- 23 Kasım 2012
- 266
- 168
- 63
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.641
bence argınmax proxeed plustan daha iyi canım içinde daha çok vitamin var argınmax proxeed plustandan daha uyguna geliyor.internetten alabilirsin kırmızı ve altın sarısı yazılı olanını al canım
Allah razı olsun canım benim araştırıyorum şimdi
Allah razı olsun canım benim araştırıyorum şimdi
canim merhaba ben de 3 tane okudum eklermisin
HİÇ söyleme yaa.millet konuşulacak laf kalmadı herhlde ..nelere sarıyorlar..
amca kızım da geçenler ayakalrı havaya kaldırdı böyle bkle diye.biliyorum öyle durmak biraz yorucu ama dayan diyorr....hahaa kızım bn kafamın üzerinde bile duruyorm dedim...
arkadaşlar günaydın geçen hafta hamile haberimi vermiştim ama malesef çarşamba günü bebeğimi düşürdüm...kısmet böyleymiş demek ki... bakalım tekrar rabbim ne zaman nasip edecek
aynen öle yapıyorum canım kendimi bu şekilde avutuyorum ama demek ki rabbim nasip ediyormuş inşallah en kısa zamanda iyi haberlerimi veriririmçok üzüldüm canım.geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.vardır bir hayır sağlıklı bir gebelik olmayacakmış demek canım her şerde bi hayır vardır..en azından hamile kalabiliyorsun bunu gördün canım ne bilim güzel şeyler düşünmek lazım...
amin canım inşallahAllah tekrar yaşatmasın inşallah..en kısa zamanda hayırısyla tekrar hamile kalmayı nasip etsin
sen ne zaman yaşadın canım tekrar hamile kaldın mı peki?Canım çok üzüldüm.. Çok büyük geçmiş olsun.. O acıyı bende yaşadım,insanın tüm mutluluğu hevesi kursağında kalıyor.. ama inan Allah bizler için daha hayırlı şeyler düşünüyor,her hayırda bi şer vardır diye düşün... Doğup kucağımıza aldığımız günler gelicek,inanıyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GÜNAYDIN KIZLAR...
nasılsınz???
cumartesi günü düğüne gittim hani gitmek istemediğimiz kalabalıklar var ya tam da oraya kariştim..yine gelen giden niye çocuğunuz olmuyor flaan filan muhabbet..ama bir tanesi var ki :)
kadın kızım nedeen çocuğun yok dedi...
daha olmadı kısmet dedim.
sorun kimde ve nedir dedi...
doktor sorun yok dedi bizde tam bilmiyoruz bkliyoruz dedim..
aman haa doktorlara gitmeyi ihmal etmeyin dedi gençsiniz falan filan.
gidiyoruz dedim..
kadınn belki siz yapmayı bilmiyorsunuz dedi nasıl yapıyorsunuz dedi..:)))
nasıl ???
nasıl yapıyorsun dedi..
göstereyim mi dedim :))))
şaşırdı yok yani ayakalrını kaldır falan filan dedi...:))
kısmet ablaa dedim olması gerektiğinde olur...dedim..
ewet öyle inşallah olur dedi...
arkadaşlar günaydın geçen hafta hamile haberimi vermiştim ama malesef çarşamba günü bebeğimi düşürdüm...kısmet böyleymiş demek ki... bakalım tekrar rabbim ne zaman nasip edecek
ee artık pesssss,hatta yuhh yanii...tamam artık soranlara bir nebze anlayış gösteriyoruz da,yapmayı bilmiyorsunuz ne demek?özel hayat denen birşey var bu kadarı da fazla artık.çok sinirlendim yaaaaaa
çok geçmiş olsun,Rabbim aynı acıyı bir daha göstermesin.tez vakitte kardeşini göndersin inşallah...
Onlari ozeli ortalikta geziyor saniyorlar ttlim. Ayy kadinin syleme sekli aklima geldikce guluyorum.
Insallah canim bizde goruruz - zaten bi hamile olayim hem kendim gorcem hemde kocamin canina okucam :) onu isterim bunu isterim diye .. halim yok diyip hic bi iste yapmicam :)
sen ne zaman yaşadın canım tekrar hamile kaldın mı peki?
Beni de en çok düşündüren bu aslında acaba diyorum spermlerin kalitesi düşük olduğu için mi tam bir döllenme olmayıp düşüyor Rabbim inşallah tekrar yaşatmak çünkü insanın kafasını bir sürü soru kemirip duruyor;Ben tam 1 sene önce bu ay hamile kalmıştım.. bidaha kalmadım ama lütfen bu seni üzmesin çünkü eşimin sperm değerleriyle,doğal yolla hamile kalmak zor..şimdi ameliyat olduk,iyileşip tekrar hamile kalicam inşallah..
Sende en fazla 2 ay korun sonra çalışmalara başla ..:)
Ama bişey dikkatimi çekti,varikosel hastalarının eşleri düşük yapiyo acaba sizinde dikkatinizi cektimi? Yoksa herkeste bukadar yaygın bişey mi düşük yapmak?
iyi aksamlar delinefsim benden 2 tane daha ekle41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06
Leman24__ 6
Adzeynep-1
Jonguil_6
Optimist_7
Littrebirdie_2
evlimutlu44_1
ayla34__5
delinefsim__3
Beni de en çok düşündüren bu aslında acaba diyorum spermlerin kalitesi düşük olduğu için mi tam bir döllenme olmayıp düşüyor Rabbim inşallah tekrar yaşatmak çünkü insanın kafasını bir sürü soru kemirip duruyor;
GÜNAYDIN KIZLAR...
nasılsınz???
cumartesi günü düğüne gittim hani gitmek istemediğimiz kalabalıklar var ya tam da oraya kariştim..yine gelen giden niye çocuğunuz olmuyor flaan filan muhabbet..ama bir tanesi var ki :)
kadın kızım nedeen çocuğun yok dedi...
daha olmadı kısmet dedim.
sorun kimde ve nedir dedi...
doktor sorun yok dedi bizde tam bilmiyoruz bkliyoruz dedim..
aman haa doktorlara gitmeyi ihmal etmeyin dedi gençsiniz falan filan.
gidiyoruz dedim..
kadınn belki siz yapmayı bilmiyorsunuz dedi nasıl yapıyorsunuz dedi..:)))
nasıl ???
nasıl yapıyorsun dedi..
göstereyim mi dedim :))))
şaşırdı yok yani ayakalrını kaldır falan filan dedi...:))
kısmet ablaa dedim olması gerektiğinde olur...dedim..
ewet öyle inşallah olur dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?