Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burdayiz canim ben girmeye calisiyorum jonguilde - feelingcry da adzeynep te aslinda bayagi variz - nazende sen nerdesin ? littlebirdie geri gel :) unbelieve sen nerdesin :) baska kimi cagirayim da ben kaciyim yarina sinavim var daha yeni basladim calismaya - benay 27 ben yokken sen eksik birakma canim :)

buralardayim canim, ikinci kan sonucumda sukur cok guzel cikti..haftaya carsamba tekrarlanacak testim..herkes iyimi bakimmmmmm, bol bebisli gunler dilerim:16::16:

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __4

jonguil__10

optimistt__6

evlimutlu44__1

delinefsimm__12

Littlebirdie__6

Kizlar 2 tane kldi..

Ben bir tane okudum,Allah kabul etsin inşallah

Merhaba kizlar troit icin ultrason cekilmisti gecen hafta bugunde sonucunu ogrenmeye gittim birsey yokmus sukur bu da temiz cikti.Doktor yinede dusuk dozajda hap verdi kullan dedi hamile kalmana yardimci olur kanda cok az yuksekmis ama o da duzelmis suan yinede kullan dedi.Hergun ac karnina hap icmekten biktim valla bir bu birde folik asit ikiside ac karnina beni mahfediyor mide bulantisi.Iki gundur giremedim siteye ozledim kizlar valla sizi merak ettim acaba yeni guzel gelismeler varmi ne yazisiyorlar diye:1:

Merhaba cnm..herseyin sorunsuz olduguna sevndm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __4

jonguil__10

optimistt__6

evlimutlu44__1

delinefsimm__13

Littlebirdie__6

Ayla34__ 1

Bitttii..

buralardayim canim, ikinci kan sonucumda sukur cok guzel cikti..haftaya carsamba tekrarlanacak testim..herkes iyimi bakimmmmmm, bol bebisli gunler dilerim:16::16:

Canım hamile olduğunu yeni gördüm,inan çok sevindim tüp bebek yaptırmıştın,ne güzel ilkinde tutunmuş bebeğin sana,ben de tüp bebek düşünüyorum inş nasibimizde ne varsa o olur ama yine de kafam karışık,bizim ileri hızlı yok ve morfoloji %2,inş bizim de ilk denememizde olur,benim gözümü biraz süreç korkutuyor iğneler vs.

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

Son düzenleme:
Canım hamile olduğunu yeni gördüm,inan çok sevindim tüp bebek yaptırmıştın,ne güzel ilkinde tutunmuş bebeğin sana,ben de tüp bebek düşünüyorum inş nasibimizde ne varsa o olur ama yine de kafam karışık,bizim ileri hızlı yok ve morfoloji %2,inş bizim de ilk denememizde olur,benim gözümü biraz süreç korkutuyor iğneler vs.

cok sagol canim darisi hepinizin basina insallah..hicc korkulacak bisey yok isin icine girince zaman su gibi geciyor, ve isin sonunda bebk olunca insan katlaniyor herseye, ama katlanilmayacak birsey yok bence..icini ferah tut..hizin pek bir onemi olmadigi soyleniyor tup bebekte..en onemlisi olacagina inanmakk:16::16:

cok sagol canim darisi hepinizin basina insallah..hicc korkulacak bisey yok isin icine girince zaman su gibi geciyor, ve isin sonunda bebk olunca insan katlaniyor herseye, ama katlanilmayacak birsey yok bence..icini ferah tut..hizin pek bir onemi olmadigi soyleniyor tup bebekte..en onemlisi olacagina inanmakk:16::16:

İnşallah canım,Rabbim o güzel günleri de gösterir hepimize:49: ben de ilk dr onu sordum bizim hız ve morfoloji kötü olunca düzgün sperm olsa zaten döllenme olur hamile kalırdım,tüpün farkı ne olacak diye,dr da morfolojisi iyi ama yavaş spermler yumurtaya ulaşamadan ölebiliyomuş,bide embiriyoları kontrol ediyoruz en iyi olanı bulmaya çalışıyoruz dedi.İlk adetimle birlikte hormon tahlili yaptıracağım ve tüpe adım atmış olacağım,inş çok umutluyum:16:

İnşallah canım,Rabbim o güzel günleri de gösterir hepimize:49: ben de ilk dr onu sordum bizim hız ve morfoloji kötü olunca düzgün sperm olsa zaten döllenme olur hamile kalırdım,tüpün farkı ne olacak diye,dr da morfolojisi iyi ama yavaş spermler yumurtaya ulaşamadan ölebiliyomuş,bide embiriyoları kontrol ediyoruz en iyi olanı bulmaya çalışıyoruz dedi.İlk adetimle birlikte hormon tahlili yaptıracağım ve tüpe adım atmış olacağım,inş çok umutluyum:16:

hakkinda hayirlisi canim, insallah aliriz yakinda guzel haberleriniii:49::49:

Merhaba arkadaslar esinin sperm sayisi 1milyon olupta varikosel ameliyati sonucu durumu duzelen varmi aranizda..?

