Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bekle canim bikac gun daha olmadi kendin test yaparsin .. umutlaniyoruz ister istemez benim bu ay midem kotu her yedigim dokunuyor - belki de psikolojik - bi agrim oluyor acaba mi diyorum - birde karar verdim mayista asilama denicem olmazsa onun icin mayisa kadar olsun istiyorum .. hayirlisi bakalim ..

Bana niye yazmadin yaa bak sende belirtiler varda benim haberim yok :33:Insallah Allah'im Insallah hamilesindir:16::16

Merhaba arkadaslar esinin sperm sayisi 1milyon olupta varikosel ameliyati sonucu durumu duzelen varmi aranizda..?

Canim bizimde 2 milyon daha bilmiyoruz ama onumuzdeki haftalar test yaptirip ogrenecegiz artmismi dusmusmu aynimi.Bana sanki ayni gibi geliyor ama bakalim hayirlisi zaten tup yaptirmayi dusunuyoruz artik.Ozamana kadarda Allahkerim verirse olur.Digerbutun topikleri arastirdim diyebilirim 2 milyondan 76 milyona yukselen de var 1 milyon olupta yine bu civarlarda yukselenler de var.Hatta bikac mucize de gordum 1 milyonla normal yoldan hamile kalan bir kac insan gordum.Insallah darisi bize diyelim:16::16:

Canim Meryem Suresine basa mi dondunuz listenin.Beni de eklermisin bende bugun kendim icin okumaya basladim 41 gun boyunca okuyacagim eger beni deeklersen sizin icinde okurum.Ilk basta zorlanirim gibi gelmisti ama sonradan pisman oldum katilmadigima eve gece 12 de gelsem okuyacagim.Sadece kime ne kadar okuyacagimi soyleyin yeter

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__2

delinefsim__2

Leman24_3

Ayla34__3

optimist3__2

2 tane daha okudum canim eklermisin ?

kızlaar eşimde ameliyat olacak sperm sonuçları ml 9 milyon çıkmış toplamda 33 milyon ileri hareketli 59 yerinde 33 doktor amelıyat dedı kesın hayırlısı olsun hepımıze:31:

canim hayirlisi olsun ama benden sana tavsiye .. ileri hareketliniz iyi sayinizda fena degil bence bu degerlerle asilama olur .. ameliyattan sonra duzelme olmasi zaman aliyor en az 6 ay belki 8 ay belki 1 sene - yani bu durumda psikolojin cok saglam degilse yipranabilicegini dusunuyosan sonrasinda tam istedigin gibi artmayabilir de - bu surede dususlerde olabilir eger bunlari dusunursen - cevrenin etkisi sende cok fazla ise - yipranma ihtimalin olursa ki bu evliligine de zarar veriyor ameliyat olmadan asilama hatta tup bebek deneyebilisin .. bunlari yazdim sadece fikir vermek icin sen bilirsin yine de .. keendini en iyi sen bilirsin bunu iyi degerlendir oyle karar verin .. cok aceleniz var sabriniz yoksa hic beklemeyin direkt tedaviye baslayin .. biz de ameliyat olduk ama ileri hizli 0 idi sizin masallah iyi degerleriniz .. morfolojiniz nasil ? o da iyise bence asilamada sanslisin .. diger kizlarada danis istersen ama ben bu sekilde tavsiyede bulunmak istedim .. ALLAH yardimcimiz olsun hepimizin

kızlaar eşimde ameliyat olacak sperm sonuçları ml 9 milyon çıkmış toplamda 33 milyon ileri hareketli 59 yerinde 33 doktor amelıyat dedı kesın hayırlısı olsun hepımıze:31:

merhaba canım aramıza hoş geldin.değerleriniz çok kötü değil eğer ameliyetlıksa durumunuz değerleriniz daha daha güzel olur bizim sorunumuz vardı şuan düzeldi sizin sayı sorununuz var ml de biraz düşük.doktor el ile muayene etmiş mi varikosel var mıymış?

