Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tutunur Allahin izniyle canim merak etme, inan ve pozitif ol:52::52: ay bitmiyor dertler sekerim sabah kahverengi akintim oldu simdide ona taktim arastirip duruyorum, kan degerlerim iyi cikti ama, Allahim saglicakla kavustur bebeciklerimizeee:16::16:

En yakın arkadaşım tüp bebekle ikize hamile,yanilmiyosam 6.haftasında koyu kahve akintisi oldu,doktora gitti apar topar,doktor evet güzel bişey diil ama düşük oldu demekt diil demişti,bol bol istirahat verdi ve şu an 30 haftaliklar :)

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__3

Littrebirdie__6

Ayla_34__11

Leman24_9

Jonguil__2

unvelivablie_5

delinefsimm__5

Son düzenleme:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Kızlar on gün sonra regli olacağım aşılama için ne zaman doktora gitmem gerekiyor reglimin kaçıncı günü birde devlet hastahanesi aşılama yapıyor değil mi bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım adetin 2.günü doktora gidiyorsun eğer durum aşılamaya müsaitse 3.gün ilaç kullanman için klomen veriyor 5 gün kullanıyorsun falan...evet devlet hastaneleri aşılama yapıyor tatlım.bende bu ay ilk aşılama tedavime başladım canım...

kızlar hız sorunu için hangi ilaçları takviye olarak kullanabiliriz acaba yardım???sayı iyi 60 milyon
toplamda 120 milyon ama hızı %3

tatlım bizim ameliyat öncesi hız ve morfoloji sorunumuz vardı ameliyat olduktan 6 ay sonra test yaptırdık morfoloji yükselmişti fakat hız yükselmemişti argınmax aldık hızı yükseldi tavsiye edebilirim....

yeni arkadaşlar var aramıza katılan,hoşgeldiniz hepiniz.inşallah biran önce sonuca ulaşır,bizim kadar beklemek zorunda kalmazsınız.

hani kızlar,okulda da vardır eski dönem öğrenciler,yeni dönemler filan.biz eski dönemiz ve artık hepimiz ardarda hamile kalıp bu topiği yenilere devredeceğiz,onlarda bir sonra ki gelenlere.ben inanıyorum,sizde inanın lütfen.çok zor,kimse bu hastalıkla uğraşmak zorund kalmasın,illet birşey.

ay canım ya harbi eskiler olduk topiğin ilk sayfalarında hep bizim yazılarımız var:9: inşallah dediğin gibi gönül ister kimse bu topiğe uğramasın ama çağımızın sık rastladığı bir hastalık varikosel maalesef bizler gideriz peşimize diğerleri gelir herkes sırayla hamile kalır artık(inşallah)

Allah korusun evet cok daha beterleri var.. Canım çok geçmiş olsun sizlere de..eşi azosperm olup kendisi pko hastası olup hamile kalan olduğunu okuduktan sonra Rabb'imin mucizelerine dahada inandım..
Size bisiy sorsam, doktor bize kesinlikle dar slip külot giymeli bundan sonra dedi,size de diyen oldu mu bunu?
Çünkü kimi yerde dar iyi diill kimi yerde bol iyi diil yazıyo,kafam karıştı..

sağol tatlım allah eşlerimize şifa versin...bize doktor o konuda bilgi vermedi çok sıcak su ile banyo yapma falan filan demiş.sıcak iyi gelmiyor canım....

günaydın kızlar..eşim dün sperm tathlili yapmıştı ve sonuclar şimdi elimize geçti...mallesef gidişimiz pek iç açıcı değil..değererlmiz yeniden düşmüş..
sayımız ve hızımızz ...

artık ilaçlara para vermiyeceğim...

amelittan önce
sayı 1 milyon
toplam hız %55 idi..

ameliyatın 3. ayında
sayı 2 milyon
toplam hız %15 idi
morf 2

ameliyatıın 5. ayında
sayı 5 .6 milyon toplam hız %45 idi..

