkesin %100 sağlıklı olduğuna inanmıyorum sadece vakitlice nasip ediyor rabbim bu yüzden farkında bile olmuyorlar.. Bize de fazla aratmasın allahım.. Bu sabah bu hislerle uyandım ve yazmadan duramadım idare edin

kesinlikle katılıyorum sana belki de durumları bizden daha kötü ama vakti zamanı geldiği iççin hamile kalıyorlar.o yüzden her şey Allahtan en çok duaya ihtiyacımız var.allah en kısa zamanda imtihanımızı sonlandırır inşallah(amin)

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littlebirdie__6

ayla_34__6

jonguil__6

optimst4__11

evlimutlu__2

delinefsim__4

unbelivable__2

kızlar toplam 31 oldu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb kızlar benim yine kırmızılar geldi,çok kötüyüm:43: Hep aynı hazin son,şehir dışına çıkıyorum,herşeyi unutmak ve uzaklaşmak istiyorum,psikolojim altüst oldu. 1 hafta hiç bişey düşünmek istemiyorum sonra sakin bi kafayla oturup karar vereceğim,eşim haftaya test verecek sonuca göre tüp bebek araştırmasına başlayacağım,nasibimizde ne varsa olur lütfen dua edin,ben bu sürede Meryem suresini okuyamayacağım malesef:53:

canm üzülme..kendin de diyorsun nasibimizde ne varsa görecğeiz diye..RABBİM NASİP EDR İNŞALLH..DAHA ÖNCE İNŞALLAH TÜP YAPMAK ZORUNDA KALMAM DİYORDUM ŞİMDİ İNŞALLAH TUTR DİYORUM..NORMALDEN UMUDU KESTİM :( RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..KAFA DİNLEMEKLE İYİ YAPMIŞSIN İNSAN EVDEYSE KNDİ İÇİNDE KAYBOLUYOR RESMEN DAHA FAZLA SIKINITYA GİRİRYOR..

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littlebirdie__6

ayla_34__6

jonguil__6

optimst4__11

evlimutlu__2

delinefsim__4

unbelivable__2

kızlar toplam 31 oldu...

tatlım 2 tane okudum allah kabul etsin...

littlebirdie__6

ayla_34__6

jonguil__8

optimst4__11

evlimutlu__2

delinefsim__4

unbelivable__2

kızlar toplam 33 oldu...

canm üzülme..kendin de diyorsun nasibimizde ne varsa görecğeiz diye..RABBİM NASİP EDR İNŞALLH..DAHA ÖNCE İNŞALLAH TÜP YAPMAK ZORUNDA KALMAM DİYORDUM ŞİMDİ İNŞALLAH TUTR DİYORUM..NORMALDEN UMUDU KESTİM :( RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..KAFA DİNLEMEKLE İYİ YAPMIŞSIN İNSAN EVDEYSE KNDİ İÇİNDE KAYBOLUYOR RESMEN DAHA FAZLA SIKINITYA GİRİRYOR..

Sağol canım ,inşallah haftaya umut dolu gelirim:46:

Sağol canım ,inşallah haftaya umut dolu gelirim:46:

öyle gelecksin zaten..bnm de adetime 8 gün kaldı...bu ay tahmini yumurtlama gününü değerlndirdim baakacz artık..umudum pek yok ama bu defa da annem güzel rüyalar gördüm senle dedi bn yine umutlandım..

anladım canm inşallah pko da yoktur...sağol canım

inş tatlım hep bu şekilde yürekten inanlar benden önce hamile kaldı umarım sende en yakın zamanda hamile kalırsın tatlım.her şey yoluna girecek tatlım sıkma canını sakın...bir gün bu konuştuklarımızı tebessüm ile anacağız inşallah...

Insallah kizlar Aminn.Benim de cevremdekiler bu sene hep hamile hemde hepmi surpriz olur yaa.Allahim sizlere de bana da bir surpriz yollasin

Kizlar tuplerime baktirdigimdan beri az az kanamam gelyor bu normal mi ilk gun gelir demisti ama halen devam ediyor sizde de boyle oldumu?Birde sanki daha halen alttan bakiyormus gibi hissediyorum suan hani agri degil de orda bakildigi zaman bir degisiklik hissedersiniz ya sanki halen orda birsey var minik bir kramp gibi.Normal mi bu lutfen yaptiranlar bana cevap yazsin.Orayi burayi kurcalattirirken basimiza is cikaracagiz valla:17:

Kizlar tuplerime baktirdigimdan beri az az kanamam gelyor bu normal mi ilk gun gelir demisti ama halen devam ediyor sizde de boyle oldumu?Birde sanki daha halen alttan bakiyormus gibi hissediyorum suan hani agri degil de orda bakildigi zaman bir degisiklik hissedersiniz ya sanki halen orda birsey var minik bir kramp gibi.Normal mi bu lutfen yaptiranlar bana cevap yazsin.Orayi burayi kurcalattirirken basimiza is cikaracagiz valla:17:

merak etme tatlım benim de ilk baya bi kanamam olmuştu ertesi günde ara ara olmuştu normal yani korkma canım...

inşallh canm..bnm çevremde hamile ve çocuğu olmaya bir bn kaldım..tek boş benim ..:(

Benim de oyle doktor bile ne kadarlik evlisin dediinde 3 dedim ve inanamadim zaman okadar hizli geciyor ki millet benden sonra evlendi 2.yi yapmaya basladilar nerdeyse.Biz mi cok curuguz insanlar mi cok saglam anlamadim.Istemedikleri halde cocuk sahipleri oldular,biz yorulduk artik.Allahim baska yorgunluk uzuntu vermesin.Insallah bizde en kisa zamanda hamile kaliriz.Sizi bilmiyorum degerleriniz iyi normal yoldan kalirsiniz insallah ben buna inaniyorum ama kendim icin artik tupten baska umidim kalmadi desem yeri.Yinede Allahtan umit kesilmez dua edelim bol bol