merhaba canım aramıza hoş geldin.değerleriniz çok kötü değil eğer ameliyetlıksa durumunuz değerleriniz daha daha güzel olur bizim sorunumuz vardı şuan düzeldi sizin sayı sorununuz var ml de biraz düşük.doktor el ile muayene etmiş mi varikosel var mıymış?
evet canım solda var malesef ama sayımız totalde 63 mılyona çıkıyodu morfolojide 2-3 arası gidip geldi ve zaten inşli çıkışlı olursa ameliyat öneriyorlar ben netten kaan aydosada butun ultrason hormon sperm analızlerını gönderdım oda amelıyattan fayda görebılırsınız dedı inşallah fayda görürüz en başta can sağlığı...
canim hayirlisi olsun ama benden sana tavsiye .. ileri hareketliniz iyi sayinizda fena degil bence bu degerlerle asilama olur .. ameliyattan sonra duzelme olmasi zaman aliyor en az 6 ay belki 8 ay belki 1 sene - yani bu durumda psikolojin cok saglam degilse yipranabilicegini dusunuyosan sonrasinda tam istedigin gibi artmayabilir de - bu surede dususlerde olabilir eger bunlari dusunursen - cevrenin etkisi sende cok fazla ise - yipranma ihtimalin olursa ki bu evliligine de zarar veriyor ameliyat olmadan asilama hatta tup bebek deneyebilisin .. bunlari yazdim sadece fikir vermek icin sen bilirsin yine de .. keendini en iyi sen bilirsin bunu iyi degerlendir oyle karar verin .. cok aceleniz var sabriniz yoksa hic beklemeyin direkt tedaviye baslayin .. biz de ameliyat olduk ama ileri hizli 0 idi sizin masallah iyi degerleriniz .. morfolojiniz nasil ? o da iyise bence asilamada sanslisin .. diger kizlarada danis istersen ama ben bu sekilde tavsiyede bulunmak istedim .. ALLAH yardimcimiz olsun hepimizin
haklısın canım degerler inişli çıkışlı ben 29 yaşındayım doktor daha yasınız genc dedi nasıl gencsek:1:asılama önermedi özelede gidecek suan için durumumuz yok 2 bucuk sene oldu evlenelı amelıyattan fayda görebilirsiniz dedi %50 şans verdi ben pek karısmıorum eşime bıraktım oda çok yıprandı bu süreçte görümcem 10 sene beklemiş bbegi olmamış eşi varikosel ameliyatı olmuş hemen hamile kalmış şimdi 3 kızı var maşallah ve hiç zorlanmadan hamile kalabiliyor ameliyatın 2. ayında hamile kalıyo hemd:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: o yüzden eşime eniştesi ol kurtul kafanda kalmasın diye nasihatte bulunuyo ben korktum olmadım korkulacak bişey yok diye falan...ki eniştenin sonuçlarına baktım 1000 lerdeydi sperm sayısı 3başarısız tüp bebk...en son 12 milyona cıkmış ve hamıle kalmıs...dicem o ki bizim ameliyat öncesi kat kat üzstün degerlerimiz ama olmuyor malesef demekki bi vakti zamanı var bizim sıpaların:4: neyse çok uzattım :1:Rabbim hepimizin gönlüne göre büyütebileceğimiz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin :16::16::16::49:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__2

delinefsim__2

Leman24_3

Ayla34__3

optimist3__2
canim 2 tane okudum eklermisin allah kabul etsin bu arada senin durumlar noldu insallah guzel haberler verirsin bize:49::52::55::16:

littrebirdie__1

jonguil__2

delinefsim__2

Leman24_5

Ayla34__3

optimist3__4

Canim Meryem Suresine basa mi dondunuz listenin.Beni de eklermisin bende bugun kendim icin okumaya basladim 41 gun boyunca okuyacagim eger beni deeklersen sizin icinde okurum.Ilk basta zorlanirim gibi gelmisti ama sonradan pisman oldum katilmadigima eve gece 12 de gelsem okuyacagim.Sadece kime ne kadar okuyacagimi soyleyin yeter

Tmm cnm pc den girince eklerim..sira ile listedeli herkese ekliyorum gnluk dagitmiyoeiluz km kac tane okursa yaziyor..okubanlarin ustine ekliyorruz..41 olunca siradakine geciyiez..basa dnmedik daha bitiremedk..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar...3 gunluk gecikmenin ardindan her ay oldugu gbi bu ayda sonuc husran....zaten umutlanmam hata idi...normal gebelik sansm yokken afedersnz ama salak gbi umutlaniyorum...kki hos boyle giderse tup bebek de yapamiyacgim....evvin iicinde kendi kendimle yaslanacgp drlirecegim....inanin yazarken hickira hickira agliyorum...az once bir dugun den geldik..esim 200 lira para atii..birde bzm burda silah sikarlr 200 tl lik silah sikkti..2ay icnde akrabalarinin 5 tane dugunu var belli olnlar hepsi de takili ve silhli az sik diyorum para gerekiyor onlrda sikmadilar mi deypkiziyor haaa bana siksalardiii elimzde bsey yokkn adam parayi sokaga atiyor ..para istenunce nasil bulunuyormus ben ksc aydr tup vbebk adam para yok diyor..bir tup bebk. Parasini elaleme yagdiruyor...dugnde yasitim ama farklu olan yanimiz onlar cocuklu onlar bir araya glmemekk icn ekmden geleni yapiyorum..hle ki onlar cocuklat opup koklarkn basimi yere indiruyorum...Alllhim isyan etmiyirum ama artik yoruldum....

