Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmi,ş olsunAllah tekrar yaşatmasın inşallah
proxeed plusu kullanıyo eşim 3 aydır değerler yükseliyo özellikle hız çok arttı maşallah ameliyat olmadk gerek yok demiş dr ilaç işe yaradığı için

Slm kuzum sizin hiz yuzde kacti bizimkisi yuzde 3.doktor amelyat dedi direkt ilac vermedi:26:

Anladim bizim hiz yuzde 3 diye amelyat dedi demekki.masallah canim.

Bizde de çıkan sonuç toplam 44 milyon
Hızlı progresyon:%5
Normal morfoloji :%20

Bize de ameliyat dedi doktor. Bu hafta olacak eşim.Aynı zamanda proxeed de verdi. takviye olarak keçiboynuzuna devam bu arada.

Son düzenleme:
Bizde de çıkan sonuç toplam 44 milyon
Hızlı progresyon:%5
Normal morfoloji :%20

Bize de ameliyat dedi doktor. Bu hafta olacak eşim.Aynı zamanda proxeed de verdi. takviye olarak keçiboynuzuna devam bu arada.

Canim bizim toplam 120 milyon.hizi dusuk sadece.ilacta vermedi.ultrasonda cikmadi elle muayenede dedi var diye.bizde bu hafta baska bir doktora daha goruncez oda amelyat derse olcak mecbur.gecmis olsun canim.

canım benim çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm:((( her şerde bi hayır vardır tatlım belki de sağlıklı gebelik olmayacaktı allah erşeyin hayırlısı tatlım.allah en yakın zamanda tekrar nasip eder umarım.
saol canım.çok üzücüydü.çok zordu ama hayırlı.herşey allahtan tabi yapacak bişey yok.

geçmi,ş olsunAllah tekrar yaşatmasın inşallah
proxeed plusu kullanıyo eşim 3 aydır değerler yükseliyo özellikle hız çok arttı maşallah ameliyat olmadk gerek yok demiş dr ilaç işe yaradığı için
amin canım.hayırlısıyla bi daha yaşarım , sonuna den benile kalır ve kucağıma alabilirim inşallah kuzumu.
2 kullan bi dedi doktor.sonra test yapıcaz.bakalım sayı kaç olmuş.3 ay düşünüyoruz bizde kullanmayı.bakalım nasıl olcak.

çok haklısın jongülüm, neden tutmadığını görüşmeye gittiğimizde doktor oluyor bazen dedi, çünkü 5 gün blostakist embriyo hemde iki tane verdiler dondurmadılar, şanslı bi hastasın dediler, bu laflardan sonra çok umutlandım ama yıkılışım fena oldu, eşimde tüp bebek defterini kapattım, olursa olur diyor zaten maddi olarak da zorlandık, hayırlısı ablana ne güzel nasip olmuş inşallah bizlere de olur, Allah çok büyük herşey uygunken tutmuyor ama senin dikkat etmediğin yumurtanın çatlayıp çatmalamadığını bilmediğin ay tutuyor :52: bende incir kürü yaptım bu ay bi umut neyleyim :ssz:

btd08 canım benim çok üzüldüm, sen yavrusunu hissettin zordur mutlaka, ama hayatım bak hamile kaldın, kalabiliyorsun nolur iyice düzel kafanı rahatlat öyle başla tekrar Allah yardımcın olsun

saol canım yaaa.bebeğimle geçirdiğim 8-9 haftadan sonra ondan ayrılmak çok zordu.kürtaja girdiğim anı hiç unutamıyorum.ama hakkımızda hayırlsı...yapacak bişey yok canım.
benim 3.gün embriyosuydu ve rahimde çok güzel bir yere tutunmuştu.
senin içinde üzüldüm.bizde maddi olarak zorlandık.ama yine denicez inşallah.yapacak bişey yok.bizimde donmuş emriyomuz yok çünkü.
3 ay ara verdik benim için.kendimi toplamam için.ağustosta tekrar inşallah.
sıkma canını,seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah...

tatlım, Meryem suresi okunmuyor mu artık? ben adetli olduğum için okuyamıyorum bitince okumaya devam edeceğim...

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__3

Littrebirdie__6

Ayla_34__6

Leman24_9

Jonguil__2

unvelivablie_2

delinefsimm__2

evet kızlar ben geldim, kötü bir örnek olarak bana tutmayan tüp bebeğimden sonra burdayım :43: nasip değilmiş, ilk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım, adı üstünde tüp bebek denemesi, zeynebim inşallah senin yavrun sana tutar, hamilemizde varmış ne güzel çok sevindim, inşallah hepimize nasip olur o yüce duygu :52::54:

canımm çok üzüldümm...RABBİM NASİP EDR İNŞALLAH...VARDIR BİR HAYR...KENDİ ÜZMEMEYE ÇALŞŞ..

merhaba arkadaşlar...

Mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü:14::14::14:
Gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.:5::5::5:

çok kötü günler geçirdik.çok ağladım üzüldüm.ama elden bişey gelmiyor.:2::2::2:

Varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.

şimdi benim kendimi toplamam için 3 ay gibi bir süre var önümüzde.
Mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
Proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
Kullanan varmı aranızda? Işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?

