- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.601
Cannim ameeliyat dusuncenz varsa hmn olun bnce..ameliyat olumlu olursa kimbilir blki yaza kadr duzelir. Takviye vitamnler cok pahali..arinmax1 ayluk kullanm indrmli fitati 170 lira..proxseed 1aylik kkullbm 250 civari..xy comlex 1 aylik kullbm 350 civari..anliyacagib aylar gectikce. Vitamnlerle cep bosaliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heran aklimda canim,,ama hamis olunca goreceksin insallah nasil oluyor:))
anladım canım bakayım cok tesekkür ederim içinde kac tane tablet var
anladım canım bakayım cok tesekkür ederim içinde kac tane tablet var
bu butcenize pahali gelirse muhtesem uclu diye bisey var sanirim bi tanesi pharmaton onlar biraz daha uygun onunla da hamile kalanlar var bir incele istersen ..
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06
Leman24__ 3
Adzeynep-1
Jonguil_3
Optimist_3
Littrebirdie_2
Gunaydin tatlim. .insallh sasiracagin kadt yuksrlmistr degerler..bu arada 5 gun faxla dgilmi. Genelde 3 veya 4 derler..
Cocuk gorunce dagilmamak elde degil. Annelik hormonlarmz cocuk diye diye cileden cikti...
İnsanlar ahh su halden anlamayan insanlar delirtiyorlar..bugum dugun var heer ne kdr gtmk istemesemdr yakin oldugu icn gdyrum..yine millet neden nicin yon diye basimi agritavak. Artik soyleyeck yalan da kalnadi...Allhim en kisa zamnda nadip edr insallh..
tatlım alemsin valla 3 gün üzerine gitsin 5 gün yanlış sonuç verir...inşallah yükselmiştir değerler ama 6.ay yaptırsanız daha iyi olurdu canım. neyse bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize...
Ya tatlim sorma burdakiler bize 5 gun perhizli olcaksin diyorlar anlamiyorum bende diyorum 3 gun olmasi lazimmis diyrum mecburen dedikleri gibi yapacagiz acaba yontemlerimi farkli diyecegim hic sanmiyorum .Doktor ogrenmek istedi biz birsey demedik yapalim diye versin gorelim bakalim zaten asilama yapacak doktorda ogrenmek istedi sanki asi olcakta ona bile az bakalim gorelim kac olmus.Tam da dogum gunumde ogrencem sonucunu dogduguna pisman ol der gibiMigrenim tuttu valla kac gundur gecmiyor
:44:
Merhaba canim het kutu da 90 tablet var..gunluk 6 tane yenilmesi gerekilyor..yani her kutu 15 gun suruyor.
Kizlar yavasladik...leman..optimist..ayla nerrresnzz..en okuyanlar szletdnz..
inşallah değerleriniz iyi çıkar tatlım belli olmaz en kötü değerle bile aşısı tutan oluyor allah o ay nasip ederse olur gönlünü ferah tut canım.inşallah en güzel doğum günü hediyeni alacaksın tatlım..hangi gün belli olacak sonuçlar?
GÜNAYDIN KIZLAR...
nasılsınz???
cumartesi günü düğüne gittim hani gitmek istemediğimiz kalabalıklar var ya tam da oraya kariştim..yine gelen giden niye çocuğunuz olmuyor flaan filan muhabbet..ama bir tanesi var ki :)
kadın kızım nedeen çocuğun yok dedi...
daha olmadı kısmet dedim.
sorun kimde ve nedir dedi...
doktor sorun yok dedi bizde tam bilmiyoruz bkliyoruz dedim..
aman haa doktorlara gitmeyi ihmal etmeyin dedi gençsiniz falan filan.
gidiyoruz dedim..
kadınn belki siz yapmayı bilmiyorsunuz dedi nasıl yapıyorsunuz dedi..:)))
nasıl ???
nasıl yapıyorsun dedi..
göstereyim mi dedim :))))
şaşırdı yok yani ayakalrını kaldır falan filan dedi...:))
kısmet ablaa dedim olması gerektiğinde olur...dedim..
ewet öyle inşallah olur dedi...
ay sen bu kadına karşı sabırla cevapmı verdin.. olayı ben yaşamış gibi oldum sinirlerim gerildi
Sali gunu en gecc 8'e kadar verecek sonucunuda 12 mayista ogrenecegiz aslinda asi yapacak doktorda degerleri gormek istiyordu esim gitmedi onceden gitse haftaya kadar cikardi sonuclar.Insallah cnm guzel bir hediye olur benim icin.Sen asi yapmaya mi karar verdin insallah gerek kalmayacak ona sizin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?