Merhaba kizlar...3 gunluk gecikmenin ardindan her ay oldugu gbi bu ayda sonuc husran....zaten umutlanmam hata idi...normal gebelik sansm yokken afedersnz ama salak gbi umutlaniyorum...kki hos boyle giderse tup bebek de yapamiyacgim....evvin iicinde kendi kendimle yaslanacgp drlirecegim....inanin yazarken hickira hickira agliyorum...az once bir dugun den geldik..esim 200 lira para atii..birde bzm burda silah sikarlr 200 tl lik silah sikkti..2ay icnde akrabalarinin 5 tane dugunu var belli olnlar hepsi de takili ve silhli az sik diyorum para gerekiyor onlrda sikmadilar mi deypkiziyor haaa bana siksalardiii elimzde bsey yokkn adam parayi sokaga atiyor ..para istenunce nasil bulunuyormus ben ksc aydr tup vbebk adam para yok diyor..bir tup bebk. Parasini elaleme yagdiruyor...dugnde yasitim ama farklu olan yanimiz onlar cocuklu onlar bir araya glmemekk icn ekmden geleni yapiyorum..hle ki onlar cocuklat opup koklarkn basimi yere indiruyorum...Alllhim isyan etmiyirum ama artik yoruldum....

canım allah çok büyük çektiğimiz bu acılar biliyorum bir gün son bulacak belki 1 2 ay sonra belki 1 2 yıl sonra ama beklemek lazım günü gelmeden olmuyor işte.kaç kere tüp aşılama deneyenler oluyor tutmuyor sonra kendiliğinden hamile kalıyor yani biz ne yaparsak yapalım ister tüp ister aşı allah istemedikten sonra olmayacak canım.o yüzden tüp bebek sizin için hayırlıysa inş bir an önce tüp bebek parasını denkleştirirsiniz...

canım,seni çok iyi anlıyorum.lütfen fazla yıpratma kendini.inşallah bir an önce ayarlarsınız tüp bebek için parayı.çok zor şu halimiz,yaşamayan bilemez.inşallah bir an önce hepimiz kavuşuruz kuzularımıza:emir_bebek::emir_bebek:

Ne guzel yaa bizimde 3 milyon insallah sonuc olarak bizde 3-4 ay sonra hamile kaliriz.Dualarini bizden esirgeme canim zor gercekten boyle birseyle sinanmak.Esinin varikosel derecesi falan nasildi ileri derecemiydi benim esimin 4. derece baya buyuk

canım mesajını yeni gördüm uzun zamandır girmiyodum..derece olarak bilmiyorum ama doktor epeyce ilerlemiş olduğunu söylemişti eşime hareketli sayımız sıfırdı..dualarım hep sizinle ben ne yaşadığınızıda hissettiğinizi de çok iyi anlıyorum ve hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah ...

Son düzenleme:
bunlar ufak degisiklikler test yapilan gore esinin o gunku psikolojisine gore bile degisir buna takma - sayiniz ml de 17 milyon gayet iyi .. ileri hizlida artar ki bosver ileri hizliyi yerinde hareketlilerde hamile kalmani saglayabilir .. bunlari dusunme biraz bekle - yasinda da bisey yok millet 40 yasinda bebek sahibi oluyor .. 30 yasinda insanlar daha evlenmiyor bile .. bunlari dusunme .. 1-2 ay degil bence siz ameliyat sonrasi 8 ay olana kadar bekleyin bu surede de arginmax veya preseed alin .. ben 34 yasindayim yasim geciyor gec kaldim modundayim ama senin daha suren var bi rahat ol oncelikle .. bu arada olu sperm derken hareketsiz olanlari kastettim . dualasalm canim

Hayırlısı artık canım,insan üçlü rakamlara adım atınca bi panik oluyor,arginmax kullanıyoruz 3 haftadır inşallah faydasını görürüz

Sorma cnm valla hep ayniyiz.Yazin Turkiye'ye gelecegim ona bile sevinemiyorum cunku butun akrabalarim kuzenlerimin arkadaslarimin dogum yapacagi tuttu bu sene hemde benden sonra evlendiler:((((.Komsularimiz akrabalarimiz hep dediki gecen gelisimde birdaha buraya cocuksuz gelme diye daha niye bekliyorsun diye azarladilar resmen oyuzden sevinemiyorum ne diyecegim diye cunku artik bekliyorum lafina inanmazlar,gidince yapacagim demistim hatta bir kez korunmazsam olur saniyordum ne yum gunu ne varikoselden haberdar ben cahil.:53:Bugunde bak kaynanamin gunu vardi arkadasinda benide cagirdilar is cikisi gidecektim gitmekte istiyordum ama sirf keyfimi kacircaklar sorular sorcaklar korkusuyla gitmedim durduk yere uzulmek istemedim.Dedim evde keyif yaparim tek basima daha iyi.O yuzden canini sIkan kisilerden uzak durmani tavsiye ederim.Ben artik sorup duranlara biraz azarlama degilde ona yakin birsey diyeyim ben napayim Allah verirse olur benim elim de mi Allah verirse olur vermezse olmaz diyorum.Onlarda susuyor:52:

