Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba cnm..ovulasyon testinden ppk anlamam ..ama normal idrar testu yap bnce...ocak ta amelliyat oldunz sanirim..test yaptiniz mi hic..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabaaaa :)
hani böyle öğrenenler varmış ya ondan denemek istedim ve koyu çıktı umutlandım ..
Evet çok şükür test sonuçlarımız iyi çıktı sayıda sorun yoktu zaten harekette idi sorun oda düzelmeye başlamış

rabbim tez vakitte hepimize mucizelerimizi versin..

merhabaaaa :)
hani böyle öğrenenler varmış ya ondan denemek istedim ve koyu çıktı umutlandım ..
Evet çok şükür test sonuçlarımız iyi çıktı sayıda sorun yoktu zaten harekette idi sorun oda düzelmeye başlamış

rabbim tez vakitte hepimize mucizelerimizi versin..

İnsallh hamilesindr hic kulnmadgim icn bilmiyorumm..

kızlarr çok mutluyum,çıkan 25 yumurtadan 21 tanesi olgun olup döllenmiş ve 18 tanesi bölünmüş,şükürler olsun...

Ohh iyi bari canim sevindim valla hem senin adina hemde kendi adima bu yum toplama dusuncesi bile beni korkutuyordu.Yasayan birisinden duymak dahada rahatlatti.Bir sorun cikmaz insallah kendine dikkat et doktorunda dediklerini harfiyen uygula canim su bir kac hafta hic stres olamamn ve kendine ck iyi bakman lazim.
hiç korkma canım,bebeğini düşününce hepsi geçiyor.kocam yıllık izne çıktı bana bakmak için:1::1:bir dediğimi iki etmiyor e azıcık nazlanayım değil mi:52::52:
Cok sevindim canim..transferin ne zamn..

p.tesi yada salı olacakmış bir aksilik çıkmazsa.pazar kontrolüm var,o gün belli olur galiba tatlım.

hiç korkma canım,bebeğini düşününce hepsi geçiyor.kocam yıllık izne çıktı bana bakmak için:1::1:bir dediğimi iki etmiyor e azıcık nazlanayım değil mi:52::52:

p.tesi yada salı olacakmış bir aksilik çıkmazsa.pazar kontrolüm var,o gün belli olur galiba tatlım.

İyi ya masallh esin cok dusunceliymis. Cok sevndim hayirlisi ile trasferin olsun minigini al da gel.

İyi ya masallh esin cok dusunceliymis. Cok sevndim hayirlisi ile trasferin olsun minigini al da gel.

öyledir sağolsun:48:inşallah canım,inşallah...
gozun aydin canim:)) ucuncu gunmu yoksa 5. gun transferi mi yapacaklar? konustunuzmu?

hayatım,pazar günü kontrolüm var,3. gün oluyor pazar.doktor p.tesi ya da salı transfer olur dedi.sanırım 4. gün yada 5. gün olacak.ben 5. gün olsun istiyorum ama inşallah.

öyledir sağolsun:48:inşallah canım,inşallah...

hayatım,pazar günü kontrolüm var,3. gün oluyor pazar.doktor p.tesi ya da salı transfer olur dedi.sanırım 4. gün yada 5. gün olacak.ben 5. gün olsun istiyorum ama inşallah.

evet canim 5. gune kadar gidenlerle yapsinlar bencede. tutunma ihtimali daha yuksek oluyor..ohss belirtisi yoktur insallah??

Son düzenleme:
evet canim 5. gune kadar gidenlerle yapsinlar bencede. tutunma ihtimali daha yuksek oluyor..ohss belirtisi yoktur insallah??

inşallah kaliteli embriyolar olsunlar da.yok tatlım aksine o kadar rahatım ki sanki dün yumurtası toplanan ben değildim.bu kadar kolay olacağını sanmıyordum:46::46:sen nasılsın?bebiş nasıl?

inşallah kaliteli embriyolar olsunlar da.yok tatlım aksine o kadar rahatım ki sanki dün yumurtası toplanan ben değildim.bu kadar kolay olacağını sanmıyordum:46::46:sen nasılsın?bebiş nasıl?

oh oh cok iyi masallah:nazar::nazar: hadi bakalim al gel bebislerini:) bende iyi sayilirim canim hafifiten yorgunluk ve bulantilar basladi, dun eve gittigimde kendimi bi kaldirip abdest alip meryem suresi okyamadim lemana..insallah bu aksam:))

oh oh cok iyi masallah:nazar::nazar: hadi bakalim al gel bebislerini:) bende iyi sayilirim canim hafifiten yorgunluk ve bulantilar basladi, dun eve gittigimde kendimi bi kaldirip abdest alip meryem suresi okyamadim lemana..insallah bu aksam:))

bulantı başladıysa çok iyi:nazar::nazar::nazar:hormonlarının yükseldiğini gösteriyor.
bwnimde damla şeklinde ara ara kanamam oluyor o kesilsin bende okuyacağım inşallah.bikaç gün sürebilir kanama dediler,sende de olmuş muydu?

bulantı başladıysa çok iyi:nazar::nazar::nazar:hormonlarının yükseldiğini gösteriyor.
bwnimde damla şeklinde ara ara kanamam oluyor o kesilsin bende okuyacağım inşallah.bikaç gün sürebilir kanama dediler,sende de olmuş muydu?

evet evet olmustu, epey olmustu bende az az 5-6 gun, sonrasindada adetim baslamisti ole uzun bi kanamali donem gecirmistim:) sonu guzel olsun insallah..diger arkadaslarimiz insallah tup bebege gerek kalmadan hamis kalsinlarr:16::16:

kızlarr çok mutluyum,çıkan 25 yumurtadan 21 tanesi olgun olup döllenmiş ve 18 tanesi bölünmüş,şükürler olsun...

kııı çok sevindim ne güzel her şey çok ilerliyor inşallah sonu da güzel olacak.ben de yarın aşılama yaptırmak için doktorla görüşmeye gideceğim.. adetli adetli alttan muayene ediyormuş çok canım sıkkın:(((

kızlar merhaba.bugüb yumurtam toplandı.25 yumurta oluşmuş:nazar::nazar::nazar:çok iyi dedi doktorum.p,tesi yada en geç salı transferim var.biraz başım dönüyor ve midem bulanıyor.narkozu atamadım heralde.öpüldünüz:33::33::33:

canm mutlu sona ulasmana az kaldı inş tutcak bebişin rabbim senı daha fazla bekletmesın esım test yaptrdı sende bı baksana canm yorumlarını beklıyorum

Back
X