- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.541
canım slm.fiyatı ne kadar peki bu ilacın canım
1 ay için 2 kutu alman gerekiyor canım 250 milyon vermiştik iki kutusuna..internetten aldık canım gnc sitesinden
oohh maşallaaahhhhayy ço sevindim yaaa,eminim harika bir duygudur
günaydın kızlar..eşim dün sperm tathlili yapmıştı ve sonuclar şimdi elimize geçti...mallesef gidişimiz pek iç açıcı değil..değererlmiz yeniden düşmüş..
sayımız ve hızımızz ...
artık ilaçlara para vermiyeceğim...
amelittan önce
sayı 1 milyon
toplam hız %55 idi..
ameliyatın 3. ayında
sayı 2 milyon
toplam hız %15 idi
morf 2
ameliyatıın 5. ayında
sayı 5 .6 milyon toplam hız %45 idi..
şimdi yani ameliyatın 7. ayında
sayı 3 milyon
toplam hız %15
mojf 4
hayatım,nasılsın?
amiinn inşallah.tbii annelik zor tatlım,bu endişeler onlar doğduktan sonra da olacalçolmaması anormal zaten:)bugün 3. günümdeyim (transfer gününü sayarsak)açık pembe leke geldi bir iki damla çk endişeleniyorum.darisi basina tatlimm, icim simdilik rahatladi, simdide siradki testleri arastirmaya basladim, endise ve vesveseleri kovuyorum kafamdan..darisi sizlereee
iyilik tatlım ne olsun aynı benimde bugün kolemn ilaçlarım bitti artık beklemedeyim çarşamba günü doktora gideceğim yumurtam ne kadar büyümüş diye bakacaklar kısmet artık..senin test günün ne zaman canım?
amiinn inşallah.tbii annelik zor tatlım,bu endişeler onlar doğduktan sonra da olacalçolmaması anormal zaten:)bugün 3. günümdeyim (transfer gününü sayarsak)açık pembe leke geldi bir iki damla çk endişeleniyorum.
ayy zaman ne çabuk geçiyor yaaa,ne vakit bitti bu ilaçlar
hadi bakalım inşallah güzel güzel yumoşların olurda bebiş(lere)dönüşürler:)))))
merkez 5 mayısa test günü verdi 13. gün oluyor ama 5. gün embriyosu 10 gün kanda çıkıyor,sanırım 1 mayısta test yaptıracağımm işçi bayramında,bayram yaparım inşallahh
canım benim ya inşallah bayram yaparız hep birlikte...5.gün embiryosu %99 gibi bir şey canım inşallah az kaldı canım bir şey kalmadı....
Kesinlikle katılıyorum.. %10-15 aşılamanin tutma oranı,tüp bebeginse %40 nerdeyse 4 katı.parayı toparlayıp tüp bebek yaptırmak en mantiklisi ki bunu bana kadın doğumcum söyledi..
amiinn inşallah.tbii annelik zor tatlım,bu endişeler onlar doğduktan sonra da olacalçolmaması anormal zaten:)bugün 3. günümdeyim (transfer gününü sayarsak)açık pembe leke geldi bir iki damla çk endişeleniyorum.
ayy zaman ne çabuk geçiyor yaaa,ne vakit bitti bu ilaçlar
hadi bakalım inşallah güzel güzel yumoşların olurda bebiş(lere)dönüşürler:)))))
merkez 5 mayısa test günü verdi 13. gün oluyor ama 5. gün embriyosu 10 gün kanda çıkıyor,sanırım 1 mayısta test yaptıracağımm işçi bayramında,bayram yaparım inşallahh
endiselenme canim yerlesme kanamasidir benimde cok az olmustu:)) hadi bebeisin tutunuyo insallahhhhhh
1 ay için 2 kutu alman gerekiyor canım 250 milyon vermiştik iki kutusuna..internetten aldık canım gnc sitesinden
tatlım az da olsa artışın olması ameliyatın etkisini gösteriyor allah korusun sıfırlanmamış allaha çok şükür sayınız ve morfolojiniz artıyor yavaş yavaş bizimde 6.ay ile 9 ay. arasında aşırı fark oldu tatlım anladığım kadarıyla 1 yıla kadar artış oluyor belli olmaz tatlım 2 ay sonra bir daha test yaptırın belki artış olur aşılama yaparsınız en azından...
tatlım az da olsa artışın olması ameliyatın etkisini gösteriyor allah korusun sıfırlanmamış allaha çok şükür sayınız ve morfolojiniz artıyor yavaş yavaş bizimde 6.ay ile 9 ay. arasında aşırı fark oldu tatlım anladığım kadarıyla 1 yıla kadar artış oluyor belli olmaz tatlım 2 ay sonra bir daha test yaptırın belki artış olur aşılama yaparsınız en azından...
ayyy ciddi misiinnnnn ayy çok heyecanladmmmmmm.senin ne zman omuştu anlat uzun uzun nolur ihtiyacım varrr
hehe anlatayim canim, benim 6. gun donmus embisiydi ..embiryolog 24 saat icinde tutunma olabilir dedi..seninki 5 olduguna gore 24-48 saat icinde olmasi lazim..benim ertesi gunu ve sonraki gunu cok az taze kanama oldu..acaba onca alet soktular onlarin kanamasimi dedim ama onunda koyu renk gelmesi gerekirdi cunku o an kanama olur yani aletleri soktuklarinda ve kan disari cikana kadar havayla temas ettiginden rengi koyulasirdi ama bilemeyiz tabiki..insallah yerlesme kanamasidir canim..
Canum artis olmams ki hala varokesel varms gbi oynuyor..bn artik yukselmesnden umudu kstim .tabi normaal hamilelikten kesmedim..Rabbim isterse bu gece bile hamile kalirim ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım benim de transfer gününü sayarsak 3. günüm ve açık pembe bir iki damla akıntı geldi kan değildi ama.bir de adet agrısı,iğne batması yaşıyorum adet oluyorum sandım ödüm koptu sonra bir daha gelmeyince biraz rahatladım.
transfer gununu saymayacaksin canim..bugun 2. gunun yani..hersey yolunda..en onemli sey morall hadi bakalimmagrilarda normal canim..
çok sağol canım allah razı olsun haklısın dr.lar çok acımasız rabbim dilerse olur eminim ama yinede insanın içi huzursuz oluyor işte peki sizin eşiniz ameliyat oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?