Kimseye laf anlatamıyorsun canım,insanlar senin ne derdin olduğunu bilmeden konuşup canını sıkıyorlar,bizimde Ramazan bayramından sonra düğün var tüm akrabalar orda herkes soracak,ben birazda sulu gözüm üstüme gelirlerse ağlayıveririm diye korkuyorum:43: İnşallah o zamana kalmadan hamile kalırım,gerçi sadece bunun için istemiyorum ki bir yıldır bebek hayali kuruyorum:emir_bebek:senin de için de zor inşallah sende Türkiye ye hamiş olarak gidersin:49:Rabbim hemipize nasib etsin inşallah

Canım umutlanmamamız elde değil ki çünkü çok istiyoruz,her ay beynimiz hamileymişiz gibi bize oyun oynuyor,Rabbim yazdıysa her koşulda olur,inşallah sizde maddi durumunuzu ayarlayıp bi adım atarsınız,erkekler olaya daha farklı bakıyor,bu imtihanı ancak eşinle birlikte yeneceksiniz birbirinize destek olmanız şart,hiç gidip bir tüp bebek merkezi ile konuştunuz mu? Görüşmek bile insanı rahatlatıyo,bakış açını değiştiriyo,bebek için bi şansın olduğunu düşünüyosun,sonuçda aşılama da tüp bebek de birer vesile Rabbim hangi yolla vereceğini bilemeyiz ki,Allah iç ferahlığı versin inş.İnşirah suresi oku bol bol meali ile birlikte,rahatlarsın.

Son düzenleme:

littrebirdie__1

jonguil__2

delinefsim__2

Leman24_5

Ayla34__3

optimist3__4

Canım ben 3 tane daha okudum,Allah kabul etsin inşallah

canım allah çok büyük çektiğimiz bu acılar biliyorum bir gün son bulacak belki 1 2 ay sonra belki 1 2 yıl sonra ama beklemek lazım günü gelmeden olmuyor işte.kaç kere tüp aşılama deneyenler oluyor tutmuyor sonra kendiliğinden hamile kalıyor yani biz ne yaparsak yapalım ister tüp ister aşı allah istemedikten sonra olmayacak canım.o yüzden tüp bebek sizin için hayırlıysa inş bir an önce tüp bebek parasını denkleştirirsiniz...

Ewet oyle nssil cocuk sahibi olacgimizi bilmiyorz blki de hic olamoyacgz...ama bn ameliyata ikna etmk icn bir bucuk yil ugrastim..smdi tup bbk icn ugradiyorm...yani para yok dyor istensr hmn buluunr...esim cmartesi test vereck....br ay daha tup icn aradtirma yaparim hyr yapmicm drsrn artik ne ilcnede doktor aradtircm dedm..ewet blki agir oldu ama tek basima mucadele etmekten yyoruldum...

canım,seni çok iyi anlıyorum.lütfen fazla yıpratma kendini.inşallah bir an önce ayarlarsınız tüp bebek için parayı.çok zor şu halimiz,yaşamayan bilemez.inşallah bir an önce hepimiz kavuşuruz kuzularımıza:emir_bebek::emir_bebek:

Canım umutlanmamamız elde değil ki çünkü çok istiyoruz,her ay beynimiz hamileymişiz gibi bize oyun oynuyor,Rabbim yazdıysa her koşulda olur,inşallah sizde maddi durumunuzu ayarlayıp bi adım atarsınız,erkekler olaya daha farklı bakıyor,bu imtihanı ancak eşinle birlikte yeneceksiniz birbirinize destek olmanız şart,hiç gidip bir tüp bebek merkezi ile konuştunuz mu? Görüşmek bile insanı rahatlatıyo,bakış açını değiştiriyo,bebek için bi şansın olduğunu düşünüyosun,sonuçda aşılama da tüp bebek de birer vesile Rabbim hangi yolla vereceğini bilemeyiz ki,Allah iç ferahlığı versin inş.İnşirah suresi oku bol bol meali ile birlikte,rahatlarsın.

Ewet canim tek basina olmuyor beraber bisryleer yapmk grrekiyor..tek basina olsaudi blki simdye kdr bsryler yapardim..4 ay once knustuk tup brbk mrkezi ile...yaslarinz gnc kadin da yumurtaliklar gucluykn yapalim dediler..kdn yumlari zayf olunca zor olur dedi...en fazla 2 ay icndde yaninizfayz dedik...

Back
X