Ameliyat öncesi
sayı 17milyon/ml
toplam hareket %45
morfoloji %3
Ameliyettan 3.5 ay sonra
sayı 27 milyon/ml
toplam hareket %41
morfoloji %2
sayı artmış ama morfoloji düşünce hiç bi fark kalmamış,ileri hızlı hareket 0 dı yine aynı ama ileri yavaş oranı azalmış.Üroloji dr bile şaşırdı,hareketin artması gerekiyordu dedi,hormonal bi sıkıntı olabilir mi diye sordum sayı 5milyonun altında ise hormonlardan kaynaklı olurdu dedi,aşılama önerdi ama kadın doğum dr ları ileri hızlı hareketli olmadığı için aşılamanın normal yoldan bi farkının olmayacağını söylediler,direk tüp önerdiler

sayiniz iyi bence hatta ameliyat oncesi de iyimis /. ileri hizli hic mi yok ? bunlar yerinde mi hareketli yavas mi hareketli ? bence cikabilir degerleriniz 3.5 ay daha az olmus eger cok acil bi durumun yoksa bence 6 ay hatta 8 ay ameliyati bekleyin belki o surede kendiliginden olur derim .. yasin uygunsa beklemeye ve sabrin varsa .. ameliyatin etkisi 8 aydan sonra da gosterebiliyomus yinede sen bilirsin bence sonuclarin iyi .. biz de cok olu sperm var ama ileri hareketli 5 ay sonrasinda 0 dan % 30 a cikmisti .. hayirlisi insallah canim

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar allah razı olsun hepinizden.inşallah dualarımız kabul olur.hepimiz buradan sevinçli haberler paylaşırız.

ben de 1 tane okudum.allah kabul etsin...

Ameliyat öncesi
sayı 17milyon/ml
toplam hareket %45
morfoloji %3
Ameliyettan 3.5 ay sonra
sayı 27 milyon/ml
toplam hareket %41
morfoloji %2
sayı artmış ama morfoloji düşünce hiç bi fark kalmamış,ileri hızlı hareket 0 dı yine aynı ama ileri yavaş oranı azalmış.Üroloji dr bile şaşırdı,hareketin artması gerekiyordu dedi,hormonal bi sıkıntı olabilir mi diye sordum sayı 5milyonun altında ise hormonlardan kaynaklı olurdu dedi,aşılama önerdi ama kadın doğum dr ları ileri hızlı hareketli olmadığı için aşılamanın normal yoldan bi farkının olmayacağını söylediler,direk tüp önerdiler

canım ileri hızlı kaç olunca aşılama öneriyormuş? daha ameliyatın 6.ayına bile gelmemişsiniz canım 6.ayı bekleyin tatlım kendimden örnek vereyim bizim ameliyat öncesi ileri hız 0 ve % 5 arası idi ameliyattan sonra 6 ay.test yaptırdık ileri hızlı %5 idi yine çok üzüldüm morfoloji falan her şey çok güzel artmıştı doktor ilaç vermedi daha sonra araştırma yaptım argınmax in çok iyi olduğunu öğrenince 1 ay denemek için ilaç aldık daha sonra ameliyatın8.5 ayında test yaptırdık ileri hızlı%25 toplam ileri hızlı%45 oldu canım...en az 1 yıl beklemek lazım bence

Merhaba arkadaslar esinin sperm sayisi 1milyon olupta varikosel ameliyati sonucu durumu duzelen varmi aranizda..?

Merbaha ttlim. Bzmki 1milyon du..ameliyatin 3, ayinda 3milyon ...5 ayinda da 5. 6 milyon arasi cikti..bir hafta sonra tekrar test yapacguz..yani 7 ay dolmus olck yapagiz testi..

Eczanelerde bulabilirsin.ben gittigidiyordan aldim dun luboquick marka.50tanesine 43 tl odedim.eczanelerde 5anesi 3 lira civari.kuzenim eczaci bana bi daha internetten alma.sahte seri uretim olabilir.ben sana tanesini 2tlden veririm dedi.gelis fiyatina.internette en ucuz 50 tanesi 100 lira olmali uretim fiyati bu dedi bi de.benim de icime sinmedi.direkt kuzenimden aldigimi kullanicam.[/QUOTE

nasıl kullanacagız pekii.. ben pek soramam eczacıya müşteri oluyor erkekler oluyor utanıyorum sormaya.
nasıl kullanılacağınıda bilgi olarak atar mısın? hergün mü belirli günlerde mi vs işte :34:

Back
X