- Konu Sahibi delinefsim
- #5.621
inş tatlım ya ne gzel ne kadar umut dolu konuşmuş doktor.gerçi bizim doktorumuz da güzel konuşmuş ama eşimi kovmuş bir daha test yapmaya gelme niye geliyorsun bi sorunun kalmadı artık demiş. daha gitmez eşimvalla canım biz elimizden gelen her şeyi yaptık artık gerisi allaha kalmış inş imtihanımız sonbulur.bazen düşünüyorum şükür diyorum ne erkekler var tedaviyi reddediyor yıllardır çocukları olmuyor belki tedavi olsa olacak ama olmuyor gurur yapıyor...allaha şükür eşlerimiz öyle sorun çıkartmıyor ameliyatlarını oldular kür desen ne yapsan iyorlarlar gerçi benimki ağız burun kıvırıyor ama yine de şükür
![]()
aynen canım eşlerimiz sagolsun hıc zorluk cıkarmadı. canım senın sonuclara da cok sevındım. hadı ınsallah tez vakıtte guzel haberlerl verırız

Kizlar tuplerime baktirdigimdan beri az az kanamam gelyor bu normal mi ilk gun gelir demisti ama halen devam ediyor sizde de boyle oldumu?Birde sanki daha halen alttan bakiyormus gibi hissediyorum suan hani agri degil de orda bakildigi zaman bir degisiklik hissedersiniz ya sanki halen orda birsey var minik bir kramp gibi.Normal mi bu lutfen yaptiranlar bana cevap yazsin.Orayi burayi kurcalattirirken basimiza is cikaracagiz valla![]()
evt canım bende de olmustu. oraya bı alet takıp acıyorlar o yuzden su an da o degısıklıgı hıssedıyosun