çünkü donmuş embriyomuz yok.ağustosta 2.denemeyi yapmayı düşünüyoruz.
canımm çok üzüldüm..sperm çıkışı oldugunda senin için çok sevinmiştim üstüne tüp bbeeğin tutuncaa umudum daha da artıı..ama nasip olmuyorsa olmuyor işte..rabbim nasip edr inşalalh...
Proxeed plus iyi bir ilaç inşallah işe yarar...

canımm çok üzüldüm..sperm çıkışı oldugunda senin için çok sevinmiştim üstüne tüp bbeeğin tutuncaa umudum daha da artıı..ama nasip olmuyorsa olmuyor işte..rabbim nasip edr inşalalh...
Proxeed plus iyi bir ilaç inşallah işe yarar...

saolasın canım.olmayınca olmuyor işte.rabbim ömür vermemiş yavruma.çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim.
ilk denemede tutmuş olması çok güzel dedi doktor.

proxeed plus inşallah işe yarar.şuan sayımız kaç bilmiyoruz.2 kutu kullan gel dedi doktor.mayısın 10 u gibi bitecek 2 kutu test yaptırcaz.
bakalım bizi neler bekliyor.
ama savaşmaya devam canım.2.denemeyide yapıcaz.

merhaba arkadaşlar...

mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü:14::14::14:
gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.:5::5::5:

varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.

mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
kullanan varmı aranızda? işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?

canim hayirlisi olsun insallah bi daha boyle bi uzuntu yasamazssin .. Proxeed iyi bi ilac bizede dr onu verdi ama sase yani sivi icicek diye ben arginmax aldim esim herseyi yemez icmez en azindan hap olunca yuttugunu goruyorum daha kolay oluyor ..tadini begenmeme gibi bi durum olmuyor .. Insallah sende tez zamanda hamile kalirsin yeniden ..

Kızlar selam, ben geçen sene hamile kaldım,haziran ayında 12 haftalikken kalbi durdu..böyle kolay yazdığına bakmayın çok zor günlerdi,hala duzelebilmis diilim... Bizim varikosel hikayemizin biraz değişik.6ay korunmadik ama gebelik oluşmadı,ben biraz paniğimdir :) hemen doktora gittim esimide götürdüm.Bi bakarız ki eşimin değerler baya düşük.. kabaca değerler şöyle. Toplam sperm 1ml'de 9milyon,toplam.hareketlilik %60,morfoloji 2... Hareketlilik iyi ama gerisi düşük.. şok olduk 1 defa gebelik olduğu için ben hep kesin bende bisi vardır diye düşündüm.Neyse çok uzattım :) eşim 9nisanda varikosel ameliyatı oldu.. eşimin abisi doktor olduğu için doktor tanıdık ve çok ilgiliydi.. bütün forumlari okudum ama hiç Bukadar ilaç desteği veren doktor görmedim :) hergün proxeed plus,evicap,trental,klomen,lcarnitine verdi.. tabi bunun yanında bende keçi boynuzu kürü ve cakşır otunu kaynayıp iciriyorum..doktor 4-6ayda düzelme görürüz diyor.bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız,umudumu kaybetmek istemiyorum.. Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar...

mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü:14::14::14:
gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.:5::5::5:

varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.

mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
kullanan varmı aranızda? işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?

canim cok uzuldum cok cok gecmis olsun:( Allahim bidaha yasatmasin, insallah ikinci denemende bebisini kucaginda sevmek nasip olsun..tup bebekte cok ayri bir heyecan surekli endise, Allah hepimizin yardimcisi olsun...

burdaki herkes nerdeyse ameliayt oldu, ameliayt olmadan hamile kalan 2-3 kişi var. bizim şansımız değerlerimiz,in biraz daha yüksek olması bu şekilde hamile kalmak kısmet olurmu bilmem

insallah olur canım evet amelyat kesin cözümmüs olcan derlerse olcak mecbur Allah sifaversin eslerimizede bizede.insallah amelyata gerek kalmadan hamiş kalırsın canım

çok haklısın jongülüm, neden tutmadığını görüşmeye gittiğimizde doktor oluyor bazen dedi, çünkü 5 gün blostakist embriyo hemde iki tane verdiler dondurmadılar, şanslı bi hastasın dediler, bu laflardan sonra çok umutlandım ama yıkılışım fena oldu, eşimde tüp bebek defterini kapattım, olursa olur diyor zaten maddi olarak da zorlandık, hayırlısı ablana ne güzel nasip olmuş inşallah bizlere de olur, Allah çok büyük herşey uygunken tutmuyor ama senin dikkat etmediğin yumurtanın çatlayıp çatmalamadığını bilmediğin ay tutuyor :52: bende incir kürü yaptım bu ay bi umut neyleyim :ssz:

btd08 canım benim çok üzüldüm, sen yavrusunu hissettin zordur mutlaka, ama hayatım bak hamile kaldın, kalabiliyorsun nolur iyice düzel kafanı rahatlat öyle başla tekrar Allah yardımcın olsun

Canim cok gecmis olsun, Allah kimseye yasatmasin..insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi nasip etsin ve kucaginda sevdirsin:16::16:

Son düzenleme:
söyledik canım daha kullanmana gerek yok hatta bir daha test vermeye gelme benim şansım ne ise senin şansın da o demiş.demek doktorda spermlerine baktırmış sağlıklı imiş eşimle kıyaslamış kendini:9::9::9:

jongulcum degerleriniz cok guzel masallah inaniyorum en kisa zamanda guzel haberler vereceginee:16::16:

Son düzenleme:
tatlım, Meryem suresi okunmuyor mu artık? ben adetli olduğum için okuyamıyorum bitince okumaya devam edeceğim...

ah canim eve gidiyorum, uyumaktan kendimi alamiyorumki Meryem suresi okuyayaim, bu aralar cok yavasladik..hadi kizlar biraz harekett:52::52: haftaya kalp atisini gorucez insallah cok heyecanlaniyorumm, Allahim herkee yasatsin bu guzel duygulari ve saglikli bebeklere kavusmayii:16::16:

Back
X