Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım az da olsa artışın olması ameliyatın etkisini gösteriyor allah korusun sıfırlanmamış allaha çok şükür sayınız ve morfolojiniz artıyor yavaş yavaş bizimde 6.ay ile 9 ay. arasında aşırı fark oldu tatlım anladığım kadarıyla 1 yıla kadar artış oluyor belli olmaz tatlım 2 ay sonra bir daha test yaptırın belki artış olur aşılama yaparsınız en azından...

darisi basina tatlimm, icim simdilik rahatladi, simdide siradki testleri arastirmaya basladim, endise ve vesveseleri kovuyorum kafamdan..darisi sizlereee
amiinn inşallah.tbii annelik zor tatlım,bu endişeler onlar doğduktan sonra da olacalçolmaması anormal zaten:)bugün 3. günümdeyim (transfer gününü sayarsak)açık pembe leke geldi bir iki damla çk endişeleniyorum.

ayy zaman ne çabuk geçiyor yaaa,ne vakit bitti bu ilaçlar
hadi bakalım inşallah güzel güzel yumoşların olurda bebiş(lere)dönüşürler:)))))
merkez 5 mayısa test günü verdi 13. gün oluyor ama 5. gün embriyosu 10 gün kanda çıkıyor,sanırım 1 mayısta test yaptıracağımm işçi bayramında,bayram yaparım inşallahh

canım benim ya inşallah bayram yaparız hep birlikte...5.gün embiryosu %99 gibi bir şey canım inşallah az kaldı canım bir şey kalmadı....

canım benim ya inşallah bayram yaparız hep birlikte...5.gün embiryosu %99 gibi bir şey canım inşallah az kaldı canım bir şey kalmadı....

ayy inşallah.kendimi çok kaptırmakta istemiyorum sonra toparlanamam diye ama sanki onun orada olduğunu hissediyorum da...

Kesinlikle katılıyorum.. %10-15 aşılamanin tutma oranı,tüp bebeginse %40 nerdeyse 4 katı.parayı toparlayıp tüp bebek yaptırmak en mantiklisi ki bunu bana kadın doğumcum söyledi..

Ewet oylee ..rabbi. Hayirlisini versn insalh uzun bjleysler icinde olmayiz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

endiselenme canim yerlesme kanamasidir benimde cok az olmustu:)) hadi bebeisin tutunuyo insallahhhhhh

en azindan morfoloji iyi tatlim, moralin bozma lutfen..insallah artar sayilariniz..ama maddi imkanlariniz elverecekse bu strese daha fazla katlanmaya degmez..insalllah guzel haberlerini alirizi canim

Canum artis olmams ki hala varokesel varms gbi oynuyor..bn artik yukselmesnden umudu kstim .tabi normaal hamilelikten kesmedim..Rabbim isterse bu gece bile hamile kalirim ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy ciddi misiinnnnn ayy çok heyecanladmmmmmm.senin ne zman omuştu anlat uzun uzun nolur ihtiyacım varrr

hehe anlatayim canim, benim 6. gun donmus embisiydi ..embiryolog 24 saat icinde tutunma olabilir dedi..seninki 5 olduguna gore 24-48 saat icinde olmasi lazim..benim ertesi gunu ve sonraki gunu cok az taze kanama oldu..acaba onca alet soktular onlarin kanamasimi dedim ama onunda koyu renk gelmesi gerekirdi cunku o an kanama olur yani aletleri soktuklarinda ve kan disari cikana kadar havayla temas ettiginden rengi koyulasirdi ama bilemeyiz tabiki..insallah yerlesme kanamasidir canim..

evet canım benim de transfer gününü sayarsak 3. günüm ve açık pembe bir iki damla akıntı geldi kan değildi ama.bir de adet agrısı,iğne batması yaşıyorum adet oluyorum sandım ödüm koptu sonra bir daha gelmeyince biraz rahatladım.

tatlım morfolojiniz artmış en önemli şey tatlım morfoloji şekli spermleriniz düzegün ama sayınız ve hareketiniz az.beizim doktor yumurtaya 20 tane sperm gidebiliyor gerileri savaşı kaybediyor demişti sizin 20 tane sperminiz olduğuna görew tatlım her zaman olma ihtimali var...ihtiyacımız olan tek bir sperm tatlım. sanma ki korunmayı bıraktıktan sonra hamile kalan kişilerin eşlerinin değerleri çok mükemmel olduğunu! belki de binlerce kişinin bizden düşük değerleri var ama doktora gitmedikleri ve korunmayı bıraktıktan sonra kısa sürede hamile kaldıkları için bilmiyorlar...sadece kısmetlerinde olduğu için oluyor çoğu böyledir bence...

transfer gununu saymayacaksin canim..bugun 2. gunun yani..hersey yolunda..en onemli sey morall hadi bakalimm agrilarda normal canim..

çok sağol canım allah razı olsun haklısın dr.lar çok acımasız rabbim dilerse olur eminim ama yinede insanın içi huzursuz oluyor işte peki sizin eşiniz ameliyat oldumu

Evet canım aralık ayında oldu yaklaşık iki hafta önce test yaptırdık sayımız biraz artmış ama hız ve morfoloji azalmış,toplamda bi değişiklik olmamış,zaman ne gösterecek bilmiyoruz,hayırlısı artık dua ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…