Benim de oyle doktor bile ne kadarlik evlisin dediinde 3 dedim ve inanamadim zaman okadar hizli geciyor ki millet benden sonra evlendi 2.yi yapmaya basladilar nerdeyse.Biz mi cok curuguz insanlar mi cok saglam anlamadim.Istemedikleri halde cocuk sahipleri oldular,biz yorulduk artik.Allahim baska yorgunluk uzuntu vermesin.Insallah bizde en kisa zamanda hamile kaliriz.Sizi bilmiyorum degerleriniz iyi normal yoldan kalirsiniz insallah ben buna inaniyorum ama kendim icin artik tupten baska umidim kalmadi desem yeri.Yinede Allahtan umit kesilmez dua edelim bol bol

hepimiz aynıyız canım bende aynı durumdayım benden önce ve sonra evlenen bütün arkadaşlarımızın çocuğu oldu...
5 milyon ne kdr iyi bilmiyorum bnde normal gebelikten umudumu kestim şimdi ise inşallah tüp e başlarsam tutrar diye duacıyım..bilmiyorum vardır bir hayr diyorum ama neden yok herkesin ki var bnm nedn yok demkten kendimi alamiyorum..bn de 3 yıl oldu.kaynanam ın dediği gibi artık yaln kalmadı söyleyecek ortaya çıkmasın diye gösterdiğim çabadan bile yoruldum...inşallah olacak diorum sonra bir ses ya olmazsa diyor..RABBİM İNŞALLAH NASİP EDR..BEKLEMEK ÇOK ZOR HELE Kİ ETRAFTA HAMİLE ELLERİN ÇOCUK GÖRÜNCE BKLEMEK ÇEKİLMEZ OLUYOR...YANLIŞ ANLAŞILMASIN ONLARIN KİNDE GÖZÜM YOK AMA BNDE DE OLSUN İSTİYORUM..

5 milyon ne kdr iyi bilmiyorum bnde normal gebelikten umudumu kestim şimdi ise inşallah tüp e başlarsam tutrar diye duacıyım..bilmiyorum vardır bir hayr diyorum ama neden yok herkesin ki var bnm nedn yok demkten kendimi alamiyorum..bn de 3 yıl oldu.kaynanam ın dediği gibi artık yaln kalmadı söyleyecek ortaya çıkmasın diye gösterdiğim çabadan bile yoruldum...inşallah olacak diorum sonra bir ses ya olmazsa diyor..RABBİM İNŞALLAH NASİP EDR..BEKLEMEK ÇOK ZOR HELE Kİ ETRAFTA HAMİLE ELLERİN ÇOCUK GÖRÜNCE BKLEMEK ÇEKİLMEZ OLUYOR...YANLIŞ ANLAŞILMASIN ONLARIN KİNDE GÖZÜM YOK AMA BNDE DE OLSUN İSTİYORUM..

Duygularima tercuman olmussun canim duygularindan eksik degil fazlasini bile hissediyoruz zaman zaman cekilmez oluyor.Arkadasimla konusurduk ayni ay evlendik derdk ya olmazsa diye korkardik ikimizde millet laf eder diye konusurduk o gecen ay dogurdu simdi hemde istemiyordu seneye planliyordu halbuki ben istedigim halde olmadi olmuyor da.Millet kesin diyordur bende bir sorun var oindan olmuyor diye zaten dedim troitim var ondan oluyor dedim artik en son yoruldum artik insanlar inanmayacak artik istemiyoruz daha lafina.Allahin elinde benim degil verirse olur dedim.Zaten birgun kaynanam sordu sen orda burda konusuyormusun dediginde cok uzulup aglamistim bazi kadinlar hakkimda konusuyormus burda gelininin sorunu varmista ondan olmuyormus diye :43:Cok uzucu bir durum.Allahim duy bizleri yarabbim nolursun.

duygularima tercuman olmussun canim duygularindan eksik degil fazlasini bile hissediyoruz zaman zaman cekilmez oluyor.arkadasimla konusurduk ayni ay evlendik derdk ya olmazsa diye korkardik ikimizde millet laf eder diye konusurduk o gecen ay dogurdu simdi hemde istemiyordu seneye planliyordu halbuki ben istedigim halde olmadi olmuyor da.millet kesin diyordur bende bir sorun var oindan olmuyor diye zaten dedim troitim var ondan oluyor dedim artik en son yoruldum artik insanlar inanmayacak artik istemiyoruz daha lafina.allahin elinde benim degil verirse olur dedim.zaten birgun kaynanam sordu sen orda burda konusuyormusun dediginde cok uzulup aglamistim bazi kadinlar hakkimda konusuyormus burda gelininin sorunu varmista ondan olmuyormus diye :43:cok uzucu bir durum.allahim duy bizleri yarabbim nolursun.

zor canm çok zor artık..bn le beraber evlenen 2 kişi 2. Bebekleri 7 aylık..ikisininki de ilk çcukları kız.. Kadın geçen yaımda kızına seni evlendireyim mi büyüdün mü sen dedi..hahaa bn daha doğuramadım o kızını evlendirecek ya...bizim de ilk olarak istemiyoruz dedik haşşbukı dört gözle bekliyoruz:27:sonra iltihapım var dedim..aradan zamn geçti yumurtalık ların hafif zayıfmış dedim... Ee artık iltihap tedavisi ve yuyrtlalık tedavisi ne kdr sürecek ki..şimdi istiyoruz artık diyoruzz ..inşallah daha fazal zor durumda kalmadan evlat sahibi oluruzz

Back
X