şimdi yani ameliyatın 7. ayında
sayı 3 milyon
toplam hız %15
mojf 4

günaydın kızlar..eşim dün sperm tathlili yapmıştı ve sonuclar şimdi elimize geçti...mallesef gidişimiz pek iç açıcı değil..değererlmiz yeniden düşmüş..
sayımız ve hızımızz ...

amelittan önce
sayı 1 milyon
toplam hız %55 idi..

ameliyatın 3. ayında
sayı 2 milyon
toplam hız %15 idi
morf 2

ameliyatıın 5. ayında

sayı 3 milyon
toplam hız %15
mojf 4
dr ne diyo bu duruma

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

gunaydin cnm allah okuyan herkesten razi olsun rabbim dualarimizi kabul etsin insallah ben 3 tane okudum isterseninanma icin :16:

Leman24__ 3

aglutınasyon için c vitamını verdı bıkac aya duzelebıkırmıs ama hareketlılıkte sorhn var kafama taktım onu inş hepimz hamıke kalırız bıranonce

rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın sag saglım hayırlı evlat olsun inş bozlere dua et enn adına cok sevındım canm;))

aminnnnnnnnnn canım inşallahhh..
darısı tez vakitte sizlere olsun..inş müjdelerinizi paylaşırsınız :34:

Aynı şeyleri dr bize dedi,çok üzüldük,insanların moralini böyle sözlerle bozmaları ne kadar kötü,boşver sen,Allah nasib edecekse hertürlü olur inş.Herkesin değerleri çok mu iyi sanki,inşallah ameliyatla birlikte değerleriniz düzelir moralinizi bozmayın hiç,sakın korkma,umudunu kaybetme:16:

çok sağol canım allah razı olsun haklısın dr.lar çok acımasız rabbim dilerse olur eminim ama yinede insanın içi huzursuz oluyor işte peki sizin eşiniz ameliyat oldumu

Hayır ağrı sızı olmadı,tabi ilk bikac gün dikkatli yürüdü ama ağrısı olmadı.burada asıl önemli olan mikrocerrahi ile ameliyat olmak,diğer açık ameliyatta önemli dokulara zarar verilebiliyormuş,ben çok araştırdım herkes microcerrahi diyor..

ewet canım öyleymiş mikrocerrahide yüzde 99 başarı gösteriomuş bizde öle yaptırcaz allah nasip ederse

ay canım ya harbi eskiler olduk topiğin ilk sayfalarında hep bizim yazılarımız var:9: inşallah dediğin gibi gönül ister kimse bu topiğe uğramasın ama çağımızın sık rastladığı bir hastalık varikosel maalesef bizler gideriz peşimize diğerleri gelir herkes sırayla hamile kalır artık(inşallah)

evet canım öyle,inşallah hepimiz çok yakında ereceğiz muradımıza:)))

sayımız ve hızımızz ...

amelittan önce
sayı 1 milyon
toplam hız %55 idi..

ameliyatın 3. ayında
sayı 2 milyon
toplam hız %15 idi
morf 2

ameliyatıın 5. ayında

sayı 3 milyon
toplam hız %15
mojf 4

off yaaa neden düşüş oluyor anlamıyorum.ameliyat başarılı geçmiş mi tatlm?yoksa yeniledi mi şu illet bir daha.morfoloji düzelmiş ama diğerleri düşmüş.
tatlım vakit kaybetmeyin daha fazla,inşallah biran önce denkleştirirsiniz tüp parasını...

off yaaa neden düşüş oluyor anlamıyorum.ameliyat başarılı geçmiş mi tatlm?yoksa yeniledi mi şu illet bir daha.morfoloji düzelmiş ama diğerleri düşmüş.
tatlım vakit kaybetmeyin daha fazla,inşallah biran önce denkleştirirsiniz tüp parasını...

doktor ameliyat başarılı demişti..şimdi de gititği doktorda elle muayne etmiş o da verikosel yok demiş..
inşallah cnm..ilaç faln kulnın demiş morf. düzeltip aşılama yapalım..ama 4 den 14 kaç ay da yükseltecez blki de o da düşecek ...bn de ilaç kulnmayız dedim..doktor proxed ..klomen..ve arı sütü bal polen kulnın demiş..kolamen pahalı değil..arı stü bal ve plen hakında bir bilgim yok..ama 1 aylık proed 300 lira yapıyor ..

doktor ameliyat başarılı demişti..şimdi de gititği doktorda elle muayne etmiş o da verikosel yok demiş..
inşallah cnm..ilaç faln kulnın demiş morf. düzeltip aşılama yapalım..ama 4 den 14 kaç ay da yükseltecez blki de o da düşecek ...bn de ilaç kulnmayız dedim..doktor proxed ..klomen..ve arı sütü bal polen kulnın demiş..kolamen pahalı değil..arı stü bal ve plen hakında bir bilgim yok..ama 1 aylık proed 300 lira yapıyor ..

krugere göre %4 morfoloji normal sayılıyor tatlım.evet proxeed ço pahalı biz hiç kullanmamıştık.kayınvaliden tüp parasını versin yaa ben sinir oluyorum taa buradan.aşılamayla uğraşana kadar tüp yapılır kuzum.

Back
X